MS-500

Erittäin herkät kamerat

Erittäin herkät kamerat

Pienikokoiset, kevyet ja monipuoliset videokamerat sopivat erilaisiin erikoiskuvaustarpeisiin.

Erittäin herkät kamerat lyhyen ja pitkän kantaman valvontaan

Nämä videokamerat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn heikossakin valaistuksessa, ammattimaisen liitettävyyden, kaukosäätimen yhteensopivuuden ja monipuoliset kiinnitysvaihtoehdot EF-, M58- ja B4-objektiiveille.

Erittäin herkät kamerat

 • Erittäin herkät kamerat

  ERITTÄIN HERKKÄ MS-500-KAMERA

  Erittäin herkkä valvontakamera, jossa on SPAD-kenno. Se sopii erinomaisesti valvonta- ja turvallisuuskäyttöön heikossa valaistuksessa.
 • ME20F-SHN

  Tällä ammattilaistason verkkokameralla voi kuvata Full HD -värivideota lähes täysin pimeässä, sillä siinä on täysikokoinen 2,26 megapikselin CMOS-kenno ja sen suurin ISO-arvo on 4 miljoonaa.
 • ME200S-SH

  Edullinen etäohjattava Full HD -kamera, jossa Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus
 • ML-105 EF

  ML-105 EF on pienempi, kevyempi ja kestävämpi modulaarinen kamera, jossa on täysikokoinen kenno ja jolla kuvaus onnistuu myös hämärässä 4 miljoonan ISO-herkkyydellä.
 • ME20F-SH

  Innovatiivinen täyden kennokoon Full HD -videokamera, jolla voi kuvata erittäin heikossa valaistuksessa ja käyttää infrapunakuvausta.
 • Langallinen kauko-ohjain

  Ohjelmisto

  C500 MK II

  Tutustu ammattilaisille tarkoitettuihin Canonin videokameroiden ja niiden monipuolisiin ominaisuuksiin

  Canonin ammattitason laitteet ja ratkaisut auttavat elokuvantekijöitä vapauttamaan luovuutensa – niillä on kuvattu omaperäisiä indie-dokumentteja, koukuttavia draamasarjoja ja palkittuja kokoillan elokuvia.