Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kuvatulostimet

Tulosta upeita ja pitkään säilyviä valokuvia kotona älypuhelimesta, digikamerasta, SD-kortilta tai muusta laitteesta helppokäyttöisellä SELPHY-kuvatulostimella.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Ikuista tärkeät muistot upeiksi tulosteiksi langattomasti missä ja milloin tahansa.

Featured article1

Tulostimet

Fast lab quality

Studiotasoisia tulosteita nopeasti

Esitellyt toiminnot ovat saatavilla myös muihin Wi-Fi-ominaisuudella varustettuihin SELPHY-tulostimiin ja Canon PRINT -sovellukseen.

Katso video

Tulostus älylaitteesta

SELPHY CP1300 on SELPHY-malliston paras vaihtoehto älypuhelintulostusta varten. Sen avulla voit tulostaa nopeasti ja helposti langattomalla yhteydellä Android- ja iOS-mobiililaitteesta joko suoraan tai Canon PRINT -sovelluksen avulla.

Smart Device Printing

SELPHY-kuvatulostimeen on saatavana useita erilaisia tulostustarvikkeita. Tarjolla on materiaaleja postikorttien tulostukseen, neliötarroja tulostukseen älypuhelimelta ja monia muita valokuvatulostukseen sopivia ratkaisuja.

ID photos

Passikuvat

ID Photo Print -toiminnolla voit tulostaa passikuvia niin omaan kuin ammattikäyttöön. Voit valita yleisesti hyväksytyn standardikoon tai mukautetun koon. Paperin säästämiseksi voit tulostaa samalle arkille useita samankokoisia tai erikokoisia passikuvia.

Square Prints

Neliönmuotoiset kuvat (esim. Instagram-kuvat)

Soveltuu hyvin älypuhelimella ja kompaktikameroilla otettujen, esimerkiksi Instagramissa olevien kuvien tulostamiseen. Luo kuvista kortteja, albumeita tai erilaisia koristeita ja sisustuselementtejä.

Credit Cards

Luottokorttikoko

Luottokorttikoko sopii pienissä kehyksissä, lompakossa tai käsilaukussa säilytettäville valokuville.

Mini Stickers

Pienoistarrat

Pienoistarroja voi käyttää esimerkiksi koristeluun ja muihin luoviin projekteihin.

Väriaine- ja paperipakkaukset

SELPHY-tulostimien väriaine- ja paperipakkaukset sisältävät aina tiettyyn kuvamäärään sopivan määrän väriainetta ja paperia, joten molemmat tarvikkeet voi vaihtaa samalla kertaa. KC-sarjan tulostusmateriaalien käyttöön tarvitaan erikseen saatava luottokorttikoon paperikasetti.

Edullinen ja kiinteä tulostekohtainen hinta säästää rahaa

Pixel to Print

Pikseleistä tulosteiksi

SELPHY-kuvatulostimilla voit tulostaa monessa eri koossa, yhdistää useita kuvia samalle sivulle ja luoda kauniita kollaaseja, joihin voit lisätä väritehosteita. Automaattinen kuvan optimointi parantaa tulostuslaatua ja tuottaa parhaat tulokset.

Kuvan optimointi

Kuvan optimointi tunnistaa ja korjaa kuvien virheitä, säätää kasvojen kirkkautta ja värejä ja poistaa kohinaa. Näin tulosteista tulee entistä selkeämpiä ja sävykkäämpiä.

Kuvan optimointi harmaa

Image optimize
Dye Sub

Värisublimaatio

Värisublimaatiotekniikka tuottaa studiolaatuiset tulosteet, jotka säilyvät albumissa jopa 100 vuotta. Erikoispinnoitteen ansiosta tulosteet ovat täysin kuivia sekä vedeltä, sormenjäljiltä ja naarmuilta suojattuja.

100 vuottaVärisublimaatio

Tulosta mistä vain ja millä tahansa laitteella

SELPHY-tulostimella voit tulostaa kuvasi Tulosta valokuvia suoraan älylaitteesta, kamerasta, muistikortilta, USB-muistista tai tietokoneesta. Luo usealla älypuhelimella otetuista kuvista yksilöllisiä kuvakollaaseja Canon PRINT -sovelluksen Party Shuffle -toiminnolla.

Print Anywhere

Kulkee aina kätevästi mukana

Pienen ja kevyen SELPHY-tulostimen voi ottaa helposti mukaan esimerkiksi lomalle, sukulaisten luokse tai juhliin. Näin yhteiset hetket voi tulostaa kauniiksi kuviksi saman tien.

Easy to Carry

Tuki

Inspiroidu – rekisteröidy nyt

Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Rekisteröidy nyt

iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Android™, Google Cloud Print™ ja Picasa™ ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

Windows® ja Windows-logo ovat Microsoft-konsernin tavaramerkkejä.