mirrorless range
alt text goes here

PEILITTÖMÄT
KAMERAT

Tarinoita voi tulla vastaan missä vain. Peilittömillä kompaktikameroillamme olet aina valmiina kuvaamaan.TUTUSTU VALIKOIMAAN

Taattua laatua
pienessä koossa

Tarinoita voi nähdä joka hetki kaikkialla ympärillämme.
Tarvitset vain kameran, jolla saat jokaisen hetken ja tarinan talteen.

Canon EOS M50

EOS M50

Takuutyylikäs kamera, joka inspiroi luomaan ikimuistoisia tarinoita. DSLR-kokoinen kenno, 4K-videokuvaus ja helpot yhteysominaisuudet.

Tutustu nyt

London river panorama at night.
Laitteisto: EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Mikä on peilitön kamera?

Järjestelmäkamera heijastaa peilillä valoa etsimeen, mutta peilittömässä kamerassa eli kompaktissa järjestelmäkamerassa ei ole peiliä eikä optista etsintä. Siksi se on yleensä järjestelmäkameraa pienempi.

Peilittömässä kamerassa ei katsota objektiivin (etsimen) läpi, vaan reaaliaikainen esikatselukuva näkyy kameran takana olevassa näytössä. Tämä eroavuus ei kummassakaan estä käyttämästä luovuutta objektiivin kanssa.

eos m10 lifestyle alina

Vaikuttava kuvanlaatu

Canonin peilittömissä kameroissa yhdistyvät kompakti- ja järjestelmäkameroiden parhaat puolet. Niillä kuvaat heikossakin valaistuksessa huippulaadukkaat, tunnelmalliset ja yksityiskohtaiset kuvat ja videot, joissa on voimakkaat värit.

stunning quality

Vertailussa peilittömät kamerat ja järjestelmäkamerat

Peilittömissä kameroissa on monia samoja etuja kuin järjestelmäkameroissa, kuten vaihdettavat objektiivit. Lisäksi peilittömät kamerat ovat huomattavasti pienempiä.

Toisaalta perinteisellä etsimellä varustetuissa järjestelmäkameroissa näkyy vuosien kehitystyö. Edistyneiden automaattitarkennusjärjestelmien ansiosta niillä pystyy kuvaamaan myös haasteellisia kohteita.

Oikean kameran valitseminen

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Voinko käyttää erilaisia objektiiveja?

Canonin peilittömien kameroiden objektiivi on helppo vaihtaa tilanteen mukaan. Monipuolisten ja pienikokoisten EF-M-objektiivien lisäksi voit Canonin EF-EOS M -sovittimen avulla käyttää järjestelmäkameroiden yli 80 objektiivin valikoimaa, jossa on EF-S- ja EF-objektiiveja sekä erikoisobjektiiveja, kuten makro- ja kalansilmäobjektiiveja.

Katso ja inspiroidu

Mikä on EF-M-objektiivi?

EF-M-objektiivit ovat kannettavia ja kevyitä, ainoastaan EOS M -kameroihin tarkoitettuja objektiiveja. Monipuolisessa objektiivivalikoimassa on malleja eri tarkoituksiin ultralaajakulmaisista ja teleobjektiiveista hyvin pienikokoisiin objekteihin.

Katso ja inspiroidu

eos m3 ambient system

Tutustu järjestelmäkameraan

Upea kuvanlaatu ja tehokas suorituskyky. Järjestelmäkameralla kuvatessasi voit kehittää luovuuttasi.

Tutustu valikoimaan

Tutustu järjestelmäkameraan