image.canon
alt text goes here

image.canon

Nauti kuvien ja videoiden saumattomasta siirtämisestä laitteista ja verkkopalveluista, sekä ilmaisesta pilvitallennustilasta, automaattisesti Canon-kamerastasi*.

Lue lisää ja lataa

Saumaton tiedostojen siirto ja maksuton tallennustila

Yhdistä Canon-kamerasi* automaattisesti pilveen, jossa kaikki valokuvasi ja videosi – myös CR3 RAW- ja 4K-tiedostot – ovat turvallisesti tallessa 30 päivän** ajan, ja josta ne siirretään automaattisesti laitteisiisi ja verkkopalveluihin. Lisäksi voit nauttia kirjastosi pitkäaikaisesta varastoinnista sosiaalisen median koossa, ja saat myös 10 Gt tilaa tärkeimmille alkuperäistiedostoille.

Image.canon connects your Canon camera* to your world.

Image.canon yhdistää Canon-kamerasi* maailmaasi.

Katso, miten image.canon voi mullistaa tapasi säilyttää, käsitellä ja jakaa kuvia. Ei kaapeleita, kookkaita asemia tai kortinlukijoita. Vain sinä ja kamerasi.

Katso video

Internetin sydämessä

image.canon ei ole pelkkää tallennustilaa. Se tuo automaattisesti tai manuaalisesti Wi-Fi-yhteensopivasta Canon-kamerasta* lähetetyt kuvat yhteen paikkaan, josta ne voivat saumattomasti jatkaa matkaansa.

At the heart of the internet

Automaattinen lähetys

Vuodesta 2020 alkaen julkistetuilla Wi-Fi-yhteensopivilla Canon-kameroilla* voit nauttia automaattisesta taustasiirrosta suoraan image.canon-palveluun, kun olet yhteydessä internetiin.

Automatic transfers

Ilmaista tallennustilaa

Säilytä kaikkia tiedostoja, mukaan lukien CR3 RAW -kuvia ja 4K-videoita, 30 päivän ** ajan – enemmän kuin tarpeeksi aikaa ladata tiedostot laitteisiisi ja siirtää ne suosikkipalveluihisi. Sosiaaliseen mediaan sopivan kokoiset tiedostot talletetaan henkilökohtaiseen kirjastoosi. Tärkeimmille tiedostoille on 10 Gt pitkäaikaista varastointitilaa.

Free storage

Nopeat yhteydet

Tarvitsetpa sitten helppokäyttöistä tallennustilaa perheen kuville tai ammattimaista työnkulkua, image.canon tarjoaa nopeat siirtonopeudet suosikkiverkkopalveluihisi ja tietokoneeseesi.

Fast connections

Kätevää, yksinkertaista ja intuitiivista

Yksinkertaisen ja intuitiivisen image.canon-palvelun keskipisteenä on kätevyys. Lajittele kuvia haluamallasi tavalla ja nauti mutkattomasta jakamisesta sosiaaliseen mediaan tai sähköpostiin.

Convenient, simple and intuitive

Jatkuvaa kehitystä

Image.canon auttaa sinua pysymään ajan tasalla 5G- ja AI-teknologioita tukevassa maailmassa. Palvelu tukee luovuuttasi Google Photos- ja Adobe Creative Cloud -palveluiden kanssa tehtävän yhteistyön ja päivitysten avulla.

Continuously evolving

Katso myös

* Kaikki Canon-kamerat eivät tue automaattista taustasiirtoa. Muista yhteensopivista Canon-kameroista, joissa on Wi-Fi-yhteys, voi siirtää kuvat helposti manuaalisesti suoraan image.canon-palveluun. Luettelo yhteensopivista kameroista on osoitteessa http://image.canon. Yhteensopivat kamerat on yhdistettävä internetiin Wi-Fin kautta.
** 30 päivän kuluttua kuvat poistetaan, ellei niitä ole siirretty pitkäaikaiseen säilytykseen.