TULOSTUS

Parhaat kotikäyttöön tarkoitetut tulostimet hybridityöntekijöille

Löydä juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopiva kotitoimiston Canon-tulostin.
Nainen istuu työpöytänsä ääressä tehden korostuskynällä merkintöjä tulosteeseen. Vieressä on Canon MAXIFY -tulostin, ja hänen edessään olevasta suuresta ikkunasta näkyy puutarha.

Ajat muuttuvat. Yhä useammat tekevät töitä kotoa käsin ja menevät toimistolle vain silloin, kun se on todella tarpeen. Jamie Watson on tästä erinomainen esimerkki. Bristolilaisen mainostoimiston strategiajohtaja työskentelee asiakkaiden, tutkimustiimin ja luovan konseptitiimin kanssa ja on muuttanut ruokailuhuoneen kotitoimistoksi.

”Kun minulla on paljon töitä, kotona työskentely on hyvä keino välttää toimiston häiriötekijät”, hän sanoo. ”Ajanhallinta onnistuu paremmin, ja työskentely on hiukan rennompaa kuin tavallisten työaikojen puitteissa. Työmatkakin jää pois, joten päivän mittaan ehtii tehdä hiukan enemmän töitä. Pyöräilen mielelläni, joten voin mennä pyörälenkille ilman, että minun varattava aikaa siihen, että poljen toimistolle tai takaisin kotiin.”

Jamie huomasi jo varhain, että luotettava tulostin oli välttämätön, ja päätti, että Canon PIXMA TR4640 oli kotitoimiston tulostimeksi napakka valinta. Se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto. Canonin PIXMA- ja MAXIFY-tulostimien laajasta valikoimasta löytyy malleja, kuten PIXMA TS7750i, MAXIFY GX1050 ja MAXIFY GX2050, jotka sopivat täydellisesti kotitoimistoihin Jamien tapaisille henkilöille, jotka aiemmin tulostivat toimistossa. Sellaisenaan nämä tulostimet ovat helppoja asentaa ja intuitiivisia käyttää. Ne ovat myös nopeita, tehokkaita ja kustannustehokkaita, ja niillä saa aikaan ammattitasoista tulostusjälkeä, johon yrityksesi voi luottaa.

Tässä Jamie kertoo, kuinka hän on kotitulostimensa ansiosta päässyt kokonaan irti näytöstä ja pystyy nyt uppoutumaan täysin kotona työstämiinsä projekteihin. Jutussa tutkitaan myös muita Canon-tulostimien etuja kotitoimistojen kannalta.

Mies kurottaa kohden Canonin PIXMA-tulostimen etuosaa.

Kotona ei ole toimiston tukihenkilöstön mukanaan tuomia etuja, joten luotettavuus ja ylläpidon helppous ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Canon PIXMA TR4650 -sarjan monitoimilaitteessa käytetään neljän värin hybridimustetta ja kasetin asennusta on parannettu, jotta kasetin vaihtaminen on entistä helpompaa.

Mielen selkeyttä tulostamalla

Jamien PIXMA TR4650 -sarjan tulostin auttaa häntä ottamaan etäisyyttä kannettavaan, lyhentämään näyttöaikaa ja keskittymään työssä tarvittavien asiakirjojen paperikopioihin. "Haluan lukea asiakkaiden toimeksiannot paperilta”, sanoo Jamie. ”Saan niistä enemmän irti, kun näytöllä näkyvät sähköpostiviestit ja tiimin keskusteluilmoitukset eivät häiritse minua. On helpompi keskittyä lukemiseen, tehdä merkintöjä ja lisätä kysymyksiä. Voin syventyä paremmin siihen, mitä olen tekemässä ja lukemassa.

”Kun tutkimuslaitoksilta saadaan kyselytutkimusten tuloksia, joissa on paljon kaavioita ja käyriä, minusta on helpointa katsoa niitä paperilla niin, että pääsen vertailemaan tietoja ilman diojen selaamista”, hän lisää.

Toimistolla työskennellessä ei yleensä tarvitse huolehtia tulostimen asentamisesta, paperista ja mustetasoista. Saman pitäisi päteä kotonakin. Asiakirjan poistomuistutus, paperin lisäystä helpottava etulokero ja kasetin nopea asennus tekevät tästä helppokäyttöisen ja tehokkaan tulostimen kotikäyttöön Jamien kaltaisille ammattilaisille.

Tilauspohjaisia mustepalveluja on saatavilla valituille Canon-tulostimille valituilla alueilla. Canonin automaattisen mustetoimituspalvelun ansiosta käyttäjän ei tarvitse huolehtia tulostimen musteiden määristä, koska niitä valvotaan automaattisesti, ja uudet mustekasetit tai mustepullot toimitetaan ovelle ennen kuin niitä tarvitaan. Palveluun voi rekisteröityä maksutta, ja tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa. PIXMA Print Plan -palvelupaketin ansiosta valitset itsellesi räätälöidyn tulostuspalvelun, josta maksat kiinteän kuukausihinnan tulostuskäytön perusteella. Muste toimitetaan kotiin, kun se tulostimessa alkaa olla vähissä.

Käyttäjä painaa työpöydällä olevan Canon PIXMA -tulostimen ohjauspaneelin painiketta.

Hintaluokastaan huolimatta Canon PIXMA TS7650i ja PIXMA TS7750i ovat tulostimina erittäin monipuolisia. Pigmenttimustalla saadaan aikaan teräviä mustavalkoasiakirjoja, jotka eivät suttaannu, vaikka käyttäisit korostuskyniä. Väriainepohjaisilla värimusteilla taas saadaan laadukkaita valokuvatulosteita käyttämällä kiiltävää valokuvapaperia.

Monitoimitulostimet hybridityöskentelyyn

Jamien Canon PIXMA TR4650:n tavoin PIXMA TS7650i on edullinen monitoimilaite, joka sopii valokuvien tulostamiseen, askarteluun ja liikeasiakirjojen tulostamiseen. Pienen kokonsa ansiosta se sopii täydellisesti ahtaisiin tiloihin, ja uuden sukupolven tulostuspäät mahdollistavat nopean, noin 15 mustavalkoisen mallisivun tulostamisen minuutissa. Väriasiakirjojen osalta nopeus on 10 mallisivua minuutissa. Kyseessä on myös ensimmäinen Canonin kotitulostin, jossa on markkerinkestävä musta muste, mikä vastaa GX-yritysmalleja. Näin ollen korostuskyniä voidaan käyttää ilman, että teksti tahriintuu. Laitteessa on myös kääntyvä värikosketusnäyttö, joka tarjoaa erilaisia käyttöliittymiä työn, opiskelun ja elämäntavan mukaan. Tulostuslaatu on erinomainen, ja edistyneiden Wi-Fi-tulostustoimintojen ansiosta voit skannata suoraan älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. PIXMA TS7750i:ssä on lisäksi automaattinen syöttölaite monisivuisten asiakirjojen skannausta tai kopiointia varten, minkä ansiosta laite sopii erinomaisesti kotitoimistoon.

Canon MAXIFY GX1050 on enemmän yrityskäyttöön suunniteltu monitoimitulostin, joka toimii saumattomasti sekä koti- että toimistokäytössä. Mukautettavan kosketusnäytön ansiosta voit määrittää mutkikkaita mutta usein toistuvia toimintoja, kuten pilvipohjaisen tulostuksen ja skannauksen, yhdellä tai kahdella napautuksella. Uudelleentäytettävien MegaTank-mustesäiliöiden ansiosta yhdellä mustepullosarjalla voidaan tulostaa tuhansia mustavalko- ja väriasiakirjoja, mikä tavallisiin kotitoimistotulostimiin verrattuna säästää aikaa ja rahaa. Kaikki musteet ovat pigmenttipohjaisia ja tahriutumattomia niin väri- kuin mustavalkotulostuksessakin. PIXMA TS7650i:n tavoin laite tulostaa nopeasti noin 15 mustavalko- ja 10 värimallisivua minuutissa, mihin MAXIFY GX2050 lisää skannaustoimintoja varten automaattisen asiakirjansyöttölaitteen sekä faksitoiminnot.

Henkilö tulostaa Canonin kotitulostimella älypuhelimen avulla.

Canon PRINT -sovelluksella Wi-Fi-yhteydellä varustettuja Canon-tulostimia voidaan käyttää suoraan älypuhelimesta tai taulutietokoneesta. Tämä kattaa käyttökuntoon saattamisen, tulostamisen, kopioinnin ja skannaamisen, mustetasojen tarkistamisen ja jopa vaihtomusteiden hankkimisen. Jamien kannalta tämä tarkoittaa, että hän voi halutessaan luopua kokonaan kannettavasta tietokoneesta. ”Vaikka työskentelee etänä”, hän sanoo, ”ihmiset soittelevat ja laittavat viestejä koko ajan. Lähtemällä pois kannettavan luota pääsen eroon häiriötekijöistä. Tulostan tekstin ja luen sen alakerran keittiössä, jotta pystyn keskittymään paremmin.”

Esityksestä tulostetulle dialle kirjoittava henkilö, jonka vieressä on Canonin tulostin.

Tulosteisiin liittyy paljon etuja – ne voi levittää, ja niitä voi tutkia useita kerrallaan vertaillen, niihin voi tehdä merkintöjä, ja ne voi ottaa mukaan minne tahansa. Joskus Jamie aloittaa tehtävän paperilla ja hyödyntää tulostimensa skannaustoimintoja. ”Jos teen brändistrategiaan liittyviä projekteja tai minun on laadittava brändisuunnitelma, teen sen mieluiten käsin”, hän sanoo. ”Skannaan kuvan ja lähetän sen sähköpostitse muulle tiimille luonnoksena sen sijaan, että käyttäisin paljon aikaa suunnitteluun esitysohjelmalla.”

Käsin kirjoitetun yhdistäminen digitaaliseen

Wi-Fi-yhteydellä varustetut Canon-tulostimet helpottavat tulostamista, kopiointia ja skannausta älypuhelimesta tai taulutietokoneesta Canon PRINT -sovelluksella sekä tulostimen tilan ja mustetasojen tarkistamista mistä tahansa Wi-Fi-verkossa.

Jamie huomaa, että Canon PRINT -sovelluksen käyttämisestä on paljon etua. ”Tulostin oli todella helppo asentaa, ja se oli minulle tärkeintä, koska aiempien tulostinten kanssa tuntui menevän viisi päivää pelkästään siihen, että sain tulostimen toimimaan. Tulostin vain asensi itse itsensä”, hän toteaa.

Siinä on myös kätevä yhteys Easy-Layout Editor -ohjelmistoon, jonka avulla voit järjestää PDF- ja kuvatiedostojen kaltaiset asiakirjat samalle sivulle ennen tulostusta. Tästä on hyötyä Jamien työssä.

Nainen asettamassa asiakirjanippua vieressään pöydällä olevan Canon PIXMA -tulostimen päällä olevaan syöttölaitteeseen.

Kotitoimistossa tilaa on usein vähän, mutta PIXMA TS7650i -tulostimessa on tilaa säästävä sisäinen paperinsyöttökasetti ja takasyöttölaite, jossa on kätevä läpinäkyvä kansi erikoismateriaalia ja valokuvapaperia varten. PIXMA TS7750i -tulostimessa (kuvassa) on automaattinen asiakirjansyöttölaite, jolla voi skannata ja kopioida monisivuisia asiakirjoja helposti.

Canon-sovellusten edut hybridityöskentelyssä

Canon PRINT -sovelluksella voidaan skannata pilveen ja tulostaa siitä.1 Tämä on merkittävä etu niiden hybridityöntekijöiden kannalta, jotka haluavat jakaa asiakirjoja toimistolla tai muissa etäkohteissa työskentelevien kollegojen kanssa.

PIXMA Cloud Link sopii täydellisesti pienyrityksille, jotka jakavat ja tallentavat sisältöä jaettuihin pilvipalveluihin, joita ovat esimerkiksi palvelut Google Drive™, Dropbox™ ja Evernote®2. Näin ollen tiedostoja voidaan tulostaa käyttäjän sijainnista riippumatta.

Kun tiimit jakavat suunnitelmiaan, Jamien mukaan asiakirjojen ja piirustusten tulostaminen ja seinälle kiinnittäminen tai esille laittaminen auttaa häntä pohtimaan luovia ideoita työskentelyn aikana.

”Kun saamme konseptitiimeiltä luovia ideoita, jotka voivat olla mallien piirustuksia, usein on vain jatkettava töitä ja pidettävä asia mielessä”; hän sanoo. ”Haluan nähdä idean tulostettuna. Voin pohdiskella sitä mielessäni, kun se on tulostettu ja kiinnitetty seinään tai työpöytään. On helpompi palata aiheeseen ja jatkaa miettimistä tiedostamatta.”

Toinen hybridityöntekijöille tarkoitettu lisäetu on maksuton Canon PosterArtist -ohjelma. Se sisältää esitteiden, bannereiden ja julisteiden luomista varten tuhansia täysin mukautettavia asetteluja ja korkealaatuisia taideteoksia. Tehtäessä suuria määriä markkinointimateriaaleja, MAXIFY GX1050 ja muut Canon MegaTank -tulostimet ovat erittäin taloudellinen valinta suuren mustekapasiteetin ja alhaisten käyttökustannusten ansiosta.

Canon-tulostin ruukkukasvin, puhelimen ja tulosteiden vieressä.

Harrastajavalokuvaaja Jamie nauttii siitä, että hän voi lähteä ulos kameransa kanssa – ja Canon PIXMA TR4650 -tulostimen ansiosta hän voi tulostaa kuviaan kotona laadukkaiksi tulosteiksi.

Mies selaa valokuvatulosteita, taustalla on kotitoimiston Canon PIXMA -tulostin.

Monipuoliset PIXMA TS7650i- ja PIXMA TS7750i -tulostimet sopivat erinomaisesti niin arkikäyttöön kuin työntekoonkin. Laitteissa on paljon värillisen kosketusnäytön kautta käytettäviä ominaisuuksia, ja ne sopivat täydellisesti erilaisiin dokumentti-, valokuva- ja askartelutehtäviin.

Monipuolisuutta kotona tulostamiseen

Canon PIXMA- ja MAXIFY -tulostimet sopivat erinomaisesti hybriditöihin, mutta ovat myös riittävän monipuolisia kotiopiskeluun, lasten koulutehtäviin ja perhekuviin. Canonin Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella on helppo muokata valokuvista ainutlaatuisia mukautettuja tulosteita, kalentereita ja neliönmuotoisten valokuvien sommitelmia, joita voi mainiosti käyttää projekteihin niin kotona kuin töissäkin.

Innokas harrastajavalokuvaaja Jamie on tehnyt PIXMA TR4650 -sarjan tulostimellaan kehystettäviä tulosteita, koska sillä voi tulostaa 10 x 15 cm:n reunuksettomia valokuvia muutamassa sekunnissa. Sama koskee PIXMA TS7650i- ja PIXMA TS7750i -malleja, joissa on myös väriainepohjaiset värimusteet, jotka takaavat erinomaisen tulostuslaadun kiiltävälle valokuvapaperille.

Etätyössä tulostin on elintärkeä. Canonilta löytyy tulostin, joka vastaa tarpeitasi, olipa ensisijainen tehtäväsi löytää kotitoimistotilaan sopiva kompakti tulostin, tuottavuutta maksimoiva nopea tulostin tai pilvikäyttöä tukeva tulostin, joka yhdistää saumattomasti työskentelyn kodin ja toimiston välillä. Lue lisää Canonin tulostinvalikoimasta kodin ja pienyritysten tarpeisiin ja löydä omiin tarpeisiin sopiva tulostin kokeilemalla Canonin online-valintatyökalua.


Teksti: Lorna Dockerill ja Matthew Richards

 1. Skannaus pilveen ja skannaus sähköpostiin vain aitojen Canon-musteiden käyttäjille.
 2. Google ja Google Drive ovat Google LLC:n tavaramerkkejä, eikä Google ole tukenut tätä sivustoa tai liity siihen millään tavalla. Dropbox on Dropbox, Inc:n tavaramerkki. Evernote on Evernote Corporationin rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään lisenssillä.

Vastaavia tuotteita

 • PIXMA TR4650 Series

  Mustesuihkutulostimet

  PIXMA TR4650 -sarja

  Tulosta, kopioi, skannaa ja faksaa helposti kompaktilla ja helppokäyttöisellä monitoimilaitteella, joka soveltuu etätyöskentelyyn.
 • Pienet toimistotulostimet

  MAXIFY GX1050

  Tulosta tuottavasti kotona tällä nopealla, kompaktilla, helppokäyttöisellä ja kustannustehokkaalla monitoimilaitteella, jossa on täytettävät mustesäiliöt.
 • Pienet toimistotulostimet

  MAXIFY GX2050

  Tulosta tuottavasti kotona tällä nopealla, kompaktilla, helppokäyttöisellä ja kustannustehokkaalla monitoimilaitteella, jossa on 35 arkin automaattinen syöttölaite.
 • Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Turvallinen tulostaminen

  Kahdeksan tapaa varmistaa turvallinen tulostaminen käyttämällä Canon-tulostimien suojaustoimintoja.

 • TULOSTUS

  Langattoman tulostimen käyttäminen

  Ota kaikki älykkäästi irti tulostimestasi.

 • TULOSTUS

  Sopiva Canon-tulostussovellus

  Canonin tulostussovelluksilla voit heittäytyä luovaksi ja kurinalaiseksi – sopiva sovellus löytyy joka lähtöön.

 • TULOSTUS

  Mustesuihku vai laser: kumpi sopii sinulle paremmin?

  Tutustu Canonin mustesuihku- ja lasertulostimien eroihin ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva tulostin.