LUOVAA TULOSTUSTA

Luettelot, suunnitelmat ja aikataulut: tulostus auttaa pitämään asiat järjestyksessä

Katso miten voit hyödyntää Canon PIXMA -tulostinta ja Creative Park -palvelua, kun haluat pitää hommat hanskassa.
Ylhäältä alas otettu kuva avoimesta bullet-päiväkirjasta yhdessä Creative Parkin reunusmallien ja Canon PIXMA -tulostimen kanssa.

Yleisin uuden vuoden lupaus on asioiden järjestykseen laittaminen, mutta strategioiden hyödyntämisestä kiireestä selviämisessä on paljon etua ympäri vuoden. Kyse ei ole pelkistä kalentereistakaan. Hieman luovaa ajattelua, ja voit valjastaa tulostimesi tulostamaan kaikenlaista materiaalia arjen haasteiden hallitsemiseksi. 

Se voi olla niinkin yksinkertaista kuin ostoslistojen tai ateriasuunnitelmien tekeminen, joilla muistat kaiken mitä kaupasta tarvitset, tai päiväkirja kiitollisuuden aiheista, jotta voit listata asiat, joista olet kiitollinen. Tai ehkä materiaalia mielialan tarkkailuun, jotta voit seurata asioita, jotka vaikuttavat mielenterveyteesi. 

Canonin PIXMA-tulostimet auttavat arkesi hallinnassa, halutessasi myös luovalla lisämausteella.

Miksi laatia luetteloita, suunnitelmia ja tavoitteita?

Nainen istuu puupöydän ääressä kirjoittamassa päiväkirjaa vieressään kuuma juoma.

Sisällönluoja Temi Manning varaa mielellään aikaa bullet-päiväkirjansa askarteluun. Hänen mielestään sunnuntai-iltana kuuman juoman ääressä istuminen on täydellinen tilaisuus organisoida tulevaa viikkoa.

Henkilö leikkaa saksilla Canon Creative Parkista ladattua paperiaskartelumallia. Canon PIXMA G3520 -tulostin työpöydällä. 

Temi on kokeillut Canon PIXMA TS7450a -sarjan tulostinta ja Canonin Creative Parkia ja löytänyt uusia tapoja parantaa kalentereitaan visuaalisesti reunusten ja erilaisten teemojen avulla.

Listojen, suunnitelmien ja tavoitteiden luominen voi olla paljon muutakin kuin asioiden nopeaa listaamista ja ylivetämistä. Ison-Britannian Portsmouthissa asuva Temi Manning ryhtyi pitämään päiväkirjaa, kun hänellä diagnosoitiin ahdistuneisuushäiriö. Hänelle on myös kerääntynyt vaikuttava määrä someseuraajia hänen julkaistuaan kauniisti kuvitettua bullet-päiväkirjaansa. "Se oli tapa olla tietoinen asiasta ja myös tehdä jotain, josta nautin, samalla kun kirjasin päässäni kuhisevat ajatukset paperille", hän selittää. Bullet-päiväkirjat ovat keino tallentaa kaikenlaisia elämän tavoitteita ja saavutuksia harjoituksista ja syömistäsi ruoista, tai vaikka kirjoista, joita haluat lukea ja elokuvista, joita haluat katsoa.

Temille päiväkirjan pitäminen ja suunnittelu on nyt elämäntapa. Hän on huomannut, että oman päiväkirjan tai kalenterin luominen ja tavoitteiden listaaminen voivat tehdä niiden tavoittelusta helpommin lähestyttävää. "En toimisi yhtä tehokkaasti ilman sitä", hän sanoo. "Se motivoi minua ja pitää minut ajan tasalla. Haluan myös nauttia luovuudesta, kauniista sivuista ja ulkonäöstä sekä samalla inspiroida muita tekemään samoin."

Tässä hän jakaa vinkkejä ja tekniikoita luovaan ja tehokkaaseen tulostamiseen.

Aiheen valitseminen

Nainen leikkaa lehtikuvaa työpöydän ääressä. Työpöydällä on Canon-tulostin, muistikirjoja ja kyniä.

Jos teet ensimmäistä kertaa bullet-päiväkirjaa, Temi suosittelee suosikkikuvituksesi lisäämistä sivuille, jotta voit tehdä projektistasi aidosti yksilöllisen. Temi piirsi nämä lehtikuviot itse, mutta voit käyttää myös Creative Parkin valmiita malleja – vaihtoehtoja on satoja.

Käsipari lisää Canon Creative Parkista ladattuja kahviaiheisia tarroja päiväkirjaan. Niiden vieressä pöydällä on erilaisia tulostettuja kuvioita, vaaleanpunainen näppäimistö ja paperituotteita.

Temin mukaan avain onnistuneeseen, henkilökohtaiseen päiväkirjaan on valita jotain, joka sopii tyyliisi tai kiinnostaa sinua. Temi valitsi tähän projektiin kahvin ja syksyn teeman yhdistäen itse piirrettyjä malleja Creative Parkin malleihin.

Temi mukauttaa usein päiväkirjaansa ja vahvistustietoja käsin piirretyillä piirroksilla, mutta myös valmiita malleja voi käyttää, jotka voi sitten tulostaa ja lisätä sivulle. Voit helposti esitellä omaa luovuuttasi Temin ehdottamalla tavalla ja valita teeman joka kuukaudelle. Se voi olla jokin eloisa kuvio tai väriteema, tai tietynlainen aihe, kuten Temin kahvi-/syysteema lokakuulle. "Käytän näitä koristeluina joka sivulla ja ilta kuluu helposti koko viikon päivien suunnitteluun", hän sanoo.

Creative Park -sivustolla ja Creative Park -sovelluksessa on lukemattomia ladattavia malleja ja kuvioita, joita voi tulostaa erikokoisina PIXMA-tulostimien kanssa yhteensopiville paperityypeille. Voit lisätä reunuksen, joka piristää ateriasuunnitelmaa, kun taas värikkäät, kuviolliset paperit tekevät kotitekoisistakalentereista upean näyttäviä. Jos kokeilet jotain, josta et sitten pidäkään, vanhan mallin kierrätys ja alusta aloittaminen on helppoa.

"Creative Park -palvelusta voin hakea valmiita malleja laajasta kirjastosta ja ladata ne nopeasti tulostettaviksi Canon PRINT -sovelluksella tai suoraan Creative Park -sovelluksella", Temi kertoo. "Rakastuin kahvilatyyliseen seinäkuvaan – pidän rohkean modernista muotoilusta ja erilaisista kuvituksista. Käytin myös lintuhäkkien pariisilaismalleja keittiöni sisustamiseen."

Tulostus, skannaus ja monistus 

Canon PIXMA -tulostin pöydällä tulostaa ostoslistaa.

Canon PIXMA TS7450A -sarjan tulostimessa on sisäänrakennettu skanneri, jonka avulla voit kopioida useita arkkeja nopeasti. Temi kopioi sillä suosikkimallinsa pikavauhtia ja nopeutti prosessiaan.

Nainen käyttää kynää lisätäkseen kohdan kauniisti suunniteltuun ostoslistaan, joka on kiinnitetty jääkaapin oveen.

Ostoslistat ovat helppo tapa hallita viikoittaisia rutiineja. Canonin magneettisella valokuvapaperilla voit kiinnittää listasi jääkaapin oveen. Näin et enää unohda tärkeitä asioita.

PIXMA TS7450A -sarjan laitteiden skannaustoiminnolla voi myös monistaa sivuja, joten sinun ei tarvitse luoda aivan uutta aukeamaa joka viikko, jos aika on tiukilla. Tämän ominaisuuden avulla voit myös luoda kopioita omista malleistasi ja kuvioistasi. Sen jälkeen voit tulostaa useita versioita ja lisätä niitä projekteihisi.

Canon PRINT -sovelluksen avulla voit myös tulostaa kuvia suoraan älypuhelimesta haluamassasi koossa, tietyillä asetuksilla ja paperityypilläkin. Vaikka Temin mallit on tulostettu enimmäkseen Canonin mattavalokuvapaperille, Canonin magneettinen valokuvapaperi sopii erinomaisesti listojen kiinnittämiseen magneettisiin pintoihin kotona.

Sitoudu prosessiin

Canon-tulostin, tabletti ja erilaisia paperitarvikkeita puisella pöydällä. Seinällä työpöydän yläpuolella roikkuu postikortteja ja muistiinpanoja metallisessa seinätelineessä. 

"Mikään ei voita paperin ja kalentereiden parissa työskentelyä ja kauniiden sommittelujen luomista käsin", Temi sanoo.

Ylhäältä alas kuvatusta puisestä työpöytänsä pallonpäiväisestä auki. Kuvassa näkyvät päivittäislistat sekä lehti- ja mukikuvat.

Eikä sinun tarvitse myöskään pitää luomuksiasi muilta piilossa. Niistä voi tehdä ainutlaatuisia lahjoja ystäville ja rakkaille, jotka haluavat myös parantaa organisointikykyjänsä.

Päiväkirjan pitämisen hienous kotonaCanon PIXMA TS7450A -sarjan tuotteiden avulla on siinä, että kuka tahansa voi kokeilla. "Kaikkien näiden mallien tulostaminen on hienoa, jos haluat säästää aikaa ja nauttia luovuudesta käytettävissäsi olevan latauskirjaston avulla", Temi sanoo.

Hän ehdottaa myös, että paras tapa sitoutua suunnitelmiisi on muuttaa järjestyksen ylläpito rutiiniksi. "Luon päiväkirjasivuni omilla kuvillani ja kuvioillani joka sunnuntai-ilta valmiiksi tulevaa viikkoa varten. Teen kupillisen teetä, rentoudun työpöytäni ääressä ja nautin prosessista."

Toisin kuin tavalliset kaupasta ostetut suunnittelijat, kotitekoiset organisointityökalut tarjoavat mahdollisuuden tutkia luovia ja edullisia tuloksia, jotka antavat arvon tunteen päivä-, kuukausi- ja vuosisuunnitelmillesi. Kyse ei myöskään ole vain valmiista tuotteesta; voit nauttia prosessista ja katsoa tulevaisuudessa taaksepäin kaikkeen, mitä olet saavuttanut.


Kirjoittanut Rowan Davies

Vastaavat tuotteet

 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS7450a Series

  Teknisesti taitaville käyttäjille tarkoitettu tyylikäs all-in-one-laite, jossa on mukana luovia tulostuskäsittelyjä sekä useiden eri arkkien kopiointia ja skannausta helpottava ADF-tekniikka.
 • Mustesuihkutulostimet

  Matte Photo Paper MP-101

  Matte Photo Paper -paperille voit tulostaa laadukkaita mattapintaisia valokuva- ja tekstitulosteita. Paperi soveltuu myös onnittelukortteihin ja muihin luoviin tarkoituksiin.
 • Mustesuihkutulostimet

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Paranna valokuvatulosteiden käytettävyyttä Canonin magneettisella valokuvapaperilla (MG-101).
 • Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Tulostusvinkkejä kouluun paluuta varten

  Löydä luovia tapoja järjestää kouluvuotta Canonin tulostimella.

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Anna laitteellesi omaleimainen ilme

  Canonin kannettavien tulostimien avulla voit merkitä puhelimen ja muun tekniikan itse tehdyillä tarroilla.

 • TULOSTUS

  Parhaat tulostimet opiskelijoille

  Jokainen opiskelija tarvitsee tulostimen – Löydä parhaat edulliset vaihtoehdot tarpeisiisi.

 • VARUSTEET

  Esittelyssä Canon Light & Speaker ML-A -kaiutinvalaisin

  Tämä monitoimivalaisin ja Bluetooth-kaiutin yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden tuottavuutta ja rentoutumista edistävällä tavalla.