image.canon 1.5.0

CANONIN KAMERA- JA TULOSTINSOVELLUKSET

IMAGE.CANON

Nauti kuvien ja videoiden saumattomasta siirtämisestä laitteista ja verkkopalveluista, sekä ilmaisesta pilvitallennustilasta, automaattisesti Canon-kamerastasi1.

IMAGE.CANON

Saumaton tiedostojen siirto ja maksuton tallennustila

Yhdistä Canon-kamerasi1 automaattisesti pilveen, jossa kaikki valokuvasi ja videosi – myös RAW- ja 4K-tiedostot – ovat turvallisesti tallessa 30 päivän2 ajan, ja josta ne siirretään automaattisesti laitteisiisi ja verkkopalveluihin. Lisäksi voit nauttia kirjastosi pitkäaikaisesta varastoinnista sosiaalisen median koossa, ja saat myös 10 Gt4 tilaa tärkeimmille alkuperäistiedostoille.

Enemmän kuin pelkkä säilytyspaikka

image.canon tallentaa valokuvasi ja videosi paikkaan, jossa ne ovat helposti käytettävissä – jotta voit kertoa tarinasi ystäville, perheenjäsenille tai someyleisöllesi.

Uusimmat toiminnot

Lisäämme sovellukseen jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotta kuvasi ja videosi pysyvät aina saatavilla ja voit integroida ne erilaisiin työnkulkuihin, kuten kaikkiin Google Kuvat -tileihin.

 • Frame.io-tuki

  Kameralla otetut valokuvat ja videot siirretään automaattisesti editointiohjelmistoon, kuten Adobe Premiere Pro (Frame.io:n kautta).

 • Adobe Photoshop Lightroom -videotuki

  Siirrä videoleikkeitä ja valokuvia Lightroomiin.

 • Support Adobe Lightroom -yrityskäyttäjät

  Voit yhdistää image.canon-palvelun Lightroom-yritystiliin.

image.canon yhdistää Canon-kamerasi1 omaan maailmaasi.

Katso, miten image.canon voi mullistaa tapasi säilyttää, käsitellä ja jakaa kuvia. Ei kaapeleita, kookkaita asemia tai kortinlukijoita. Vain sinä ja kamerasi.

image.canon – tallennus ja jakaminen

Tiedostojen lataaminen pilveen on vasta tarinan alku.

 • image.canon 1.5.0

  Saumaton lataus

  kamerasta pilveen automaattisesti.1

 • image.canon 1.5.0

  30 päivän rajoittamaton tallennustila

  Tallenna tiedostoja tilapäisesti, kunnes siirrät ne pitkäaikaiseen säilytykseen.

 • image.canon 1.5.0

  Automaattinen lataus

  Lataa kuvat automaattisesti ja käsittele niitä paikallisesti.

 • image.canon 1.5.0

  Kuvien automaattinen edelleenlähetys

  Lähetä edelleen Adobe-, Frame.io-, Flickr- tai Google-alustalle.

 • image.canon 1.5.0

  Kuvien käsittely pilvessä

  Tämä tehokas työkalu parantaa kuvanlaatua.3

 • image.canon 1.5.0

  Pitkäaikainen säilytys

  Jopa 10 Gt:n rajoittamaton tallennustila.

 • An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

  Automaattinen lähetys

  Vuoden 2020 jälkeen julkaistuissa Wi-Fi-yhteensopivissa Canon-kameroissa1 voit hyödyntää automaattista taustasiirtoa suoraan image.canon-palveluun, jonka kautta voit käyttää pilvitallennustilaa ja pilvessä olevia kuvankäsittelyratkaisuja.

  Internetin sydämessä

  image.canon ei ole pelkkää tallennustilaa. Se tuo automaattisesti tai manuaalisesti Wi-Fi-yhteensopivasta Canon-kamerasta1 lähetetyt kuvat yhteen paikkaan, josta ne voivat saumattomasti jatkaa matkaansa.

  A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
  Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

  Nopeat yhteydet

  Tarvitsetpa sitten helppokäyttöistä tallennustilaa perheen kuville tai ammattimaista työnkulkua, image.canon tarjoaa nopeat siirtonopeudet suosikkiverkkopalveluihisi ja tietokoneeseesi.

  Ilmaista tallennustilaa

  Säilytä kaikkia tiedostoja, mukaan lukien RAW-kuvia ja 4K-videoita, 30 päivän2 ajan – enemmän kuin tarpeeksi aikaa ladata tiedostot laitteisiisi ja siirtää ne suosikkipalveluihisi. Sosiaaliseen mediaan sopivan kokoiset tiedostot talletetaan henkilökohtaiseen kirjastoosi. Tärkeimmille tiedostoille on 10 Gt pitkäaikaista varastointitilaa.4

  Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
  Mies pitää älypuhelinta toisessa kädessään ja Canon-kameraa toisessa kädessään. Hän katsoo kameran LCD-näyttöön.

  Kätevää, yksinkertaista ja intuitiivista

  Yksinkertaisen ja intuitiivisen image.canon-palvelun keskipisteenä on kätevyys. Lajittele kuvia haluamallasi tavalla ja nauti mutkattomasta jakamisesta sosiaaliseen mediaan tai sähköpostiin.

  Yhteensopivuus Canon-kameroiden kanssa

  Katso tästä luettelo Canon-kameroista, jotka voi yhdistää image.canon-palveluun.
  Lue lisää

  Tilauspalvelut

  Lue lisää Canonin tilauspalveluista, jotka liittyvät neuroverkkoihin perustuvaan kuvankäsittelyyn pilvipalvelussa. Voit käsitellä huippulaatuisia RAW-kuvia image.canon-palvelun syväoppimistekniikan ansiosta. RAW-kuvia voi käsitellä pilvessä samalla tavalla kuin kamerassa.3
  Lue lisää

  Tukipalvelu

  Etsitkö tätä ohjelmistoa Canon-tuotteellesi?
  Lue lisää

  Vastaavia tuotteita

  Google Drive, Google Kuvat, Google One ja YouTube ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Adobe, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Frame.io ja näiden palveluiden logot ovat Adoben tavaramerkkejä ja/tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Wi-Fi® on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tuotemerkki. Kaikki mainitut yrityksien, tuotteiden ja palveluiden nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.
  1. Kaikki Canon-kamerat eivät tue automaattista taustasiirtoa. Muista yhteensopivista Canon-kameroista, joissa on Wi-Fi-yhteys, voi siirtää kuvat helposti manuaalisesti suoraan image.canon-palveluun. Luettelo yhteensopivista kameroista on osoitteessa https://image.canon/st/en/connectable-models.html. Yhteensopivat kamerat on yhdistettävä internetiin Wi-Fin kautta.
  2. Kuvat poistetaan 30 päivän kuluttua, ellei niitä ole siirretty pitkäaikaiseen säilytykseen.
  3. Tämä on maksullinen palvelu, joka on käytettävissä vain tietyissä Canon-kameroissa.
  4. Jos palvelua ei käytetä 1 vuoteen, kaikki kuvat poistetaan niiden vanhentumispäivästä riippumatta.