Easy-PhotoPrint Editor App

EASY-PHOTOPRINT EDITOR -SOVELLUS

Helppokäyttöisellä maksuttomalla kuvankäsittelysovelluksella voit muokata valokuviasi sekä luoda kollaaseja, kortteja ja muita yksilöllisiä lahjoja.

Maksuton valokuvien muokkaussovellus PIXMA- ja MAXIFY-tulostimille

Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen avulla teet suosikkikuvistasi helposti persoonallisia, tyylikkäitä tulosteita tai uniikkeja lahjoja. Tulostus on sekä helppoa että hauskaa!
 • Intuitiivista tulostusta

  Valitse kuvat tai asiakirjat suoraan laitteesta tai image.canon-, Dropbox-, Facebook-, Google Drive-, Instagram- tai OneDrive-palvelusta. Muokkaa, koristele ja tulosta.

 • Mukana useita käyttövalmiita malleja

  Valitse jokin kätevistä mallipohjista ja luo asettelueditorissa esimerkiksi kortteja, kollaaseja, kalentereita, levyetikettejä, käyntikortteja, tarroja tai julisteita.

 • Muokkaa kuvista yksilöllisiä

  Muokkaa ja rajaa kuvia, vaihda tausta, lisää tekstiä tai kehys ja käytä "leimoja", kuten nuolia, puhekuplia, eläimiä, numeroita ja symboleja.

 • Luo kollaasi

  Kerää muistoja yksilölliseen leikekirjaan, jota voit selailla itse tai jonka voit antaa lahjaksi. Valitse tulostettava lahjapaperimalli ja tee siitä yksilöllinen.

 • Yrityksille ja yrittäjille

  Luo yksilöllisiä julisteita. Tulosta henkilökortteja, suunnittele omat käyntikortit, tee kalenteri tai tulosta etikettitarroja.

Saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin

Lataa Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovellus

Saatavana Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmiin

Lataa Canon Easy-PhotoPrint Editor -työpöytäversio

Yhteensopivuus

Katso tuetut tulostimet verkkosivuiltamme.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Muuta kiinnostavaa...