TULOSTUS

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva kotitulostin

Canonin valikoimasta löydät sopivan tulostimen koko perheelle tai kotitoimistoon, myös askarteluun ja valokuvien tulostamiseen.
Nainen katsoo paperipinoa, Canon PIXMA -tulostinta ja muuta pöydällä olevaa paperitavaraa.

Sopivan tulostimen valitseminen voi olla vaikeaa. Osan meistä tarvitsee tulostaa vain satunnaisesti, kun taas toiset voivat olla osa kiireistä perhettä, jossa tulostinta halutaan käyttää niin mustavalkoisten kuin värillistenkin asiakirjojen tulostamiseen, kotitehtävien tekemiseen, kotitoimiston hybriditöihin, askarteluun, harrastuksiin ja kiiltäviin valokuvatulosteisiin.

Langattomista tulostimista on tullut kaikki kaikessa, sillä niillä voidaan skannata ja tulostaa kannettavista tietokoneista, älypuhelimista ja tableteista. Mahdollisuudesta skannata ja tulostaa suoraan pilvipalveluista on tullut hybridityön yleistyessä yhtä tärkeä.

Niin ikään mielessä pidettävä seikka on se, että satunnaisessa tulostamisessa värikasettipohjaiset mustesuihkutulostimet voivat olla kustannustehokkaampia, kun taas suurempia määriä tulostettaessa MegaTank-tulostimet täyttöpulloineen vähentävät merkittävästi kokonaiskustannuksia.

Lue lisää ja löydä itsellesi sopivin Canon-tulostin.

Paras tulostin yleiseen kotikäyttöön

Kannettava tietokone ja Canon PIXMA -tulostin kodin puupöydällä, tulostimen yläpuolella on musta lamppu.

Sekä Canon PIXMA TS7650i- että PIXMA TS7750i -tulostimet antavat mahdollisuuden liittyä PIXMA Print Plan -palvelupakettiin1. Kyseessä on tilauspohjainen palvelu, joka internetin kautta tarkkailee automaattisesti tulostimen mustemääriä ja varmistaa, että vaihtokasetit saapuvat suoraan kotiovelle ennen kuin muste loppuu.

Lapsille, opiskelijoille ja koko perheelle tarkoitetun monipuolisen tulostimen on oltava edullinen ja helppokäyttöinen. Canon PIXMA TS3450 -sarjan tulostin on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Siinä on vain kaksi FINE-mustekasettia (musta ja kolmiväri), mutta siinä voi käyttää myös suuren kapasiteetin värikasetteja kustannustehokkuuden parantamiseksi.

PIXMA TS3450 pienikokoinen ja kevyt tulostin, jossa on sisäänrakennettu skanneri skannausta ja kopiointia varten. Laadukkaiden asiakirjojen lisäksi laitteella voi tulostaa reunuksettomia 6 x 4 tuuman, 5 x 5 tuuman ja 7 x 5 tuuman valokuvatulosteita. Laitteessa on myös sisäinen Wi-Fi-yhteys, joten voit tulostaa mistä päin kotia tahansa tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Suorituskykyä, monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä lisäävä PIXMA TS7650i on pienikokoinen ja sopii kotiympäristöön, mutta täynnä käyttökelpoisia ominaisuuksia ja tuottavuusetuja. Uuden sukupolven tulostuskaseteilla, joissa on sisäänrakennetut tulostuspäät, voidaan tulostaa nopeasti noin 15 mustavalko- ja 10 värimallisivua minuutissa. Laitteessa käytetään myös uutta mustaa pigmenttimustetta, minkä ansiosta se on Canonin kotikäyttöön tarkoitetuista tulostimista ensimmäinen, jolla saatu musta teksti on yhtä kestävää kuin Canonin yritystulostimilla saatava jälki. Kopiointi kertakosketuksella käy sekin nopeasti, ja kosketusnäytöllä näkyvän QR-koodin avulla laitteesta voidaan skannata myös suoraan älypuhelimeen tai tablettiin. PIXMA TS7750i -tulostimessa on lisäksi automaattinen asiakirjansyöttölaite, joka helpottaa monisivuisten asiakirjojen skannaamista ja kopiointia. Lisäksi virtaviivaistetun Switch UI -liittymän avulla vaihtaminen eri elämäntapa-, opiskelu- ja työtehtävien välillä onnistuu helposti.

Henkilö istuu puisen pöydän ääressä, ja pöydällä on näyttö, näppäimistö ja Canon-tulostin. Seinään pöydän yläpuolelle on kiinnitetty useita pieniä paperiarkkeja, joihin on kirjoitettu muistiinpanoja.

Canon PIXMA G2570 -sarjassa on neljä mallia, joiden käyttö- ja kokonaiskustannukset ovat erittäin alhaiset. Tässä Canon PIXMA G3570 -sarjassa on skanneri ja Wi-Fi-yhteys. Kaikkia laitteita on helppo käyttää ja huoltaa. Uudelleentäytettävien MegaTank-mustesäiliöiden tulostusnopeuden ja riittoisuuden ansiosta ne sopivat niin kotikäyttöön kuin kotitoimistoonkin.

Jos tulostat paljon kotoa käsin, voit säästää aikaa ja rahaa ostaessasi ja vaihtaessasi mustekasetteja. Canonin täytettävissä MegaTank-mustesuihkutulostimissa on suuren kapasiteetin mustesäiliöt kasettien sijaan. Niissä on riittävästi mustetta 6 000 mustavalkoisen A4-arkin tai 7 700 värillisen arkin tulostamiseen.2

Laitteet ovat hieman kalliimpia kuin osa värikasettitulostimista, mutta niiden käyttökustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat. Mustesäiliöiden täyttäminen on nopeaa, helppoa ja siistiä. Muste syötetään pulloista painovoiman avulla ilman puristamista. Pulloissa on avainsuuttimet, jotka estävät väärän värin pääsyn väärään säiliöön.

Canon PIXMA G2570 -tulostimet tulostavat jopa 11 mustavalkosivua ja 6 värisivua minuutissa. Canon PIXMA G1530 on yhden toiminnon tulostin, Canon PIXMA G2570 -tulostimessa on sisäänrakennettu skanneri ja Canon PIXMA G3570 -sarjassa on sekä skanneri että Wi-Fi-yhteys. Canon PIXMA G4570 -tulostimessa on myös 35 arkin automaattinen syöttölaite ja suora faksitoiminto.

Paras tulostin kotiin ja pieniin toimistoihin

Canon MegaTank -tulostin pienen toimiston puisella pöydällä. Taustalla näkyy useita työskenteleviä ihmisiä.

Canon MAXIFY GX4050 sopii erinomaisesti pieniin toimistoihin ja kotitoimistoihin. Siinä on 6,9 cm:n kosketusnäyttö, Ethernet- ja Wi-Fi-yhteys, 35 arkin syöttölaite ja kolmisuuntainen paperinsyöttöjärjestelmä, joten käytettävissä on eri syöttölokerot eri tulosteita varten. Automaattinen kaksipuolinen tulostus on myös vaivatonta.

Monet työskentelevät kotoa käsin vähintään jonkin aikaa ja tarvitsevat ammattitasoisen tulostimen, joka pystyy suorittamaan useita tehtäviä samanaikaisesti. Canonin MAXIFY-sarja on suunniteltu nopeaan ja laadukkaaseen asiakirjatulostukseen, ja se sopii täydellisesti pieneen toimistoon. Canonin MAXIFY GX -tulostimet ovat MegaTank-malleja, joiden käyttökustannukset ovat riittoisuuden ansiosta alhaisemmat.

Canon MAXIFY GX3050 on älykäs ja edullinen valinta. Se on nopea 3-in-1-tulostin, joka sopii erinomaisesti toimiston asiakirjojen tulostukseen. Laitteen tulostusnopeus on jopa 19 mustavalkoista sivua ja 13 värisivua minuutissa. 3,4 cm:n LCD-näytön ja helppokäyttöisen painikekäyttöliittymän avulla voit seurata tulostustöiden edistymistä, suorittaa erillisiä kopiointitehtäviä ja tarkistaa tulostimen tilan. Siinä on 250 arkin syöttökasetti edessä, 100 arkin lisäsyöttölaite takana ja litteä lokero paksumpaa materiaalia varten. Siinä on myös automaattinen kaksipuolinen tulostus ja Wi-Fi-yhteys.

Canon MAXIFY GX4050 -tulostimessa on lisäksi 6,9 cm:n värikosketusnäyttö ja 35 arkin automaattinen syöttölaite, jonka avulla monisivuisten asiakirjojen skannaaminen ja kopioiminen on helppoa. Laitteessa on myös erilliset faksitoiminnot, ja Wi-Fi- ja USB-liitäntöjen lisäksi Ethernet-liitäntä helppoa verkkokäyttöä varten.

Nainen istuu puisen pöydän ääressä edessään kannettava tietokone. Hänen vieressään työtasolla on Canon MAXIFY -tulostin.

Canon MAXIFY GX1050 ja MAXIFY GX2050 ovat yrityksille suunnattuja tuotteita. PIXMA TS7650i- ja PIXMA TS7750i -mallien tavoin niissä on käyttäjän vaihdettavissa oleva hukkavärisäiliö, jonka vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Hukkavärisäiliön täyttyessä vältytään kustannuksilta ja katkolta, jotka aiheutuvat tulostimen huoltoon lähettämisestä aiheutuvilta kustannuksilta.

Kun tilaa on vähän, Canon MAXIFY GX1050 on fiksu valinta. Vaikka tulostin on suhteellisen kevyt ja pienikokoinen, siinä on runsaasti ominaisuuksia, ja se on suunniteltu vastaamaan erityisesti hybridityöntekijöiden tarpeisiin ja niiden ylittämiseen. Mukautettavaan kosketusnäyttöön voidaan määrittää mutkikkaita mutta usein toistuvia tehtäviä, jotka mahdollistavat saumattoman integroinnin kodin tai toimiston välillä. MAXIFY GX1050 on täysin edestä käytettävä, joten pienissä tiloissa sen voi asettaa seinää tai kaappia vasten. Liiketoimintaa ajatellen tulostuslaatu on erittäin korkea ja erityisen vankka. Neljä pigmenttipohjaista mustetta on suunniteltu kestämään tahriintumista, joten korostuskynien käyttö on mahdollista. MAXIFY GX2050 -mallissa on lisäksi automaattinen asiakirjansyöttölaite ja faksi monisivuisten asiakirjojen skannausta, kopiointia sekä faksausta varten.

Jos tarvitset työssäsi paljon laadukkaita tulosteita, erinomainen valinta on esimerkiksi Canon MAXIFY GX6050 tai MAXIFY GX7050. Molemmilla malleilla on helppo tulostaa, skannata ja kopioida 6,9 cm:n kallistettavan kosketusvärinäytön ja 50 arkin automaattisen syöttölaitteen ansiosta. MAXIFY GX7050 -tulostimessa on lisäksi lisäsyöttölokero, jonka kokonaissyöttökapasiteetti on 600 arkkia, sekä suorat faksitoiminnot ja kaksipuolinen skannaus.

Paras tulostin perheille ja opiskelijoille

Mies istuu pöydän ääressä ja työskentelee kannettavalla tietokoneella. Sen vieressä on Canon-tulostin, jonka luovutustasolla on paperiarkki.

Canon PIXMA TR4650 -sarjan tulostin sopii erinomaisesti kiireisille perheille, joilla on kouluikäisiä lapsia, sekä opiskelijoille. Laitteessa on useita ominaisuuksia, kuten skanneri, automaattinen syöttölaite, erilliset faksitoiminnot ja automaattinen kaksipuolinen tulostus.

Jos perheessä on kouluikäisiä lapsia, tarvitset tulostimen, jota on helppo käyttää säännöllisessä tulostamisessa ja jossa on kuitenkin runsaasti luovia ominaisuuksia. Opiskelijoille, nuorille lapsille ja muille perheenjäsenille tarkoitettu sisäänrakennettu skanneri helpottaa asiakirjojen ja kuvien kopiointia sekä lataamista mobiililaitteisiin tai pilvipalveluun tarpeen mukaan.

Edullisessa Canon PIXMA TR4650 -sarjan tulostimessa on 20 arkin automaattinen syöttölaite, joka helpottaa skannausta ja kopiointia. Laitteessa on myös automaattinen kaksipuolinen tulostus. Se on yhteensopiva riittoisien XL-mustekasettien kanssa – ihanteellinen opiskelijoille, jotka haluavat tulostaa isoja määriä edullisesti, esimerkiksi opinnäytetyötä tehtäessä.

Canon PIXMA G3560- ja Canon PIXMA G2570 -tulostimilla voit vähentää käyttökustannuksia, sillä niissä on Canonin MegaTank-mustesäiliöjärjestelmän edut, kuten riittoisat musteet, jotka tehostavat tulostusta ja vähentävät käyttökatkoja.

Paras tulostin valokuvatulostukseen

Canon-tulostin ja -kamera ylhäältä katsottuna, ja niiden ympärillä on värikkäitä maisema-, matka- ja muotokuvatulosteita.

Canon PIXMA G650 on erinomainen tulostin suurten määrien tulostamiseen jopa reunuksettomassa A4-koossa. Tulostin on MegaTank-tulostin, ja siinä on täytettävät mustesäiliöt. Kuusi väriainepohjaista mustetta ovat syaani, magenta, keltainen, musta, punainen ja harmaa. Ne laajentavat värikirjoa ja mahdollistavat valokuvien erinomaisen mustavalkotulostuksen.

Canon-tulostin ja -näyttö puisella pöydällä. Yllä olevalla seinällä on 11 värikästä kehystettyä tulostetta, jotka esittävät ruokaa.

Canon PIXMA PRO-200 -tulostimella saat upeita valokuvia kiiltävä- ja hohtavapintaisille valokuvapapereille. Kahdeksan erilaista väriainepohjaista mustetta takaavat erinomaisen värin ja värisävyjen toiston sekä vaikuttavat mustavalkokuvat.

Jos opiskelet valokuvausta tai olet innokas valokuvauksen harrastaja, mikään ei ole parempaa kuin katsella valokuvia tulosteina pelkän näytöllä näkyvän kuvan sijaan. Valokuvatulosteet ikuistavat tärkeät tilanteet ja muistot, ja niistä saa myös hienoja lahjoja ystäville ja läheisille. Kun haluat tulostaa valokuvia vain satunnaisesti, voit tulostaa kiiltäviä valokuvia nopeammin kuin tilaamalla ne verkosta ja samalla hallita prosessia luovemmin.

Tyylikäs, Wi-Fi-yhteydellä varustettu Canon PIXMA TS8750 -sarjan 3-in-1-tulostin tulostaa värikkäitä ja laadukkaita valokuvatulosteita kuuden erillisen musteen avulla. Lisäksi tämä yleislaite tulostaa laadukkaat mustavalko- ja väritulosteet. Voit tulostaa laadukkaita reunuksettomia kuvia jopa A4-koossa, joten kaikki yksityiskohdat ovat varmasti kunnossa. Monipuolisen PIXMA TS8350A -sarjan laitteiden menestyksen perustana on vaivaton Wi-Fi-yhteyden muodostaminen. Tässä hyödynnetään älypuhelimessa jo olevia tietoja, ja Wi-Fi Direct -toiminnolla yhteyden muodostaminen laitteen värikosketusnäytössä näkyvän QR-koodin avulla ei voisi olla helpompaa. Switch UI -liittymän ansiosta vaihtaminen elämäntavan, työn ja opiskelutehtävien välillä onnistuu helposti.

3-in-1 Canon PIXMA G650 -tulostimen MegaTank vähentää valokuvatulostuksen kokonaiskustannuksia. Tulostimessa on kuusi väriainepohjaista mustetta, jotka parantavat väri- ja sävyaluetta. Mustesarja riittää 3 800 studiolaatuisen 6 x 4 tuuman värillisen valokuvatulosteen tulostamiseen reunuksettomina valokuvia aina A4-kokoon saakka. Asiakirjatulostuksessa mustesarja riittää 3 700 mustavalkoiselle tai 8 000 väriselle A4-kokoiselle sivulle.3

Canon PIXMA PRO-200 -tulostimella voit tulostaa suuria kuvia ja A3+-kokoisia (33 x 43 cm) reunuksettomia tulosteita messuille ja gallerioille esittelyä ja myyntiä varten. Kahdeksan väriainepohjaisen musteen ansiosta tulostin tuottaa erinomaisen valokuvatulostuslaadun kiiltäville ja hohtaville valokuvapapereille. Canon imagePROGRAF PRO-300 on luokkansa johtava ammattitason A3+-valokuvatulostin. Siinä on 10 pigmenttipohjaista mustetta, jotka tuottavat erinomaisen värien kirkkauden ja tarkkuuden mattapintaiselle valokuvapaperille ja taidepaperille. Molemmilla valokuvatulostimilla voi luoda myös jopa 99 cm:n pituisia bannereita ja panoraamakuvia.

Paras tulostin taidekäyttöön ja askarteluun

Tulostin on pöydällä ja tulostaa tyyliteltyä kuvaa perhosesta, ja kädet ovat valmiina poimimaan tulosteen lokerosta. Sen vieressä on useita pakkauksia tulostinpaperia ja värikkäitä perhosta esittäviä leikattuja paperinpaloja.

Ota kaikki irti magneettisesta paperista ja kaksipuolisesta mattapintaisesta valokuvapaperista Canon PIXMA TS5350a -sarjan laitteilla. Se on tehokas tulostin askarteluprojekteihin, ja se sopii kaikenikäisille käyttäjille luovaan tulostamiseen.

Canon-tulostimella voit tulostaa hauskoja luovia hetkiä kaikenikäisille, kuten lasten projekteja, mukautettuja onnittelukortteja, kutsuja, kiitoskortteja ja paljon muuta. Canonin Creative Park -sovellus sisältää maksuttomia värityssivuja, kivoja pelejä ja paljon muuta hauskaa lapsille.

Canon PIXMA TS5350a -sarjan ja Canon PIXMA TS7450 -sarjan tulostimet sopivat erinomaisesti taiteellisiin projekteihin. Niillä voi tulostaa monenlaisille materiaaleille, kuten magneettiselle paperille tai kaksipuoliselle mattapintaiselle valokuvapaperille. Sama pätee PIXMA TS7650i- ja PIXMA TS7750i -tulostimiin, joissa yhdistyvät pigmenttimusta tahroja hylkivä muste ja kolme väriainepohjaista mustetta, jotka ovat syaani, magenta ja keltainen.

Canon PIXMA G650 -tulostimessa on kuusi väriainepohjaista mustetta ja uudelleentäytettävä MegaTank-säiliöjärjestelmä, joten se sopii taidekäyttöön ja askarteluun sekä laadukkaaseen valokuvatulostukseen.

Canonin mustesuihkutulostinten valikoimassa on jokaiselle jotakin. Canon-tulostin sopii niin nuorille ja nuorenmielisille, opiskelijoille, vanhemmille sekä kiireisille ammattilaisille.

Kokeile myös Canon-tulostinvalitsinta saadaksesi tietoa siitä, millaiset tulostimet sopivat juuri sinulle.


Teksti: Matthew Richards ja Alex Summersby

 1. PIXMA Print Plan -palvelu on saatavilla vain seuraavissa maissa: Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Luxemburg, Norja, Alankomaat, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Portugali, Irlanti ja Iso-Britannia.
 2. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 29103 -standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään vaihto.
 3. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 24712 -standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään vaihto.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUS

  Parhaat tulostimet opiskelijoille

  Jokainen opiskelija tarvitsee tulostimen – Löydä parhaat edulliset vaihtoehdot tarpeisiisi.

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Paras tulostin kotitoimistoihin

  Tee kotona työskentelystä saumatonta Canonin PIXMA- ja MAXIFY-tulostimilla.

 • TULOSTUS

  Parhaat Canon-tulostimet valokuvia varten

  Halusitpa esitellä valokuvia kehyksessä, leikekirjassa tai tarrassa, etsi paras tulostin käyttötarpeisiisi.

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Usein kysytyt kysymykset tulostimista, musteista ja papereista

  Canonin asiantuntija Suhaib Hussain vastaa yleisimpiin kysymyksiin tulostintekniikoista, musteista ja papereista.