TULOSTUS

Parhaat tulostimet opiskelijoille

Löydä omiin tarpeisiin ja budjettiin täydellisesti sopiva opiskelijatulostin.
Nuori mies selkä kameraa vasten kurkottaa yli pöydän, jolla on Canon PIXMA tulostin, kasveja ja paperitavaraa.

Tänä digiaikana suurin osa kirjallisesta viestinnästä tapahtuu tekstin, sähköpostin ja sähköisten asiakirjojen välityksellä, mutta silti aina välillä on tarvetta tulosteille.

Canonin tulostimet on tunnettu kustannustehokkuudestaan, tehokkuudestaan ja luotettavuudestaan. Jotkin niistä soveltuvat parhaiten teksteille, kun taas toiset on suunnattu grafiikka- ja valokuvatulostukseen, ja monet mallit suoriutuvat erinomaisesti molemmista, vaikka budjetti olisikin tiukalla.

Tulostamisesta on opiskelijoille muitakin vähemmän ilmeisiä etuja kuin pelkästään silloin, kun tehtävät on palautettava paperisena. Tulostetut muistiinpanot ovat nopea ja helppo apuväline opiskeluun ja kertaamiseen. Vaikka lähettäisit asiakirjat sähköisesti, niiden lukeminen ensin tulosteena voi helpottaa virheiden huomaamista, ja lisäksi se rentouttaa silmiä tuijotettuasi ensin ruutua pitkän aikaa. Grafiikka- tai valokuvauskursseille on usein palautettava fyysisiä projekteja, joten voit tulostaa niistä kuvia ja arvioida näin työtäsi ja löytää parannuskohteita.

Kannettava tietokone puulaminaattipöydällä rinnallaan Canon PIXMA -tulostin.

Canonilla on valikoima tulostussovelluksia ja -ohjelmistoja, joiden avulla saat kaiken irti tulostimestasi.

Jos et ole tottunut suunnittelemaan projekteja tulostettavaksi, Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen avulla asiakas voi muokata valokuvia ja luoda kollaaseja, julisteita ja muuta käyttämällä erilaisia mallipohjia. Voit niin ikään koota useita tiedostoja (tekstiä, laskentataulukoita, PDF-tiedostoja, kuvia) ja tulostaa ne yhdessä yhdelle paperille Canon Easy-Layout Editorilla.

Monissa korkeakouluissa ja yliopistoissa käytetään nyt Google Classroom -palvelua tehtävien järjestämiseen. Jos oppilaitoksesi on yksi niistä, voit tulostaa tehtävät pilvestä Canon-tulostimella. Kirjaudu Google Classroom -palveluun tulostimen kosketusnäytön tai älylaitteen sovelluksen kautta, ja voit siirtyä yksittäisiin kursseihin ja tulostaa opettajiesi asettamat tehtävälomakkeet. Jos Canonin langattomassa tulostimessa on sisäänrakennettu skanneri, voit skannata valmiit sivut takaisin ja lähettää ne suoraan tulostimen näytöstä tai sovelluksesta.

Lue lisää ja löydä täydellinen tulostuskumppani.

Edulliset tulostimet opiskelijoille

Canon PIXMA -tulostin tummanharmaalla työtasolla. Taustalla näkyy pieni puupöytä ja kolme tuolia.

Canon PIXMA TS205 -sarja on valikoiman edullisin tulostin. Laitteessa ei ole sisäänrakennettua skanneria, mutta se on vankkarakenteinen ja tulostaa laadukkaita mustavalko- ja väriasiakirjoja sekä eloisia reunuksettomia 10 x 15 cm:n valokuvia.

Opiskelijaelämään kuuluu lähes vakiona budjetin pähkäily ja siinä pysyminen. Onneksi Canonin mustesuihkutulostimien hinnat alkavat erittäin edullisesta, ja kompakti ja tyylikäs Canon PIXMA TS205 -sarja on ehdoton valinta opiskelijan tulostimeksi.

PIXMA TS205 on sekä helppokäyttöinen että nopea. Se tulostaa 7,7 A4-mustavalko- ja 4 värimallisivua minuutissa. Laitteella voi tulostaa myös 10 x 15 cm:n reunuksettomia kiiltäviä valokuvatulosteita noin minuutissa1.

Tulostin on edullinen ostaa, ja myös sen käyttökustannukset ovat alhaiset. Siihen tarvitaan vain kaksi mustekasettia, yksi musta ja yksi värillinen, jotka on helppo ja nopea vaihtaa. Riittoisat tulostusvaihtoehdot takaavat kustannustehokkuuden, jos sinun on tulostettava suurempia määriä. Jokainen XL-mustekasettipari riittää noin 400 A4-mustavalkosivun tai jopa 300 värisivun tulostukseen.

Canon PIXMA TS305 -sarjan tulostimissa on Wi-Fi-yhteys langatonta tulostusta varten, ja ne ovat yhteensopivia myös maksuttoman Canon PRINT -sovelluksen kanssa, joten älylaitteista tulostaminen onnistuu saumattomasti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit kopioida asiakirjoja, vaikka tulostimeen itseensä ei sisällykään skanneria.

Mustanvärinen Canon PIXMA -tulostin tulostaa A4-paperiarkkia kuvien ja tulosteiden ympäröimänä, ja kädessä on älypuhelin

Canon PIXMA TS3350 -sarjan tulostimilla voit tulostaa langattomasti pilvestä sekä älypuhelimista ja tabletista Canon PRINT -sovelluksen avulla. Laitteessa on 3,8 cm:n yksivärinen LCD-näyttö, ja sillä voi tulostaa 13 x 13 cm:n neliömuotoisia kuvia sekä perinteisiä paperikokoja aina 13 x 18 cm:iin asti.

Canon PIXMA TS3150 -sarjan monitoimitulostimessa on sisäänrakennettu skanneri, jonka avulla voit digitoida tai luoda kopioita tulostetuista kuvista ja asiakirjoista nopeasti ja helposti. Tulostimessa on Wi-Fi-yhteys, ja se on Apple AirPrint- ja Mopria™ (Android) -yhteensopiva, joten voit tulostaa suoraan laitteestasi. Siinä käytetään samoja mustekasetteja kuin Canon PIXMA TS205- ja Canon PIXMA TS305 -sarjan tulostimissa, ja siinä on samat riittoisat tulostusvaihtoehdot.

PIXMA TS3150 -sarjan tavoin Canon PIXMA TS3350 -sarjan kukkarolle kevyessä tulostimessa on kätevä 3,8 cm:n näyttö, josta tulostimen tilaa voidaan valvoa, ja sillä voi tulostaa suurikokoisia reunuksettomia valokuvatulosteita jopa 13 x 18 cm:n koossa. Laitteella voi tulostaa myös pilvestä Canon PRINT -sovelluksen PIXMA Cloud Link -toiminnolla.

Parhaat pienikokoiset tulostimet opiskelijoille

Canon PIXMA -tulostin pöydän reunalla. Taustalla näkyy työpöytiä ja tuoleja.

Pienikokoinen Canon PIXMA TS305 -sarja on ihanteellinen ratkaisu, jos tilaa on vähän, mutta tarvitset silti laadukasta asiakirjojen ja valokuvien tulostusta.

Opiskelija-asunnoissa ei ole yleensä tunnetusti paljoa tilaa, joten kevyet ja pienikokoiset tulostimet ovat usein suositeltavia. Mainitut opiskelijoille sopivat Canon-tulostimet ovat kooltaan noin 426 x 255 x 131 mm ja painavat noin 2,5 kg, ja monitoimilaitteet ovat puolestaan 435 x 316 x 145 mm ja 3,9 kg. Ne vievät hyvin vähän tilaa, ja niitä on helppo siirtää tarvittaessa paikasta toiseen.

Useimmissa Canon-tulostimissa on Wi-Fi-yhteys, jonka ansiosta tulostimen voi sijoittaa jonnekin sopivaan paikkaan, eikä sitä tarvitse liittää tietokoneeseen. Voit myös kätevästi tulostaa mistä tahansa kannettavalla tietokoneella tai puhelimella ilman, että sinun tarvitsee liittää sitä tulostimeen kaapelilla. Voit esimerkiksi lähettää tulostustyön kannettavasta tietokoneesta tulostimeen jo ennen kuin nouset aamulla sängystä ja hakea sen luovutustasolta, kun olet valmis lähtemään.

Pienikokoinen Canon PIXMA TS305 -sarja on kooltaan vain 430 x 282 x 43 mm ja painaa 2,9 kg. Laite tulostaa täysikokoisia A4-asiakirjoja jopa 7,7 mustavalko- ja 4 värimallisivua minuutissa. Laitteella voi tulostaa myös 10 x 15 cm:n reunuksettomia kiiltäviä valokuvatulosteita 65 sekunnissa.

Vie opiskelu uudelle tasolle

Käsi pitelee Canon PIXMA -tulostimesta tulostuvaa asiakirjaa.

Canon PIXMA TS7650i käyttää samaa pigmenttipohjaista mustaa mustetta kuin Canonin GX-sarjan yritystulostimet, joten tuloksena saadaan erityisen vankkaa tekstiä, joka kestää hyvin tahriintumista.

Canon PIXMA TS5350i -sarja vie työn uudelle tasolle ja parantaa tuottavuutta. Laitteessa on Wi-Fi-yhteys, ja se on Apple AirPrint-, Mopria™ (Android)- ja Canon PIXMA Cloud Link -yhteensopiva. Laitteessa on myös tarkka skanneri, jonka avulla voidaan tallentaa ja kopioida pienimmätkin yksityiskohdat asiakirjoja, valokuvia ja muita kuvia skannatessa. Laite tulostaa A4-koossa jopa 13 mustavalko- ja 6,8 värimallisivua minuutissa. Laitteella voi tulostaa jopa A4-koossa reunuksettomia kiiltäviä valokuvatulosteita ja reunuksettomia 10 x 15 cm:n valokuvia vain 43 sekunnissa.

PIXMA TS53501 -sarjan tulostimissa on edestä täytettävä A4-kasetti- ja takasyöttötaso, johon voidaan lisätä eri paperikokoja aina kokoon A4 asti. Tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, jos haluat tulostaa taideteoksia, valokuvia ja asiakirjoja, sillä voit käyttää etukasettia tavalliselle paperille ja lisätä tarvittaessa erikoismateriaaleja tai valokuvapaperia takasyöttötasolle. Lisäksi tulostin säästää rahaa ja luontoa, sillä siinä on automaattinen kaksipuolinen tulostus, jonka avulla voit tulostaa automaattisesti kaksipuolisia asiakirjoja ilman, että sinun tarvitsee kääntää sivuja käsin.

Toinen edullinen vaihtoehto opiskelijoille on pienikokoinen Canon PIXMA TS7650i -tulostin. Laite on nopea, tulostaa mustavalkoisia ja värillisiä sivuja nopeudella 15 ja 10 kuvaa/min, ja pigmenttipohjainen musta muste ei myöskään tahraa tavallista paperia, mikä on suuri etu, kun tarkistuksiin käytetään korostuskyniä.

Kallistettavan värinäytön ympärillä olevan intuitiivisen liitännän ansiosta PIXMA TS7650i on helppo asentaa. Laite on hyvin verkottunut, sillä se muodostaa laiteparin iOS-laitteiden kanssa nopeasti ja helposti Wi-Fin kautta, jolloin salasanoja ei tarvita. Tulostimen näytössä näkyvän QR-koodin ansiosta yhteyden voi muodostaa myös iOS- ja Android-laitteiden Wi-Fi Directin kautta.

PIXMA TS5350i -sarjan tapaan erillinen sisäinen paperikasetti ja takasyöttölokero mahdollistavat tavallisen paperin ja valokuvapaperin lisäämisen samanaikaisesti. Tarjolla on myös hieman korkeampi PIXMA TS7750i -versio, jossa on sisäänrakennettu 35 arkin automaattinen arkinsyöttölaite, joka voi säästää reippaasti aikaa skannattaessa tai kopioitaessa monen arkin asiakirjoja.

Molemmat mallit tukevat myös PIXMA Print Plan -palvelupakettia2, joka voi vähentää mustekasettien kustannuksia jopa 50 %3. Tilauspohjainen palvelu seuraa tulostimen mustemääriä ja toimittaa uudet kasetit kotiovelle heti havaittuaan musteen käyvän vähiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Pienennä käyttökustannuksia

Canon PIXMA tulostin, jonka vieressä on Canon-kamera ja sen ympärillä valikoima matka-, ruoka- ja muotokuvatulosteita.

Canon PIXMA G650 on erinomaisesti valokuvatulostukseen soveltuva MegaTank-tulostin, jossa on kuusi uudelleentäytettävää väriainepohjaista mustesäiliötä. Tämä mahdollistaa laajan sävyalueen ja väriavaruuden, mikä takaa laadukkaimmat mahdolliset valokuvatulosteet. Saatavilla on myös Canon PIXMA G550 -tulostin, jossa on sama mustesarja mutta ei sisäänrakennettua skanneria.

Kaikissa mainitsemissamme opiskelijoille sopivissa tulostimissa yhdistyvät erittäin edullinen ostohinta ja kilpailukykyiset käyttökustannukset.

Vaikka mustekasetit ovat käteviä, ne ovat kuitenkin vähemmän kustannustehokkaita, jos sinun on säännöllisesti tulostettava suuria sivumääriä. Canonin MegaTank-tulostimet tarjoavat rahaa säästävän ja kestävämmän vaihtoehdon, joka voi merkittävästi vähentää käyttökustannuksia.

MegaTank-tulostimissa on mustekasettien sijaan mustesäiliöt, jotka voidaan täyttää aidoilla Canon-pullomusteilla, jotka maksavat vain murto-osan värikasettien hinnasta. Puristumattomat pullot on suunniteltu niin, että niiden täyttäminen on helppoa ja siistiä. Kullekin värille on ainutlaatuinen suuaukko, joten väärän musteen lisääminen väärään säiliöön on mahdotonta.

Nuori nainen, jolla on kädessään älypuhelin, istuu pöydän ääressä, jonka päällä on Canon PIXMA -tulostin.

MegaTank-tulostin Canon PIXMA G2520 on todellakin hintansa arvoinen sijoitus, kun otat huomioon, että sinulle ei koidu ehkä enää mustekuluja koko loppuopiskeluaikana. Sinun ei tarvitse myöskään ostaa vaihtokasetteja. Canon PIXMA G3520 (kuvassa) tarjoaa samat edut ja sisäisen Wi-Fi-yhteyden.

Canon PIXMA G3520 on MegaTank-monitoimitulostin, jossa on tavalliset tulostus-, skannaus- ja kopiointitoiminnot sekä Wi-Fi- ja pilviyhteydet. Tulostimen muste riittää jopa 6 000 mustavalkosivun (säästötilassa yli 7 600 sivun) tai 7 700 värisivun tulostamiseen.

Jos haluat kaikki nämä edut, mutta et tarvitse Wi-Fi-yhteyttä, Canon PIXMA G2520 on vielä edullisempi ostaa ja sen käyttökustannukset ovat samat. Lisäksi molemmilla malleilla voidaan tulostaa jopa 1,2 metrin pituisia värillisiä bannereita tavalliselle paperille.

Valinnanvaraa riittää

Pysyt askeleen edellä kiireisessä opiskelijaelämässä, kun voit tulostaa mitä tahansa, milloin tahansa sen sijaan, että sinun tarvitsisi odottaa muiden ihmisten tai palveluiden tekevän sen puolestasi. Canonin edullisten PIXMA-tulostimien avulla tulostat vaivattomasti, nopeasti ja luotettavasti. Useimmat niistä tarjoavat lisäksi Wi-Fi-yhteyden ja älylaitteiden sovellukset, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja monipuolisuutta opiskelijalle.Teksti: Matthew Richards

 1. Valokuvien tulostusnopeus perustuu ISO/JIS-SCID N2 -tulostukseen Photo Paper Plus Glossy II -valokuvapaperille vakioasetuksilla. Ei sisällä isäntäkoneen tietojenkäsittelyaikaa.
 2. PIXMA Print Plan -palvelu on saatavilla vain seuraavissa maissa: Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Luxemburg, Norja, Alankomaat, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Portugali, Irlanti ja Iso-Britannia.
 3. Perustuu keskimääräisiin sivukohtaisiin kustannuksiin verrattuna alkuperäisiin vakiomusteisiin, joita myydään 20 suosituimpaan mustesuihkutulostimeen Länsi-Euroopassa (Key Point Intelligence – tammikuu 2022). Print Plan -palvelun sivuhinta (200 sivun sopimus) ilman lisäsivuja verrattuna ISO/IEC 24711 -standardin mukaisten sivujen hintaan 20 suosituimmalla alle 200 euron mustesuihkutulostimella Länsi-Euroopassa vakiokapasiteetin värikaseteilla. Keskimääräinen sivuhinta, jolla määritetään säästöprosentti verrattuna Canon PIXMA Print Plan -palvelun (200 sivun sopimus) sivuhintaan. Musteen riittoisuus ja hinnat perustuvat valmistajien verkkosivujen tietoihin. Tässä tutkimuksessa ei oteta huomioon musteen myyntihintoja. Keypoint Intelligence -tutkimus perustuu tammikuussa 2022 julkisesti saatavilla oleviin tietoihin. Tulostimet, jotka on valittu yksikkömyynnin perusteella. Lähde: IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Western Europe.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUS

  Parhaat Canon-tulostimet valokuvia varten

  Halusitpa esitellä valokuvia kehyksessä, leikekirjassa tai tarrassa, etsi paras tulostin käyttötarpeisiisi.

 • TULOSTUS

  Sopiva Canon-tulostussovellus

  Canonin tulostussovelluksilla voit heittäytyä luovaksi ja kurinalaiseksi – sopiva sovellus löytyy joka lähtöön.

 • TULOSTUS

  Parhaat tulostimet graafisille suunnittelijoille

  Tulostin on tärkeä työkalu graafiselle suunnittelijalle – autamme sinua valitsemaan oikean mallin omiin tarpeisiisi.

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Canonin parhaat kannettavat tulostimet

  Tutustu Canonin pienikokoisten tulostimien valikoimaan ja ota selvää, mikä niistä sopii itsellesi.