In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

TULOSTUS

Katso miten Canon PIXMA G -sarjan tulostin voi tehostaa liiketoimintaasi.

Joustava ja kustannustehokas tulostin – ja tasaisen korkealaatuinen tulostusjälki. Katso miten Canonin PIXMA G -sarjan tulostimet auttavat kolmea eri yritystä menestymään. Onko oma yrityksesi seuraava?

Tieteestä hauskempaa

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Mini Professorsin nuoret oppilaat tuottavat Canon PIXMA G4510 -tulostimella kaiken tarvitsemansa, nimikylteistä tarroihin ja todistuksiin.

Yritys: Mini Professors

Toimiala: Koulutus

Sijainti: St Albans & Harpenden, Iso-Britannia

Palvelut: Hauskoja ja informatiivisia tiedetehtäviä esikoululaisille.

Sivusto: www.miniprofessors.com/stalbans

Natasha Spinkin asiakkaat ovat erittäin vaativia. Natasha omistaa St Albans & Harpendenissa toimivan Mini Professors -yrityksen. Mini Professors tarjoaa esikoululaisille suunniteltuja tiedetehtäviä, ja tulostetut materiaalit ovat tärkeä osa jokaista oppituntia. Natasha päätyi valitsemaan huolellisen tutkimustyön jälkeen Canon PIXMA G4510 -tulostimen.

"Sen avulla voin antaa lapsille monta tehtävää joka viikko", Natasha kertoo. "Tiedekokeiluihin liittyy paljon erilaisia mallipohjia, tarroja ja kortteja. Tähän mennessä tulostin on pystynyt tulostamaan kaiken tarvitsemamme erilaisille materiaaleille."

Pienikokoinen Canon PIXMA G4510 kulkee helposti mukana, ja Natasha voi tulostaa sillä kaikki tarvitsemansa aineistot. Tulostimen langaton yhteys on erityisen kätevä ominaisuus. "Voin tulostaa tarvitsemani asiakirjat tietokoneeltani samassa huoneessa, jossa opetan lapsia", Natasha toteaa.

Natashan mielestä Canon PIXMA G4510 -tulostimen uudelleentäytettävät mustesäiliöt ovat erinomainen keksintö. Mustemäärä näkyy helposti ilmaisinviivojen ansiosta ja musteen täyttäminen onnistuu helposti ja siististi. Ja muovijätettä syntyy aiempaa vähemmän.

Canon PIXMA G4510 -tulostimen tulostuslaatu on huippuluokkaa. "Oppituntien jälkeen lapset saavat todistuksen, jolla he voivat juhlistaa oppimiaan uusia taitoja", kertoo Natasha. "On hienoa voida antaa lapsille korkealaatuisia tulosteita, ja todistuksien tulostusjälki on niin erinomainen, että lapset ripustavat ne mielellään oman huoneensa seinälle."

"Tulostin on luotettava, kustannustehokas, helppokäyttöinen – ja näyttää lisäksi upealta."

Turvallisempi tulevaisuus

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Meet the PIXMA G650 and PIXMA G550

TULOSTUS

Tutustu PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimiin

Tutustu Canonin uuden sukupolven MegaTank-tulostimien huippuominaisuuksiin.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Paras tulostin kotitoimistoihin

Tee kotona työskentelystä saumatonta Canon PIXMA TR4650 -tulostimella.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Premier Insurance käyttää Canon PRINT -sovellusta asiakirjojen tulostukseen matkapuhelimista ja tableteista PIXMA G6050 -tulostimella – toimistossa ja etänä.

Yritys: Premier Insurance

Toimiala: Vakuutusala

Sijainti: Harrow, Lontoo

Palvelut: Vakuutustuotteet ja -palvelut

Sivusto: www.premier-insurance.net

Nopeaa kasvua. Tavoitteet korkealla. Anik Islamin otettua ohjat käsiinsä Premier Insurancen kasvu on ollut todella nopeaa, ja siitä onkin tullut yksi Ison-Britannian johtavista vakuutuspalveluiden välittäjistä.

Yrityksen laajentuessa Anik Islam etsi uusia tulostusratkaisuja. Halusimme suorituskykyisen ja monipuolisen tulostimen, joka on helppo liittää muihin laitteisiin ja jonka muste ei lopu kesken."

Kun löysimme Canon PIXMA G -sarjan, tuntui kuin kaikki tulostusongelmamme olisivat ratkenneet", kertoo Anik Islam.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
Canon PIXMA G6050 -tulostimen riittoisat uudelleentäytettävät mustesäiliöt vähentävät merkittävästi värikasettien tilaustarvetta.

Canon PIXMA G6050 sopii erinomaisesti Premier Insurancen kiireiseen toimistoympäristöön. Tulostimen 350 arkin kapasiteetti, kaksisuuntainen paperinsyöttö ja riittoisat, uudelleentäytettävät mustesäiliöt ovat vähentäneet paperin käsittelyyn kuluvaa aikaa ja vähentäneet kalliiden värikasettien tilaustarvetta. Canon MegaTank -tulostimilla – kuten Canon PIXMA G6050 – voi tulostaa jopa 18 000 sivua vain kolmesta mustasta mustepullosta. "Se sopii täydellisesti liiketoimintamme ja hallintomme tarpeisiin," kertoo Anik Islam.

Toinen Canon PIXMA G6050 -tulostimen tarjoama merkittävä etu on sen kyky käsitellä monenlaisia tulostusmateriaaleja, tavallisesta paperista kortteihin, kirjekuoriin ja valokuvapaperiin. Viimeisteltyjä materiaaleja asiakkailleen toimittavalle yritykselle korkealaatuinen, mutta silti kustannustehokas tulostaminen yrityksen sisällä on tarjonnut merkittävän kilpailuedun.

Canon PIXMA G6050 -tulostimen pilvipalveluominaisuudet ovat muuttaneet myös Premier Insurancen liiketoimintaa. "Asiakkaamme tuovat usein tapaamisiin omia asiakirjojaan. Canon PRINT -sovelluksella voimme skannata ja lähettää ne tulostimeen, joten pääsemme käsittelemään niitä nopeasti", kertoo Anik Islam.

"Sovelluksen kautta tulostimia voidaan hallita myös toimiston ulkopuolelta. Se on mahtava ominaisuus."

Laajentuva kumppanuus

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Forever Rosen lahjoihin voidaan liittää henkilökohtainen kuvaviesti, joten valokuvien tulostusjäljen täytyy olla huippuluokkaa.

Yrityksen nimi: Forever Rose

Toimiala: Lahjatuotteet

Sijainti: Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Palvelut: Henkilökohtaiset lahjat

Sivusto: www.MyForeverRose.com

Forever Rose tarjoaa pitkään kestäviä kukkalahjoja, jotka näyttävät usein epätodellisen satumaisilta. Yrityksen tulostustarpeet ovat kuitenkin erittäin maanläheisiä. Varsin vaatimattomasti aloittanut Foreover Rose on kasvanut yli 500 hengen yritykseksi. Yrityksen vanha lasertulostusjärjestelmä ei enää ollut riittävän tuottava ja tehokas.

Forever Rosen omistaja Ebraheem Al Samadi ratkaisi yrityksen tulostusongelmat hankkimalla Canon PIXMA G6040 -tulostimen, joka on luotettava ja tehokas, mutta silti erittäin edullinen.

"Kustannukset aiempaan lasertulostimeen verrattuna ovat merkittävästi pienemmät: kustannukset ovat laskeneet jopa 60–70 prosenttia."

Canon PIXMA G6040 -tulostimen kustannustehokkuus on uudelleentäytettävien mustesäiliöiden ansiota. MegaTanks-mustesäiliöissä on selkeät mustetason ilmaisimet ja säiliöt voidaan täyttää helposti ja siististi – ja ennen kaikkea täyttöväli on pidempi kuin tavallisissa väriainekaseteissa. Joissain Forever Rosen toimipisteissä MegaTank-säiliöiden täyttöväli on ollut yli kuusi kuukautta.

"Tulostamme paljon joka päivä", kertoo kaupallinen johtaja Asim Hussain. Canon MegaTank -tulostimella voimme tulostaa edullisesti suuretkin määrät laskuja, kaupallisia asiakirjoja ja sopimuksia.

Edullisuus on kuitenkin vain yksi hyödyistä. Canon PIXMA G6040 -tulostimen huippuluokan tulostusjälki täyttää yrityksen omat laatuvaatimukset, mutta ennen kaikkea asiakkaiden korkeat odotukset. Canon PIXMA G6040 -tulostimen korkealaatuisten väripohjaisten musteiden ansiosta valokuvat tulostuvat tasaisina ja luonnollisina. Forever Rosen asiakkaat voivat nyt lisätä lähetettävään lahjaan henkilökohtaisen kuvaviestin. Tämä on vain yksi monista tavoista, joilla Canonin tekniikka mahdollistaa yrityksen tuote- ja palvelutarjonnan innovatiivisen laajentamisen.

"Canon on mukana kunnianhimoisessa tavoitteessamme perustuu erikoisliike maailman jokaiseen suurkaupunkiin", kertoo Ebraheem Al Samadi.


Teksti: Paul Fitzpatrick

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Takaisin tarinoihin