TULOSTUS

Luo julisteita, esitteitä ja paljon muuta Canon PosterArtist -ohjelmistolla

Katso, miten pienyritykset voivat luoda ammattitasoisia ja huomiota herättäviä julisteita nopeasti, helposti ja maksutta.
Tulostettuja Canon PosterArtist -töitä työpöydällä Canon MAXIFY -tulostimen edessä.

Olipa kyseessä pienyrityksen markkinoiminen, hyväntekeväisyystapahtuman tai paikallisen kokouksen järjestäminen tai lähes minkä tahansa palvelun mainostaminen, viesti on välitettävä selkeästi ja luovasti. Canon PosterArtist -ohjelmistossa on laaja valikoima mallipohjia, kuvia ja fontteja, ja se tarjoaa kaikki julisteen tekemiseen tarvittavat työkalut verkossa maksutta.

Verkkosovellus tarjoaa nopean ja helpon keinon käyttää satoja ammattimaisesti suunniteltuja mallipohjia, joita on julisteille, bannereille ja esitteille, ruokalistoille, kutsuille, kalentereille, todistuksille ja moniin muihin tarkoituksiin.

Mallipohjia on helppo mukauttaa lisäämällä tekstiä ja kuvia, ja voit jopa luoda QR-koodeja, joiden avulla potentiaaliset asiakkaat saavat helposti lisätietoja palveluistasi.

Canonin julistepalvelun käytön aloittaminen

Näyttökuva Canon PosterArtist -ohjelmistosta, jossa näkyvät saatavilla olevat tuotteet ja teemat.

PosterArtist -mallipohjien avulla valmiin tuotteen luominen on helppoa ja nopeaa. Ohjelmistopäivitys sisältää 300 lisämallia, joten niitä on yhteensä 1 400.

Näyttökuva Canon PosterArtist -ohjelmistosta, jossa näkyy elintarvikeluokan mallipohja.

Jos haluat esimerkiksi suunnitella julisteen kakkuyrityksen mainostamiseen, voit valita mallipohjan Food and Beverage -luokasta.

Canon PosterArtist on yhteensopiva Windows- ja macOS-käyttöjärjestelmien kanssa. Voit kirjautua sisään verkkotilillä, kuten Google-, Facebook- tai Twitter-tilillä, tai luoda oman suojatun Canon ID -tunnuksen.

PosterArtistin pääsivulla voit valita, mitä haluat luoda, tai selata eri teemojen mallipohjia. Luokkia ovat muun muassa vähittäiskauppa/jakelu, elintarvikkeet, koulu/opetus ja tapahtumat.

Jos sinulla on kiire, käytettävissä on myös automaattinen Auto Design -toiminto. Valitse tuote ja syötä luokka, otsikko, alaotsikko ja viesti sekä enintään kolme kuvaa, ja PosterArtist-ohjelmisto luo heti valikoiman vaihtoehtoja.

PosterArtist 1.1 sisältää useita lisätoimintoja, jotka säästävät aikaa ja tehostavat työnkulkuja. Saatavana on useita uusia mallipohjia kaksipuolista tulostusta varten, joten esimerkiksi ravintolan omistaja voi tulostaa helposti kaksipuolisia ruokalistoja. Nyt voit myös tuoda Microsoft Excel ® -laskentataulukon mallipohjiin, jotta voit luoda mukautettuja tai räätälöityjä mallipohjia samasta mallista, kuten esimerkiksi sarjan kuponkeja, joista kussakin on yksilöity koodi.

Kuvien lisääminen

Näyttökuva Canon PosterArtist -ohjelmistosta, jossa näkyy elintarvikeluokan julistemalli, jonka kuvat on päivitetty.

Lataa kuvat valitsemalla Files-paneelista Add Files. Photos-paneelissa on myös valikoima kuvapankkikuvia ja esiladattuja sisältöjä, joista voit valita.

Näyttökuva Canon PosterArtist -ohjelmistosta, jossa näkyy julistemalli, jonka kuvat on päivitetty.

Valitse mallipohjan kuva, jonka haluat vaihtaa, ja tuo uusi kuva suunnitelmaasi kaksoisnapsauttamalla Files-paneelissa olevaa pikkukuvaa.

Voit lisätä omia kuvia käyttämästäsi laitteesta tai pilvipohjaisista palveluista, kuten Google Drive™-, Dropbox™- ja Microsoft OneDrive® -palveluista. Voit myös hakea ja lisätä maksuttomia valokuvia suoraan useista eri kuvakirjastoista.

Valokuvien muokkaamiseen on useita toimintoja, kuten Auto Photo Fix -työkalu, joka käyttää taustavaloa ja valotuksen korjausta, ja käyttöön voidaan ottaa manuaaliset värinkorjauksen ja terävyyden tai mustavalkokuvaan vaihtamisen ja seepiansävyn käyttämisen säädöt.

Sisällön mukauttaminen

Näyttökuva Canon PosterArtist -ohjelmistosta, jossa näkyvät paikallisen kakkuyrityksen juliste ja muokkausvaihtoehdot oikeanpuoleisessa paneelissa.

Hienosäädä julistetta muokkaamalla tekstin fonttikokoa, taustaväriä ja välistystä tai muuttamalla kuvasuhdetta.

Näyttökuva Canon PosterArtist -ohjelmistosta, jossa näkyy paikallisen kakkuyrityksen banneri.

Kun olet viimeistellyt värit ja fontit, voit kokeilla yhteensopivien bannereiden ja esitteiden luomista.

Tekstiä voi lisätä vaaka- tai pystysuunnassa, ja voit helposti kokeilla eri värejä ja satoja käytettävissä olevia fontteja, jotta saat juuri haluamasi tyylin ja ulkoasun. Clipart-vaihtoehtojen avulla on helppo luoda räätälöityjä logoja.

Laajan väripaletin kulta- ja hopeavaihtoehtojen ansiosta työ erottuu edukseen. Saatavana on myös fluoresoivia spottivärejä, joita Canon imagePROGRAF GP -sarjan suurkuvatulostimet tukevat.

Jos et ole tyytyväinen tekemiisi muutoksiin, voit kumota ne tai tehdä ne uudelleen käyttämällä eteen- ja taaksepäin osoittavia nuolia.

Töiden tulostaminen

Canon PosterArtist -ohjelmistolla luotu räätälöity juliste tulostuu Canon MAXIFY -tulostimesta.

Tarvitset luomustesi tulostamiseen yhteensopivan Canon-tulostimen, esimerkiksi Canon MAXIFY GX3050 -tulostimen, joka on kustannustehokas vaihtoehto suurten määrien tulostamiseen.

Kun olet valmis tulostamaan, napsauta Proceed to print -painiketta. Sinun on ladattava ja asennettava tulostuslaajennus, kun teet tämän ensimmäistä kertaa.

Tehokas Canon MegaTank -tulostin, kuten MAXIFY GX3050 tai GX4050, sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa tulostetaan suuria määriä huippulaatuisia asiakirjoja. Kumpikin malli voi myös tulostaa jopa 1,2 metrin pituisia bannereita. Lisäksi niissä on takana litteä lokero tulostusmateriaalille, jonka paksuus voi olla enintään 0,7 mm. Se sopii erinomaisesti myyntipistemateriaalien luomiseen.

Canon MAXIFY- ja PIXMA-tulostimet, jotka tukevat pilvitulostusta, mahdollistavat sen, että voit luoda kotona tai etätöissä malleja, jotka voi tulostaa toimistolla.

Välitä viesti

Tulostettu juliste ja banneri, joissa mainostetaan kakkuyritystä, aseteltuina harmaan esiliinan päälle mittakuppien ja puulusikan viereen.

Kokeile voimakkaita värejä, kauniita kuvia ja mieleenpainuvia viestejä, ja luo näyttäviä julisteita, bannereita ja esitteitä käden käänteessä.

Julistetta, banneria, esitettä tai ruokalistaa on helppo pitää pelkästään fyysisenä asiana, mutta voit myös ladata mallisi käytettäviksi verkkosivustoilla ja yhteisöpalveluissa.

Mallit voi tallentaa tietokoneeseen, ja PosterArtist-ohjelmistopäivitys sisältää Google Drive-, Dropbox- ja Microsoft OneDrive -tallennusvaihtoehdot, joten voit käyttää malleja missä tahansa ja jakaa niitä kollegoillesi, perheenjäsenillesi ja ystävillesi.

Canon PosterArtist -ohjelmalla voit luoda helposti markkinointimateriaaleja pienyrityksellesi leipomon bannereista ja hampurilaispaikan ruokalistoista kesäalennusten mainoksiin ja työpaikkailmoituksiin.

Matthew Richards & Sarah Bakkland
 1. macOS on Apple Inc:n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
 2. TWITTER on Twitter Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki.
 3. Google ja Google Drive ovat Google LLC:n tavaramerkkejä, eikä Google ole tukenut tätä sivustoa tai liity siihen millään tavalla.
 4. Dropbox on Dropbox Inc:n tavaramerkki.
 5. Microsoft Excel ja Microsoft OneDrive ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUS

  Sopiva Canon-tulostussovellus

  Canonin tulostussovelluksilla voit heittäytyä luovaksi ja kurinalaiseksi – sopiva sovellus löytyy joka lähtöön.

 • TULOSTUS

  MegaTank-tulostimet yrityksille

  Lue, miten MegaTank-tulostinten laatu ja pienet käyttökustannukset voivat tuoda etua yrityksille.

 • TULOSTUS

  Langattoman tulostimen käyttäminen

  Ota kaikki älykkäästi irti tulostimestasi.

 • TULOSTUS

  Parhaat tulostimet graafisille suunnittelijoille

  Tulostin on tärkeä työkalu graafiselle suunnittelijalle – autamme sinua valitsemaan oikean mallin omiin tarpeisiisi.