TULOSTUS

Älykkäitä tapoja käyttää langatonta tulostinta

Canonin langattomalla tulostimella ja kätevillä sovelluksilla voit tulostaa missä tahansa Wi-Fi-yhteydellä. Voit hallita tulostusta, skannausta ja asiakirjojen jakamista älypuhelimellasi vaikka kotisohvaltasi. Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin.
Henkilö tulostaa pöydällä olevalla Canon PIXMA -tulostimella perhekuvan tabletissa Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen avulla.

Jokaisessa toimistossa ja koulussa on tulostimia – ja kun ajat muuttuvat ja yhä useammat meistä valitsevat etätyön tai etäopiskelun, monessa kodissakin tarvitaan tulostin.

Yksi etätyön parhaista puolista on, että voit työskennellä omaan mielialaasi parhaiten sopivassa huoneessa – tai vaikka ulkona. Langattoman tulostuksen ja pilvipalveluiden ansiosta sinun ei enää tarvitse olla lähellä tulostinta, vaan voit työskennellä missä haluat. Aamulla työt sujuvat ehkä parhaiten sohvalla, ja iltapäivällä voit nauttia auringonpaisteesta terassilla tai parvekkeella. Voit lähettää asiakirjat tulostettavaksi sitä mukaan kun saat ne valmiiksi ja noutaa tulosteet kun tarvitsee.

Käyttäjä pitelee älypuhelinta, jonka näytöllä näkyy Wi-Fi-yhteyden muodostaminen Canon PIXMA G3570 -sarjan tulostimeen.

Canonin langattomat tulostimet on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Wi-Fi-yhteyden ja muiden sovellusten, kuten Canon PRINT -sovelluksen, avulla voit hallita tulostimen toimintoja älypuhelimella tai tabletilla. Siitä lisää kohta. Asennus on helppoa, kun käytät älypuhelinsovellusta tai Canonin tukiopasta verkossa. Etsi tulostimen mallinumero ja noudata vaiheittaisia ohjeita.

Langatonta tulostusta älykotiin

Henkilö tutkiskelee Canon PIXMA -tulostimesta tulostuvaa tulostetta.

Pienikokoinen ja monipuolinen PIXMA TR4650 -sarja on erinomainen valinta langattomaan tulostukseen kotona. Mustavalko- ja kolmivärikaseteille on saatavilla rahaa säästäviä riittoisia tulostusvaihtoehtoja, joita on helppo käyttää tulostukseen, skannaukseen, kopiointiin ja jopa faksaukseen.

Canon MegaTank -tulostin on työpöydällä kannettavan tietokoneen, huonekasvin ja toimistotarvikkeiden välissä.

MAXIFY GX6050 on yhtä lailla pientoimistossa kuin kotitoimistossakin MegaTank-tulostin, jonka riittoisat mustesäiliöt tarjoavat poikkeuksellisen alhaiset käyttökustannukset perinteisiin laser- ja mustesuihkutulostimiin verrattuna. Yksittäin asetellut, rutistumattomat vaihtomustepullot tekevät täyttämisestä nopeaa, helppoa ja täysin sotkutonta.

Kotielämä on nykyään Wi-Fi:llä yhteen punottu. Yksineläjät, pariskunnat ja perheet käyttävät päivittäin tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia. Kun lisäät Canon-tulostimen kodin Wi-Fi-verkkoon, voit tulostaa langattomasti kaikista näistä laitteista kaikkialla kotonasi. Canonin sovellusten avulla voit lisäksi tulostaa tai skannata etäyhteydellä kauempaakin, jos käytössäsi on Wi-Fi-yhteys. Voit esimerkiksi tulostaa asiakirjoja tai valokuvia kotitulostimella ollessasi junassa tai kahvilassa.

Tulostin on kätevä kirjeiden ja tarrojen tulostamiseen, mutta se voi myös parantaa liiketoiminnan tuottavuutta ja tehokkuutta. Kun luet tulostetta, näytön ilmoitukset tai sähköpostit eivät häiritse sinua. Kannattaa kuitenkin muistaa, että silmät tarvitsevat säännöllisin väliajoin tauon näytön katselusta.

Wi-Fi-yhteydellä varustettu PIXMA G3570 -sarja (katso video yllä) sopii erinomaisesti kiireisiin älykoteihin. Siinä yhdistyvät tulostus, skannaus ja kopiointi riittoisien mustesäiliöiden avulla. Voit tulostaa jopa 6 000 mustavalko- ja 7 700-väritulostetta.1 Canonin MegaTank-järjestelmä tekee täyttämisestä helppoa, sotkutonta ja erittäin kustannustehokasta. PIXMA G4570 -tulostimessa on automaattinen asiakirjansyöttölaite, jolla voi skannata ja kopioida vaivattomasti useita sivuja.

Erinomainen apuvälinen koululaisille ja opiskelijoille

Teini istuu sängyllä jalat ristissä lukemassa oppikirjoja. Canon PIXMA -tulostin on pöydällä sängyn vieressä.

Langaton tulostin on korvaamaton työkalu koululaisille ja korkeakouluopiskelijoille, jotka voivat tulostaa tehtäviään ja oppimateriaalejaan. PIXMA Cloud Link tukee Google Classroom -palvelua, jossa opiskelijat ja opettajat voivat olla yhteydessä toisiinsa kotiopiskelun aikana.

Langattomasta tulostuksesta hyötyvät etätyöntekijöiden lisäksi monet muutkin. PIXMA Cloud Link tukee Google Classroom -palvelua, joten siitä on hyötyä myös koululaisille ja opiskelijoille. Google Classroom on suunniteltu edistämään opettajien ja oppilaiden välistä viestintää. PIXMA Cloud Linkiin yhdistetyn Google Classroom -palvelun ansiosta oppilaat voivat tulostaa lukujärjestyksensä ja koulutehtävänsä tulostimesta tai älypuhelimesta Canon PRINT -sovelluksella. Opettajat voivat helposti tulostaa vaikkapa luettelon opettamansa luokan oppilaista.

Canon-sovellukset auttavat sinut eteenpäin

Henkilö ottaa tulosteen Canon PIXMA -tulostimesta. Tulostimen vieressä olevalla pöydällä on useita muita tulosteita.

Canon PRINT -sovellus on täydellinen kumppani tulostamiseen sekä perheille että toimistotyöntekijöille. Voit skannata, tulostaa, kopioida ja jopa muodostaa linkin pilveen.

Henkilö pitää tablettia, jonka näytöllä on ystäväkuva. Taustalla Canon PIXMA -tulostin tulostaa samaa ystäväkuvaa.

Canonin sovellukset, kuten Easy-PhotoPrint Editor ja PosterArtist-websovellus, tekevät tulostamisesta yksinkertaista ja vapauttavat luovuutesi.

Voit rikkoa yksinkertaisuuden, monipuolisuuden, tehokkuuden ja luovuuden rajoja Canonin maksuttomilla sovelluksilla ja ohjelmistoilla, jotka tehostavat langatonta tulostusta. Canon PRINT -sovelluksen avulla voit tulostaa, kopioida ja skannata langattomasti älylaitteista, muuttaa tulostusasetuksia, tarkistaa mustetasot ja suorittaa ylläpitotoimia.

Canonin sovellusten avulla voit tulostaa langattomalla tulostimella helposti puhelimen kautta. Canon PRINT -sovelluksen ja PIXMA Cloud Linkin avulla voit muodostaa langattoman yhteyden toimistotulostimeen ja jakaa asiakirjoja muiden työntekijöiden kanssa kotona tai muualla. Voit skannata asiakirjoja älypuhelimen kameralla missä tahansa ja tulostaa ne toimistolla, tai voit skannata asiakirjat tulostimella ja lähettää ne älypuhelimeen. Tämä toimii myös toisin päin.

Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen avulla voit tehdä digitaalisista kuvistasi tyylikkäitä tulosteita tai yksilöllisiä lahjoja, kuten kalentereita, kortteja ja julisteita.

PosterArtist-verkkopalvelussa voit luoda omia julisteita, bannereita ja esitteitä. MegaTank-tulostimet MAXIFY GX3050 ja MAXIFY GX4050 sopivat tähän erityisen hyvin. Niissä on takana litteä syöttölokero, jonka avulla voi luoda jopa 1,2 metrin pituisia bannereita ja jopa 0,7 mm paksuja kartonkimateriaaleja.

Windows-tietokoneissa Easy-Layout Editor on hyödyllinen tulostinajureiden laajennusmoduuli, jonka avulla voit esikatsella näytössä olevia kuvia usean kuvan asettelua ja tulostusta varten. Tai jopa lataamatta sovellusta, Chromebookien, Apple AirPrintin ja Mopria® for Android -yhteensopivien Canon-tulostimien avulla voit yksinkertaisesti muodostaa yhteyden ja tulostaa langattomasti älypuhelimen tai tabletin sisäänrakennetun tulostusprotokollan kautta.

Pöydällä oleva Canon PIXMA -tulostin tulostaa auringonkukkakuvan, taustalla isä ja tytär tekevät samaa auringonkukkaa.

Langattoman tulostuksen ansiosta sinun ei enää tarvitse olla lähellä tulostinta, vaan voit työskennellä – tai hyvitellä – missä haluat.

Canonin Wi-Fi-yhteensopivat tulostimet ja sovellukset on suunniteltu toimimaan yhdessä saumattomasti. Tulostimen fyysisistä käyttöpaneeleista sovellusten ominaisuuksiin ja käyttöliittymiin kaikki on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja intuitiiviseksi, jonka ansiosta voit tehdä erilaisia skannaus- ja tulostustehtäviä mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Kun Canon on tukenasi, tulostus ei voisi helpompaa olla.


Teksti: Angela Nicholson ja Matthew Richards

  1. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 24712 -standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään mustekastein vaihto.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit