NOPEUS JA SUORITUSKYKY

15 kuvaa sekunnissa – tai jopa vielä nopeammin

Ohimeneviin hetkiin, jotka kestävät sekunnin murto-osia, tarvitaan huippunopea kamera. EOS R7 on huipputehokas peilitön kamera toiminta-, urheilu- ja luontokuvaukseen sekä arkipäivän hetkien ikuistamiseen.
Canon EOS R7 – etu – nopeus ja suorituskyky

Se voi tallentaa jopa 15 RAW- ja JPEG-tiedostoa sekunnissa mekaanisella sulkimella ja jopa 30 kuvaa sekunnissa hiljaisella elektronisella sulkimella 1 . Samalla käytetään automaattitarkennuksen seurantaa ja automaattivalotusta. Suuremman muistipuskurin ansiosta voit kuvata jopa 51 RAW-tiedostoa tai 224 JPEG-kuvaa yhtenä sarjana 15 kuvan sekuntinopeudella2


Kameran elektronisen sulkimen huippunopeus on vain 1/16 000 sekuntia, joten kuvaajat voivat pysäyttää nopean liikkeen ja käyttää suurta aukkoa kirkkaissa olosuhteissa terävyysalueen rajaamiseen.

Mekaanisen sulkimen kanssa voi käyttää myös välkynnänpoistoa, joka sopii erinomaisesti urheilu- tai tapahtumakuvaukseen sisätiloissa. Tämä aktivoituu automaattisesti, jos havaitaan välkkyvää keinovaloa, ja jokainen kuva ajoitetaan välkkyvän valon kirkkauden huippuun. Tuloksena on tasainen valotus kuvasta toiseen.

RAW-sarjakuvaustila

Kuvaajat voivat ottaa RAW-kuvia sarjana jopa 30 kuvan sekuntinopeudella ja tallentaa ne yhtenä tiedostona, mikä auttaa pitämään suuren määrän kuvia järjestyksessä. Yksittäiset RAW-kuvat voidaan poimia tai käsitellä JPEG- tai HEIF-tiedostoina.

Kun esikuvaus on käytössä, kamera tallentaa kuvia 0,5 sekunnin ajalta ennen laukaisimen painamista, joten saat aina ikuistettua hetken – jopa ennen reagointia. Se on erinomainen työkalu luontokuvaukseen, kun odotat ainutlaatuista hetkeä.

Canon EOS R7 – RAW-sarjakuvaustila

Suunniteltu reagoimaan nopeasti

Huomaat EOS R7 -kameran nopean käsittelyn ja reagoinnin heti. Tehokas DIGIC X -kuvaprosessori takaa nopean käynnistyksen ja erinomaisen reagointikyvyn, jotta olet valmiina joka hetki.

Kuvat voin tallentaa nopeille UHS-II SD -muistikorteille – kamerassa on niille kaksi korttipaikkaa.

DIGIC X -prosessorin ansiosta EOS R7 -kamerassa on myös erinomainen automaattitarkennuksen seuranta ja jatkuva kuvaus. Kun käytetään nopeita UHS-II SD -muistikortteja, kameran mekaanisella sulkimella voi tallentaa sarjana 51 RAW-tiedostoa, 187 CRAW-tiedostoa tai 224 JPEG-tiedostoa jopa 15 kuvan sekuntinopeudella. Kun elektronista suljinta käytetään uskomattomalla 30 kuvan sekuntinopeudella, voidaan sarjakuvata1 jopa 42 RAW-tiedostoa, 93 CRAW-tiedostoa ja 126 JPEG-tiedostoa2.

Canon DIGIC X -prosessori

Kameran säätimet on aseteltu intuitiivisesti, joten ne osuvat luontevasti sormien ja peukaloiden kohdalle, kun kohotat kameran. Yhdistetty automaattitarkennuksen monitoimiohjain ja valintakiekko on kätevästi lähellä peukalotukea, joten sinun ei tarvitse siirtää katsetta etsimestä, kun haluat säätää tarkennuspistettä, muuttaa asetuksia tai selata kuvia. Tarkennuspisteet voi valita myös koskettamalla ja vetämällä kameran kosketusnäytössä.

Canon EOS R7 – AF-pisteen valinta

Sulava liike tallentuu täydellisesti videolle

EOS R7 on myös erinomainen väline nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen esimerkiksi urheilu- ja luontokuvauksessa. Vaihda virtakytkimen asento stillkuvauksesta videokuvaukseen, ja voit kuvata 4K-videokuvaa jopa 60p-kuvataajuudella ja Full HD -kuvaa jopa 120p-kuvataajuudella. Liike tallentuu sulavana, ja kun kuvamateriaalia hidastetaan, pienetkin yksityiskohdat näkyvät luontevina.

Etsin, jota on ilo käyttää

EOS R7 -kamerassa on miellyttävä ja herkkä 2,36 miljoonan pisteen elektroninen etsin, joka tarjoaa kristallinkirkkaan kuvan ympäröivästä maailmasta. Voit esikatsella kuvaa tarkasti painamalla laukaisinta, aina valotuksesta valkotasapainoon, terävyysalueeseen ja kuva-asetuksiin. Voit myös tarkastella kuvia yksityiskohtaisesti elektronisen etsimen avulla.

Koska sitä voi mukauttaa, voit valita juuri oikean määrän kuvaustietoja kameran elektroniseen etsimeen niin, että ne eivät häiritse kuvaamista. EOS R7 -kamerassa voi valita myös tasaisen tilan (virkistystaajuus 120 kuvaa/s) tai virransäästötilan (virkistystaajuus 60 kuvaa/s).

Canon EOS R7 – helppokäyttöinen

Digitaalisiin järjestelmäkameroihin tottuneille EOS R7 -kameran elektronisessa etsimessä on optisen etsimen opastustila, joka jäljittelee optisen etsimen käyttökokemusta ja näyttää mahdollisimman paljon dynaamista aluetta ja sävyasteikkoa. Sillä saa järjestelmäkameraa muistuttavan kokemuksen uudessa peilittömässä kamerajärjestelmässä.

 1. Jatkuvan kuvauksen nopeus voi vaihdella eri syistä, katso lisätietoja teknisistä tiedoista.
 2. Canonin testausstandardien mukaisesti, kun käytössä on 32 Gt:n UHS-II-kortti (kertatarkennus, ISO 100, normaali kuva-asetus). Kuvien määrä riippuu eri asetuksista ja käytetystä objektiivista. Lisätietoja yhteensopivista objektiiveista on osoitteessa cam.start.canon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • HYÖDYT

  Uuden sukupolven automaattitarkennus

  EOS R7 -kamera käyttää syväoppivaa tekoälyä ja iTR-automaattitarkennusta, aivan kuten EOS R3-, EOS R5- ja EOS R6 -kamerat.

 • HYÖDYT

  Kuvanlaatu

  EOS R7 -kameran 32,5 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC X -kuvaprosessori tuottavat upeita kuvia niin still- kuin videokuvauksissa.

 • HYÖDYT

  Siirry peilittömään

  Aiotko päivittää Canon-järjestelmäkamerasi? Uusia tekniikoita sisältävä ja järjestelmäkameraa muistuttava EOS R7 tarjoaa intuitiivisia ja tuttuja toimintoja.

 • HYÖDYT

  Entistäkin parempi kuvanvakautus

  Kuvittele pystyväsi ottamaan pitkän valotusajan kuvia käsivaralla, jotta voit sumentaa liikkuvat kohteet tarkoituksella käyttämättä jalustaa.

 • HYÖDYT

  Pysy yhteydessä yleisöösi

  EOS R7 -kamerassa on liitännät, joiden ansiosta se voi toimia älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen kanssa Canon Camera Connect -sovelluksen kautta.

 • UUTISKIRJE

  Inspiroidu – rekisteröidy nyt

  Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.