TULOSTUSVINKKEJÄ

Tutustu parhaisiin opiskelijoille sopiviin tulostimiin

Kun haluat näyttää hyvältä paperilla, Canon-tulostin saa sinut hehkumaan. Löydä tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivat vaihtoehdot.
Canon-tulostin on tulostamassa puisella pöydällä. Nainen istuu tulostimen edessä mukanaan tulostinpaperipaketteja ja katselee kuvaa tabletilla.

Tänä digiaikana suurin osa kirjallisesta viestinnästä tapahtuu tekstiviestien, sähköpostin ja sähköisten asiakirjojen välityksellä, mutta silti aina välillä on tarvetta tulosteille. Paperikopion luominen voi olla myös edullista ja helppoa.

Canonin tulostimet on tunnettu kustannustehokkuudestaan, tehokkuudestaan ja luotettavuudestaan. Jotkin niistä soveltuvat parhaiten teksteille, kun taas toiset on suunnattu grafiikka- ja valokuvatulostukseen, ja monet mallit suoriutuvat erinomaisesti molemmista, vaikka budjetti olisikin tiukalla.

Tulostamisesta on opiskelijoille muitakin vähemmän ilmeisiä etuja kuin pelkästään silloin, kun tehtävät on palautettava paperisena. Tulostetut muistiinpanot ovat nopea ja helppo apuväline opiskeluun ja kertaamiseen. Vaikka lähettäisit asiakirjat sähköisesti, niiden lukeminen ensin tulosteena voi helpottaa virheiden huomaamista, ja lisäksi se rentouttaa silmiä tuijotettuasi ensin ruutua pitkän aikaa. Grafiikka- tai valokuvauskursseille on usein palautettava fyysisiä projekteja, joten voit tulostaa niistä kuvia ja arvioida näin työtäsi ja löytää parannuskohteita.

Jos et ole tottunut sommittelemaan projekteja tulostettavaksi, voit myös käyttää Canonin Easy-PhotoPrint Editor -sovellusta, jossa voit muokata valokuvia ja luoda kollaaseja, julisteita ja paljon muuta valmiiden mallien avulla. Canon Easy-Layout Editor -ohjelmiston avulla voit jopa sommitella useita tiedostoja (tekstiasiakirjoja, laskentataulukoita, PDF-tiedostoja, kuvia jne.) yhdeksi tiedostoksi ja tulostaa ne yhdelle arkille. Sen avulla voit myös valita verkkosivun tietyt osat, jotka haluat tulostaa.

Monissa korkeakouluissa ja yliopistoissa käytetään nyt Google Classroom -palvelua tehtävien järjestämiseen. Jos oppilaitoksesi on yksi niistä, voit tulostaa tehtävät pilvestä Canon-tulostimella. Kirjaudu Google Classroom -palveluun tulostimen kosketusnäytön tai älylaitteen sovelluksen kautta, ja voit siirtyä yksittäisiin kursseihin ja tulostaa opettajiesi asettamat tehtävälomakkeet. Jos Canon-tulostimessa on sisäänrakennettu skanneri, voit skannata valmiit sivut takaisin ja lähettää ne suoraan tulostimen näytöstä tai sovelluksesta.

Tarjolla on laaja valikoima tulostimia kaikkiin tarpeisiin, mutta tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla löydät juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan tulostimen opiskeluun. Lue lisää ja löydä täydellinen tulostuskumppani.

Edulliset tulostimet opiskelijoille

Canon PIXMA -tulostin tummanharmaalla työtasolla. Taustalla näkyy pieni puupöytä ja kolme tuolia.

Canon PIXMA TS205 -sarja on valikoiman edullisin tulostin. Laitteessa ei ole sisäänrakennettua skanneria, mutta se on vankkarakenteinen ja tulostaa laadukkaita mustavalko- ja väriasiakirjoja sekä eloisia reunuksettomia 6 x 4 tuuman valokuvia.

Opiskelijaelämään kuuluu lähes vakiona budjetin pähkäily ja siinä pysyminen. Onneksi Canon PIXMA TS205 -sarjan mustesuihkutulostimet ovat paitsi erittäin edullisia myös pienikokoisia ja tyylikkäitä.

PIXMA TS205 on sekä helppokäyttöinen että nopea. Se tulostaa 7,7 A4-mustavalko- ja 4 värimallisivua minuutissa. Laitteella voi tulostaa myös 6 x 4 tuuman reunuksettomia kiiltäviä valokuvatulosteita noin minuutissa.

Tulostin on edullinen ostaa, ja myös sen käyttökustannukset ovat alhaiset. Siihen tarvitaan vain kaksi mustekasettia, yksi musta ja yksi värillinen, jotka on helppo ja nopea vaihtaa. Riittoisat tulostusvaihtoehdot takaavat kustannustehokkuuden, jos sinun on tulostettava suurempia määriä. Jokainen XL-mustekasettipari riittää noin 400 A4-mustavalkosivun tai jopa 300 värisivun tulostukseen.

Canon PIXMA TS305 -sarjan tulostimissa on Wi-Fi-yhteys langatonta tulostusta varten, ja ne ovat yhteensopivia myös älypuhelimien ja tablettien maksuttoman Canon PRINT -sovelluksen kanssa, joten voit tulostaa saumattomasti älylaitteistasi. Sovelluksen Smartphone Copy -toiminnon avulla voit myös kopioida asiakirjoja älylaitteen kameralla, vaikka tulostimessa ei ole skanneria. Voit myös muokata valokuvia tai luoda kollaaseja, kortteja ja muita persoonallisia tulosteita laitteen Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella.

Mustanvärinen Canon PIXMA -tulostin tulostaa A4-paperiarkkia kuvien ja tulosteiden ympäröimänä, ja kädessä on älypuhelin

Canon PIXMA TS3350 -sarjan tulostimilla voit tulostaa langattomasti pilvestä sekä älypuhelimista ja tabletista maksuttoman Canon PRINT -sovelluksen avulla. Laitteessa on 3,8 cm:n yksivärinen LCD-näyttö, ja sillä voi tulostaa 5 x 5 tuuman neliömuotoisia kuvia sekä perinteisiä paperikokoja aina 7 x 5 tuumaan asti.

Canon PIXMA TS3150 -sarjassa on sisäänrakennettu skanneri, jonka avulla voit digitoida tai luoda kopioita tulostetuista kuvista ja asiakirjoista nopeasti ja helposti. Tulostimessa on Wi-Fi-yhteys, ja se on Apple AirPrint- ja Mopria™ (Android) -yhteensopiva, joten voit tulostaa suoraan laitteestasi. Siinä käytetään samoja mustekasetteja kuin Canon PIXMA TS205- ja Canon PIXMA TS305 -sarjan tulostimissa, ja siinä on samat riittoisat tulostusvaihtoehdot.

PIXMA TS3150 -sarjan tavoin PIXMA TS3350 -sarjassa on kätevä 3,8 cm:n näyttö, josta valvoa tulostimen tilaa, ja sillä voi tulostaa suurikokoisia reunuksettomia valokuvatulosteita jopa 7 x 5 tuuman koossa. Laitteella voi tulostaa myös pilvestä Canon PRINT -sovelluksen PIXMA Cloud Link -toiminnolla.

Parhaat pienikokoiset tulostimet opiskelijoille

Canon PIXMA -tulostin pöydän reunalla. Taustalla näkyy työpöytiä ja tuoleja.

Pienikokoinen Canon PIXMA TS305 -sarja on ihanteellinen ratkaisu, jos tilaa on vähän, mutta tarvitset silti laadukasta asiakirjojen ja valokuvien tulostusta.

Opiskelija-asunnoissa ei ole yleensä tunnetusti paljoa tilaa, joten kevyet ja pienikokoiset tulostimet ovat usein suositeltavia. Mainitut opiskelijoille sopivat Canon-tulostimet ovat kooltaan noin 426 x 255 x 131 mm ja painavat noin 2,5 kg, ja monitoimilaitteet ovat puolestaan 435 x 316 x 145 mm ja 3,9 kg. Ne vievät hyvin vähän tilaa, ja niitä on helppo siirtää tarvittaessa paikasta toiseen.

Useimmissa Canon-tulostimissa on Wi-Fi-yhteys, jonka ansiosta tulostimen voi sijoittaa jonnekin sopivaan paikkaan, eikä sitä tarvitse liittää tietokoneeseen. Voit myös kätevästi tulostaa mistä tahansa kannettavalla tietokoneella tai puhelimella ilman, että sinun tarvitsee liittää sitä tulostimeen kaapelilla. Voit esimerkiksi lähettää tulostustyön kannettavasta tietokoneesta tulostimeen jo ennen kuin nouset aamulla sängystä ja hakea sen luovutustasolta, kun olet valmis lähtemään.

Pienikokoinen Canon PIXMA TS305 -sarja on kooltaan vain 430 x 282 x 43 mm ja painaa 2,9 kg. Laite tulostaa täysikokoisia A4-asiakirjoja jopa 7,7 mustavalko- ja 4 värimallisivua minuutissa. Laitteella voi tulostaa myös 6 x 4 tuuman reunuksettomia kiiltäviä valokuvatulosteita 65 sekunnissa.

Vie opiskelu uudelle tasolle

Työpöydällä on valkoinen Canon-tulostin. Sen edessä nainen pitää kädessään tulostetta, jossa on erilaisia perhosten ääriviivoja.

Canon PIXMA TS5350A -sarja on loistava ratkaisu sekä askarteluun että asiakirjojen tulostamiseen. Tulostimissa on kaksoispaperinsyöttölokero: taustapuolen pystysuora lokero sopii erinomaisesti paksulle kortti- ja valokuvapaperille, sillä se estää materiaalin kääntymisen kulkiessaan tulostimen läpi, toisin kuin etukasettiin asetettu paperi. Etupaneelin OLED-näytöstä näet valikkovaihtoehdot selkeästi, ja LED-tilapalkki syttyy tulostuksen aikana.

Canon PIXMA TS5350A -sarja vie työn uudelle tasolle ja parantaa tuottavuutta. Laitteessa on Wi-Fi-yhteys, ja se on Apple AirPrint-, Mopria™ (Android)- ja Canon PIXMA Cloud Link -yhteensopiva. Laitteessa on myös tarkka skanneri, jonka avulla voidaan tallentaa ja kopioida pienimmätkin yksityiskohdat asiakirjoja, valokuvia ja muita kuvia skannatessa. Laite tulostaa A4-koossa jopa 13 mustavalko- ja 6,8 värimallisivua minuutissa. Laitteella voi tulostaa jopa A4-koossa reunuksettomia kiiltäviä valokuvatulosteita ja reunuksettomia 6 x 4 tuuman valokuvia vain 43 sekunnissa.

PIXMA TS5350a -sarjan tulostimissa on edestä täytettävä A4-kasetti- ja takasyöttötaso, johon voidaan lisätä eri paperikokoja aina kokoon A4 asti. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jos haluat tulostaa taideteoksia, valokuvia ja asiakirjoja, sillä voit käyttää etukasettia tavalliselle paperille ja lisätä tarvittaessa erikoismateriaaleja tai valokuvapaperia takasyöttötasolle. Lisäksi tulostin säästää rahaa ja luontoa, sillä siinä on automaattinen kaksipuolinen tulostus, jonka avulla voit tulostaa automaattisesti kaksipuolisia asiakirjoja ilman, että sinun tarvitsee kääntää sivuja käsin.

Pienennä käyttökustannuksia

Ylhäältä päin otettu kuva Canon PIXMA -tulostimesta, jonka päällä on Canon-kamera. Tulostimen alla on kokoelma matka-, ruoka- ja muotokuvia.

Canon PIXMA G650 on erinomaisesti valokuvatulostukseen soveltuva MegaTank-tulostin, jossa on kuusi uudelleentäytettävää väriainepohjaista mustesäiliötä. Tämä mahdollistaa laajan sävyalueen ja väriavaruuden, mikä takaa laadukkaimmat mahdolliset valokuvatulosteet. Saatavilla on myös Canon PIXMA G550 -tulostin, jossa on sama mustesarja mutta ei sisäänrakennettua skanneria.

Kaikissa mainitsemissamme opiskelijoille sopivissa tulostimissa yhdistyvät erittäin edullinen ostohinta ja kilpailukykyiset käyttökustannukset. Jottei muste lopu juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan, Canonin tulostimet ilmoittavat sinulle, kun muste alkaa olla vähissä, ja tekevät uudelleen tilaamisesta intuitiivista ja vaivatonta. Mustekasettien vaihtaminen on nopea ja helppo prosessi, joka kestää vain muutaman sekunnin.

Vaikka mustekasetit ovat käteviä, ne ovat kuitenkin vähemmän kustannustehokkaita, jos sinun on säännöllisesti tulostettava suuria sivumääriä. Canonin MegaTank-tulostimet tarjoavat rahaa säästävän ja kestävämmän vaihtoehdon, joka voi merkittävästi vähentää käyttökustannuksia.

MegaTank-tulostimissa on mustekasettien sijaan mustesäiliöt, jotka voidaan täyttää aidoilla Canon-pullomusteilla, jotka maksavat vain murto-osan värikasettien hinnasta. Puristumattomat pullot on suunniteltu niin, että niiden täyttäminen on helppoa ja siistiä. Kullekin värille on ainutlaatuinen suuaukko, joten väärän musteen lisääminen väärään säiliöön on mahdotonta.

Nuori nainen, jolla on kädessään älypuhelin, istuu pöydän ääressä, jonka päällä on Canon PIXMA -tulostin.

MegaTank-tulostin Canon PIXMA G2520 on todellakin hintansa arvoinen sijoitus, kun otat huomioon, että sinulle ei koidu ehkä enää mustekuluja koko loppuopiskeluaikana. Sinun ei tarvitse myöskään ostaa vaihtokasetteja. Canon PIXMA G3520 (kuvassa) tarjoaa samat edut ja sisäisen Wi-Fi-yhteyden.

Canon PIXMA G3520 on MegaTank-monitoimitulostin, jossa on tavalliset tulostus-, skannaus- ja kopiointitoiminnot sekä Wi-Fi- ja pilviyhteydet. Tulostimen muste riittää jopa 6 000 mustavalkosivun (säästötilassa yli 7 600 sivun) tai 7 700 värisivun tulostamiseen.

Jos haluat kaikki nämä edut, mutta et tarvitse Wi-Fi-yhteyttä, Canon PIXMA G2520 on vielä edullisempi ostaa ja sen käyttökustannukset ovat samat. Lisäksi molemmilla malleilla voidaan tulostaa jopa 1,2 metrin pituisia värillisiä bannereita tavalliselle paperille.

Valinnanvaraa riittää

Pysyt askeleen edellä kiireisessä opiskelijaelämässä, kun voit tulostaa mitä tahansa, milloin tahansa sen sijaan, että sinun tarvitsisi odottaa muiden ihmisten tai palveluiden tekevän sen puolestasi. Canonin edullisten PIXMA-tulostimien avulla tulostat vaivattomasti, nopeasti ja luotettavasti. Useimmat niistä tarjoavat lisäksi Wi-Fi-yhteyden ja älylaitteiden sovellukset, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja monipuolisuutta opiskelijalle.Teksti: Matthew Richards

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Nainen istuu kotitoimistossa, jossa olevan työpöydän päällä on kannettava tietokone, näyttö, Canon MegaTank -tulostin ja neljä mustepulloa.

  TULOSTUSVINKKEJÄ

  Mikä on juuri sinulle sopiva tulostin?

  Löydä tarpeisiin parhaiten sopiva Canon-tulostin perheelle, opiskelijalle tai vaikkapa kotitoimistoon.

 • Henkilö tulostaa pöydällä olevalla Canon PIXMA -tulostimella perhekuvan tabletissa Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen avulla.

  TULOSTUS

  Langattoman tulostimen käyttäminen

  Ota kaikki älykkäästi irti tulostimestasi.

 • A small office with a printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

  TULOSTUSVINKKEJÄ

  MegaTank-tulostimet tarjoavat monia etuja

  Kuusi hyvää syytä valita MegaTank-tulostin.

 • Ylhäältä alas otettu kuva avoimesta bullet-päiväkirjasta yhdessä Creative Parkin reunusmallien ja Canon PIXMA -tulostimen kanssa.

  LUOVAA TULOSTUSTA

  Tulosta luetteloita, suunnitelmia ja aikatauluja

  Vapauta luovuutesi Canon PIXMA -tulostimella ja pidä asiat järjestyksessä ympäri vuoden.