OHJELMISTO

Canon Video Enhancement 1.0

Paranna videoiden laatua Canonin Video Enhancement -ammattilaisohjelmistolla, joka tehostaa videoiden terävyyttä ja selkeyttä reaaliaikaisesti.

NÄE MITÄ SILMÄ EI NÄE

Poimi puhdasta tietoa Canonin erittäin herkällä kameralla kuvatusta heikosti valaistusta kuvamateriaalista reaaliaikaisesti ohjelmistolla, joka toimii pienessä tietokoneessa. Se korjaa kohinan aiheuttamaa tarkkuuden häviötä ja tuottaa uskomattomia värillisiä tuloksia. Heikosti valaistuja käyttökohteita ovat esimerkiksi rajojen ja rannikon tarkkailu sekä infrastruktuurikohteiden valvonta.

 • Reaaliaikainen videoiden käsittely

  Käsittele videoita reaaliaikaisesti olemattomalla viiveellä. Ohjelmistomme suoritetaan pienikokoisessa tietokoneessa, joka käsittelee suoraan kameran 3G/HD-SDI-videosyötettä.

 • Vähennä sumua vaiheittain

  Käytä ohjelmiston sumukompensointitoimintoa sumuisten olosuhteiden vaikutusten vähentämiseen ja säädä sen tehoa vaiheittain. Kohteen kontrastin lisääminen tällä toiminnolla helpottaa kohteen tunnistamista.

 • Parhaat osat esiin tunnilta ja kirkkailta alueilta

  Tehosta kuvien selkeyttä erittäin kirkkaissa tilanteissa tai hyvin tummilla alueilla. Kontrastin heikkeneminen voi näissä olosuhteissa viedä mennessään tärkeää tietoa ja haitata kohteen tunnistamista. Ohjelmisto selviää tästä pelastamalla palaneet kirkkaat kohdat tai valaisemalla tummia kohtia kriittisillä luminanssialueilla.

 • Kohinan sijaan yksityiskohtia

  Tuo pakkaamaton 3G/HD-SDI-video suoraan yhteensopivista erittäin herkistä Canon-kameroista1 ohjelmistoon ja saat selkeää, tarkkaa, kohinatonta kuvamateriaalia. Syväoppiva tekniikka yhdessä Canonin suuren ISO-herkkyyden kuvakennojen kanssa tuottaa poikkeuksellisen selkeitä tuloksia.

REAALIAIKAINEN KOHINANVAIMENNUS

Vertaa käsittelemätöntä Full HD -videoruutua Canon Video Enhancement 1.0 -ohjelmistolla reaaliaikaisesti käsiteltyyn Full HD -ruutuun.

Video Enhancement Software
Video Enhancement Software

Seuraavat kamerat ovat yhteensopivia Canon Video Enhancement 1.0 -sovelluksen kanssa:

MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105EF

Käyttöjärjestelmä
Linux OS, Windows PC märitykseen selaimessa
 • Resoluutio

  1920 x 1080

 • Värinäytteistys, bittisyvyys

  YCbCr 4:2:2, 10-bittinen

 • Videolähtö

  59,94P, 59,94i, 50,00P, 50,00i, 29,97P, 25,00P

 • Liitännät

  3G/HD-SDI

 • Valmiin videon kuvataajuus (kohinanvaimennustoiminto)

  Enintään 29,97 kuvaa/s (kun parannusalue on määritetty).
  Enintään 14,98 kuvaa/s (kun parannusaluetta ei ole määritetty).

 • Videonparannustoiminto

  Kohinanvaimennus, tummien ja vaaleiden alueiden kompensointi, sumukompensointi

Ota yhteyttä Canoniin

Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?
Voit pyytää Canonin tuoteasiantuntijaa ottamaan sinuun yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen.

Vastaavia tuotteita

 • Erittäin herkät kamerat

  ERITTÄIN HERKKÄ MS-500-KAMERA

  Erittäin herkkä valvontakamera, jossa on SPAD-kenno. Se sopii erinomaisesti valvonta- ja turvallisuuskäyttöön heikossa valaistuksessa.
 • ME20F-SH

  Innovatiivinen täyden kennokoon Full HD -videokamera, jolla voi kuvata erittäin heikossa valaistuksessa ja käyttää infrapunakuvausta.
 • ME20F-SHN

  Tällä ammattilaistason verkkokameralla voi kuvata Full HD -värivideota lähes täysin pimeässä, sillä siinä on täysikokoinen 2,26 megapikselin CMOS-kenno ja sen suurin ISO-arvo on 4 miljoonaa.
 • ML-105 EF

  ML-105 EF on pienempi, kevyempi ja kestävämpi modulaarinen kamera, jossa on täysikokoinen kenno ja jolla kuvaus onnistuu myös hämärässä 4 miljoonan ISO-herkkyydellä.
 1. MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105 EF.
 2. Kaikki tiedot perustuvat Canonin vakiotestimenetelmiin, ellei toisin mainita.
  Tietoja voidaan muuttaa ilman eri ilmoitusta.