Full Frame DSLR Camera

Täyden kennokoon peililliset ja peilittömät järjestelmäkamerat

Upea kuvanlaatu ja suorituskyky yhdessä paketissa.

Tallenna kaikki värit ja yksityiskohdat täyden kennokoon kameroilla

Canonin täyden kennokoon kameroissa on laaja dynaaminen alue, jonka ansiosta myös vaaleat ja tummat kohdat ovat yksityiskohtaisia eikä kohinaa ole juuri lainkaan. Kapea terävyysalue auttaa ottamaan upeita muotokuvia. Kameroilla saat ammattimaisen kuvaustuloksen joka kerta.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan Canon-kameran

Kameravalitsimen avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää sinulle parhaiten sopivan kameran.

Auta minua valitsemaan

Vapauta luovuutesi täyden kennokoon peilittömillä kameroilla

Canonin edistyksellisissä täyden kennokoon peilittömissä kameroissa on uuden sukupolven optista tekniikkaa ja nopea tarkennustekniikka. Ota korkealaatuisia kuvia täysikokoisella kennolla jopa heikossa valaistuksessa.

Canonin täyden kennokoon järjestelmäkamerat

Tutustu Canonin täyden kennokoon järjestelmäkameroihin ja niiden ainutlaatuisiin toimintoihin ja etuihin.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Tinkimättömän laadukkaita kuvia raudanlujan ammattilaisen otteella.

Lue lisää

Täyden kennokoon järjestelmäkamera

Miksi valita Canonin täyden kennokoon kamera?

Taltioi tulevaisuus

EOS R-järjestelmä perustuu uraauurtavaan objektiivin kiinnitykseen, joka laajentaa luovia mahdollisuuksia ja tuo uusia dynaamisia tapoja hetkien taltiointiin. Järjestelmä määrittää valo- ja videokuvauksen rajat uudelleen.

Lue lisää

EOS R system shot in front of an orange wall

Tallenna jokainen yksityiskohta

Canonin täysikokoisten CMOS-kennojen laaja dynaaminen alue tuottaa rikkaan täyteläisiä kuvia ja ehkäisee yksityiskohtien katoamista vaaleilla ja tummilla alueilla. Suuri valotusvara antaa enemmän mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn.

Capture all the details

Kuvaa hämärässä ilman kohinaa

Canonin täyden kennokoon kameroilla saat hämärässäkin teräviä kuvia ilman kohinaa, sillä suuret kennot keräävät kaiken mahdollisen valon ja DIGIC-prosessorit vähentävät vääristymiä ja häiriöitä.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Ota upeita muotokuvia

Canonin täyden kennokoon kameroissa on huomattavasti kapeampi terävyysalue kuin pienemmän kennon kameroissa, joten niillä saa kohteen erottumaan terävänä pehmeän sumennettua taustaa vasten. Näin saat helposti tyylikkäitä, ammattimaisia muotokuvia.

Produce stunning portraits

Kaikki objektiivit

Canon-objektiivit tunnetaan niiden tuottamista erittäin terävistä, selkeistä ja kauniista kuvista, jotka ovat täynnä värejä ja kontrasteja. Canon-suunnittelutaito ja uusin optinen tekniikka takaavat kuvien ja videoiden ensiluokkaisen laadun.

Lue lisää

Canon-objektiivivalikoima

Löydä juuri sinulle sopiva kamera

Legendaarinen EOS-järjestelmä on tehostanut valokuvaajien ja elokuvantekijöiden työtä jo yli 30 vuoden ajan. Canonin kamera- ja objektiivivalikoimalla luovuuden toteuttaminen on erittäin helppoa.

Lue lisää

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R ja EOS M50

Ammattimaista kuvaamista

EOS R on noussut hetkessä ammattikuvaajien ja elokuvantekijöiden suosikiksi. Katso miten he tallensivat sillä kuvia ja videoita, joita eivät uskoneet mahdollisiksi.

Näytä kaikki artikkelit

Muuta kiinnostavaa

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS Priority Support -tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun Fast Track -korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – alennuksia, varalaitteita lainaan ja palautuksen huollosta maksutta. Lisäksi tarjolla on vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia.

Liity

Lue lisää

Canon Professional Services