PYSY YHTEYDESSÄ YLEISÖÖSI

Pysy yhteydessä yleisöösi

EOS R7 -kamerassa on monipuoliset liitännät, joilla voi muodostaa yhteyden Wi-Fi®-verkkoihin, älylaitteisiin ja PC-/Mac-tietokoneisiin. Saat sisältöä nopeasti sinne, missä sitä tarvitaan, ja voit nauttia kameran uskomattomasta etäohjauksesta.
Canon EOS R7 – yhteys yleisöön

Ota työnkulut mukaasi kaikkialle

EOS R7 -kamerassa on saatavilla aina käytössä oleva Bluetooth® Low Energy -yhteys älypuhelimeen, joten Wi-Fi®-yhteyden muodostaminen on nopeaa ja helppoa. Selaa tiedostoja, lataa ja muokkaa kuvia ja videoita sekä julkaise sisältöä sosiaalisessa mediassa – kaikki kädessäsi olevalla laitteella. Kuvaatko ammattimaisesti? Voit myös lähettää pienennettyä tai täysikokoista kuvaa ja videota suoraan asiakkaallesi Canon Camera Connect -sovelluksen kautta ja päihittää kilpailijasi.

Kamera voi myös muodostaa yhteyden Wi-Fi®-verkkoihin itsenäisesti ilman älypuhelinta. Sieltä kuvia voi siirtää verkossa toimivaan image.canon-yhdyskäytävään, jossa ne tallennetaan pilvipalveluun valmiiksi muokkausta ja jälkikäsittelyä varten. Määritä kamera siirtämään kaikki tai vain suosikeiksi merkityt kuvat.

Uuden sukupolven USB-C

EOS R7 -kamerassa on myös USB-C 3.2, jolla voit kuvata nopeasti suoraan Apple iPhone -kameraan1 sen Lightning-portin kautta, tai PC-/Mac-tietokoneelle, jossa on Canon EOS Utility -ohjelmisto.

Lähetys alkaa: 3, 2, 1…

Vloggaajat pitävät EOS R7 -kameran kyvystä striimata korkealaatuista videokuvaa suoraan YouTubeen – tietokonetta ei tarvita2. Yhdistä kamera suoraan Wi-Fi®-verkkoon, niin saat ammattimaisia tuloksia, jotka tekevät seuraajiisi vaikutuksen.

Kun EOS R7 -kameran käyttäjä on rekisteröitynyt image.canon-palveluun (skannaa kameran takana oleva QR-koodi puhelimella), he voivat muodostaa yhteyden YouTube-sivustoon tiedonsiirtopalvelun kautta.

Koska EOS R7 -kamerassa on HDMI-lähtö, sillä voi striimata sisältöä myös HDMI-sovittimien kautta, tai voit käyttää PC-/Mac-tietokonetta, jossa on EOS Utility -ohjelmisto, ja luoda yhteyden yleisiin videoneuvottelualustoihin.

Canon EOS R7 – vloggaus

Etäohjattua luovuutta

Olipa EOS R7 liitetty älylaitteeseen tai PC- tai Mac-tietokoneeseen, voit etäohjata sitä ja saada uusia luovia kuvaustapoja.

Kuvauspaikalla

Canon Camera Connect -sovelluksella voit etäohjata EOS R7 -kameraa. Katso, mitä kamera näkee, säädä sen asetuksia ja kuvaa valokuvia ja videoita yhdellä näytön napautuksella.

Tällöin voit laittaa kameran yhteen paikkaan ja kuvata toisesta, esimerkiksi kun otat selfieitä tai ryhmäkuvia. Tämä sopii hyvin myös luontokuvaamiseen: aseta EOS R7 lähelle paikkaa, jossa tiedät eläinten liikkuvan, ja kuvaa kaukaa, jotta et pelästytä niitä.

Studiossa

Kun kuvaat asetelmia, makro- ja ruokakuvia valvotussa studioympäristössä, EOS R7 -kameraa voi ohjata pöytätietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, jossa on EOS Utility -ohjelmisto, Canon SDK (Software Development Kit) tai muiden valmistajien sovelluksia.

Näet juuri sen, mitä kamerakin näkee, jälkikäsittelyssä käyttämässäsi näytössä, jotta saat sommittelusta täydellisen. Säädä kameran asetuksia EOS Utility -ohjelmiston intuitiivisessa käyttöliittymässä ja ota kuvia, jotka voidaan tallentaa kortille, tietokoneeseen tai molempiin.

Videokuvauksissa

Voit ohjata EOS R7 -kameraa sovelluksen kautta videon kuvaamisen aikana ja luoda tehosteita, jotka vaativat yleensä kokonaisen kuvausryhmän. Otetaan esimerkiksi käsitarkennus: voit tarkentaa kameran uuteen kohteeseen napauttamalla liitetyn laitteen näyttöä. Tarkennus muuttuu sulavasti ja tasaisesti – aivan kuten valkokankaalla.

Uusin laiteohjelmisto

Myös EOS R7 -laiteohjelmiston voi päivittää Canon Connect -sovelluksella, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista ominaisuuksista.

Yhteydet Canon Connect -sovelluksen kautta

Pilvipohjainen RAW-käsittely3

Sen lisäksi, että RAW-tiedostoja voi käsitellä kamerassa tai PC-/Mac-tietokoneella, kuvaajat voivat nyt käsitellä EOS R7 -kameran RAW-kuvia image.canon-pilvipalvelussa4, mikä parantaa kuvanlaatua.

Pilvipalveluun ladatut RAW-tiedostot kehitetään neuroverkkoihin perustuvalla kuvankäsittelytekniikalla, mikä vähentää kohinaa sekä parantaa värikuvan muodostusta ja vähentää häiriöitä.

• Yksityiskohdat erottuvat paremmin pikselöitymisen eston ansiosta
• Läike ja värivirheet vähenevät
• Kohinanpoisto parantaa kuvanlaatua suurilla ISO-herkkyyksillä
• Myös vääristymien, vinjetoinnin ja diffraktion vaikutusten optinen korjaus

Muunnetut kuvat tallennetaan pilvipalveluun JPEG- tai HEIF-tiedostoina, jotka voi ladata tietokoneeseen tai älylaitteeseen.

image.canon-pilvipalvelut
Canon EOS R7 – RAW-käsittely pilvipalvelussa
 1. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone ja Lightning ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. tvOS on Apple Inc:n tavaramerkki.
 2. Kameran suoratoistopalvelu tukee striimausta vain YouTubeen. Ennen suoratoistopalvelun käyttämistä on rekisteröidyttävä image.canon-palveluun. Katso uusimmat vaatimukset YouTubesta. YouTube-striimaus voi muuttua, pysähtyä tai päättyä ilman erillistä ilmoitusta. Canon ei vastaa kolmansien osapuolten tarjoamista palveluista, mukaan lukien niiden suorasta jakelusta YouTubessa.
 3. RAW-sarjakuvaustilassa otettuja RAW-kuvia ei voi kehittää. RAW-kuvien käsittely pilvipalvelussa on maksullinen palvelu. Palvelu on ostettava Canon Imaging App Service Plans -sivustosta. Lisätietoja on osoitteessa https://sas.image.canon/.
 4. Palvelu käynnistyy heinäkuun lopulla 2022, ja kameran laiteohjelmisto on päivitettävä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • HYÖDYT

  Uuden sukupolven automaattitarkennus

  EOS R7 -kamera käyttää syväoppivaa tekoälyä ja iTR-automaattitarkennusta, aivan kuten EOS R3-, EOS R5- ja EOS R6 -kamerat.

 • HYÖDYT

  Nopeutta ja suorituskykyä

  Täydellinen kuvaushetki saattaa kestää vain sekunnin murto-osia, ja siksi EOS R7 suunniteltiin erittäin nopeaksi.

 • HYÖDYT

  Kuvanlaatu

  EOS R7 -kameran 32,5 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC X -kuvaprosessori tuottavat upeita kuvia niin still- kuin videokuvauksissa.

 • HYÖDYT

  Siirry peilittömään

  Aiotko päivittää Canon-järjestelmäkamerasi? Uusia tekniikoita sisältävä ja järjestelmäkameraa muistuttava EOS R7 tarjoaa intuitiivisia ja tuttuja toimintoja.

 • HYÖDYT

  Entistäkin parempi kuvanvakautus

  Kuvittele pystyväsi ottamaan pitkän valotusajan kuvia käsivaralla, jotta voit sumentaa liikkuvat kohteet tarkoituksella käyttämättä jalustaa.

 • UUTISKIRJE

  Inspiroidu – rekisteröidy nyt

  Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.