SIIRTYMINEN PEILITTÖMÄÄN KAMERAAN

Kuvaa ilman katkoja

Vaikka EOS R7 onkin täynnä uutta tekniikkaa, se on tuttu ja helppokäyttöinen niille, jotka ovat käyttäneet aiemmin Canon EOS -järjestelmäkameraa. Ja vaikka et olisikaan, tiedämme, että pidät siitä silti.
Canon EOS R7 – siirry peilittömään, kuvaa ilman katkoja.

Peilittömään EOS R -järjestelmään siirtyminen tuo luovuutta edistäviä hyötyjä, ja voit kuvata täysin uusilla tavoilla. Muutos on suuri, mutta voit olla varma, että nykyiset varusteesi toimivat että EOS R7 -kameran kanssa.

Ikkunasi maailmaan

Kameran 2,36 miljoonan kuvapisteen elektroninen etsin on suuri, kirkas ja tarkka, ja siinä on 100 prosentin peitto ja esikatselu, jotta näet, miltä kuva näyttää, kun se on otettu, esimerkiksi sen valotuksen, valkotasapainon, kuva-asetukset ja terävyysalueen. Etsimen viive ja pimeneminen ovat lähes poistettu, joten voit nauttia luonnollisesta ja mukaansatempaavasta kokemuksesta.

Canon EOS R7 – ikkunasi maailmaan

Sitä on mukava käyttää jopa pitkiä aikoja, koska siinä on 1,15-kertainen suurennus ja 22 mm:n pintaväli, joka on etäällä kameran rungosta. Virkistystaajuus on nopea 120 kuvaa/s2, jotta liikkuvista kohteista tulee luonnollisia. Tässä voi vaihtaa virransäästötilan ja tasaisen tilan välillä, jolloin suorituskyky on paras mahdollinen.

APS-C-järjestelmän edut

EOS R7 -kamerasta on paljon hyötyä, kun haluat päästä lähelle kohdetta, mutta et pääse enää lähemmäs. Kameran APS-C-koon kennon ansiosta teleobjektiivien ulottuvuus on 1,6-kertainen verrattuna siihen, että käytetään samaa polttoväliä täyden kennokoon kamerassa.

Se tuo valtavan parannuksen luonto-, urheilu- ja toimintakuvaukseen, kun kuvan ottaminen etäältä on tärkeää. Saat ammattilaistason kuvia huomattavasti kevyemmällä ja kätevämmällä laitteella, joka ei hidasta sinua.

Canon EOS R7 – APS-C-kennon ja täysikokoisen kennon vertailu

Muistuttaa järjestelmäkameraa

Järjestelmäkamerat tuntevilta ei vie kauaa tottua EOS R7 -kameraan. Säätimet ovat samoilla paikoilla, ja valikot tuntuvat tutuilta – mutta entistä paremmilta. Kamerassa on jopa optisen etsimen opastustila, joka jäljittelee optisen etsimen käyttökokemusta. Sen HDR-tekniikan avulla näet tummien varjojen ja kirkkaiden alueiden yksityiskohdat kuvatehosteiden esikatselun sijaan.

Canon EOS R7 – optisen etsimen opastustilan vertailu

Canon EF- ja EF-S-objektiivit ovat yhteensopivia EOS R7 -kameran kanssa objektiivin sovittimen avulla (mallistossa on niitä kolme). Automaattitarkennus, automaattivalotus, kuvanvakain ja useimmat muut objektiivien tekniikat toimivat kuten ennenkin.

EOS R7 -kamerassa käytetään myös samoja LP-E6-akkuja kuin monissa järjestelmäkameroissamme, kuten EOS 7D -sarjassa ja EOS 70D-, EOS 80D- ja EOS 90D -kameroissa, joten akkujen vaihtaminen kameran runkojen välillä on helppoa.1

Intuitiivinen hallinta

Jokainen EOS-kamera on muotoilun kehitysaskel, joka perustuu sitä edeltäneisiin kameroihin ja sisältää myös uusia ominaisuuksia. EOS R7 -kamerassa on esimerkiksi tarkennuspisteiden valintaan ohjainpainike, jota ympäröi valintakiekko – tämä on kahden klassisen EOS-ohjaimen yhdistelmä. Löydät sen kameran etsimen vieressä olevasta kohdasta, jossa pidät peukaloa, kun pitelet kameraa. Se sopii täydellisesti nopeaan ja intuitiiviseen kuvaukseen.

Canon EOS R7 – intuitiiviset säätimet

Tarkennustavan valintakytkin sijaitsee kameran etuosassa, ja se on helppo löytää, kun kamera on nostettu silmälle. Näin kuvaajat voivat vaihtaa helposti automaattitarkennuksen ja manuaalisen tarkennuksen välillä, vaikka objektiiveilla ei olisi omaa tarkennuksen valintakytkintä. Kytkimen keskellä on mukautettava toimintopainike, jonka voi ohjelmoida suorittamaan useita eri tehtäviä.

Canon EOS R7 – säätimet

Kuten EOS-kameralta voi odottaakin, monia sen säätimistä voi mukauttaa, joten ne voi ohjelmoida toimimaan juuri haluamallasi tavalla. Päävalikkojärjestelmässä on mukautettava oma valikko, joka pitää usein käytetyt toiminnot samassa paikassa, ja kolme mukautettavaa kuvaustilaa, joiden avulla voit hakea haluamasi työskentelytavan nopeasti.

Kääntyvän kosketusnäytön ansiosta valokuvaajat voivat sommitella ja kuvata epätavallisista kulmista ja uusista perspektiiveistä, ja videokuvaajat voivat työskennellä mukavasti ja vakaasti.

Luotettavaa laatua

EOS R7 kestää pölyä, likaa ja vettä vankan magnesiumseosrakenteensa ja kymmenien kumitiivisteiden ansiosta3. Jos työskentelet haastavissa ympäristöissä tai sää huononee, voit jatkaa kuvaamista huoletta, etkä hukkaa hetkeäkään.

Kestävä rakenne ei kuitenkaan tee EOS R7 -kamerasta raskasta kantaa. Se on kevyempi ja kätevämpi kuin EOS 7D Mark II, joten se on erinomainen valinta liikkuville kuvaajille.

Canon EOS R7 – suojaus

Tuplasti tallennustilaa ja turvaa

EOS R7 -kameran kahden UHS-II SD -muistikorttipaikan ansiosta voit kuvata huoletta vaativissakin tilanteissa. Ne voi määrittää eri tavoin.

Automaattinen varmuuskopiointi – erinomainen vaihtoehto tärkeiden tapahtumien kuvaamiseen, kun haluat varautua pahimpaan. Tämä on matkavalokuvaajien suosikkitaktiikka.

Ylivuoto – kun yksi kortti on täynnä, kamera tallentaa kuvat automaattisesti toiselle, joten sinun ei tarvitse keskeyttää kuvaamista. Sopii erinomaisesti hää-, luonto- ja urheilukuvaukseen, kun et halua menettää hetkeäkään.

JPEG yhdelle kortille, RAW toiselle – tallenna vedokset erikseen RAW-tiedostoihin, joita käytät editointiin.

Videot yhdelle kortille, valokuvat toiselle – voit pitää sisällön järjestyksessä tai käyttää suurempaa korttia videoille ja pienempää korttia stillkuville. Sopii erinomaisesti valo- ja videokuvaukseen tapahtumissa tai dokumenttiprojekteissa.

Canon EOS R7 – tuplasti tallennustilaa

Varusteluisti

EOS R7 -kamerassa on uusi varusteluisti, jonka avulla uudet laitteet ja lisävarusteet voi liittää nopeasti ja helposti. Niissä on digitaalinen mikrofoni ja XLR-mikrofonisovitin, joiden avulla saat videoihisi laadukkaat ääniraidat. Myös valikoidut Speedlite-salamat ja Speedlite-lähettimet voi liittää kameraan tällä tavoin, joten voit ottaa valaistuksen hallintaan.

Canon EOS R7 – varusteluisti
 1. LP-E6NH- ja LP-E6N-akku tukevat USB-latausta. USB-latausta ei tueta LP-E6-akun kanssa tai muiden kuin aitojen akkujen kanssa. Akkuja ei ehkä ladata, ellei akun varaustaso ole alhainen.
 2. Suurin kuvataajuus automaattitarkennuksen, laukaisimen puoliväliin painamisen tai jatkuvan kuvauksen aikana on 59,94 kuvaa sekunnissa. Huomaa, että näytön kuvataajuus voi olla pienempi käytössä olevan objektiivin ja kuvausolosuhteiden mukaan.
 3. Vaikka kamera on suunniteltu pölytiiviiksi ja kosteudenkestäväksi, se ei takaa täydellistä esimerkiksi pölyn, lian, veden tai suolan kulkeutumista kameraan. Katso tarkat tiedot teknisistä tiedoista.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • HYÖDYT

  Uuden sukupolven automaattitarkennus

  EOS R7 -kamera käyttää syväoppivaa tekoälyä ja iTR-automaattitarkennusta, aivan kuten EOS R3-, EOS R5- ja EOS R6 -kamerat.

 • HYÖDYT

  Nopeutta ja suorituskykyä

  Täydellinen kuvaushetki saattaa kestää vain sekunnin murto-osia, ja siksi EOS R7 suunniteltiin erittäin nopeaksi.

 • HYÖDYT

  Kuvanlaatu

  EOS R7 -kameran 32,5 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC X -kuvaprosessori tuottavat upeita kuvia niin still- kuin videokuvauksissa.

 • HYÖDYT

  Entistäkin parempi kuvanvakautus

  Kuvittele pystyväsi ottamaan pitkän valotusajan kuvia käsivaralla, jotta voit sumentaa liikkuvat kohteet tarkoituksella käyttämättä jalustaa.

 • HYÖDYT

  Pysy yhteydessä yleisöösi

  EOS R7 -kamerassa on liitännät, joiden ansiosta se voi toimia älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen kanssa Canon Camera Connect -sovelluksen kautta.

 • UUTISKIRJE

  Inspiroidu – rekisteröidy nyt

  Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.