EOS-1D X Mark III

Entistäkin parempi – esittelyssä EOS‑1D X Mark III

Canon julkaisee digitaalisen järjestelmäkameran, joka vie kuvanlaadun ja suorituskyvyn täysin uudelle tasolle.

Tavoittele täydellisyyttä. Esittelyssä EOS-1D X Mark III.

Canon on julkaissut EOS-1D X Mark III-kameran, joka on digitaalisen EOS-1D X Mark II -järjestelmäkameran seuraaja. Tutustu urheilu- ja luontokuvaajien uuteen suosikkikameraan.

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS-1D X Mark III-kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS-1D X Mark III-päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

REKISTERÖIDY NYT

Nopeuden ja tarkkuuden uusi aikakausi

EOS-1D X Mark III-kamerassa on täysin uudenlainen automaattitarkennuskenno, jonka resoluutio on 28 kertaa suurempi kuin edeltäjänsä. Kamera hyödyntää edistyksellisiä automaattitarkennuksen algoritmeja ja huippuluokan oppimistekniikkaa, joiden ansiosta tarkennuksen seuranta on vertaansa vailla kaikissa kuvaustilanteissa. Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus on parhaimmillaan näytöllä kuvattaessa ja videokuvauksessa, joissa voidaan käyttää noin 90 x 100 prosenttia kuvakennosta ja hyödyntää jopa 525 automaattitarkennusaluetta. Laajan EV-alueen automaattitarkennuksen ansiosta tarkennus on ennennäkemättömän tarkka ja monipuolinen.

A new era in autofocus speed and accuracy

Upeita valokuvia ja näyttäviä videoita

Canonin uusi CMOS-kenno ja uusi tehokas DIGIC-prosessori takaavat entistä laadukkaamman kuvanlaadun jopa suurella ISO-herkkyydellä. 4K-videokuvaus onnistuu jopa 60p-tarkkuudella. Canon Log -toiminnolla voidaan tallentaa RAW-videoita tai 10-bittisiä videoita kameran omalle CFexpress-kortille. Uusi kirkas etsin takaa, että näet kuvauskohteen reaaliaikaisesti ilman viiveitä.

Outstanding stills and video

Huippunopeat yhteydet

Kuvatun materiaalin nopea toimitus on elintärkeää ammattikuvaajalle. EOS-1D X Mark III tarjoaa saumattoman tiedonsiirron Wi-Fi-, Bluetooth LE- tai GPS-yhteydellä. EOS-1D X Mark III-kameran tiedonsiirto on kaksi kertaa nopeampaa kuin EOS-1D X Mark II -kamerassa kiinteän Ethernet-portin tai valinnaisen WFT-E9-liitännän ansiosta. Uudistettu käyttöliittymä tekee kameran käyttämisestä entistäkin intuitiivisempaa. Uusi EOS-1D X Mark III on nopeampi kuin yksikään aiempi kameramme.

High speed camera communications

Aina valmiina toimintaan – kaikissa kuvaustilanteissa

EOS-1D X Mark III vies kameran suorituskyvyn täysin uudelle tasolle: kuvataajuus optisessa etsimessä on 16 kuvaa sekunnissa ja mekaanisella tai elektronisella sulkimella jopa 20 kuvaa sekunnissa Kuvaus näytöllä -tilassa automaattivalotuksella ja automaattitarkennuksella. Kamera toimii erinomaisesti kaikissa kuvaustilanteissa ja sen LP-E19-akku kestää entistä pidempään. Monitoimiohjaimen lisäksi kameraa voi hallita kätevästi AF-ON-painikkeella ja uusilla valaistuilla painikkeilla. Kaikki tämä magnesiumseoksesta valmistetussa säänkestävässä rungossa.

Always ready to perform, whatever the situation

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS-1D X Mark III-kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS-1D X Mark III-päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

REKISTERÖIDY NYT

Muuta kiinnostavaa...

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS-tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – varalaitteita lainaan maksutta.

Liity

Lue lisää

Canon Professional Services
  • Canon
  • Kamerat
  • Entistäkin parempi – esittelyssä EOS-1D X Mark III