Objektiivit EOS R -kameraan

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Sovitin on suunniteltu käytettäväksi Canon EOS R -järjestelmän kanssa. Sen avulla EF- ja EF-S-objektiiveja voidaan käyttää EOS R -kameran kanssa.

 • Käytä EF- ja EF-S-kiinnityksellä varustettuja sovittimia Canon EOS R -kamerassa

  Canonin EF-EOS R -kiinnityssovittimen ansiosta EF- ja EF-S-objektiiveja voi käyttää Canon EOS R -kameroissa. Niiden suorituskyky ja toiminnot ovat samat kuin digitaalisissa EOS-järjestelmäkameroissa.

 • Kevyt ja helppokäyttöinen

  Kätevä ja kompakti sovitin painaa vain 110 g, joten se mahtuu helposti varustelaukkuun. Kohdista objektiivissa ja sovittimessa olevat merkit toisiinsa ja käännä objektiivia myötäpäivään, kunnes kuulet naksahduksen. Sen jälkeen voit kiinnittää objektiivin kameraan tavalliseen tapaan.

 • Suunniteltu ammattikäyttöön

  Canonin EF-EOS R -kiinnityssovitin on pöly- ja kosteussuojattu, ja siinä on metallinen objektiivikiinnitys sekä takana että edessä. Sovittimen viimeistely sopii sekä kameran että objektiivin tyyliin.

Muuta kiinnostavaa

 • EOS R -sovittimet

  EF-EOS R -kiinnityssovittimien ansiosta EF- ja EF-S-objektiiveja voi käyttää Canon EOS R -kameroissa. Ne tarjoavat käyttöösi parannuksia kameran optiikkaan.

 • Objektiivivalitsin

  Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.

 • Säätörengas-kiinnityssovitin EF-EOS R

  EF-EOS R -kiinnityssovittimessa on objektiivin säätörengas, jolla voidaan säätää aukkoa, valotusaikaa, ISO-herkkyyttä tai valotuksen kompensointia irrottamatta katsetta kohteesta.

 • Drop-in-suodin-kiinnityssovitin EF-EOS R

  Drop in -suotimella varustetuilla EF-EOS R -kiinnityssovittimilla voidaan käyttää drop in -suotimia valotuksen muuttamiseen ja erilaisten tehosteiden luomiseen.

 • EOS R -järjestelmä

  R-järjestelmä on suunniteltu vauhdikkaille sisällöntuottajille. Saumaton järjestelmä toimii intuitiivisesti kanssasi, ja voit toteuttaa ainutlaatuiset visiosi.