TULOSTUS

Helpota elämääsi PIXMA Print Plan -sopimuksella

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva palvelupaketti, jossa maksat kiinteän kuukausihinnan tulostuskäytön perusteella ja saat musteen toimitettuna, kun se alkaa olla vähissä.
Paperiarkkia pitelevä henkilö kävelee kohti tiskiä, jolla on Canon PIXMA Print Plan -toimituslaatikoita, tulosteita ja kannettava tietokone.

Miksi tarvitset mustetilauksen

Elämä voi olla hektistä. Olitpa sitten opiskelija, kiireisen perheen jäsen tai pienyrittäjä, tekemistä riittää aika ja kaiken seuraaminen voi tuntua rasittavalta. Tämä pätee myös tulostamiseen. Monet opiskelevat tai työskentelevät nyt kotoa käsin, ja mustekasettitasojen seuraaminen, vaihtotarpeiden miettiminen ja uusien kasettien ostaminen myymälästä tai verkosta edellyttää aikaa, vaivannäköä ja suunnittelua, jotta muste ei lopu juuri, kun sitä tarvitaan.

Voit varmistaa mielenrauhasi tilaamalla Canon-mustetilauspalvelun, kuten PIXMA Print Plan -sopimuksen. Jos sinulla on yhteensopiva Canon PIXMA -tulostin, ratkaisu on ihanteellinen: sitä voi säätää helposti milloin tahansa, eikä muste lopu kesken, vaikka tulostaisit paljon valokuvia ja runsaskuvaisia asiakirjoja. Maksat vain siitä, mitä tarvitset, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Miten otan Canon PIXMA Print Plan -palvelun käyttöön

Pixma_Print_Plan_Educational

Canon Europen Product Marketing Lead Suhaib Husuin kertoo, miten järjestelmä toimii. "PIXMA Print Plan -palvelupaketin tärkein ominaisuus on helppokäyttöisyys", Suhaib kertoo. "Se huolehtii musteen tarpeesta, jotta sinun ei tarvitse miettiä, milloin tarvitset kasetteja, mitä kasetteja tarvitset, mistä saat niitä ja mitä ne maksavat. Kaikki toimii automaattisesti. Vaihtokasetit toimitetaan ovellesi aina, kun tarvitset niitä."

"Musteen tarvetta ei pysty aina suunnittelemaan", Suhaib jatkaa. "Tilauspalvelun ansiosta muste ei lopu, kun haluat tulostaa jotain tärkeää, kuten asuntolainahakemuksen tai lasten läksyjä. Näin musteen ostaminen on helppoa."

Näin se toimii

Tutustu tarkemmin Canon PIXMA Print Plan -palveluun ja katso, miten maksat kuukausihinnan valitsemasi sivusuunnitelman mukaisesti. Saat maksuttomia mustetoimituksia ennen kuin muste loppuu ja säästät jopa 50 % sivukohtaisista kustannuksista1.
  • Liity palveluun, jossa on maksuton rekisteröinti ja peruutus
  • Hallitse tilaustasi verkossa kohdassa Oma tili
  • Tulostin tilaa uuden musteen automaattisesti, kun nykyinen muste on vähissä
  • Ota tulostin vastaan ja aktivoi palvelu, jotta pääset alkuun

Sivupohjainen suunnittelu

Perhe istuu pöydän ympärillä värittämässä ja askartelemassa, Canon-tulostin tulostaa värikästä etsi erot -tehtäväsivua ja kuvassa on myös PIXMA Printer Plan -toimituslaatikoita.

PIXMA Print Plan -sopimuksen ansiosta sinun ei tarvitse enää huolehtia käyttämäsi musteen määrästä. Sen sijaan voit tulostaa mitä haluat haluamallasi tavalla tinkimättä luovuudesta tai laadusta.

Yksi PIXMA Print Plan -palvelupaketin keskeisistä ominaisuuksista on se, että tilausvaihtoehdot eivät ole riippuvaisia mustemäärästä. Sen sijaan ne perustuvat arvioituun tulostusmäärään kuukaudessa. Näin musteen hinta ei aiheuta ongelmia, jos haluat tulostaa paljon valokuvia tai kuvia, joissa tarvitaan paljon mustetta sivua kohti. Sen ansiosta lapset voivat käyttää luovuuttaan vapaasti kotiläksyissään ja askartelussaan. Sinun ei tarvitse miettiä mustavalkoisten luonnoskopioiden tulostamista, koska maksat tulostettujen sivujen määrästä etkä käytettävän musteen määrästä.

"Tämä muuttaa suhtautumista tulostukseen", Suhaib selittää. "Voit tulostaa mitä tahansa miettimättä, kuinka paljon mustetta käytät."

Miten se toimii? Kun yhteensopiva PIXMA-tulostin on yhdistetty Internetiin Wi-Fi-yhteydellä, älypalvelu etävalvoo mustetasoja tulostuksen aikana. Kun kasettien muste alkaa olla vähissä, vaihtokasetit lähetetään sinulle automaattisesti ilman toimitusmaksua siten, että saat ne, ennen kuin muste loppuu. Kasettien määrää ei ole rajoitettu. Saat niitä aina tarvitessasi tekemättä itse mitään.

Mikä tilausvaihtoehto kannattaa valita?

Henkilö työskentelee kotitoimistossa kannettavalla tietokoneella, ja hänen vieressään pöydällä on värikkäitä tulosteita ja Canon PIXMA Print Plan -toimituslaatikko.

PIXMA Print Plan -sopimuksen alkuvaiheessa tukemat tulostimet ovat ihanteellisia koteihin ja kotitoimistoihin, ja Canon tutkii tuen laajentamista muihinkin malleihin. Tuetuissa tulostimissa on merkintä Laite on Pixma Print Plan -yhteensopiva.

Kukaan ei halua kuluttaa liikaa rahaa, ja esimerkiksi aloitteleva kokkikokki, joka tulostaa muutaman uuden reseptin kuukaudessa, tarvitsee todennäköisesti suppeamman tilaussopimuksen kuin kotitoimistossa tulostava pienyrittäjä, joka tulostaa useita asiakirjoja päivässä. PIXMA Print Plan -palvelupaketti voi säästää laajuudesta riippumatta jopa 50 % mustekuluista verrattuna perinteiseen kasettien käyttöön1. Samalla voit olla varma siitä, että käytät aitoja Canon-musteita, jotka maksimoivat tulostuslaadun ja tulostimen luotettavuuden.

Valittavissa on neljä erilaista PIXMA Print -palvelusopimusta, joista kukin sopii erilaiselle tulostusmäärälle kotona. Light Home Printing -sopimukseen kuuluu 30 sivua kuukaudessa, kun taas Moderate Home Printing -sopimus sisältää 60 sivua kuukaudessa. Sitä useammin tulostaville tarkoitettu Frequent Home Printing -sopimus sisältää 100 sivua kuukaudessa ja Home Office Printing -sopimus 200 sivua kuukaudessa.

Joustavat järjestelyt

Käsissä on tuloste, jossa on grafiikkaa, ja toinen sivu tulee Canon-tulostimesta.

Kuvien, grafiikan ja valokuvien tulostamiseen voidaan tarvita paljon mustetta. Maksamalla sivukohtaisesti käytetyn musteen sijaan sinun ei tarvitse tinkiä suunnitelmistasi tai tulostusvaihtoehdoista, kun yrität säästää rahaa. Voit myös tehdä tilauksen jollekin toiselle henkilölle, kuten yliopistossa opiskelevalle lapsellesi.

Lisäksi elämä voi muuttua hetkessä esimerkiksi uuden työpaikan, yliopistokurssin aloittamisen tai hääsuunnittelujen vuoksi. Canon-tulostustilauksia voidaan mukauttaa vastaamaan muuttuviin tarpeisiin monella tavalla, joten saat jatkossakin parasta palvelua ja vastinetta rahoillesi, vaikka tulostustarpeesi muuttuvat.

"Tämä on erittäin joustava ratkaisu", kertoo Suhaib. "Kuukauden käyttämättömät sivut siirtyvät aina automaattisesti seuraavalle kuukaudelle." Jos tarvitset enemmän tai vähemmän sivuja kuukaudessa, voit vaihtaa sopimusta milloin haluat. Voit tehdä tilauksen verkossa nopeasti ja helposti. Kun olet tehnyt tilauksen, voit hallita ja muuttaa sopimusta Canon-verkkotililläsi. Jos vaihdat sopimuksen laajempaan, muutos tulee voimaan heti, ja jos vaihdat suppeampaan sopimukseen, muutos tulee voimaan kuluvan kuukausilaskutuskauden lopussa. Lisäksi voit peruuttaa sopimuksen milloin tahansa."

Tilisi täydelliset tiedot ovat saatavilla verkossa, joten voit seurata, kuinka monta sivua olet tulostanut tiettynä kuukautena ja kuinka monta sivua sinulla on jäljellä tilaussopimuksessasi. Sinun ei tarvitse huolehtia suurista maksuista, jos ylität rajan. Sen sijaan lisäsivuista veloitetaan nimellinen sivukohtainen maksu, joten säästyt yllätysmaksuilta.

"Kaikki on hyvin läpinäkyvää", Suhaib kertoo. "Saat ilmoituksia ja sähköpostiviestejä, joiden avulla pysyt ajan tasalla kaikista sopimuksen osa-alueista ja tekemistäsi muutoksista. Lisäksi saat tiedon siitä, milloin uusia värikasetteja on matkalla."

Yhteensopivat PIXMA-tulostimet

Ylhäältä otettu kuva, jossa näkyvät jalat Canon PIXMA Print Plan -toimituspaketin takana ovimatolla.

Kaikissa PIXMA Print Plan -tilauksissa saat vaihtokasetit automaattisen Internet-valvonnan ansiosta suoraan kotiisi maksutta, jotta ne ovat valmiina, kun tarvitset niitä.

PIXMA Print Plan on aluksi saatavilla seuraavien neljän PIXMA-tulostimen omistajille: Canon PIXMA TS7450i -sarja, PIXMA TS5350i -sarja, PIXMA TS3550i -sarja ja PIXMA TR4750i -sarja. Sopimukset ovat myös edullisia, joten aloituskustannukset ovat kohtuulliset, ja kukin niistä on suunniteltu vastaamaan kodin vaihteleviin tulostustarpeisiin.

PIXMA TS7450i -sarja on ihanteellinen kotitoimistoon. Se on 3-in-1-monitoimilaite, jossa on skannaus- ja kopiointitoiminnot sekä intuitiivinen käyttöliittymä 3,7 cm:n OLED-näytössä. Laitteessa on myös 35 sivun automaattinen asiakirjansyöttölaite monisivuista skannausta ja kopiointia varten, ja sen automaattinen kaksipuolinen tulostus voi säästää paperikuluissa. PIXMA TS5350i -sarjan laitteet tulostavat samoin 13 mustavalkomallisivua ja 6,8 värimallisivua minuutissa ja toimivat samoilla värikaseteilla. Laite on kuitenkin virtaviivainen ja siinä ei ole automaattista asiakirjansyöttölaitetta, joten se mahtuu pieneenkin tilaan. Molemmilla tulostimilla voi tulostaa reunuksettomia A4-valokuvatulosteita.

PIXMA TS3550i -sarja on helppo asentaa, ja se sopii täydellisesti käyttäjille, jotka haluavat helppokäyttöisen tulostimen, mutta siinä on myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten tulostus älypuhelimesta. Laitteessa on sisäinen skanneri ja 3,8 cm:n nestekidenäyttö tulostusasetusten helppoon säätöön sekä skannaukseen ja erilliseen kopiointiin. Reunuksettomia valokuvia voi tulostaa enintään 13 x 18 cm:n kokoisena, ja muita kokoja ovat mm. 10 x 15 cm ja 13 x 13 cm. Asiakirjojen tulostusnopeudet ovat 7,7 mustavalko- ja 4 värimallisivua minuutissa. PIXMA TR4750i -sarja käyttää samoja mustekasetteja kuin PIXMA TS3550i -sarja, mutta sen tulostusnopeus on 8,8/4,4 mallisivua minuutissa. Lisäksi laitteessa on 20 arkin automaattinen syöttölaite, erillinen faksitoiminto ja A4-koon reunukseton valokuvatulostus.

Kaikissa PIXMA-tulostimissa on aloituskasetit, joten sinun ei tarvitse odotella, vaan voit aloittaa tulostuksen heti. Sen jälkeen voit halutessasi tehdä tilaussopimuksen milloin tahansa. Vaihtoehdot ovat avoimia, joten hallinta on sinulla etkä sitoudu mihinkään, mikä ei toimi juuri sinulle.

"Jos ja kun rekisteröidyt johonkin tilaussopimuksista, sinulle lähetetään heti kasettisarja", kertoo Suhaib. "Niissä on tavallisista ostokaseteista poikkeava piirisarja, joka yhdistää ne tilaussopimukseesi ja valvoo musteen määrää automaattisesti. Siksi saamiasi kasetteja voi käyttää vain tilaussopimukseesi määritetyssä tulostimessa. Jos kuitenkin peruutat tilauksesi, voit palata käyttämään tavallisia kasetteja."

Canon PIXMA Print Plan -toimituslaatikkoa avaavat kädet, kannettava tietokone, tulosteita ja paperituotteita.

Tilaussopimuksilla voidaan säästää merkittävästi rahaa kiireisissä kotitoimistoissa ja perheissä, joissa tulostetaan esimerkiksi työhön liittyviä ja yleisiä asiakirjoja, lasten kotiläksyjä, askartelutöitä ja muita projekteja.

Unohda säännöt

PIXMA Print Plan -sopimuksen joustavat tilausvaihtoehdot ja sivukohtaisuus mullistavat tulostamisen. Sen ansiosta voit tulostaa vaikkapa hauskoja perhekuvia tai tyylikkäitä kokousmateriaaleja miettimättä kasettien vaihtokuluja tai musteen loppumista juuri väärällä hetkellä.

Tässä tilaussopimuksessa on aivan yhtä edullista tulostaa täysikokoisia valokuvia ja muita kuvia kuin muutama tekstirivi kullekin sivulle. Lisäksi saat varmasti vaihtokasetit ajoissa, jotta voit vapaasti tulostaa mitä haluat milloin haluat.


Teksti: Matthew Richards

  1. *Perustuu keskimääräisiin sivukohtaisiin kustannuksiin verrattuna alkuperäisiin vakiomusteisiin, joita myydään 20 suosituimpaan mustesuihkumonitoimitulostimeen Länsi-Euroopassa (Key Point Intelligence – tammikuu 2022). Canon PIXMA Print Plan -palvelun kuukausitilauksen sivuhinta (200 sivun sopimus) ilman lisäsivuja verrattuna ISO/IEC 24711 -standardin mukaisten sivujen tulostushintaan 20 suosituimmalla mustesuihkumonitoimitulostimella, joiden Länsi-Euroopan hinta on alle 200 euroa käytettäessä normaalikapasiteettisia värikasetteja. Keskimääräinen sivuhinta, jolla määritetään säästöprosentti verrattuna Canon PIXMA Print Plan -palvelun (200 sivun sopimus) sivuhintaan. Musteen riittoisuus ja hinnat perustuvat valmistajien verkkosivujen tietoihin. Tässä tutkimuksessa ei oteta huomioon musteen myyntihintoja. Canonin tilaama Keypoint Intelligence -tutkimus perustuu tammikuussa 2022 julkisesti saatavilla oleviin tietoihin. Tulostimet, jotka on valittu yksikkömyynnin perusteella. Lähde: IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Western Europe.

Vastaavia tuotteita

Aiheeseen liittyvät artikkelit