A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

TULOSTUSVINKKEJÄ

Takaisin kouluun: Canon PIXMA -tulostimen kanssa oppiminen on hauskaa

Mikään ei ole palkitsevampaa kuin omien lasten kasvamisen seuraaminen. On etuoikeus nähdä, miten heidän mielensä kehittyvät ja luovuutensa puhkeavat kukkaan. Olivatpa lapsesi sitten koulussa tai kotikoulussa, läksyjen teko on tärkeä osa lastesi matkaa kohti aikuisuutta. Miellyttävä ja tuttu tila on turvallinen ja innostava ympäristö, jossa voi tutkia kaikenlaista, hankkia tietoa kiinnostavista asioista ja luoda omia projekteja. Kun oikeat työkalut ovat helposti saatavilla, voit osallistua lastesi opiskeluun ja varmistaa hyvän oppimismenestyksen.

Kun on aika miettiä, mitä lapsesi tarvitsee tulevan kouluvuoden aikana, monipuolisen kotitulostimen pitäisi olla luettelon yläpäässä.

Yhdistä helposti

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Tulosta älypuhelimella käyttämällä Canon PRINT -sovellusta. Jos lastesi luovuus pääsee valloilleen kotiläksyjen parissa, he voivat muokata itse tekemiään malleja Canon Easy-PhotoPrint Editor- ja Canon Creative Park -sovelluksilla.

Canon PIXMA TS5350 -sarja on Canonin tulostimien keskikastia ja siten monille loistava valinta – helppokäyttöinen, edullinen ja yhteensopiva älypuhelinten kanssa. Lapset voivat käyttää tulostinta jollain monista Canonin sovelluksista – helppo nakki (viisivuotiaan mielipide)! Langaton yhteys on helppo määrittää, ja voit yhdistää tulostimen useisiin tietokoneisiin tai älylaitteisiin samaan aikaan, joten koko perhe voi käyttää sitä.

Säästä aikaa

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Kotona oppiminen voi tuntua kotityöltä muiden arkirutiinien rinnalla. Ota avuksi Canonin PIXMA-tulostin ja tulosta materiaalit kotona oppimiseen.

PIXMA TS5350 -sarjan tulostimet tukevat useita Canon-tulostussovelluksia (iOS tai Android), mutta monipuolinen Canon PRINT -sovellus on hyvä lähtökohta. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus älylaitteeseen ja muodostaa tulostimeen yhteys näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti, niin voit tulostaa valokuvia ja asiakirjoja sekä skannata ja kopioida. Sovellus on myös yhteydessä ulkoisiin pilvipalveluihin, kuten image.canon, Dropbox, Google Classroom, Google Drive, Instagram ja OneDrive. Aikuiset, teini-ikäiset ja vanhemmat lapset voivat säästää aikaa tulostamalla suoraan näistä suosituista alustoista ja pilvitallennuspalveluista. Canon PIXMA TS5350 -sarjan laitteet ovat alkumäärityksen jälkeen yhteensopivia myös Apple AirPrint- ja Mopria for Android -sovellusten kanssa. Voit siis tulostaa mistä tahansa Apple-tai Android-laitteesta yhdellä painikkeen painalluksella, kunhan älylaitteesi on yhteydessä verkkoon.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
Canon PRINT -sovelluksella voit tulostaa oppimateriaaleja omalta kotisohvaltasi, mikä helpottaa ja nopeuttaa kotona oppimista.

Canon PIXMA TS5350 -sarjan tulostusominaisuudet ovat erinomaiset, mutta siinä on myös skanneri (enimmäistarkkuus 1 200 x 2 400 dpi), jolla voit kopioida opiskelumateriaaleja ja monistaa asiakirjoja helposti ja nopeasti. Canon PRINT -sovelluksella voit säätää asetuksia helposti ja antaa Canon PIXMA TS5350 -sarjan tulostimen hoitaa työn puolestasi.

Inspiroi ja tue luovuutta

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
Kotona oppimista varten tulostetut materiaalit voivat avata lapsillesi oven aivan uudenlaiseen luovaan toimintaan. Kaipaako lapsesi opetusta käsinkirjoituksessa? Tulosta hänelle ohjeita käsinkirjoitukseen!

Haluatko tehdä enemmän? Canon PRINT -sovelluksen lisäksi voit asentaa Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksen ja Canon Creative Park -sovelluksen älypuhelimeesi ja päästää luovuutesi valloilleen. Canon Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella voit muun muassa luoda kollaaseja useista kuvista, luoda kalentereita, suunnitella julisteita ja tulostaa tarroja. Voit tuunata sovelluksen tyylikkäitä asetelmia haluamiksesi tai käyttää valmiita graafisia mallipohjia. Canon Creative Park -sovelluksella voit yhden iltapäivän aikana luoda perhealbumin, tulostaa pakan aakkoskortteja ja taiteilla tapahtumajulisteen. Näistä hauskoista ja luovuutta herättävistä sovelluksista nauttii koko perhe. Ne ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä myös perheen pienimmille.

Rajattomat tulostusmahdollisuudet

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
Canon PIXMA TS5350 -sarjan laitteet käyttävät Canonin ChromaLife100-musteita, jotka tuottavat eloisan ja pitkäkestoisen tuloksen.

Perheessä, jossa kaikki käyttävät samaa tulostinta, kaksisuuntaisen paperinsyötön kapasiteetin riittävyys on tärkeä tieto. Voit ladata Canon PIXMA TS5350 -sarjan tulostimeen jopa 200 arkkia tavallista paperia (100 arkkia takana ja 100 arkkia säädettävässä etukasetissa) tai jopa 20 arkkia valokuvapaperia (vain takasyöttötaso). Canon PIXMA TS5350 -sarjan tulostimet tukevat myös kaksipuolista tulostusta, jolla voit vähentää paperinkulutusta ja hävikkiä. Canon PIXMA TS5350 -sarjan tulostimissa on kaksi Canonin ChromaLife100 -mustekasettia (musta ja väri), jotka tuottavat eloisan lopputuloksen. Kasetteja on saatavana vakiokoossa ja XL-koossa. XL-kasetilla voi tulostaa kaksi kertaa enemmän sivuja, mikä pienentää tulostuskustannuksia.

Kekseliäiden sovellusten ansiosta Canon PIXMA TS5350 -sarjan laite on paljon muutakin kuin pelkkä tulostin! Se on työkalu, jolla voi yhdellä painikkeen painalluksella luoda loputtomasti kuvien ja asiakirjojen kaltaista digitaalista tietoa älypuhelintekniikan ja luovien asettelumallien avulla.

Tulostimen valitseminen

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
PIXMA TS -sarja sisältää valikoiman tulostimia, joista löydät varmasti omia tarpeitasi vastaavan laitteen. Näillä tulostimilla kotiläksyt ja muut tehtävät saavat aivan uuden luovan ulottuvuuden.

Canonin PIXMA-mustesuihkutulostimien valikoimassa on jokaiselle jotakin. Tässä joitain muita PIXMA TS -sarjan tulostimia Canon PIXMA TS5350 -sarjan lisäksi.

Canon PIXMA TS3350 -sarja

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

Tällä 1,5 tuuman LCD-näytöllä varustetulla perusmallilla voit tulostaa reunuksettomia kuvia jopa 5 x 7 tuuman koossa. Tämä kaikenlaiseen kotitulostukseen sopiva edullinen tulostin on hintansa arvoinen. Se on täydellinen apuväline kotiläksyjen tekoon ja erinomainen valinta, jos et tarvitse kaksoissyöttölaitetta.

Canon PIXMA TS5150 -sarja

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

Koko perheelle sopiva Canon PIXMA TS5150 -sarja on PIXMA-valikoimassa samalla tasolla PIXMA TS5350 -sarjan kanssa. Siinä on muuten paljon samaa, mutta erona on suurempi 2,5 tuuman nestekidenäyttö. Canon PIXMA TS5350 -sarjan tavoin Canon PIXMA TS5150 -sarjan tulostimissa on kaksoissyöttölaite. Sen takalokero- ja etukasetti tukevat useita erilaisia papereita ja kirjekuoria A4-kokoon saakka.

Canon PIXMA TS6350 -sarja

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Haluatko tulostaa laadukkaita valokuvia? Canon PIXMA TS6350 -sarjan tulostimissa on viiden erillisen värikasetin järjestelmä (pigmenttimusta, musta, syaani, magenta ja keltainen), joten voit vaihtaa yksittäiset mustekasetit uusiin niiden tyhjennyttyä. Tällä monitoimilaitteella voit tulostaa 10 x 15 cm:n reunuksettomia kuvia jopa 21 sekunnissa, ja langaton tulostus on sillä erittäin helppoa.

Canon PIXMA TS8350 -sarja

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

PIXMA TS -valikoiman kärkipäässä sijaitsee tyylikäs Canon PIXMA TS8350 -sarja. Kuuden värikasetin (pigmenttimusta, musta, syaani, magenta, keltainen ja valokuvasininen) ansiosta tämä tulostin tuottaa huippulaatuisia kuvia. Se sopii niille, jotka arvostavat laatua ja haluavat tulostaa täydellisiä valokuvia. Laitteessa on SD-muistikorttipaikka suoraan muistikortista tulostamista varten, 4,3 tuuman kosketusnäyttö ja monitoimialusta, joka sopii muun muassa tarrojen ja kynsitaiteen tulostamiseen.

Teksti: Claire Gillo

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Printer fun for everyone

LUOVAA TULOSTUSTA

Tulostamisen hauskuutta koko perheelle

Kuusi tapaa piristää kotiasi, arkeasi ja laitteitasi PIXMA-tulostimen avulla.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

TULOSTA JA ASKARTELE

Tarjolla satoja askartelumalleja – maksutta

Creative Parkista voi ladata ja tulostaa käsinukkeja, lautapelejä, värityssivuja, askartelutehtäviä ja paljon muuta hauskaa puuhaa lapsille.

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin