Kuvanvakain

Kuva pysyy vakaana, vaikka liikkuisit itse

EOS R7 -kameran kuvanvakain takaa erittäin tehokkaan kuvanvakautuksen kaikkien objektiivien kanssa. Järjestelmä toimii kuitenkin parhaiten, kun siihen lisätään RF-objektiivi, jossa on optinen kuvanvakain.
Canon EOS R7 – etu – entistäkin parempi kuvanvakautus

Kameran nopean RF-kiinnityksen ansiosta kameran sisäinen ja objektiivin sisäinen kuvanvakain toimivat yhdessä. RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM suojaa kameran tärähtelyn vaikutuksilta jopa 7 askeleella1 ja tarjoaa myös maailman korkeimman tason2 kuvanvakautuksen 8 askeleella3

Kun kuvaat muilla kuin IS-objektiiveilla (kuten valovoimaisilla kiinteäpolttovälisillä objektiiveilla), EOS-R-järjestelmän laajan objektiivikiinnityksen ansiosta EOS R7 -kameran sisäinen kuvanvakain suojaa silti tehokkaasti kameran tärähtelyn vaikutuksilta.
Korjaussuunnat
Objektiivi Pysty-/poikkiakseli X/Y Rulla

EF

Kuvanvakain ei käytössä Sisäinen kuvanvakain Sisäinen kuvanvakain Sisäinen kuvanvakain
Optinen kuvanvakain Optinen kuvanvakain Sisäinen kuvanvakain Sisäinen kuvanvakain
Hybridikuvanvakain Optinen kuvanvakain Still: optinen kuvanvakain
Video: sisäinen kuvanvakain
Sisäinen kuvanvakain
RF Kuvanvakain ei käytössä Sisäinen kuvanvakain Sisäinen kuvanvakain Sisäinen kuvanvakain
Optinen kuvanvakain Koordinoitu ohjaus4:
Optinen kuvanvakain + sisäinen kuvanvakain
Sisäinen kuvanvakain Sisäinen kuvanvakain
Hybridikuvanvakain Koordinoitu ohjaus:
Optinen kuvanvakain + sisäinen kuvanvakain
Still: optinen kuvanvakain
Video: sisäinen kuvanvakain
Sisäinen kuvanvakainTämä kuvanvakautuksen yhteistyöhön perustuva toiminta avaa uusia luovia mahdollisuuksia. Voit kuvata käsivaralta useiden sekuntien valotusajoilla, jolloin liikkuvat kohteet sumentuvat ja kaikki muu pysyy terävänä – muuten tähän olisi tarvittu hankala jalusta.

Telepolttovälejä käyttävät luonto- ja urheilukuvaajat voivat kuvata käsivaralta jopa heikossa valaistuksessa, sillä EOS R7 -kameran yhdessä toimivat kuvanvakaimet auttavat tuottamaan teräviä tuloksia.

Canon EOS R7 – kuvanvakautuksen vertailu

Kamera suorassa

Kameran sisäisen kuvanvakainjärjestelmän kallistustoiminto voi myös oikaista kuvia ja poistaa maisemakuvista vinot horisontit.

Canon EOS R7 – automaattisen vesivaa’an vertailu

Käytettävissä on myös uusi panoraamakuvaustila, joka käyttää sisäistä kuvanvakainta kompensoimaan panoroinnin aikaista liikettä vasemmalle, oikealle, ylös tai alas. Tuloksena on entistä laadukkaampia panoraamakuvia, joissa on vähemmän liikkeen aiheuttamia kohdistusvirheitä.

Canon EOS R7 – panoraamakuvat

EOS R7 helpottaa panorointia eli kuvaamista pitkällä valotusajalla, kun seurataan liikkuvaa kohdetta, jotta tausta sumentuu. Valitse panorointitila, ja kameran automaattitarkennus havaitsee ajoneuvon ja seuraa sitä. Kuvanvakain korjaa kameran pystysuuntaisen tärähtelyn vaikutuksia panoroinnin aikana. Kamera käyttää kohteen tunnistusta myös kohteen tärähtelyn kompensointiin, jotta saat enemmän onnistuneita kuvia.

Canon EOS R7 – panorointitila

Erittäin tasaista vakautettua videokuvaa

EOS R7 -kameran luokkansa johtava yhteistyöhön perustuva kuvanvakaintekniikka vakauttaa myös videokuvan, jotta tuloksena on tasaista kuvaa, joka näyttää siltä, että kuvauksissa on käytetty kameravaunua tai gimbaalia. Voit lisätä myös kolmannen kuvanvakaintyypin: videokuvauksen digitaalinen kuvanvakain toimii EOS R7 kameran sisäisen ja optisen kuvanvakaimen rinnalla, ja takaa entistäkin tasaisemman lopputuloksen.

 1. 7 askelta CIPA-standardin mukaisesti kuvattaessa RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM -objektiivilla (polttoväli 150 mm).
 2. Kaikista digitaalikameroista, joissa on vaihdettava objektiivi. 23.5.2022 (Canonin tutkimusten mukaan). Kuvanvakaimen suorituskyky on sama kuin EOS R3-, EOS R5- ja EOS R6 -kameroissa.
 3. Kiertymisen korjaus, kahdeksan askelta CIPA-standardin mukaisesti kuvattaessa RF 24-105 mm F4 L IS USM -objektiivilla (polttoväli 105 mm). Objektiivin laiteohjelmisto on päivitettävä ostopäivästä riippuen.
 4. Toukokuu 2022. Paitsi RF600mm F11 IS STM ja RF800mm F11 IS STM.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • HYÖDYT

  Uuden sukupolven automaattitarkennus

  EOS R7 -kamera käyttää syväoppivaa tekoälyä ja iTR-automaattitarkennusta, aivan kuten EOS R3-, EOS R5- ja EOS R6 -kamerat.

 • HYÖDYT

  Nopeutta ja suorituskykyä

  Täydellinen kuvaushetki saattaa kestää vain sekunnin murto-osia, ja siksi EOS R7 suunniteltiin erittäin nopeaksi.

 • HYÖDYT

  Kuvanlaatu

  EOS R7 -kameran 32,5 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC X -kuvaprosessori tuottavat upeita kuvia niin still- kuin videokuvauksissa.

 • HYÖDYT

  Siirry peilittömään

  Aiotko päivittää Canon-järjestelmäkamerasi? Uusia tekniikoita sisältävä ja järjestelmäkameraa muistuttava EOS R7 tarjoaa intuitiivisia ja tuttuja toimintoja.

 • HYÖDYT

  Pysy yhteydessä yleisöösi

  EOS R7 -kamerassa on liitännät, joiden ansiosta se voi toimia älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen kanssa Canon Camera Connect -sovelluksen kautta.

 • UUTISKIRJE

  Inspiroidu – rekisteröidy nyt

  Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.