TULOSTUS

Parhaat tulostimet graafisille suunnittelijoille

Tulostin on tärkeä työkalu freelancesuunnittelijoille ja niille, jotka työskentelevät nyt kotona, mutta miten valitset oikean mallin omiin tarpeisiisi?
Canon PIXMA TR150 tulostaa kuvaa pienestä sinisestä maljakosta, jonka inspiraatio on asetettu sen viereen.

Kun tapamme työskennellä muuttuu entistä joustavammaksi, on entistä tärkeämpää, että kotitoimistossasi tai studiossasi on työkalut, jotka tarvitset tehokkaaseen työskentelyyn. Luovilla aloilla työskenteleville, ja erityisesti graafisille suunnittelijoille, tulostin on keskeinen työkalu. Kun oikoluet taittoja, tulostat paperikopioita asiakkaan hyväksyttäväksi ja hoidat päivittäisiä hallintatöitä, laadukas tulostin voi säästää aikaa ja auttaa sinua saamaan toimeksiantoja. Mihin ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää huomiota?

Tekstin ja yksityiskohtien selkeys, tasaiset liukuvärit, väritarkkuus ja tulosteiden tasainen laatu ovat keskeisien tärkeitä vaatimuksia asiakkaiden vedoksille. Monipuolisuus on toinen tärkeä tulostimen piirre. Graafisena suunnittelijana saatat suunnitella kaikkea käyntikorteista ja mainoslehtisistä julistekokoisiin tulosteisiin, joten tulostin, joka tukee monenlaisia materiaalityyppejä ja -kokoja, tarjoaa enemmän luovia vaihtoehtoja ja vähentää käyntejä paikallisessa painopalvelussa. Myös luotettavuus ja helppokäyttöisyys ovat tärkeitä, samoin kuin käyttömukavuutta lisäävät ominaisuudet, kuten langattomat yhteydet, automaattinen paperinsyöttö ja nopea tulostus.

Jotta voit päättää, mikä on paras tulostin tulostustarpeisiisi, olemme valikoineet muutamia Canon PIXMA -tulostimia harkintaa varten.

Paras tulostin suuriin graafisen suunnittelun projekteihin: Canon PIXMA TS9550 -sarja

Canon PIXMA TS9550 -sarjan tulostin työpöydällä kannettavan tietokoneen, muistikirjan, valokuvien ja lyijykynien vieressä.

Canon PIXMA TS9550 -sarjan tulostin pystyy tuottamaan reunuksettomia A3-tulosteita, vaikka se ei ole juurikaan tavallista A4-tulostinta suurempi. © Natasha Alipour

Naisen käsi kääntämässä paperiarkkia ja esittelemässä Canon PIXMA TS9550 -sarjan kaksipuolista tulostusta.

Automaattinen kaksipuolinen tulostus ja 20 arkin automaattinen syöttölaite ovat kaksi Canon PIXMA TS9550 -sarjan monista ominaisuuksista. © Natasha Alipour

Canon PIXMA TS9550 -sarjan monitoimilaite vie saman tilan kuin A4-tulostin, mutta se pystyy tuottamaan reunuksettomia A3-tulosteita ja siinä on joukko ominaisuuksia, joiden ansiosta graafiset suunnittelijat voivat käyttää aikansa tuottavammin. Tulostimen 10,8 cm:n LCD-kosketusnäytön avulla on helppo säätää tulostusasetuksia, ja automaattinen kaksipuolinen tulostus ja 20 arkin automaattinen syöttölaite A4-paperille vähentävät tarvetta lisätä paperia. Mallissa on myös hyvät yhteydet, sillä siinä on sekä Ethernet-yhteys että langaton vaihtoehto, tuki AirPrintille (iOS) ja Moprialle (Android) sekä Canon PRINT -sovellukselle, jotta voit tulostaa, skannata ja kopioida ideoita ja inspiraatiota suoraan älylaitteesta.

Tulostimen todellinen taso näkyy tietysti tulostuslaadussa, ja PIXMA TS9550 -sarja käyttää viittä erillistä ChromaLife100-mustekasettia, mukaan lukien pigmenttimustaa mustetta selkeää tekstiä varten, jotta saat tarkkoja tulosteita, jotka kestävät albumissa jopa sata vuotta1. Lisäksi PIXMA TS9550 -sarja tukee monenlaisia materiaaleja, kuten Canonin korkearesoluutiopaperia, magneettista valokuvapaperia ja 12 x 12 tuuman kartonkia.

Graafisille suunnittelijoille, jotka eivät tarvitse A4-kokoa suurempia tulosteita, Canon PIXMA TS8350 -sarjan monitoimilaite on yhtä kaunis katsella kuin sen tuottamat tulosteet. Tyylikäs muotoilu täydentää graafisten suunnittelijoiden työtilaa, ja laite vie tulostuksen suorituskyvyn uudelle tasolle kuuden erillisen musteen järjestelmällä, joka vähentää rakeisuutta.

Paras tulostin edulliseen käyttöön: Canon PIXMA G6050

Canon PIXMA G6050 -tulostin tulostamassa logon kuvaa

Canon PIXMA G6050 pystyy tulostamaan jopa 18 0002 sivua vain kolmesta mustasta mustepullosta, joten se on edullinen valinta. © Jake Baggaley

Käsi, joka täyttää Canon PIXMA G6050 -tulostimen mustaa mustesäiliötä.

Canonin kätevien mustepullojen avulla Canon PIXMA G6050 -tulostimen riittoisien mustesäiliöiden täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Pullojen tyhjeneminen pysähtyy automaattisesti, kun säiliöt ovat täynnä.

Graafisille suunnittelijoille, joiden on tuotettava suuri määrä koevedoksia, Canon PIXMA G -sarjan MegaTank-tulostinmalliston malli on käytännöllinen valinta. Canon PIXMA G6050 -tulostimessa on neljä riittoisaa täytettävää mustesäiliötä, ja sillä voi tulostaa jopa 18 0002 sivua kolmesta mustasta mustepullosta tai 7 7002 sivua väriainesarjalla. Siinä on myös peräti 350 arkin kapasiteetti tavalliselle paperille ja automaattinen kaksipuolinen tulostus, joten sinulta kuluu vähemmän aikaa PIXMA G6050 -tulostimen paperin ja musteen lisäämiseen ja voit keskittyä luovaan työhön.

PIXMA G6050 -tulostimen tulostuspäätekniikka takaa selkeät ja yksityiskohtaiset tulosteet, ja tarjoaa myös reunuksettoman tulostuksen 89 x 89 mm:n neliöistä A4-kokoon. Monikäyttöisessä laitteessa on sekä kopiokone että A4-skanneri, jonka avulla voit tuoda kuvia ja muuta lähdemateriaalia suunnitteluprojektiin ilman muita laitteita. PIXMA G6050 -tulostimessa on myös pilvitoiminnot, joten työt voi tulostaa sijainnista riippumatta käyttämällä yhteensopivia palveluja, kuten Google Drivea ja Dropboxia.

Paras tulostin liikkuville graafisille suunnittelijoille: Canon PIXMA TR150

Pöydän ääressä istuva mies tarkastelee kuvaa, jonka Canon PIXMA TR150 -tulostin on juuri tuottanut.

Canon PIXMA TR150 tuottaa eloisia tulosteita nopeasti hybridimustejärjestelmän ja jopa 5,5 sivun3 minuuttinopeuden ansiosta. © Jake Baggaley

Mies pakkaa Canon PIXMA TR150 -tulostinta mustaan reppuun.

Helposti reppuun mahtuva ja langattomilla ominaisuuksilla varustettu pienikokoinen ja kevyt Canon PIXMA TR150 on täydellinen kannettava tulostin. © Jake Baggaley

Jos olet graafinen suunnittelija ja haluat tuottaa vedokset tarjousta varten liikkeellä tai etätöissä ollessasi, tai haluat vain tehdä tilaa kotitoimistoon, kätevä ja kevyt Canon PIXMA TR150 -tulostin on oivallinen valinta. Voit tulostaa asiakirjoja ja reunuksettomia valokuvia A4-kokoon saakka tällä kannettavalla tulostimella, joka voi käyttää verkkovirtaa tai lisävarusteena saatavaa akkua, kun tarvitaan todellinen mobiiliratkaisu.

PIXMA TR150 -tulostin käyttää hybridimustejärjestelmää, jossa on pigmenttimusta muste ja dye-pohjaiset värilliset musteet eloisan värikkäitä arkistotulosteita varten. Se on myös nopea: se tuottaa jopa 5,53 värillistä sivua minuutissa ja 93 mustavalkoista sivua minuutissa. Tulostin tukee kirjekuoria ja erikoispapereita, kuten Canonin korkearesoluutiopaperia, mattaa valokuvapaperia, kaksipuolista mattapaperia, irrotettavaa tarravalokuvapaperia ja magneettista valokuvapaperia.

Kaikki liitännät ja johdot ovat tulostimen samalla puolella, joten laite mahtuu pieniin tiloihin, ja siinä on 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n Wi-Fi-yhteyden tuki4 sekä Wi-Fi Direct, jotta voit jatkaa tulostusta langattomasti ilman internetreititintä. Lisäksi tulostimessa on 1,44-tuumainen OLED-näyttö, josta voit tarkistaa suoraan myös yhteyden tilan, käyttöasetukset ja mustetasot.

Jos et vaadi mobiilitulostukselta enempää, pieni ja kätevä Canon SELPHY Square QX10 tuottaa eloisia 68 x 68 mm:n kuvia, joissa on reunus kuvatekstiä varten, jotta voit lisätä muistiinpanoja tai kommentteja vaikkapa kollaasin luontia varten. Hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluvat myös USB-lataus ja Wi-Fi-yhteys sekä SELPHY-tulostimien väriaine- ja paperipakkaukset, joiden avulla voit täyttää molemmat samalla kertaa.

Teksti: Marcus Hawkins

 1. ChromaLife 100 -yhteensopivia valokuvapapereita ovat Photo Paper Pro Platinum, Photo Paper Plus Glossy II, Photo Paper Plus Semi-Gloss ja Photo Paper Glossy. Perustuu Canonin nopeutettuun testausmenetelmään, jossa tuloste säilytetään pimeässä tilassa, jonka lämpötila, kosteus ja ilman pitoisuus pysyvät samoina. Tämä simuloi tulosteen säilytystä albumin muovitaskussa. Canon ei voi taata tulosteiden pitkäikäisyyttä. Kestävyys voi vaihdella tulostetun kuvan, kuivumisajan, käyttö- ja säilytysolosuhteiden ja ympäristön mukaan.
 2. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 24712-standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa mustepullot vaihdetaan käyttöönoton jälkeen.
 3. A4-asiakirjan tulostusnopeus tavalliselle paperille perustuu ISO/IEC 24734 -toimistoluokan ESAT-testin mukaan mitattuihin keskiarvoihin.
 4. 5 GHz:n yhteyttä ei ehkä tueta alueellasi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Parhaat tulostimet opiskelijoille

  TULOSTUS

  Parhaat tulostimet opiskelijoille

  Jokainen opiskelija tarvitsee tulostimen – Löydä parhaat edulliset vaihtoehdot tarpeisiisi.

 • Canon PIXMA -tulostin työpöydällä kotitoimistossa.

  TULOSTUSVINKKEJÄ

  Paras tulostin kotitoimistoihin

  Tee kotona työskentelystä saumatonta Canon PIXMA TR4650 -tulostimella.

 • Kaksi rakennustyöläistä tulostaa asiakirjoja Canon PIXMA TR150 -tulostimella. Heidän vieressään olevalla pöydällä on oranssi suojakypärä.

  TULOSTUSVINKKEJÄ

  Tulosta PIXMA TR150 -tulostimella ollessasi liikkeellä

  Lue, miten kannettava tulostin voi tehostaa mobiiliyritysten toimintaa.

 • A small office with a printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

  TULOSTUSVINKKEJÄ

  MegaTank-tulostimet tarjoavat monia etuja

  Kuusi hyvää syytä valita MegaTank-tulostin.