TULOSTUS

Näin valitset tarpeitasi vastaavan Canon-tulostimen

Mitä tarvitset tulostimelta? Hyödyllisen oppaamme avulla löydät tarpeisiisi sopivan tulostimen niin yleiskäyttöön, kotitoimistoon kuin askarteluun.
Nainen istuu kotitoimistossa, jossa olevan työpöydän päällä on kannettava tietokone, näyttö, Canon MegaTank -tulostin ja neljä mustepulloa.

Jos sinulla on suuri perhe, joka nauttii yhdessä matkustamisesta, kaksipaikkaisen urheiluauton ostaminen ei olisi kovin käytännöllistä. Sama pätee tulostimiin. Oikea tulostin riippuu tulostustarpeista.

Monet tarvitsevat pääasiassa väri- tai mustavalkotulosteita – lasten läksyistä ja opiskelijaprojekteista kotitoimistojen asiakirjoihin. Jotkut haluavat ehkä tulostaa kiiltäviä valokuvatulosteita kotona tai paperituotteita askarteluun ja muihin harrastuksiin. Haluat ehkä tulostaa vain silloin tällöin tai tarvitset tulostimen, joka pystyy käsittelemään suuria määriä. Monille langattomat yhteydet ovat yhä tärkeämpiä käytön helpottamiseksi.

Markkinoilla on laaja valikoima vaihtoehtoja edullisista yhden toiminnon mustesuihkutulostimista riittoisiin monitoimilasertulostimiin. Nyt tutustumme yleisimpiin tulostustarpeisiin sopivien Canonin mustesuihkutulostinten valikoimaan. Perinteisillä mustekaseteilla varustetut mallit tekevät elämästä helpompaa joissakin tilanteissa, kun taas MegaTank-tulostimet, joissa on riittoisat täytettävät mustesäiliöt ja alhaiset käyttökustannukset, saattavat sopia paremmin muihin tilanteisiin.

Lue lisää ja löydä itsellesi sopivin Canon-tulostin.

Paras tulostin yleiseen kotikäyttöön

Tummanharmaa tulostin näkyy pöydällä ylhäältä katsottuna. Sen ympärillä on useita tulosteita, ja käsi pitelee älypuhelinta, jonka avulla tulostetaan verkkosivu.

Perustason Canon PIXMA TS3450 -sarja on edullinen yleislaite kotikäyttöön. Laitteessa on monipuolisuutta lisäävä sisäinen skanneri, kätevä käyttöliittymä 3,8 cm:n LCD-näytössä ja Wi-Fi-yhteys, joten voit käyttää mobiililaitetta tulostamiseen kaikkialla kotiverkossa.

Lapsille, opiskelijoille ja koko perheelle tarkoitetun monipuolisen tulostimen on oltava edullinen ja helppokäyttöinen. Canon PIXMA TS3450 -sarjan tulostin on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Siinä on vain kaksi FINE-mustekasettia (musta ja kolmiväri), mutta siinä voi käyttää myös suuren kapasiteetin värikasetteja kustannustehokkuuden parantamiseksi.

PIXMA TS3450 pienikokoinen ja kevyt tulostin, jossa on sisäänrakennettu skanneri skannausta ja kopiointia varten. Laadukkaiden asiakirjojen lisäksi laitteella voi tulostaa reunuksettomia 6 x 4 tuuman, 5 x 5 tuuman ja 7 x 5 tuuman valokuvatulosteita. Siinä on myös sisäinen yhden kosketuksen Wi-Fi-yhteys, joten voit tulostaa mistä päin kotia tahansa tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Henkilö istuu puisen pöydän ääressä, ja pöydällä on näyttö, näppäimistö ja Canon-tulostin. Seinään pöydän yläpuolelle on kiinnitetty useita pieniä paperiarkkeja, joihin on kirjoitettu muistiinpanoja.

Canon PIXMA G2570 -sarjassa on neljä mallia, joiden käyttö- ja kokonaiskustannukset ovat erittäin alhaiset. Tässä Canon PIXMA G3570 -sarjassa on skanneri ja Wi-Fi-yhteys. Kaikkia laitteita on helppo käyttää ja huoltaa. Uudelleentäytettävien MegaTank-mustesäiliöiden tulostusnopeuden ja riittoisuuden ansiosta ne sopivat niin kotikäyttöön kuin kotitoimistoonkin.

Jos tulostat paljon kotoa käsin, voit säästää aikaa ja rahaa ostaessasi ja vaihtaessasi mustekasetteja. Canonin uudelleentäytettävissä MegaTank-mustesuihkutulostimissa on suuren kapasiteetin mustesäiliöt kasettien sijaan. Niissä on riittävästi mustetta 6 000 mustavalkoisen A4-arkin tai 7 700 värillisen arkin tulostamiseen.1

Ne ovat hieman kalliimpia kuin osa värikasettitulostimista, mutta niiden käyttökustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat, mikä voi pienentää kokonaiskustannuksia jopa 80 prosenttia. Mustesäiliöiden täyttäminen on nopeaa, helppoa ja siistiä. Muste syötetään pulloista painovoiman avulla ilman puristamista. Pulloissa on avainsuuttimet, jotka estävät väärän värin pääsyn väärään säiliöön.

Canon PIXMA G2570 -tulostimet tulostavat jopa 11 mustavalkosivua ja 6 värisivua minuutissa. Canon PIXMA G1530 on yhden toiminnon tulostin, Canon PIXMA G2570 -tulostimessa on sisäänrakennettu skanneri ja Canon PIXMA G3570 -sarjassa on sekä skanneri että Wi-Fi-yhteys. Canon PIXMA G4570 -tulostimessa on myös 35 arkin automaattinen syöttölaite ja suora faksitoiminto.

Paras tulostin kotiin ja pieniin toimistoihin

Canon MegaTank -tulostin pienen toimiston puisella pöydällä. Taustalla näkyy useita työskenteleviä ihmisiä.

Canon MAXIFY GX4050 sopii erinomaisesti pieniin toimistoihin ja kotitoimistoihin. Siinä on 6,9 cm:n kosketusnäyttö, Ethernet- ja Wi-Fi-yhteys, 35 arkin syöttölaite ja kolmisuuntainen paperinsyöttöjärjestelmä, joten käytettävissä on eri syöttölokerot eri tulosteita varten. Automaattinen kaksipuolinen tulostus on myös vaivatonta.

Monet työskentelevät kotoa käsin vähintään jonkin aikaa ja tarvitsevat ammattitasoisen tulostimen, joka pystyy suorittamaan useita tehtäviä samanaikaisesti. Canonin MAXIFY-sarja on suunniteltu nopeaan ja laadukkaaseen asiakirjatulostukseen, ja se sopii täydellisesti pieneen toimistoon. Canon PIXMA G2570 -sarjan tapaan Canonin MAXIFY GX -tulostimet ovat MegaTank-malleja, joiden käyttökustannukset ovat alhaisemmat riittoisuuden ansiosta.

Canon MAXIFY GX3050 on älykäs ja edullinen valinta. Se on nopea 3-in-1-tulostin, joka sopii erinomaisesti toimiston asiakirjojen tulostukseen. Laitteen tulostusnopeus on jopa 19 mustavalkoista sivua ja 13 värisivua minuutissa. 3,4 cm:n LCD-näytön ja helppokäyttöisen painikekäyttöliittymän avulla voit seurata tulostustöiden edistymistä, suorittaa erillisiä kopiointitehtäviä ja tarkistaa tulostimen tilan. Siinä on 250 arkin syöttökasetti edessä, 100 arkin lisäsyöttölaite takana ja litteä lokero paksumpaa materiaalia varten. Siinä on myös automaattinen kaksipuolinen tulostus ja Wi-Fi-yhteys.

Canon MAXIFY GX4050 -tulostimessa on lisäksi 6,9 cm:n värikosketusnäyttö ja 35 arkin automaattinen syöttölaite, jonka avulla monisivuisten asiakirjojen skannaaminen ja kopioiminen on helppoa. Laitteessa on myös erilliset faksitoiminnot, ja Wi-Fi- ja USB-liitäntöjen lisäksi Ethernet-liitäntä helppoa verkkokäyttöä varten.

Tietokoneen näyttö ja toimistotulostin ovat työpöydällä, ja näytön edessä on tuoli.

Canon MAXIFY GX7050 tekee suuren määrän ammattitasoisia asiakirjoja. Täysi mustesäiliösarja tuottaa jopa 6 000 mustavalkosivua tai 14 000 värisivua,2 säästötilassa 9 000 mustavalkosivua tai 21 000 värisivua.3 Ensimmäisen tulosteen tulostusaika on vain seitsemän sekuntia, ja laitteessa on 50 arkin automaattinen syöttölaite, 250 arkin kaksoissyöttölokerot ja 100 arkin takasyöttötaso. Mahdollisuus skannata kaksipuolisia asiakirjoja yhdellä pyyhkäisyllä voi säästää paljon aikaa.

Jos tarvitset työssäsi paljon laadukkaita tulosteita, erinomainen valinta on esimerkiksi Canon MAXIFY GX6050 tai MAXIFY GX7050. Molemmilla malleilla on helppo tulostaa, skannata ja kopioida 6,9 cm:n kallistettavan kosketusvärinäytön ja 50 arkin automaattisen syöttölaitteen ansiosta. MAXIFY GX7050 -tulostimessa on lisäksi lisäsyöttölokero, jonka kokonaissyöttökapasiteetti on 600 arkkia, sekä suorat faksitoiminnot ja kaksipuolinen skannaus.

Paras tulostin perheille ja opiskelijoille

Mies istuu pöydän ääressä ja työskentelee kannettavalla tietokoneella. Sen vieressä on Canon-tulostin, jonka luovutustasolla on paperiarkki.

Canon PIXMA TR4650 -sarjan tulostin sopii erinomaisesti kiireisille perheille, joilla on kouluikäisiä lapsia, sekä opiskelijoille. Laitteessa on useita ominaisuuksia, kuten skanneri, automaattinen syöttölaite, erilliset faksitoiminnot ja automaattinen kaksipuolinen tulostus.

Jos perheessä on kouluikäisiä lapsia, tarvitset tulostimen, jota on helppo käyttää säännöllisessä tulostamisessa ja jossa on kuitenkin runsaasti luovia ominaisuuksia. Opiskelijoille, nuorille lapsille ja muille perheenjäsenille tarkoitettu sisäänrakennettu skanneri helpottaa asiakirjojen ja kuvien kopiointia sekä lataamista mobiililaitteisiin tai pilvipalveluun tarpeen mukaan.

Edullisessa Canon PIXMA TR4650 -sarjan tulostimessa on 20 arkin automaattinen syöttölaite, joka helpottaa skannausta ja kopiointia. Laitteessa on myös automaattinen kaksipuolinen tulostus. Se on yhteensopiva riittoisien XL-mustekasettien kanssa – ihanteellinen opiskelijoille, jotka haluavat tulostaa isoja määriä edullisesti, esimerkiksi opinnäytetyötä tehtäessä.

Canon PIXMA G3560- ja Canon PIXMA G2570 -tulostimilla voit vähentää käyttökustannuksia, sillä niissä on Canonin MegaTank-mustesäiliöjärjestelmän edut, kuten riittoisat musteet, jotka tehostavat tulostusta ja vähentävät käyttökatkoja.

Paras tulostin valokuvatulostukseen

Canon PIXMA -tulostin ja useita väritulosteita puupöydällä.

Canon PIXMA TS8350a -sarjan pigmenttimusta muste ja viisi väriainepohjaista mustetta takaavat täyteläisen värintoiston ja tuottavat asiakirjoihin virheettömän tekstin ja grafiikan sekä laadukkaat valokuvatulosteet. Se on erinomainen ja helppokäyttöinen yleislaite, jossa on 10,8 cm:n värikosketusnäyttö.

Jos opiskelet valokuvausta tai olet innokas valokuvauksen harrastaja, mikään ei ole parempaa kuin katsella valokuvia tulosteina pelkän näytöllä näkyvän kuvan sijaan. Valokuvatulosteet ikuistavat tärkeät tilanteet ja muistot, ja niistä saa myös hienoja lahjoja ystäville ja läheisille. Kun haluat tulostaa valokuvia vain satunnaisesti, voit tulostaa kiiltäviä valokuvia nopeammin kuin tilaamalla ne verkosta ja samalla hallita prosessia luovemmin.

Tyylikäs, Wi-Fi-yhteydellä varustettu Canon PIXMA TS8350a 3-in-1 -tulostin tulostaa värikkäitä ja laadukkaita valokuvatulosteita kuuden erillisen musteen avulla. Lisäksi tämä yleislaite tulostaa laadukkaat mustavalko- ja väritulosteet. Voit tulostaa laadukkaita reunuksettomia kuvia jopa A4-koossa, joten kaikki yksityiskohdat ovat varmasti kunnossa.

Canon-tulostin ja -kamera ylhäältä katsottuna, ja niiden ympärillä on värikkäitä maisema-, matka- ja muotokuvatulosteita.

Canon PIXMA G650 on erinomainen tulostin suurten määrien tulostamiseen jopa reunuksettomassa A4-koossa. Tulostin on MegaTank-tulostin, ja siinä on täytettävät mustesäiliöt. Kuusi väriainepohjaista mustetta ovat syaani, magenta, keltainen, musta, punainen ja harmaa. Ne laajentavat värikirjoa ja mahdollistavat valokuvien erinomaisen mustavalkotulostuksen.

Canon-tulostin ja -näyttö puisella pöydällä. Yllä olevalla seinällä on 11 värikästä kehystettyä tulostetta, jotka esittävät ruokaa.

Canon PIXMA PRO-200 -tulostimella saat upeita valokuvia kiiltävä- ja hohtavapintaisille valokuvapapereille. Kahdeksan erilaista väriainepohjaista mustetta takaavat erinomaisen värin ja värisävyjen toiston sekä vaikuttavat mustavalkokuvat.

3-in-1 Canon PIXMA G650 -tulostimen MegaTank vähentää valokuvatulostuksen kokonaiskustannuksia. Tulostimessa on kuusi väriainepohjaista mustetta, jotka parantavat väri- ja sävyaluetta. Mustesarja riittää 3 800 studiolaatuisen 6 x 4 tuuman värillisen valokuvatulosteen tulostamiseen reunuksettomina valokuvia aina A4-kokoon saakka. Asiakirjatulostuksessa mustesarja riittää 3 700 mustavalkoiselle tai 8 000 väriselle A4-kokoiselle sivulle.2

Canon PIXMA PRO-200 -tulostimella voit tulostaa suuria kuvia ja A3+-kokoisia (33 x 43 cm) reunuksettomia tulosteita messuille ja gallerioille esittelyä ja myyntiä varten. Kahdeksan väriainepohjaisen musteen ansiosta tulostin tuottaa erinomaisen valokuvatulostuslaadun kiiltäville ja hohtaville valokuvapapereille. Canon imagePROGRAF PRO-300 on luokkansa johtava ammattitason A3+-valokuvatulostin. Siinä on 10 pigmenttipohjaista mustetta, jotka tuottavat erinomaisen värien kirkkauden ja tarkkuuden mattapintaiselle valokuvapaperille ja taidepaperille. Molemmilla valokuvatulostimilla voi luoda myös jopa 99 cm:n pituisia bannereita ja panoraamakuvia.

Paras tulostin taidekäyttöön ja askarteluun

Tulostin on pöydällä ja tulostaa tyyliteltyä kuvaa perhosesta, ja kädet ovat valmiina poimimaan tulosteen lokerosta. Sen vieressä on useita pakkauksia tulostinpaperia ja värikkäitä perhosta esittäviä leikattuja paperinpaloja.

Ota kaikki irti magneettisesta paperista ja kaksipuolisesta mattapintaisesta valokuvapaperista Canon PIXMA TS5350a -sarjan laitteilla. Se on tehokas tulostin askarteluprojekteihin, ja se sopii kaikenikäisille käyttäjille luovaan tulostamiseen.

Canon-tulostimella voit tulostaa hauskoja luovia hetkiä kaikenikäisille, kuten lasten projekteja, mukautettuja onnittelukortteja, kutsuja, kiitoskortteja ja paljon muuta. Canonin Creative Park -sovellus sisältää maksuttomia värityssivuja, kivoja pelejä ja paljon muuta hauskaa lapsille. Voit myös muuttaa mallipohjia haluamallasi tavalla kätevällä muokkaustyökalulla.

Canonin Creative Park -sivustolla on paljon tulostettavia pelejä, kuten bingo, renkaanheitto ja oma shakki. Pelit on helppo tulostaa kotitulostimella, ja niiden kokoaminen on yhtä hauskaa kuin niiden pelaaminen. Tarjolla on myös paljon erilaisia tulostettavia askartelumalleja ja 3D-malleja, kuten leluja ja eläimiä.

Canon PIXMA TS5350a -sarjan ja Canon PIXMA TS7450 -sarjan tulostimet sopivat erinomaisesti taiteellisiin projekteihin. Niillä voi tulostaa monenlaisille materiaaleille, kuten magneettiselle paperille tai kaksipuoliselle mattapintaiselle valokuvapaperille.

Canon PIXMA G650 -tulostimessa on kuusi väriainepohjaista mustetta ja uudelleentäytettävä MegaTank-säiliöjärjestelmä, joten se sopii taidekäyttöön ja askarteluun sekä laadukkaaseen valokuvatulostukseen.

Canonin mustesuihkutulostinten valikoimassa on jokaiselle jotakin. Canon-tulostin sopii niin nuorille ja nuorenmielisille, opiskelijoille, vanhemmille sekä kiireisille ammattilaisille.

Kokeile myös Canon-tulostinvalitsinta saadaksesi tietoa siitä, millaiset tulostimet sopivat juuri sinulle.


Teksti: Matthew Richards ja Alex Summersby

 1. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 29103 -standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään vaihto.
 2. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 24712 -standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään vaihto.
 3. Säästötila vähentää musteen kulutusta laskemalla tummuusastetta. Säästötilassa voi tulostaa 50 % enemmän mustavalkosivuja kuin vakiotilassa.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • A woman sits working at a laptop, with a Canon MegaTank printer on the desk next to her.

  TULOSTUS

  MegaTank-tulostimet yrityksille

  Lue, miten MegaTank-tulostinten laatu ja pienet käyttökustannukset voivat tuoda etua yrityksille.

 • Musta Canon SELPHY CP1500, vihreä Canon SELPHY Square QX10, sinivihreä Canon Zoemini S2 ja ruusukullanvärinen Canon Zoemini 2 harmaalla taustalla ympärillään printtejä, tarroja ja varusteita.

  LUOVAA TULOSTUSTA

  Canonin parhaat kannettavat tulostimet

  Tutustu Canonin pienikokoisten tulostimien valikoimaan ja ota selvää, mikä niistä sopii itsellesi.

 • A top-down image of a Canon PIXMA printer outputting a large photo print. A phone displaying a camera roll is on the desk beside it.

  TULOSTUS

  Parhaat Canon-tulostimet valokuvia varten

  Halusitpa esitellä valokuvia kehyksessä, leikekirjassa tai tarrassa, etsi paras tulostin käyttötarpeisiisi.

 • Nuori mies selkä kameraa vasten kurkottaa yli pöydän, jolla on Canon PIXMA tulostin, kasveja ja paperitavaraa.

  TULOSTUS

  Parhaat tulostimet opiskelijoille

  Jokainen opiskelija tarvitsee tulostimen – Löydä parhaat edulliset vaihtoehdot tarpeisiisi.