TULOSTUS

Tehosta liiketoimintaasi tulostamalla

Katso, miten Canonin MAXIFY- ja PIXMA-sarjojen MegaTank-tulostimet – niiden nopeus, luotettavuus, monipuolisuus ja erittäin pienet käyttökustannukset – voivat auttaa yritystäsi menestymään.
Nainen istuu työskentelemässä kannettavalla tietokoneella, vieressään työpöydällä Canon MegaTank -tulostin.

Jokaisen yrityksen on näytettävä hyvältä paperilla. Työskenteletpä sitten toimistolla, kotona tai molemmissa, Canonin MAXIFY- ja PIXMA-sarjan MegaTank-tulostimet tarjoavat suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden ja laadun, joiden avulla voit luoda upeita asiakirjoja ja tulosteita nopeasti ja helposti. Lisäksi suuret täytettävät mustesäiliöt säästävät aikaa, rahaa ja vaivaa. Jotkin näistä tulostimista voivat auttaa säästämään jopa 90 % kokonaiskustannuksista verrattuna perinteisiin mustesuihku- ja lasertulostimiin, joten ne myös parantavat yrityksesi tulosta.

Tässä tulostimia päivittäin yritystoiminnassa käyttävät henkilöt kertovat tulostimien tarjoamista eduista ja siitä, miten niistä saa kaiken irti.

1. Nopeus ja tehokkuus

Käyttäjällä on kädessään pullo keltaista mustetta valmiina laitettavaksi Canon MegaTank -tulostimeen.

MAXIFY GX1050 sopii täydellisesti hybridityöntekijöille – se on riittävän pieni kotiympäristöön, mutta suunniteltu tarjoamaan samat laajat tuottavuusedut kuin muutkin MAXIFY-tulostimet suurten tulostusnopeuksien ja riittoisien täytettävien mustesäiliöiden avulla.

Fasciato Architectsin Ian Scullion käyttää MAXIFY GX7050 -tulostinta kiireisessä toimistossaan. Koska töiden aikataulut ovat tiukkoja, hänelle tärkeitä ovat 24 mustavalkosivun ja 15,5 värisivun minuuttinopeudet sekä se, että tulostin voi skannata kaksipuolisten asiakirjojen kummankin puolen yhdellä pyyhkäisyllä, mikä säästää kallista aikaa. Myös asennus oli nopea ja helppo.

”Koko asennusprosessi kesti vain noin 10–15 minuuttia”, Ian sanoo. ”Jokainen neljästä mustepullosta on värikoodattu ja muotoiltu siten, että mustetta ei voi kaataa väärään säiliöön. Pulloja ei tarvitse puristaa, ja musteen valuminen loppuu automaattisesti, kun säiliö on täynnä, joten sotkua ei synny.”

Toinen hybridityöskentelijöille sopiva malli Canon MAXIFY GX1050 on erittäin pienikokoinen, nopea asentaa ja helppo käyttää, koska siinä on intuitiivinen mukautettava värikosketusnäyttö ja väriä vaihtava LED-merkkivalo. Yhden pullosarjan muste riittää noin 3 000 värisivuun1 ja tuottavuutta parantavat jopa 15 mustavalkosivun ja 10 värisivun minuuttinopeudet.2 Tilaa säästävä 250 arkin syöttökasetti mahtuu siististi tulostimen alaosaan, ja MAXIFY GX2050 -tulostimessa on lisäksi 35 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite, joka helpottaa monisivuisten asiakirjojen skannausta ja kopiointia.

2. Pienet käyttökustannukset

Käyttäjä lisää paperia Canon MAXIFY -tulostimen edessä olevaan kasettiin.

MAXIFY GX7050 -laitteessa on kaksi 250 arkin syöttökasettia sekä takasyöttölaite ja 50 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite, jonka avulla voit skannata kaksipuolisia asiakirjoja yhdellä pyyhkäisyllä. Aikaa kuluu vähemmän lokerossa olevan paperin vaihtamiseen tai asiakirjan syöttämiseen uudelleen toisen puolen skannaamista varten.

Kun kyse on tuottavuudesta, yritystulostimelta vaaditaan muutakin kuin nopeutta ja tehokkuutta. On otettava huomioon myös ostohinta ja käyttökustannukset. ”Olemme todella tyytyväisiä MAXIFY GX7050:n kustannussäästöihin”, Ian sanoo.

Canon Europen tuoteasiantuntija Zubair Rahim selittää MAXIFY GX7050- ja MAXIFY GX6050 -tulostinten pienet kokonaiskustannukset. ”Jaoimme keskimääräiset sivukohtaiset kustannukset ja yrityksen maksettavaksi jäävät kokonaiskustannukset viiden vuoden ajalle, sisältäen sekä tulostimen että materiaalien hinnat. Näillä tulostimilla molemmat ovat edullisia. Kymmeneen parhaaseen laser- ja mustesuihkutulostimeen verrattuna kokonaiskustannuksissa voi säästää keskimäärin jopa 90 %.”

3. Tulostuslaatu

Nainen käyttää korostuskynää asiakirjaan, vieressään työpöydällä Canon MegaTank -tulostin.

Koska Canonin MegaTank -tulostimissa, kuten MAXIFY GX2050 -tulostimessa, on riittoisat täytettävät mustesäiliöt, kasettien tilaamiseen kuluu vähemmän aikaa. Pigmenttipohjaisten musteiden ansiosta tulosteet eivät suttaannu, ne ovat vedenkestäviä ja niihin voi tehdä merkintöjä korostuskynällä.

Yrityksen lähettämien asiakirjojen laatu vaikuttaa merkittävästi nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden mielikuviin. ”Joskus haemme palkintoja tai osallistumme kilpailuihin, ja tulostamme myös kuvia erilaisille paperityypeille toimistoa varten”, Ian sanoo. ”MAXIFY GX7050:n tulostuslaatu on huomattavasti aiemmin käyttämiämme tulostimia parempi.”

MAXIFY GX1050-, MAXIFY GX2050-, MAXIFY GX7050- ja MAXIFY GX6050 -tulostimissa käytetään pigmenttimusteita kaikille kolmelle värille ja mustalle. Tästä syystä niillä voi tulostaa terävää tekstiä sekä täyteläisiä ja värikylläisiä graafisia elementtejä. Yksityiskohdat ovat uskomattoman tarkkoja, ja esimerkiksi lakiasiakirjoissa käytettävien pienimpienkin fonttien ulkonäkö säilyy todenmukaisena. Sekä mustavalko- että väriasiakirjat ovat tahriintumattomia ja säilyvät laadukkaina, ja tästä on hyötyä, jos haluat käyttää korostuskynää.

4. Kätevyys ja yhdistettävyys

Arkkitehtitoimistossa työpöydän ääressä työskentelevän miehen takana olevan kaapin päällä Canon MAXIFY -tulostin.

Canonin MegaTank-tulostimien etuosan läpinäkyvien paneelien avulla on helppo seurata mustemääriä ja tilata kustannustehokkaat vaihtopullot hyvissä ajoin.

Käyttäjä pitelee tablettia, jonka näytössä on pylväsdiagrammi, kun saman kaavion tuloste ilmestyy Canon-tulostimesta.

Premier Insurance käyttää Canon PRINT -sovellusta asiakirjojen tulostukseen matkapuhelimista ja tableteista MAXIFY G6050 -tulostimella – toimistossa ja etänä.

Anik Islam on huomannut, että Canon MAXIFY G6050 sopii erinomaisesti Premier Insurancen kiireiseen toimistoympäristöön. Tulostimen 350 arkin kapasiteetti, kaksisuuntainen paperinsyöttö ja riittoisat, uudelleentäytettävät mustesäiliöt ovat vähentäneet paperin käsittelyyn kuluvaa aikaa ja vähentäneet värikasettien tilaustarvetta.

Yksi merkittävä etu on näiden tulostinten kyky käsitellä monenlaisia tulostusmateriaaleja, tavallisesta paperista kortteihin, kirjekuoriin ja valokuvapaperiin. Koska yritys toimittaa asiakkailleen viimeisteltyjä materiaaleja osana hyvää brändikokemusta, Anik on huomannut, että mahdollisuus tulostaa ne kustannustehokkaasti yrityksen sisällä on tarjonnut merkittävän kilpailuedun.

Canonin MAXIFY- ja PIXMA-tulostinten pilvitoiminnot ovat olleet Premier Insurancelle yhtä mullistavia. "Asiakkaamme tuovat usein tapaamisiin omia asiakirjojaan. Canon PRINT -sovelluksella voimme skannata ja lähettää ne tulostimeen, joten pääsemme käsittelemään niitä nopeasti", kertoo Anik.

Monissa Canonin MAXIFY- ja PIXMA-sarjan MegaTank-tulostimissa on värikosketusnäytöt, jotka voi mukauttaa niin, että toistuvat tehtävät voi suorittaa napauttamalla näyttöä. Kun halutaan tulostaa tavalliselle paperille, erikoismateriaalille ja valokuvapaperille, joissakin tulostimissa on myös useita syöttökasetteja ja lokeroita, jotta aikaa ei tarvitse hukata yhden lokeron paperin vaihtamiseen.

5. Suunniteltu yrityskäyttöön

Mies katsoo kädessään olevaa korttia, takanaan värikäs kukka-asetelma ja toisella puolellaan Canon-tulostin.

Ympäristövastuu on monille yrityksille tärkeä asia. Canon tarjoaa kustannussäästöjä joidenkin kasettikäyttöisten tulostinten palvelupaketeilla (saatavuus voi vaihdella maittain) ja käytettyjen mustekasettien kierrätysohjelman, mutta MegaTank-tulostinten täytettävä mustejärjestelmä vie ympäristövastuullisuuden uudelle tasolle.

Käyttäjä pitelee valokuvatulostetta, ja etualalla olevalle pöydälle on levitetty muita tulosteita ja kukkakoristeita.

Forever Rosen lahjoihin voidaan liittää henkilökohtainen kuvaviesti, joten valokuvien tulostusjäljen täytyy olla huippuluokkaa. Yrityksessä on huomattu, että Canon MAXIFY G6040 vastaa vaadittua standardia suuremmilla määrillä ja alhaisemmilla kustannuksilla kuin lasertulostus.

Forever Rose on Dubaissa toimiva personoituja lahjoja toimittava yritys. Forever Rosen omistaja Ebraheem Al Samadi ratkaisi yrityksen tulostusongelmat hankkimalla Canon MAXIFY G6040 -tulostimen, joka on luotettava ja tehokas, mutta silti erittäin edullinen. ”Kustannukset aiempaan lasertulostimeen verrattuna ovat merkittävästi pienemmät”, hän sanoo.

”Tulostamme paljon joka päivä”, kertoo yrityksen kaupallinen johtaja Asim Hussain. Canon MegaTank -tulostimella voimme tulostaa edullisesti suuretkin määrät laskuja, kaupallisia asiakirjoja ja sopimuksia.

Edullisuus on kuitenkin vain yksi hyödyistä. PIXMA G6040 -tulostimen huippuluokan tulostusjälki täyttää yrityksen omat laatuvaatimukset, mutta ennen kaikkea asiakkaiden korkeat odotukset. PIXMA G6040 -tulostimen korkealaatuisten väripohjaisten musteiden ansiosta valokuvat tulostuvat tasaisina ja luonnollisina. Forever Rosen asiakkaat voivat nyt lisätä lähetettävään lahjaan henkilökohtaisen kuvaviestin.

Käyttöä helpottava Canon Small Business Print Hub tarjoaa runsaasti taustatietoja ja tapaustutkimuksia siitä, miten saat viestisi perille tulostetuilla materiaaleilla. Lisäksi Canon PosterArtist tuo käyttäjien saataville tuhansia mukautettavia malleja, jotta voit luoda ammattitasoisia julisteita, bannereita ja lentolehtisiä nopeasti ja suoraan yrityksen sisällä.

Työpöydällä on Canon MegaTank -tulostin ja vaihtopulloja, ja niiden takana tietokoneen näyttö ja pöytävalaisin.

Sen lisäksi, että MAXIFY GX1050- ja MAXIFY GX2050 -tulostimissa on mukautettava 2,7 tuuman kosketusnäyttö, niissä on uusi väriä vaihtava LED-merkkivalo, josta on helppo tarkistaa tulostuksen eteneminen. Ne ovat myös yhteensopivia pilvipalvelujen kanssa, ja voit tulostaa ja skannata suoraan Android- ja iOS-älypuhelimista ja -tableteista Canon PRINT -sovelluksen avulla.

Canonin MAXIFY- ja PIXMA-sarjan MegaTank-tulostimet takaavat ensiluokkaisen tulostuslaadun ja nopeuden samalla, kun ne pitävät käyttökustannukset pieninä. Tuloksena on, että ne voivat parantaa yrityksesi tuottavuutta ja tehdä siitä kannattavamman ja tehokkaamman.

Matthew Richards & Paul Fitzpatrick
 1. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 24712 -standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään vaihto.
 2. A4-asiakirjan tulostusnopeus tavalliselle paperille perustuu ISO/IEC 24734 -toimistoluokan ESAT-testin mukaan mitattuihin keskiarvoihin.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Turvallinen tulostaminen

  Kahdeksan tapaa varmistaa turvallinen tulostaminen käyttämällä Canon-tulostimien suojaustoimintoja.

 • TULOSTUS

  Parhaat tulostimet kotitoimistoihin

  Tee kotona työskentelystä saumatonta Canonin PIXMA- ja MAXIFY-tulostimilla.

 • TULOSTUS

  Canon PosterArtist

  Luo ammattitasoisia julisteita nopeasti, helposti ja maksutta.

 • TULOSTUS

  Mustesuihku vai laser: kumpi sopii sinulle paremmin?

  Tutustu Canonin mustesuihku- ja lasertulostimien eroihin ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva tulostin.