_hero

Erittäin herkät kamerat

Canon ERITTÄIN HERKKÄ MS-500-KAMERA

MS-500-kameralla näet, mitä silmä ei näe. Canonin suunnitteleman 1-tuumaisen SPAD (Single-Photon Avalanche Diode) -kennon ansiosta se tuottaa värillistä, lähes kohinatonta täysteräväpiirtovideota monenlaisissa hämärissä ympäristöissä pitkän kantaman valvonta- ja turvallisuuskäyttöön.

Huippuluokan suorituskyky heikossa valaistuksessa

Tutustu teknisiin innovaatioihin Canonin ainutlaatuisen SPAD-kennon taustalla. MS-500 on suunniteltu erityisesti pitkän kantaman valvontaan erittäin heikossa valossa, joten sillä näet, mitä silmä ei näe.
Ultra-High Sensitivity Camera MS-500

Tekniset tiedot

 • 1.0-tyypin CMOS-kenno

  Canonin 2,1 megapikselin kenno takaa erinomaisen suorituskyvyn hämärässä.

 • Laadukasta videokuvaa heikossakin valaistuksessa

  Kuvaa laadukkaita videoita hämärässä jopa 1080p:n tarkkuudella.

 • B4-objektiivikiinnitys

  Yhteensopiva Canonin lähetysobjektiivien kanssa.

 • Automaatti- ja käsintarkennus

  Käytettävissä käsintarkennus ja automaattitarkennus.

 • Kameran ohjausprotokollat

  Tukee Pelco-D-protokollaa ja Canonin omaa NU-protokollaa.

 • Monipuoliset liitännät

  Tarjolla on mm. 8-nastainen etäliitäntä (tukee NU- ja Pelco-D-protokollia), 3G/HD-SDI, 12-nastainen objektiiviliitäntä, Genlock ja DC-IN (12-30 V).

 1. VAROITUS: LUOKAN A TUOTE
  Tämä tuote saattaa kotikäytössä aiheuttaa radiohäiriöitä, mikä saattaa vaatia käyttäjältä asiaankuuluvia toimenpiteitä. Suojattujen kaapeleiden käyttö on välttämätöntä, jotta saavutetaan EN55032-standardin luokan A rajat.
 2. Vientirajoitukset ovat voimassa. Tuote ei ole saatavana kaikissa maissa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Canoniin tai paikalliseen edustajaan.

Erittäin herkkä 2,1 megapikselin SPAD-kenno

Kun fotoni osuu kennoon, muodostuu elektroni, mistä käynnistyy ketjureaktio eli elektronivyöry, joka lisää elektronien tuotantoa merkittävästi. Fotoni muuntuu sähkövaraukseksi, jonka SPAD-kenno vahvistaa miljoonakertaiseksi. Ilmiötä kutsutaan kumulatiiviseksi elektronivyöryksi, ja se aiheuttaa hetkessä voimakkaan virran. Tämä voimakas virta tulkitaan jännitesignaaliksi pulssijonon muodossa. Kukin pulssi vastaa yksittäistä fotonia. Tämä SPAD-kennon ainutlaatuinen valontunnistustekniikka mahdollistaa uskomattoman suorituskyvyn vähäisessä valossa.

benefit-module_01
benefit-module_02

B4-objektiivikiinnitys takaa poikkeuksellisen monipuolisuuden

Käytä Canonin laajaa lähetysobjektiivien valikoimaa, joka sopii erinomaisesti supertelekuvaukseen. Polttoväli on yli 2 400 mm (35 mm:n kinofilmivastaavuus).

Pitkän kantaman valvontaan päivällä ja yöllä

Seuraa tarkasti pitkän kantaman kohteita 2/3 tuuman lähetysobjektiiveilla, jotka laajentavat telekuvausaluetta. B4-kiinnityksen, sisäisen 1,3-kertaisen optisen suurennoksen ja 1.0-tyypin SPAD-kennon ansiosta voit seurata tarkasti kaukana olevia kohteita sekä valoisassa että pimeässä.

benefit-module
benefit-module

Kestävä ja luotettava

MS-500-kamera on suunniteltu erityisesti pitkän etäisyyden valvontaan haastavissa olosuhteissa. Sitä voi käyttää ympäri vuorokauden -20oC...45oC:n lämpötilassa.

Manuaalinen ja automaattinen infrapunasuodin

Infrapunasuodinta voi säätää manuaalisesti tai voit antaa automatiikan hoitaa infrapunavalon lisääminen hämärässä kuvattaessa.

benefit-module_05
benefit-module_06

Kätevä etäkäyttää

Käytä kameraa etänä joko Pelco-D-protokollalla tai Canonin omalla NU-protokollalla.

Sumukompensointi ja älykäs kuvansäätöteknologia (SSC)

Sumukompensointi vähentää sumun tai savusumun vaikutuksia kuvanlaatuun. Älykäs varjonsäätötekniikka (SSC) puolestaan vahvistaa tummien alueiden yksityiskohtia ja vähentää voimakkaan päivänvalon aiheuttamaa värikylläisyyttä.

MS-500
witb

Pakkauksen sisältö

MS-500 on helppo integroida valvontalaitteistoon.

 • ERITTÄIN HERKKÄ MS-500-KAMERA

 • Rungon suojus

 • Käyttöopas

Vastaavia tuotteita

 • ME20F-SH

  Innovatiivinen täyden kennokoon Full HD -videokamera, jolla voi kuvata erittäin heikossa valaistuksessa ja käyttää infrapunakuvausta.
 • ME20F-SHN

  Tällä ammattilaistason verkkokameralla voi kuvata Full HD -värivideota lähes täysin pimeässä, sillä siinä on täysikokoinen 2,26 megapikselin CMOS-kenno ja sen suurin ISO-arvo on 4 miljoonaa.
 • ML-105 EF

  ML-105 EF on pienempi, kevyempi ja kestävämpi modulaarinen kamera, jossa on täysikokoinen kenno ja jolla kuvaus onnistuu myös hämärässä 4 miljoonan ISO-herkkyydellä.
 • Muut ohjelmistot

  Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

  Voit pyytää Canonin tuoteasiantuntijaa ottamaan sinuun yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen.

  Muuta kiinnostavaa

  Canon on tunnetusti video- ja still-kuvauksen edelläkävijä.