LUOVAA TULOSTUSTA

Pidä hauskaa tulostamalla: viisi syytä hankkia kompakti valokuvatulostin

Nappaa valokuva tai luo oma kortti, tee siihen hauskoja muokkauksia ja lähetä kaverillesi.
Valikoima eri värisiä Canonin kompakteja valokuvatulostimia puuhyllyllä.

Me kaikki otamme nykyään valokuvia, ja melkein missä tahansa, kaiken ikäisinä. Useimmilla meistä on älypuhelimessa tuhansia valokuvia, joita emme juuri koskaan katsele, joten monet kallisarvoiset muistot hukkuvat valtavien valokuvakirjastojen uumeniin.

Canonin kompaktilla valokuvatulostimella voit tulostaa kuvia, jotka kestävät koko elinikäsi*. Voit käyttää tulostinta milloin tahansa ja herättää tärkeät hetket eloon missä tahansa.

Tulostettuja valokuvia voi käyttää monin eri tavoin: voit tehdä niistä persoonallisia valokuvalahjoja ystävillesi ja perheellesi, käyttää niitä leikekirjoissa ja kodinsisustuksessa tai vaikkapa matkapäiväkirjassa.

Esittelemme viisi luovaa tapaa käyttää Canonin kompaktia valokuvatulostinta.

1. Persoonalliset lahjat ja kortit

Valkoisella tasolla on kompakti Canon-tulostin ja kehystetty valokuva hymyilevästä lapsesta.

Canon SELPHY CP1500 sopii erinomaisesti elämän tärkeimpien hetkien jakamiseen. Voit tulostaa postikorttikokoisia studiolaatuisia valokuvia (KP-36IP, 100 x 148 mm), jotka sopivat täydellisesti vakiokehyksiin, joten voit luoda elämäsi tärkeimmistä hetkistä persoonallisia kuvalahjoja ystäville ja perheenjäsenille.

Henkilö pitää kädessään tablettia, jossa näkyy kuva hymyilevästä pariskunnasta. Kuvan reunassa on QR-koodi ja SELPHY Photo Layout -sovelluksen muokkaustoimintojen kuvakkeita.

Voit lisätä kuviin leimoja tai suotimia Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksessa, tai jopa luoda QR-koodin, jolla voit kutsua ihmisiä tapahtumaan, kuten synttäreillesi.

Valokuvat on tarkoitettu jaettavaksi, jotta muutkin voivat nauttia niistä. Helppokäyttöinen Canon SELPHY CP1500 on mainio apuväline, kun haluat muuttaa suosikkikuvasi kuvalahjoiksi, postikorteiksi tai tarroiksi.

Tyylikäs ja sulavalinjainen SELPHY CP1500 tarjoaa käyttöösi 8,9 cm:n LCD-värinäytön ja kätevän QR-toiminnon. Saatavana on kolme värivaihtoehtoa. Se toimii saumattomasti yhteen älypuhelinten ja muiden Apple- ja Android-laitteiden kanssa Wi-Fi-yhteydellä. Laitteessa on lisäksi SDXC-korttipaikka muistikortille tallennettujen kuvien tulostamista varten ja USB-C-portti, jonka ansiosta kameraan on helppo liittää muistikortti.

SELPHY CP1500 -laitteella voidaan tulostaa postikortteja, joiden kääntöpuolella on osoiterivit. Ikuista kamerallasi elämäsi tärkeä hetki, tulosta valokuva postikortiksi ja lähetä se ystävällesi tai perheenjäsenellesi. Postikortti on helppo kehystää tai kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen.

Voit tulostaa mini- ja luottokorttikokoisia tarroja, joilla saat kätevästi luotua persoonallisen ilmeen onnittelu- ja kutsukortteihin. Voit vaikka napata kuvan synttärilahjallaan leikkivästä lapsesta, tulostaa valokuvan tarraksi ja kiinnittää sen kiitoskorttiin. Saat vastaanottajan hyvälle tuulelle, kun hän näkee, että lahja on ollut mieluinen.

2. Luovia tapoja pitää asiat järjestyksessä

Nuori tyttö tulostaa minitarroja Canon-tulostimella. Tulostimen vieressä on kynälaatikko ja kirjepaperia.

Canon SELPHY CP1500 -laitteella voit tulostaa omia nimitarroja koulukirjoihin, vihkoihin ja kansioihin.

Kädet kiinnittämässä vihreään vesipulloon tarraa, jossa on juokseva tyttö.

Voit tulostaa neliönmuotoisia (KC-18IS, 54 x 54 mm), luottokorttikokoisia (KC-18IF, 54 x 86 mm) tai minikokoisia (KC-18IL, 22 x 17,3 mm) tarroja, jotka on helppo lisätä lounasrasiaan tai juomapulloon.

Useimmat meistä haluaisivat olla järjestelmällisempiä, mutta eivät tiedä, miten se onnistuu. Kiireisillä vanhemmilla on omat hektiset aikataulunsa, mutta lapsillakin on omat harrastuksensa ja menonsa. Canon SELPHY CP1500 on täydellinen työkalu perheille, jotka haluavat ottaa oman elämänsä ohjat käsiinsä.

Tämä tyylikäs ja kompakti tulostin tuottaa erikokoisia tarroja – ja postikortin jopa 41 sekunnissa. Saat tulostettua hetkessä nimitarrat koulukirjoihin ja -tarvikkeisiin ja ruoka-astioihin tai luotua koko perheelle oman "lukujärjestyksen".

Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksella voit tulostaa myös passikuvia tai persoonallisia kirjanmerkkejä ja liittää kuviin QR-koodeja.

3. Tee matkaleikekirja helposti

Kädet kiinnittävät valokuvia avoimeen matkapäiväkirjaan, ympärillä kuvia, teippiä ja esineitä.

Canon SELPHY Square QX10 tuottaa korkealaatuisia itsekiinnittyviä tarrakuvia jopa 43 sekunnissa – kätevä ominaisuus, kun pidät matkapäiväkirjaa.

Canonin kompaktin valokuvatulostimen vieressä on leikekirja, jonka sivulla näkyy kuvia kissoista.

Herätä leikekirjasi eloon lisäämällä siihen omia valokuvia, piirustuksia ja muita muistoesineitä.

Haluaisitko oman leikekirjan perheen juhlapäivästä, lomamatkasta tai ensimmäisestä lemmikistä? Leikekirjan tekeminen on hauskaa ja palkitsevaa puuhaa koko perheelle.

Taskukokoisella ja aina käyttövalmiilla Canon SELPHY Square QX10 -laitteella voit tulostaa neliönmuotoisia 68 x 68 mm:n valokuvia, joiden reunoihin voit kirjoittaa tekstiä. Värivaihtoehtoja on neljä. Laitteessa on tahraamaton väriainekasetti, ja sen mukana toimitetaan tarrapaperia (XS-20L).

Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksella voit lisätä kuviisi luovia elementtejä, kuten suotimia, reunuksia ja peittokuvia.

4. Kompakti laite kulkee helposti mukana

Henkilö pitää kädessään kompaktia Canon Zoemini 2 -valokuvatulostinta, josta tulee ulos kaksi pyöreää valokuvatarraa.

Muuta kuvat tarroiksi taskukokoisella Canon Zoemini 2 -laitteella. Canonin 1,3 tuuman ZINK TM-tarrapaperin ansiosta voit muuttaa lempiselfiesi pyöreiksi tarroiksi ja kiinnittää ne vaikka peiliin tai näytön reunaan.

Henkilö leikkaa pieniä tulosteita näyttötauluun.

Opiskelija-asunnossa pienikokoiset tarratulosteet ovat edullinen tapa saada tyhjille seinille hieman persoonallista väriä.

Yleensä ihmiset haluavat tehdä tilasta oman näköisensä, kuten teini-ikäiset, jotka saavat oman huoneensa, asuntolaan saapuva uusi opiskelija tai ensimmäiseen omaan kotiin muuttava nuori pari.

Canon Zoemini 2 -laite on niin pieni, että se kulkee kätevästi mukana vaikka takintaskussa. Laite saa virtansa ladattavasta akusta, joten et tarvitse virtajohtoa. ZINK-tekniikan ansiosta (nimi tulee sanoista "Zero INK" eli ei mustetta) tulostaminen sujuu ilman sotkua. Tarvitset vain paperia, jota on saatavana 20 tai 50 arkin pakkauksissa.

Tulosta suosikkikuvasi ja ripusta ne naruun makuuhuoneen tai olohuoneen seinälle! Kuvat iloisista ystävistä ja perheenjäsenistä ovat mainio keino saada hymy kasvoillesi.

Canonin ZINK-tarrapaperissa on irrotettava (ja kierrätettävä) taustapaperi, joten voit kiinnittää valokuvia helposti päiväkirjaan, leikekirjaan tai näyttötauluun. Tarrakuvat ovat myös hauska tapa koristella koulukirjoja tai matkapuhelimen kotelo.

5. Tulosta ja jaa muutamassa hetkessä

Kaksi henkilöä ottaa selfien Canonin kompaktilla pikakameralla.

Canon Zoemini S2- ja Canon Zoemini 2 -laitteissa on Bluetooth-yhteys, joten voit tulostaa valokuvia suoraan älypuhelimestasi.

Henkilö pitää kädessään älypuhelinta ja lisää tarroja valokuvaan Canon Mini PRINT -sovelluksessa.

Lisää valokuviisi leimoja, kehyksiä tai tarroja Canon Mini Print -sovelluksessa.

Canon Zoemini S2 on täydellinen matkakumppani, kun olet lähdössä viikonloppumatkalle, juhlimaan ystävien kanssa tai vaikkapa festivaaleille. Se on kompakti ja kevytrakenteinen, saa virtansa ladattavasta akusta, käyttää ZINK-teknologiaa ja samaa 3x2-tuuman paperia kuin Canon Zoemini 2. Lisäksi laitteen digikamerassa on peili ja rengasvalo, jos haluat kuvata selfieitä – jotka voit tulostaa vaikka saman tien.

Helposti mukana kulkevan valokuvatulostimen ansiosta voit kätevästi jakaa fyysisiä valokuvia vaikkapa festareilla tapaamillesi uusille ystäville tai kiitokseksi erityisen avuliaalle matkaoppaalle.

Canon Mini Print -sovelluksella voit lisäksi tehdä kuvistasi yksilöllisempiä käyttämällä suotimia ja erikoistehosteita tai lisäämällä niihin piirroksia ja tekstiä. Sovelluksella voi myös tulostaa kuvia Facebookista ja Instagramista tai Google Photos-, DropboxTM - ja iCloud-palveluista. Voit ladata sovelluksen maksutta App Storesta ja Google Play Kaupasta.

Canonin kompaktit tulostimet ovat erittäin monipuolisia ja tekevät valokuvien tulostamisesta lastenleikkiä – missä ja milloin tahansa. Tulostaminen voi olla uskomattoman hauskaa, kun tutustut luoviin tapoihin käyttää valokuviasi.

*Albumissa säilytettyinä. Perustuu nopeutettuun testausmenetelmään, kun oletuslämpötila on 23 °C ja ilmankosteus on 50 %.

Dropbox on Dropbox Inc:n tavaramerkki.

Teksti: Matthew Richards

Vastaavat tuotteet

 • Tulostimet kotikäyttöön

  SELPHY CP1500

  Tällä helppokäyttöisellä ja pienikokoisella valokuvatulostimella luot värikkäitä ja erittäin kestäviä tulosteita muutamassa sekunnissa.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  SELPHY CP1300

  Tyylikäs ja kätevästi mukana kulkeva tulostin, jolla saa laadukkaita tulosteita ja passikuvia yhteensopivista älylaitteista ja kameroista.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  SELPHY SQUARE QX10

  Ikuista tärkeät muistot upeiksi tulosteiksi langattomasti missä ja milloin tahansa.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  Canon Zoemini 2

  Taskukokoisella akkukäyttöisellä Zoemini 2 -tulostimella tulostat nopeasti älypuhelimesta missä ja milloin tahansa.
 • Kompaktit tulostinkamerat

  Canon Zoemini S2

  Vie selfiet uudelle tasolle taskukokoisella kameratulostimella, jossa on peili, rengasvalo, etälaukaisin ja Live View.
 • Aiheeseen liittyvät artikkelit