TULOSTUSVINKKEJÄ

Koulut alkavat: Viisi tapaa pitää asiat järjestyksessä tulostamalla

Katso, miten voit aloittaa uuden kouluvuoden tehokkaasti tulostamalla kaikkea nimitarroista räätälöityihin kirjanmerkkeihin Canonin kätevillä tulostimilla.
Ylhäältä alaspäin otettu kuva värikkäistä harjoituskirjoista, kalenterista, tarroista ja Canon-tulostinpaperista.

Joka vuosi sama juttu. Kesäloma tuntuu jatkuvan ikuisesti, joten ehdit hyvin hoitaa kaikki ärsyttävät järjestelytyöt, jotka eivät näytä koskaan valmistuvan kiireisempien kuukausien aikana: nimilaput vaatteisiin, kalenterit aikatauluja varten ja kallisarvoisten taideteosten säilytyspaikat.

Aina on kuitenkin urheiluleirejä, ulkomaanmatkoja ja päiväretkiä rannalle, ja ennen kuin huomaatkaan, koulu alkaa taas. Tänä vuonna asiat voivat olla toisin, kuten Elisha-äiti huomasi ennen tyttärensä Indian kouluvuoden alkua. Canonin helppokäyttöisessä tulostin- ja paperivalikoimassa on paljon erilaisia ratkaisuja tarroista tulostettaviin magneetteihin, jotta saat kaiken järjestykseen ennen kellon sointia – ja innostat koko perheen mukaan.

Pöydällä oleva kassi, jossa on nimikirjaimet IB, ja sen vieressä kuva tytöstä, kalenteri ja pakkaus Canonin magneettista valokuvapaperia.

Kun kouluvuoteen valmistautumisesta tehdään hauska yhteinen puuha, lapset voivat innostua koulun alkamisesta vieläkin enemmän.

Tarvittavat välineet:

 • Canon-tulostin, joka toimii hyvin luovan työn sovellusten ja paperin kanssa. Käytimme Canon PIXMA TS7450 -sarjan tulostinta ja pienikokoista Canon SELPHY CP1500 -tulostinta, koska molemmilla malleilla voi tulostaa langattomasti, ammattitasoisesti ja luovasti useita eri kokoja.
 • Sovellus luovaan tulostukseen. SELPHY-sarjan Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksessa on useita asetteluja ja mukautusvaihtoehtoja. PIXMA-tulostimen omistajille tarkoitetussa Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksessa on laaja valikoima käyttövalmiita valokuvien mallipohjia, ja Canon Creative Park -sovelluksessa on satoja luovia malleja.
 • Luovaan työhön sopiva tulostuspaperi. SELPHY CP1500 -tulostimeen on saatavana useita kokoja, myös tarrapaperina. Canonin silitettävät siirtokuvat (vaalealle tai tummalle kankaalle), Canonin magneettinen valokuvapaperi ja Matte Photo Paper -valokuvapaperi tarjoavat PIXMA-tulostimien käyttäjille paljon luovia vaihtoehtoja.

1. Personoi varusteet silitettävillä siirtokuvilla

Nainen leikkaa B-kirjaimen paperiarkista. Taustalla on puinen pöytä, jolla näkyy Canon-tulostin ja maljakollinen auringonkukkia.

Tulosta kuviot tietokoneesta tai suoraan älypuhelimesta tai tablet-laitteesta Canon Creative Park -sovelluksen avulla. Lataa sovellus App Storesta tai Google Play Kaupasta. Tarvitset vain Canon ID -tunnuksen ja tuetun Canon-tulostimen.

Nainen auttaa pientä vihreään koulupukuun pukeutunutta tyttöä laittamaan repun selkäänsä kodin keittiössä. Repussa on nimikirjaimet IB.

Voit käyttää silitettäviä siirtokuvia eri materiaaleihin, jotta lapset voivat valita omat piirroksensa t-paitoihin ja kangaskasseihin.

Niin se vain on, että kangaskassit, t-paidat tai kynäkotelot eivät juurikaan erotu toisistaan, joten lisäämällä niihin itsetehdyn kuvion voit auttaa lastasi tunnistamaan omat tavaransa koulupäivän päätteeksi.

Creative Park on Canonin maksuton sisältöpalvelu, jossa on paljon hauskoja malleja, jotka voit ladata ja tulostaa Canon PIXMA -tulostimella A4-koon siirtokuvapaperille*, jota on saatavana vaalealle tai tummalle kankaalle. Lapsetkin voivat osallistua valitsemalla itselleen sopivat mallit – vaikkapa yhdistämällä nimikirjaimet omaan suosikkieläimeensä, kuten valaaseen tai undulaattiin. India valitsi koripalloaiheisen mallin ja nimikirjaimet kassin räätälöintiin.

Kun arkki on tulostettu, leikkaa kuviot varovasti saksilla ja silitä ne kankaalle siirtokuvien mukana tulevan helpon ohjeen mukaisesti.

Lue lisää Canonin silitettävän siirtokuvapaperin käytöstä artikkelista, jossa kerrotaan, miten voit uudistaa vaatekaappisi tekstiilitulostuksella.

2. Liimaa nimitarrat pulloihin ja lounasrasioihin

Valkoinen Canon-tulostin tulostaa pienen paperiarkin, jossa sama kuva tytöstä toistuu kahdeksan kertaa.

Canon SELPHY CP1500 -tulostimella voit tulostaa itsetehdyt tarrat neliönmuotoiselle (KC-18IS, 54 x 54 mm), luottokorttikokoiselle (KC-18IF, 54 x 86 mm) tai minikokoiselle tarrapaperille (KC-18IL, 22 x 17,3 mm).

Kädet kiinnittämässä vihreään vesipulloon tarraa, jossa on juokseva tyttö.

Irrota taustapaperi ja kiinnitä tarra lapsesi lounasrasiaan tai vesipulloon.

Monet koulut pyytävät nykyisin lapsia tuomaan oman vesipullon joka päivä. Koska yksisarviset, dinosaurukset ja tietyt sarjakuvahahmot ovat hyvin suosittuja alakouluissa, tavarat voivat sekoittua, kuten Elisha ja India saavat huomata.

Canon SELPHY CP1500 -tulostimella voit tehdä omia tarroja pulloihin, lounasrasioihin ja silmälasikoteloihin Canon SELPHY -malliston tarra-arkkien avulla. Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksessa on Label Layout -vaihtoehto, jonka avulla voit valita valokuvan kameran rullasta ja mukauttaa sitä lisäämällä tekstiä, leimoja ja värejä. Mini Label -toiminnolla voit tulostaa yhdelle arkille kahdeksan pienempää keskenään samanlaista tai erilaista kuvaa.

Onko lounasrasia metallia? Ei hätää: tulosta tarrat Canon PIXMA -tulostimella Canonin magneettiselle valokuvapaperille. Tarrat kiinnittyvät lounasrasian pintaan, ja voit irrottaa ne, kun haluat pestä rasian.

3. Pysy ajan tasalla

Ylhäältä alaspäin otetussa kuvassa henkilö kirjoittaa syyskuun päivämääriä itsetehtyyn kalenteriin.

Tee perhekuvistasi yksilöllisiä kalentereita, jotta iltapäiväkerhot tai leikkitreffit eivät unohdu. Käyttämällä Canonin magneettista valokuvapaperia voit tehdä pieniä magneetteja, joilla voit kiinnittää aikataulut ja kalenterit jääkaapin oveen.

Valkoinen Canon-tulostin tulostaa kuvan tytöstä koulupuvussa. Kuvassa on myös pieni QR-koodi.

Canon SELPHY CP1500 -tulostin voi tulostaa myös QR-koodit, joten voit lisätä tulosteisiin linkit kerhoihin ja organisaatioihin, jotta niiden tiedot ja aikataulut ovat helposti saatavilla.

Maanantaina kuvaamataitoa, tiistaina pelejä, keskiviikkona luonnontieteitä. On vaikea pysyä kärryillä siitä, mitä kaikkea perheen lasten ja teini-ikäisten on muistettava eri tunteja varten viikon mittaan, ja niiden lisäksi tulevat vielä kerhot ja harrastukset uinnista kuoroon ja huilutunneista metsäkouluun.

Kun tulostat lasten aikataulut ja kiinnität ne ilmoitustaululle tai jääkaapin oveen, te kaikki näette yhdellä silmäyksellä, mitä lasten on muistettava ottaa mukaansa minäkin päivänä. Enää sinun ei tarvitse kiiruhtaa koululle viemään unohtuneita nappulakenkiä.

Voit myös tulostaa Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella kalentereita, joihin voit lisätä syntymäpäiväjuhlat, leikkitreffit tai muut perheen tapahtumat, ja merkitä muistiin, kuka vie tai hakee lapset tiettynä päivänä.

4. Järjestä kansiot ja aseta taideteokset esille

Nuori tyttö vihreässä koulupuvussa irrottaa tarraa tarra-arkista. Taustalla näkyy kaksi värikästä harjoituskirjaa.

Tulosta tarrat kartongille tai paperille ja laita ne muovisten portfolioiden tai kansioiden etukanteen. Harjoituskirjoja varten voit suunnitella ja tulostaa tarroja, joissa on lapsesi nimi, luokka tai kouluaine.

Musta Canon-tulostin tulostaa lapsen värikkään maalauksen. Alkuperäinen taideteos näkyy tulostimen vieressä.

Voit tulostaa kauniita ja kestäviä kuvia, joissa on paljon yksityiskohtia, jotta lasten taideteokset pääsevät oikeuksiinsa. Jos tulostimessasi on skanneri, voit myös skannata teokset ja tulostaa ne.

Lapset tuovat usein kotiin itsetehtyjä taideteoksia. Voit säilyttää niitä ullakolla laatikoissa, ja tarrat, joissa on lapsen nimi tai oikein suloinen kuva hänestä, hänen ikänsä tai vuosiluku, auttavat pitämään taideteokset järjestyksessä, jotta löydät ne, kun lapset ovat hieman vanhempia ja haluat muistella menneitä.

Ennen kuin laitat kaiken talteen, entäpä jos kuvaat suosikkitaideteoksesi ja tulostat kuvat Canonin valokuvapapereille, kuten Elisha on tehnyt, jotta saat niistä kestävät ja laadukkaat tulosteet? (Jos tulostimessasi on skanneri, voit myös skannata teokset ja tulostaa ne.) Sen jälkeen voit kiinnittää ne kehyksiin ja ripustaa ne lasten omiin huoneisiin, tai tehdä niistä hienon lahjan isovanhemmille.

Voit myös tulostaa jotkin niistä Canonin magneettiselle valokuvapaperille jääkaapin oveen, jotta sinun ei tarvitse pelätä, että alkuperäinen työ sotkeentuu, repeää tai kuluu. Koska arkin koko on vain 10 x 15 cm, saat monta taideteosta esille samaan aikaan.

5. Tulosta kirjanmerkkejä

Ylhäältä alaspäin otettu kuva värikkäistä harjoituskirjoista, tarra-arkeista ja Canon-tulostimesta, joka tulostaa kuvan nuoresta tytöstä koulupuvussa.

Canon SELPHY -tulostimia voit käyttää minkä tahansa älylaitteen kanssa liikkeellä ollessasi, joten voit tehdä tarroja nopeasti ja helposti missä tahansa, kun sinulla on hetki aikaa, ja kiinnittää ne tavaroihin myöhemmin.

Lapset voivat suunnitella ja tulostaa SELPHY Photo Layout -sovelluksella omia kirjanmerkkejä, joilla he voivat merkitä luetut kohdat koulukirjoissaan.

Valitse Bookmark Layout -vaihtoehto ja postikorttikoon (100 x 148 mm) paperi. Valitse sitten, haluatko, että valitsemasi kuvat – jotka voivat olla mitä tahansa suosikkieläimistä lomaotosten minikuviin – kohdistetaan kirjanmerkin ylä- tai alareunaan.

PIXMA-tulostimien käyttäjät voivat etsiä Creative Park -sivustosta valmiiksi suunniteltuja kirjanmerkkejä, joissa on erilaisia eläimiä. Saatavilla on myös suloisia talon muotoisia vaihtoehtoja.

Tulosta ne SELPHY- tai PIXMA-tulostimella ja leikkaa ne.

SELPHY Photo Layout -sovelluksen Bookmark Layout -valinnalla voi myös tulostaa passikuvia bussi- tai kirjastokorttia varten.

Canon-tulostimen ja -paperin ansiosta kaikki onnistuu helposti. Valitse projekti ja tee siitä hauska ja innostava askarteluhanke, johon koko perhe voi osallistua sateisena iltapäivänä.


* Vaalean kankaan silitettävät siirtokuvat LF-101 yhteensopivuus: PRO-100/PRO-100S, TS-sarja (paitsi TS31xx-sarja/TS20x-sarja), TR-sarja (paitsi TR45xx-sarja), MG77xx-sarja/MG75xx-sarja/MG68xx-sarja/MG67xx-sarja/MG57xx-sarja/MG56xx-sarja/MG36xx-sarja, iX68xx-sarja

Tumman kankaan silitettävät siirtokuvat DF-101 yhteensopivuus: PRO-100/PRO-100S, TS-sarja (paitsi TS31xx-sarja/TS20x-sarja), TR-sarja (paitsi TR45xx-sarja), G-sarja (paitsi GM40xx-sarja/GM20xx-sarja), MG77xx-sarja/MG75xx-sarja/MG67xx-sarja, iP87xx-sarja/iX68xx-sarjaTeksti: Rachel Segal Hamilton

Vastaavat tuotteet

 • Tulostimet kotikäyttöön

  Canon SELPHY CP1500

  Tällä helppokäyttöisellä ja pienikokoisella valokuvatulostimella luot värikkäitä ja erittäin kestäviä tulosteita muutamassa sekunnissa.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  SELPHY SQUARE QX10

  Ikuista tärkeät muistot upeiksi tulosteiksi langattomasti missä ja milloin tahansa.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS7450 -sarja

  Teknisesti taitaville käyttäjille tarkoitettu tyylikäs all-in-one-laite, jossa on mukana luovia tulostuskäsittelyjä sekä useiden eri arkkien kopiointia ja skannausta helpottava ADF-tekniikka.
 • Mustesuihkutulostimet

  Magneettinen valokuvapaperi (MG-101)

  Paranna valokuvatulosteiden käytettävyyttä Canonin magneettisella valokuvapaperilla (MG-101).
 • Aiheeseen liittyvät artikkelit