ARTIKKELI

Canon EOS-1D X Mark III: ajatustakin nopeampi…

Canon EOS-1D X Mark III
© Marina Cano – Canon-lähettiläs

Jotkin hetket ovat ohi silmänräpäyksessä – maaliviivan ylittävä juoksija tai saalistuspuuhissa oleva kalasääski. Näissä tilanteissa ei ole varaa virheisiin. Sekunnin murto-osassa kuva voi mennä sivu suun – eikä toista tilaisuutta tule. Siksi kehitimme Canon EOS-1D X Mark III -kameran.

Jatkuva kuvaus, jopa 20 kuvaa/s

Canon EOS-1D X Mark III voi tallentaa jopa 20 täyden kennokoon 20,1 megapikselin kuvaa joka sekunti Kuvaus näytöllä -tilassa. Se voi käyttää joko mekaanista suljinta liikkeen ikuistamiseen tai sähköistä suljinta äänettömään kuvaamiseen.

Kameran optista etsintä käytettäessä jatkuvan kuvauksen nopeus on 16 kuvaa sekunnissa – suurenmoinen saavutus järjestelmäkameralle. Sen mahdollistaa Canonin insinööritaito. DC-moottorit liikuttavat peiliä ylös ja alas, palauttaen sen lepoasentoon ripeästi, tarkasti ja vähäisellä värähtelyllä.

Canon EOS-1D X Mark III -kameran suljin on suunniteltu 500 000 otokseen, ja se tarjoaa nopeutta ja varmuutta, joihin voit luottaa tiukassa tilanteessa.

Kaksi CFexpress-korttipaikkaa

Canon EOS-1D X Mark III -kamerassa käytetään CFexpress-korttia – Compact Flash Associationin seuraavan sukupolven tallennusratkaisua. Korteilla on huomattavasti nopeammat kirjoitusnopeudet, jotka mahdollistavat 5,5 K RAW -videokuvauksen ja 20 kuvan sekuntinopeudella kuvaamisen RAW- ja JPEG-tilassa ilman puskurointia jopa 1000 kuvan ajan.

Ammattilaisvalokuvaajilta saamamme palautteen perusteella nyt on mahdollista tallentaa stillkuvia yhdelle kortille ja videokuvaa toiselle.

Canon EOS-1D X Mark III
Canon EOS-1D X Mark III

Reaaliaikainen näkymä

Canon EOS-1D X Mark III -kameran huikealla viiveettömällä optisella etsimellä olet kilpailijoiden edellä. Seuraa tapahtumia reaaliajassa ja ikuista ohikiitävät hetket ennen kuin nopeimmatkaan sähköiset etsimet ovat havainneet niitä.

Tehokas DIGIC X -prosessori

Canon EOS-1D X Mark III -kameran sydämenä on yksi DIGIC X -prosessori – aiempia DIGIC-prosessoreita tehokkaampi laite, joka mahdollistaa kameran huippunopean toiminnan. Mahtavan kuvanlaadun lisäksi DIGIC X -prosessori mahdollistaa jatkuvan kuvauksen 20 kuvan sekuntinopeudella täydellä automaattitarkennuksella, automaattivalotuksella ja kameran sisäisellä digitaalisen objektiivin optimoinnilla.


< Takaisin Canon EOS-1D X Mark III -kameran yleiskatsaukseen

Aiheeseen liittyvät artikkelit