A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

LUOVAA TULOSTUSTA

Maailma tulostettuna: muokkaa, luo ja inspiroi!

Voit vapauttaa luovuutesi kotona monin eri tavoin Canonin papereiden, sovellusten ja tulostinten avulla.

Herätä ideasi eloon Canonin luovaan tulostukseen tarkoitetuilla papereilla. Laadukkaat mattavalokuvapaperit ja kaksipuoliset mattapaperit antavat Creative Parkin korteille, leikekirjoille ja askarteluprojekteille ammattimaisen silauksen. Kiiltävä valokuvapaperi on täydellinen valinta, kun haluat tulostaa suosikkisomekuvasi seinälle.

Voit helposti liittää tulostimesi älypuhelimeesi Canon PRINT -sovelluksella. Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella voit esimerkiksi editoida kuvia ja luoda kollaaseja ja kortteja.

Hanki hieman sopivaa paperia, tutustu hauskoihin ideoihin ja herätä suosikkikuvasi eloon.

Askartele Creative Park -sivuston avulla

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park tarjoaa tekemistä koko perheelle. Tuo ulkomaailma sisälle ja askartele joukko somia eläinystäviä.

Hae inspiraatiota Creative Parkista, jossa on laaja valikoima erilaisia mallipohjia. Creative Park on ilmainen palvelu, jossa on paperisia askartelumateriaaleja Canon-tulostimiin. Creative Parkissa on jokaiselle jotakin. Voit kokeilla tehdä vaikkapa jättikokoisen 3D-pandan, söpönkannettavan siilin tai Pienen punahilkan käsinukkehahmoja. Valitse vain mitä haluat tehdä, lataa mallit ja helppokäyttöiset ohjeet ja tulosta lopuksi suositellulle paperille, niin saat viihdykettä pitkäksi aikaa.

Haluatko enemmän haastetta? Kokeile luoda pienoisversio tunnetusta maamerkistä kuten Lontoon Tower Bridge -sillasta tai dinosauruksesta kutentyrannosauruksesta tai triceratopsista. Tai mikset kokeilisi tehdä Mercedes Benz 500K -avoautoklassikon pienoisversiota? Jos haluat lisätä kotiisi hieman väriä, saatavilla on malleja esimerkiksi perhosmobiileihin ja koristeköynnöksiin, sekä erilaisia tulostettavia kukkia ja maljakoita, joista voit tehdä paperisen kukka-asetelman.

Herätä kotisi eloon

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Tulosta suosikkivalokuvasi magneettiselle valokuvapaperille ja piristä keittiötä tekemällä värikäs kuvakollaasi jääkaapin oveen.

Voit luoda magneettisen valokuvapaperin avulla jääkaapin oveen kuvanäyttelyn, joka on helppo järjestää uudelleen, kun haluat taas vaihtelua. Piristä kotitoimistoa kätevällä magneettitaululla, jonka avulla pysyt ajan tasalla työtehtävissä. Magneetteja voi editoida Canonin Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella.

Jaa tunnelma

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Koristele kotisi tulostetuilla julisteilla tai pidä hauskaa asusteiden kanssa.

Juhlitpa sitten kämppisten ja perheen kanssa tai verkossa, kaikki voivat liittyä mukaan itsetehtyjen asujen ja asusteiden kanssa. Creative Parkista löytyy runsaasti askarteluideoita juhliin, ja Canonin laadukas matta valokuvapaperi sopii erinomaisesti teemajuhlien koristeiden askarteluun.

a rope with pegged images with writing on them

Jatka juhlia tulostamalla kuvia ystävistäsi ja ripustamalla ne seinälle. Käytä tulostimessa 5x5-tuumaista neliönmuotoista Plus Glossy II -valokuvapaperia (tai 3,5 x 3,5, mikäli se sopii tulostimeesi) ja tulosta suosikkikuvasi Instagram-muodossa. Retrotyyliset tulosteet näyttävät hyviltä missä vain. Erityisen hyvin ne kuitenkin toimivat tunnelmanluojina, kun ne ripustaa seinällä tai hyllyssä roikkuvaan naruun tai nauhaan.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Jos et pääse syntymäpäiväjuhliin tai muuhun tilaisuuteen, voit kuitenkin aina lähettää tervehdyksesi kortilla. Canonin 7 x 10 -tuumaisessa kaksipuolisessa mattapaperissa on valmiiksi taitos keskellä, joten voit lähettää persoonallisia kortteja mukana tulevissa kirjekuorissa. Kerro läheisillesi, kuinka paljon arvostat heitä!

Teksti Angela Nicholson

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Printer fun for everyone

LUOVAA TULOSTUSTA

Tulostamisen hauskuutta koko perheelle

Kuusi tapaa piristää kotiasi, arkeasi ja laitteitasi PIXMA-tulostimen avulla.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

TULOSTA JA ASKARTELE

Tarjolla satoja askartelumalleja – maksutta

Creative Parkista voi ladata ja tulostaa käsinukkeja, lautapelejä, värityssivuja, askartelutehtäviä ja paljon muuta hauskaa puuhaa lapsille.

Printing bespoke cards

LUOVAA TULOSTUSTA

Yksilöllisten onnittelukorttien tulostaminen

Upeiden onnittelukorttien luomisen kuusi vaihetta.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Suositellut sovellukset

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin