EOS R-sovittimet

Yhdistä EOS R-järjestelmä EF- ja EF-S-objektiivien laajaan valikoimaan.
Canon Camera

Yhdistä ja laajenna

EOS R -järjestelmän kiinnityssovittimet takaavat yhteensopivuuden kaikkien Canon EF- ja EF-S -objektiivien kanssa. Niiden ansiosta Canon EOS R -käyttäjät, joilla on myös EOS-kamera, voivat käyttää vanhoja objektiivejaan saumattomasti uuden kameransa kanssa1.

Yhdistä EF-S-objektiivit EOS R -järjestelmään

EF-S-objektiivit on suunniteltu APS-C-kennolla varustettuihin EOS-järjestelmäkameroihin, mutta niitä voi käyttää sovittimen avulla myös EOS R -kameroissa. Kamera tuottaa automaattisesti rajattuja kuvia, jotka sopivat EF-S-objektiivien pienempään kuvaympyrään.

EOS R-kameran kanssa yhteensopivat objektiivit

Tutustu objektiiveihin, joita voit käyttää EOS R-sovittimien avulla.

Canon Camera
Canon Camera

Kestävää laatua

EOS R-sovittimet on suunniteltu kestämään ammattikäytössä, ja niissä on metallikiinnikkeet edessä ja takana. Sovittimet on myös suojattu pölyltä ja kosteudelta, joten kuvaaminen onnistuu jopa haastavissa olosuhteissa.

Suunniteltu suoriutumaan

Voit luottaa objektiiviesi toimivan samalla tavoin kuin EOS-järjestelmäkameroissa: ne takaavat saman erinomaisen suorituskyvyn ja saman huipputason laadun.

Canon Camera
Canon Camera

Suunnittelutaidon huipentuma

Canonin insinöörit kehittivät EOS R-järjestelmän sovittimet takaamaan yhteensopivuuden, laadun ja suorituskyvyn silloin, kun EOS R-kameraan yhdistetään EF- tai EF-S-objektiiveja.

Kiinnityssovitin EF-EOS R

Vakiomallisen EF-EOS R -kiinnityssovittimen ansiosta voit käyttää EF-S- ja EF-objektiiveja EOS R -kameroissa. Valokuvaajat, jotka omistavat jo EF-S- tai EF-objektiiveja, voivat huoletta sijoittaa EOS R -järjestelmään tietäessään, että heidän nykyiset objektiivinsa toimivat sen kanssa ongelmitta.
Näytä tiedot

Säätörengas-kiinnityssovitin EF-EOS R

EF-EOS R -kiinnityssovittimessa objektiivin kiinnitys toimii kuten vakiomallisessa sovittimessa, mutta lisäksi siinä on objektiivin säätörengas. Rengasta voi mukauttaa ja se on helppo löytää tarvitsematta ottaa kameraa silmiltä, ja eri asetusten säätö onnistuu manuaalisesti.
Canon Camera

Mukautettavat toiminnot

Objektiivin säätörengas voidaan ohjelmoida kameran valikon kautta niin, että sillä voi säätää useita eri asetuksia, kuten aukkoa, valotusaikaa, ISO-herkkyyttä ja valotuksen korjausta.

Helppo ja intuitiivinen käsittely

Objektiivin säätörengas on helppo löytää ottamatta kameraa silmiltä. Vaimeat naksahdukset antavat kosketuspalautteen kolmasosassa tai puolivälissä pysäytyskohtaa (naksahdukset voidaan poistaa Canon-huollossa, mikäli elokuvantekijät kaipaavat mahdollisuutta täysin portaattomaan käyttöön).

Canon Camera

Drop-in-suodin-kiinnityssovitin EF-EOS R

Drop-in-suodin-kiinnityssovitin EF-EOS R toimii samoin kuin tavallinen EF-EOS R -kiinnityssovitin, mutta antaa lisäksi mahdollisuuden käyttää drop-in-suotimia. Näin suotimia ei tarvitse kiinnittää objektiivin eteen, mikä on erityisen kätevää kuvattaessa laajakulmakuvaa suurella objektiivilla. Sovitin on saatavana joko muuttuvalla harmaasuotimella (V-ND)2 tai pyöreällä polarisaatiosuotimella (C-PL), minkä lisäksi tarjolla on kirkas suodin (CL) kuvaamiseen ilman suodatustehosteita.

Canon Camera

V-ND-sovitin: muuttuva harmaasuodin

Harmaasuotimet auttavat säätelemään kameraan pääsevän valon määrää, mikä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi elokuvantekijöille, jotka haluavat kuvata suuren valovoiman ja pitkän valotusajan yhdistelmillä kirkkaassa valossa. Näillä suotimilla myös maisemakuvaajat voivat käyttää pidempää valotusaikaa pehmentämään taivaalla ja vedessä näkyvää liikettä2.

C-PL-sovitin: pyöreä polarisaatiosuodin

Polarisaatiosuotimet vähentävät häiritseviä heijastuksia, sumua ja lasipinnoilta heijastuvan valon määrää. Suotimet parantavat myös värikylläisyyttä ja auttavat lisäämään vaikuttavuutta värikkäisiin otoksiin.

Canon Camera

Sovitintarvikkeet

 • CL-suodin EF-EOS R-Kiinnityssovitin Drop-in-suotimella

  Kirkas suodin drop-in-suodinsovittimen hankkineille käyttäjille, jotka eivät halua käyttää suodatustehosteita.

 • PL-suodin EF-EOS R-Kiinnityssovitin Drop-in-suotimella

  Pyöreä polarisaatiosuodin, joka parantaa väriä, kontrastia ja värikylläisyyttä sekä estää heijastumien muodostumista.

 • ND-suodin ja drop-in-suodin-kiinnityssovitin EF-EOS R

  Harmaasuodin, jolla voi säätää videoiden valotusta sekä pidentää valotusaikaa erilaisten luovien liiketehosteiden luomiseksi valokuviin2.

Tutustu EOS R -järjestelmään

EOS R -järjestelmä on syntynyt yli kolmen vuosikymmenen EOS-innovaatioiden pohjalta. Se perustuu uraauurtavaan objektiivin kiinnitykseen, joka laajentaa luovia mahdollisuuksia ja tuo uusia intuitiivisia tapoja hetkien taltiointiin.

Ammattimaista kuvaamista

EOS R on noussut hetkessä ammattikuvaajien ja elokuvantekijöiden suosikiksi. Katso miten he tallensivat sillä kuvia ja videoita, joita eivät uskoneet mahdollisiksi.

Muuta kiinnostavaa...

 • EOS R3

  Tämä on nopea peilitön kamera, jollaista urheilu-, uutis- ja luontokuvaajat ovat odottaneet.

 • Objektiivivalitsin

  Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.

 • EOS R5

  Ammattitasoinen täyden kennokoon peilitön kamera on ensiluokkainen työkalu valokuvaajille ja elokuvantekijöille huipputarkkaan valokuvaukseen ja 8K-tasoiseen videokuvaukseen.

 • EOS R6

  Mitä tahansa kuvaatkin, EOS R6 antaa vapauden olla luova täysin uudenlaisilla tavoilla.

 • Kaikki objektiivit

  Canon-suunnittelutaito ja uusin optinen tekniikka takaavat kuvien ja videoiden ensiluokkaisen laadun.

 • RF-objektiivit

  EOS R -järjestelmän innovatiiviset objektiivit takaavat huippunopean tarkennuksen ja erinomaisen optisen laadun.

 • Täyden kennokoon kamerat

  Vapauta luovuutesi täyden kennokoon digitaalisilla peilillisillä ja peilittömillä järjestelmäkameroilla.

 • Canon EOS R -objektiivit ja -lisävarusteet

  Tutustu Canon EOS R -kamerassa käytettäviin objektiiveihin ja sovittimiin

  1. Lisätietoja on teknisissä tiedoissa.
  2. Kun säädön valintakiekossa ei näy tasaista valkoista viivaa (vähintään ND250), kuvassa voi näkyä sinisyyttä tai sävyjen epätasaisuutta.