ARTIKKELI

Canon EOS-1D X Mark III: erinomainen liitettävyys

Canon EOS-1D X Mark III

Yhdistä kamera helposti ja nopeasti, olitpa sitten käyttämässä stadionin kentän laidan verkkoa tai kuvaamassa tarinaa älypuhelimen avustuksella maailman toisella puolella. Canon EOS-1D X Mark III -kameran ansiosta kuvasi pysyvät kilpailijoiden edellä.

Langattomat verkkoyhteydet

Canon EOS-1D X Mark III -kamerassa on sisäinen Wi-FI, joka pysyy yhteydessä älylaitteisiin ja tietokoneisiin niin studiossa kuin kuvauskohteessakin.

Camera Connect- ja Digital Photo Professional Express -sovellusta käyttävällä älypuhelimella ja tabletilla voi selata, muokata, käsitellä ja lähettää kuvia missä tahansa. Laitteita voi käyttää myös kameran edistyneenä kauko-ohjaimena – rajaa kuvaa laitteen näytöllä, muuta kameran asetuksia ja kuvaa stillkuvia tai videota. EOS Utility -ohjelmistoa käyttävillä PC- ja Mac-tietokoneilla voi tehdä samoin.

Kun tarvitset vankempaa langatonta yhteyttä, valinnainen langaton WFT-E9-lähetin lisää kantamaa ja luotettavuutta "digiruuhkaisissa" ympäristöissä kuten jalkapallostadioneilla. Lähetin tukee MIMO 802.11ac -standardia, joka käyttää 5 GHz:n ja 2,4 GHz:n kaistoja jopa 150 metrin kantamalla ja mahdollistaa suojatut SFTP-palvelinyhteydet.

* Älylaitteessa on oltava vähintään Bluetooth-versio 4.0. Älylaitteen käyttöjärjestelmäversion on oltava vähintään iOS 11.4 tai Android 5.0.

FTP-siirron tilan näyttö

Tässä kuvia FTP:n kautta lähettävien uutis- ja urheilutoimittajien pyytämässä näytössä näkyy kuvien siirtoon kuluva aika. Näin valokuvaajat voivat päättää, jatkavatko siirtoa senhetkisessä paikassa vai yrittävätkö etsiä nopeampaa yhteyttä muualta.

Ethernet-yhteydet

Merkittävissä urheilutapahtumissa radan ja kentän laidalla on valokuvaajien käytettävissä on langallisia Ethernet-verkkoliitäntöjä, joilla kuvia voi lähettää uutistoimistoille kuvaamisen aikana. Siksi Canon EOS-1D X Mark III -kamerassa on salamannopea Gigabit Ethernet -liitäntä, joka siirtää tietoa kaksi kertaa 1D X Mark II -kameraa nopeammin.

Yhteysasetukset löytyvät nyt omasta valikon välilehdestään. Voit tallentaa jopa 20 yhteysasetusta pikavalintoihin. Verkkoyhteys- ja FTP-palvelinasetukset on tallennettu erikseen, jotta asetusten määrittäminen olisi uudessa kuvauskohteessa nopeampaa. Uutistoimistot voivat jakaa yhteysasetukset kuvaajilleen sähköisesti, jolloin ne voidaan ladata kameraan muistikortilla.

Ethernet-yhteys tukee nyt suojattuja SFTP-protokollia, jotka estävät kuvien kaappaamisen.

Canon EOS-1D X Mark III


< Takaisin Canon EOS-1D X Mark III -kameran yleiskatsaukseen

Aiheeseen liittyvät artikkelit