Peilittömät kamerat

Kompaktit ja kevyet vaihdettavan objektiivin peilittömät kameramme yhdistävät Canonin kompakti- ja järjestelmäkameroiden parhaat piirteet ja tuottavat upean laadukkaita valokuvia ja videoita. Valikoima sisältää esimerkiksi pienempiobjektiivisia APS-C-malleja ja täyden kennokoon tehopakkauksia, joissa luovuus pääsee valloilleen.

Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan Canon-kameran

Kameravalitsimen avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää sinulle parhaiten sopivan kameran.

Peilittömät EOS R -kamerat

Palkittu EOS R -järjestelmä tarjoaa käyttöösi älykkään automaattitarkennuksen ja laajan valikoiman RF-objektiiveja. Helppokäyttöiset kamerat ja objektiivit toimivat saumattomasti yhteen ja antavat sinun keskittyä kuvauskohteeseesi.

13 Tuotteet

  13 Tuotteet

  Käytetyt suodattimet

  12 / 13 tulosta

  RF- ja RF-S-objektiivit

  RF- ja RF-S-objektiivit ovat korkealaatuisia, huippunopeita ja tehokkaita edistyksellisen optisen tekniikkansa ja muotoilunsa ansiosta. Suunniteltu tulevaisuuden videokuvaajille. Kompaktissa objektiivissa on monia huippuominaisuuksia, kuten kätevä säätörengas.

  RF_lens
  Hyödynnä EOS R -järjestelmän teho yrityksessäsi

  Hyödynnä EOS R -järjestelmän teho yrityksessäsi

  Katso miten Canonin peilittömät kamerat voivat auttaa yritystäsi kehittämään liiketoimintaansa tarjoamalla saumattomia integrointeja, jotka vastaavat useiden eri toimialojen tarpeisiin.

  Liity Canon Clubiin

  Toteuta itseäsi ja muista hyödyntää saatavilla oleva tuki, inspiraatio, edut ja muut hyödylliset asiat.

  Canon Club