Two camera men inspecting the rear screen of a Canon EOS camera

Huolto, päivitykset ja korjaukset

Asiantuntijapalveluja voi käyttää laitteiden moitteettoman toiminnan ylläpitämiseen, suorituskyvyn parantamiseen tai korjauksiin.

Lue lisää

Asiantunteva tuotehuolto ja -korjaus

Canonin asiantuntevilla tuotehuolto- ja korjauspalveluilla voit pitää laitteesi huippukuntoisina, laajentaa tarinankerrontavalmiuksia tai huolehtia laitteiden korjaamisesta.

Huolto

Voit pitää laitteet täysin toimintakuntoisina huoltopalveluilla, jotka sisältävät puhdistuksen, tarkistuksen ja säädöt. CPS-jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen ja palautuksen huollosta maksutta.

Lue lisää

A specialist cleaning the sensor on a Canon EOS camera

Päivitykset

Voit kertoa entistä kiehtovampia tarinoita, kun parannat valikoitujen EOS-, Cinema EOS- ja XA/XF-kameroiden suorituskykyä.

Lue lisää

A specialist working on a Canon EOS C body

Korjaukset

Laitteidesi korjaaminen sujuu nopeasti, jos jokin menee vikaan. Canonin korjausvaihtoehtoihin kuuluvat kiinteähintaiset, arvioon perustuvat ja takuun piiriin kuuluvat korjaukset. CPS-jäsenet saavat toimitukset muita nopeammin ja voivat lainata varalaitteita tasonsa mukaan.

Lue lisää

A Canon L lens with tools sitting on a repair table
Canon EOS camera body top awaiting repair

Pikapalvelut

Täytyykö laitteesi saada äkkiä huollettua? Kennonpuhdistus tehdään odottaessasi, ja saat kameran kuvauskuntoon tunnin kuluessa. Voit myös nopeuttaa huoltoa, päivitystä tai korjausta Canonin 3 päivän pikatoimituksella.

Lue lisää

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS Priority Support -tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun Fast Track -korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – alennuksia, varalaitteita lainaan ja palautuksen huollosta maksutta. Lisäksi tarjolla on vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia.

Liity

Lue lisää

Canon Professional Services