TULOSTUSVINKKEJÄ

Koulu alkaa taas: asiat järjestykseen Canonin tulostimella

Katso, kuinka Canonin tulostin voi auttaa koko perhettä valmistautumaan uuteen kouluvuoteen ja tekemään oppimisesta hauskaa.
Lapsi istuu hymyilevän naisen polvella värittämässä Canonin PIXMA-tulostimen tulosteita. Taustalla näkyy kädet pitelemässä älypuhelinta.

Useimmat lapset rakastavat koulujen lomia, ja nykyään heidän ajastaan kilpailee suurempi joukko kiinnostuksen kohteita kuin koskaan ennen, mutta lasten on aika palata kouluun ennen kuin huomataankaan. Canonin tulostin voi auttaa kanavoimaan osan kesälomainnostuksesta ja saamaan nuoret mukaan valmistautumaan uuteen kouluvuoteen.

PIXMA- ja SELPHY CP1500 -tulostimien liittäminen tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin on helppoa, joten mukaan pääsee koko perhe. Lapset tulevat huomaamaan, miten helppoa ja nopeaa tulostaminen on jollakin Canonin monista tulostussovelluksista. Canonin opas Canonin tulostussovelluksiin ja -ohjelmistoihin auttaa käyttäjää valitsemaan projektiin sopivan työkalun. Seuraavassa on pari ideaa alkuun.

Canon PIXMA -tulostin puupöydällä ilmoitustaulun, kirjojen ja paperitarvikkeiden kanssa.

Kun on aika miettiä, mitä lapsesi tarvitsee tulevan kouluvuoden aikana, monipuolisen kotitulostimen pitäisi olla luettelon yläpäässä. Canon PIXMA TR4750i -sarja on mainio valinta – se on helppokäyttöinen, edullinen ja sopii yhteen älypuhelimen kanssa.

Kädet pitelevät älypuhelinta, jossa on Canonin tulostussovellus. Älypuhelimen näytöllä oleva kuva tulee ulos taustalla olevasta tulostimesta.

Tulosta älypuhelimella käyttämällä Canon PRINT -sovellusta. Jos lapset haluavat päästää luovuutensa valloilleen koulutehtävien parissa, he voivat muokata itse tekemiään malleja Canon Easy-PhotoPrint Editor- tai Canon Creative Park -sovelluksilla.

1. Lukujärjestysten tulostaminen

Valkoinen Canon SELPHY CP1500 -tulostin tulostaa kuvaa tytöstä koulupuvussa. Kuvassa on myös pieni QR-koodi.

Canon SELPHY CP1500 -tulostin pystyy tulostamaan QR-koodeja, joten voit lisätä tulosteisiin linkit kerhoihin ja organisaatioihin niin, että niiden tiedot ja aikataulut ovat helposti saatavilla.

Ylhäältä alaspäin otetussa kuvassa henkilö kirjoittaa syyskuun päivämääriä itsetehtyyn kalenteriin.

Canon-tulostimella muutat perhekuvat omaleimaisiksi kalentereiksi niin, että iltapäiväkerhot tai leikkitreffit eivät pääse unohtumaan. Käyttämällä Canonin magneettista valokuvapaperia voit tehdä pieniä magneetteja, joilla voit kiinnittää aikataulut ja kalenterit jääkaapin oveen.

Maanantaina kuvaamataitoa, tiistaina pelejä, keskiviikkona luonnontieteitä. On vaikea pysyä kärryillä siitä, mitä kaikkea perheen lasten ja teini-ikäisten on muistettava eri tunteja varten viikon mittaan, ja niiden lisäksi tulevat vielä kerhot ja harrastukset.

Kun tulostat lasten lukujärjestykset ja kiinnität ne ilmoitustaululle tai jääkaapin oveen, kaikki näkevät, mitä lasten on muistettava ottaa mukaan minäkin päivänä. Enää sinun ei tarvitse kiiruhtaa koululle viemään unohtuneita nappulakenkiä.

Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella voi myös tulostaa kalentereita, joihin voidaan lisätä syntymäpäiväjuhlat, leikkitreffit tai muut perheen tapahtumat, ja merkitä muistiin, kuka vie tai hakee lapset tiettynä päivänä.

Useimpien PIXMA-tulostimien kanssa yhteensopiva Canon PRINT -sovellus tekee langattomasta tulostamisesta helppoa älypuhelimesta. Sovellusta voi käyttää myös erilaisista pilvipohjaisista palveluista tulostamiseen tai niihin skannaamiseen, joita monet koulut käyttävät nykyään luokka- ja kotitehtävissä, mukaan lukien image.canon, Dropbox™, Google Classroom™, Google Drive™ ja Microsoft OneDrive®. Useimmat Canon PIXMA-sarjan laitteet ovat alkumäärityksen jälkeen yhteensopivia myös Apple® AirPrint®- ja Mopria® for Android -sovellusten kanssa. Voit siis tulostaa mistä tahansa Apple- tai Android-laitteesta yhdellä painikkeen painalluksella, kunhan älylaite on yhteydessä verkkoon.1

2. Nimitarrojen liimaaminen pulloihin ja lounasrasioihin

Valkoinen Canon-tulostin tulostaa pienen paperiarkin, jossa sama kuva tytöstä toistuu kahdeksan kertaa.

Canon SELPHY CP1500 -tulostimella itsetehdyt tarrat voidaan tulostaa neliönmuotoiselle (KC-18IS, 54 x 54 mm), luottokorttikokoiselle (KC-18IF, 54 x 86 mm) tai minikokoisille tarrapapereille (KC-18IL, 22 x 17,3 mm).

Kädet huolellisesti kiinnittämässä vihreään vesipulloon tarraa, jossa on nuoren tytön valokuva.

Irrota taustapaperi ja kiinnitä tarra lapsesi lounasrasiaan tai vesipulloon.

Monet koulut pyytävät nykyisin lapsia tuomaan oman vesipullon joka päivä. Koska yksisarviset, dinosaurukset ja tietyt sarjakuvahahmot ovat hyvin suosittuja alakouluissa, tavarat voivat helposti mennä sekaisin.

Pienikokoisella Canon SELPHY CP1500 -tulostimella ja Canon SELPHY -malliston tarra-arkkien avulla voidaan tehdä omia tarroja pulloihin, lounasrasioihin ja silmälasikoteloihin. Arkkeja on saatavana useita eri kokoja ja niitä voidaan käyttää valokuvien tai asiakirjojen tulostamisessa käytettävän tavallisen paperin sijaan. Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksessa on Label Layout -vaihtoehto, jonka avulla voit valita valokuvan kameran rullasta ja mukauttaa sitä lisäämällä tekstiä, leimoja ja värejä. Myös pikkutarrojen tekeminen onnistuu. Tällöin yhdelle arkille tulostetaan kahdeksan pienempää kuvaa – samanlaisia ​​tai erilaisia.

Onko lounasrasia metallia? Ei hätää! Tulosta tarrat Canon PIXMA -tulostimella Canonin magneettiselle valokuvapaperille. Tarrat kiinnittyvät lounasrasian pintaan, ja voit irrottaa ne, kun haluat pestä rasian.

3. Lisää luovuutta tulostamalla

Musta Canon-tulostin tulostaa lapsen maalausta Canon Magnetic Photo Paperille. Alkuperäinen taideteos on pöydällä tulostimen vieressä.

Voit tulostaa kauniita ja kestäviä kuvia, joissa on paljon yksityiskohtia, jotta lasten taideteokset pääsevät oikeuksiinsa. Jos tulostimessasi on skanneri, voit myös skannata teokset ja tulostaa ne.

Lapset luovat taideteoksiaan usein paperille lyijy-, väri- tai huopakärkikynillä ja maaleilla. Useimpiin Canon PIXMA -tulostimiin sisäänrakennetuilla skannereilla tai älypuhelimen kopiointitoiminnolla lasten taideteokset voidaan nopeasti ja helposti siirtää digitaaliseen maailmaan, minkä jälkeen ne ovat valmiita tulostettaviksi tai vain alkuperäisten kopiointia varten. Canon PRINT -sovellus muuttaa myös älypuhelimen skanneriksi. Voit myös tulostaa jotkin niistä Canonin magneettiselle valokuvapaperille jääkaapin oveen, jotta sinun ei tarvitse pelätä, että alkuperäinen työ sotkeentuu, repeää tai kuluu. Koska arkin koko on vain 10 x 15 cm, saat monta taideteosta esille samaan aikaan.

Toinen mainio tapa asettaa lasten taideteoksia esille on Canon Photo Cube, joka ei ole vain fiksu tapa tallentaa valokuvia ja neliön muotoisia tulosteita, vaan se voidaan myös koristella ulkopuolelta kuvilla, jolloin lopputulos on hyvinkin tekijänsä näköinen. Lapset voivat käyttää sitä parhaiden kesälomakuviensa esittelemiseen tai vaikka projekteihin, esim. eri vuodenaikojen esittämiseen. Photo Cuben mukana tulee kaksi mustekasettia ja 40 arkkia neliömäistä Photo Paper Plus Glossy II -paperia.

4. Omien kirjanmerkkien suunnitteleminen

Canon Creative Park -malleista tehtyjä talon muotoisia kirjanmerkkejä, jotka on järjestetty kirjan avoimille sivuille.

Creative Parkissa on valikoima kirjanmerkkimalleja, mm. nämä söpöt talon muotoiset mallit.

Ylhäältä alaspäin otettu kuva värikkäistä harjoituskirjoista, tarra-arkeista ja Canon SELPHY CP1500 -tulostimesta, joka tulostaa kuvaa nuoresta tytöstä koulupuvussa.

SELPHY-tulostimia voidaan käyttää minkä tahansa älylaitteen kanssa, joten kirjanmerkkien ja tarrojen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

Nuoret voivat myös käyttää PIXMA- tai SELPHY-tulostimiaan koulussa käytettävien kirjanmerkkien suunnitteluun.

PIXMA-käyttäjät löytävät Creative Park -verkkosivustolta valmiita kirjanmerkkejä, kuten erilaisia ​​eläimiä, tai jopa söpöjä pingviinin muotoisia sivumerkkejä.

Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksella ja SELPHY CP1500 -tulostimella käyttäjä pystyy luomaan itse suunniteltuja ​​kirjanmerkkejä. Valitse ensin Bookmark Layout -vaihtoehto ja postikorttikoon (100 x 148 mm:n) paperi. Päätä seuraavaksi, haluatko kohdistaa valitsemasi kuvat kirjanmerkin ylä- tai alareunaan. Bookmark Layout -valinnalla voi myös tulostaa passikuvia bussi- tai kirjastokorttia varten.

5. Rajattomat tulostusmahdollisuudet

Hymyilevä nainen ja lapsi istuvat pöydän ääressä vierellään Canon PIXMA MegaTank -tulostin. Nainen täyttää tulostimen mustesäiliöitä uudelleen lapsen värittäessä tulosteita.

Jos koko perhe käyttää tulostinta säännöllisesti koulu- ja etätyöskentelyyn, Canon PIXMA G3570 -sarjan MegaTank-tulostimien uudelleentäytettävät mustesäiliöt voivat olla taloudellisempi vaihtoehto suurten määrien tulostamiseen.

Perheessä, jossa kaikki käyttävät samaa tulostinta, voi olla mukavaa tietää, että paperinsyötössä on runsaasti kapasiteettia – Canon PIXMA TR4750i -sarjan tulostimen säädettävään etukasettiin voidaan lisätä enintään 100 arkkia tavallista paperia tai jopa 20 arkkia valokuvapaperia. Tulostin pystyy myös automaattiseen kaksipuoliseen tulostamiseen, millä voidaan minimoida paperin käyttöä ja vähentää jätteen määrää.

Canon PIXMA TR4750i -sarjan tulostimissa on kaksi mustekasettia (musta ja väri), joilla saadaan eloisaa jälkeä. Kasetteja on saatavana vakiokoossa ja XL-koossa. XL-kasetilla voi tulostaa kaksi kertaa enemmän sivuja, mikä pienentää tulostuskustannuksia. Skannausta, kopiointia ja miksei myös faksausta varten tulostimissa on korkearesoluutioinen skanneri, jossa on 20 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite, joka on ehdoton laite, kun koulukirjojen sivuja ja valmiita kotitehtäviä halutaan siirtää useille paperiarkeille.

PIXMA TR4750i -sarjan ja useiden muiden PIXMA-tulostimien avulla käyttäjä voi tilata PIXMA Print Plan -palvelupaketin2. Paketti valvoo automaattisesti tulostin mustemäärää ja varmistaa, että vaihtokasetit toimitetaan kotiovelle ennen kuin niitä tarvitaan, joten se on ehdoton ratkaisu vanhemmille, jotka haluavat varmistaa, että yliopistossa opiskelevien vanhempien lasten muste ei pääse koskaan loppumaan. Saatavilla on erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja omien tarpeiden mukaan.

Myös PIXMA G3570 -sarja on hyvä vaihtoehto kiireisille kotitalouksille, joissa on tarvetta suuremmille tulostusmäärille. Näissä MegaTank-tulostimissa on suuret uudelleentäytettävät säiliöt, jotka täytetään yksinkertaisilla, sotkemattomilla mustepulloilla. Täydellä mustepullosarjalla saadaan tulostettua jopa 8 1003 sivua murto-osalla kasettien hinnasta, joten suurten määrien tulostaminen muodostuu paljon halvemmaksi.

Uusi lukukausi tuo mukanaan asioiden järjestämiseen liittyviä haasteita niin vanhemmille, huoltajille kuin lapsillekin. Haasteet voivat olla vielä tavallistakin suurempia, kun lapsi aloittaa uuden lukuvuoden tai vaikka siirtyy uuteen kouluun. Monipuolisuuden, joustavuuden ja laajan liitettävyyden ansiosta Canonin tulostinvalikoima pystyy helpottamaan koko prosessia, auttamaan koko perhettä saamaan asiat järjestykseen sekä tuomaan elämään hauskuutta ja luovuutta.

Teksti: Matthew Richards, Claire Gillo ja Rachel Segal Hamilton

 1. Dropbox on Dropbox Inc:n tavaramerkki.
  Google, Google Classroom ja Google Drive ovat Google LLC:n tavaramerkkejä, eikä Google ole tukenut tätä sivustoa tai liity siihen millään tavalla.
  Microsoft OneDrive on Microsoft Corporationin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
  Apple ja AirPrint ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa sekä muilla alueilla.
  Mopria on Mopria Alliance, Inc:n tavaramerkki.
 2. PIXMA Print Plan -palvelu on saatavilla vain seuraavissa maissa: Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Luxemburg, Norja, Alankomaat, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Portugali, Irlanti ja Iso-Britannia.
 3. Säästötila vähentää mustan musteen kulutusta laskemalla tummuusastetta. Säästötilassa voi tulostaa 26 % enemmän mustavalkosivuja kuin vakiotilassa. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 29103 -standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään vaihto.

Vastaavat tuotteet

 • Canon PIXMA G3570

  MegaTank-tulostimet

  PIXMA G3570 -sarja

  Tulosta, kopioi ja skannaa kotona tällä nopealla, Wi-Fi-yhteydellä varustetulla uudelleentäytettävällä mustesäiliötulostimella
 • Tulostimet kotikäyttöön

  SELPHY CP1500

  Tällä helppokäyttöisellä ja pienikokoisella valokuvatulostimella luot värikkäitä ja erittäin kestäviä tulosteita muutamassa sekunnissa.
 • Mustesuihkutulostimet

  Magnetic Photo Paper MG-101

  Paranna valokuvatulosteiden käytettävyyttä Canonin magneettisella valokuvapaperilla (MG-101).
 • Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Ylhäältä alas otettu kuva avoimesta bullet-päiväkirjasta yhdessä Creative Parkin reunusmallien ja Canon PIXMA -tulostimen kanssa.

  LUOVAA TULOSTUSTA

  Tulosta luetteloita, suunnitelmia ja aikatauluja

  Vapauta luovuutesi Canon PIXMA -tulostimella ja pidä asiat järjestyksessä ympäri vuoden.

 • Nainen istuu työpöytänsä ääressä tehden korostuskynällä merkintöjä tulosteeseen. Vieressä on Canon MAXIFY -tulostin, ja hänen edessään olevasta suuresta ikkunasta näkyy puutarha.

  TULOSTUS

  Parhaat tulostimet kotitoimistoihin

  Tee kotona työskentelystä saumatonta Canonin PIXMA- ja MAXIFY-tulostimilla.

 • Henkilö tulostaa pöydällä olevalla Canon PIXMA -tulostimella perhekuvan tabletissa Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen avulla.

  TULOSTUS

  Langattoman tulostimen käyttäminen

  Ota kaikki älykkäästi irti tulostimestasi.

 • Nuori mies selkä kameraa vasten kurkottaa yli pöydän, jolla on Canon PIXMA tulostin, kasveja ja paperitavaraa.

  TULOSTUS

  Parhaat tulostimet opiskelijoille

  Jokainen opiskelija tarvitsee tulostimen – Löydä parhaat edulliset vaihtoehdot tarpeisiisi.