LUOVAA TULOSTUSTA

Herätä perheesi muistot eloon tulostamalla

Tärkeiden perhemuistojen tulostaminen voi auttaa muistamaan paremmin, mutta ei siinä vielä kaikki. Jatka valokuvaamista viiden luovan vinkkimme avulla!
Kolme pientä lasta istui yhdessä sängyllä katsomassa tulostettuja perhekuvia.

Perhekuvien ottaminen on nykyään jo melkein liian helppoa. Pidämme älypuhelimia ja muita laitteita jatkuvasti mukana ja ikuistamme joka sekunnin lastemme touhuista. Kuvat hautautuvat kuitenkin pian puhelimen digitaalisen tallennuksen syövereihin ja harvoin katselemme niitä uudelleen. On kuitenkin olemassa keinoja pitää arvokkaat muistot lähellä.

Leti on neljän 1–8-vuotiaan lapsen kiireinen äiti. Vaikka hän onkin innokas Instagram-vaikuttaja, ovat myös valokuvatulosteet olleet hänelle aina tärkeitä. "Otimme kuvia filmille rullakaupalla ja odotimme innolla, että saimme hakea kuvat. Nykyään olemme menettäneet tämän kokemuksen, sillä kuvat on tallennettu joko pilveen tai puhelimeen. Kuvat ovat tallessa, mutta emme oikeastaan näe niitä."

Leti, hänen miehensä, Zac, ja heidän lapsensa löysivät Canon SELPHY Square QX10- ja Canon SELPHY CP1300 -tulostimien sekä Canon EOS 250D -kameran avulla lukemattomia keinoja kertoa tarinoitaan ja ikuistaa tulostamisen ilo samalla, kun he jakavat luomuksiaan.

1. Pidä yhteyttä räätälöidyillä korteilla

Nainen kiinnittää perhekuvan korttiin.

Leti tulostaa perhekuvia Canon SELPHY CP1300 -tulostimella ja tekee niistä onnittelukortteja ystävilleen ja sukulaisilleen. Helppo tapa lähettää persoonallinen tervehdys.

Nainen auttaa sylissään olevaa pientä tyttöä laittamaan kortin kirjekuoreen.

Luovien korttien tekeminen Canon SELPHY Square QX10 -tulostimella luotavien itseliimautuvien tulosteiden avulla on helppoa koko perheen puuhaa.

Itsetehtyjen korttien lähettäminen on erinomainen tapa pitää yhteyttä sukulaisiin ja ystäviin. Letin mielestä fyysiset kuvat tuovat persoonallista otetta ja tuntuvat lähes siltä, kuin olisi paikalla, vaikka asuisikin kaukana. "Ostan onnittelukorttipohjia, jotta lapset voivat tulostaa SELPHY CP1300 -tulostimella omia kuvia, joita voi lisätä kortteihin", hän kertoo. "Siten he voivat luoda jotakin erityistä ja erilaista sekä kertoa samalla läheisille merkityksellisiä tarinoita, olipa kortti sitten isovanhemmille, tädeille tai sedille, ystäville tai kenelle tahansa."

Leti suunnittelee käyttävänsä tulostinta lapsensa syntymäpäiväkutsuihin ja hänellä on myös hauska idea kiitoskortteja ajatellen. "Voisimme ottaa lapsista kuvia leikkimässä lahjoilla, jotka heille on annettu, ja käyttää kuvia persoonallisissa kiitoskorteissa", hän suunnittelee. Letin sukulaiset asuvat kaukana, joten säännöllinen kuvakorttien tekeminen auttaa häntä pitämään heidät lähempänä.

2. Kartoita lastesi kasvua

Mies auttaa tytärtään liimaamaan valokuvan venytetyn sammakon muotoiseen pituusmittaan.

Itseliimautuvat SELPHY Square QX10 -tulostimen valokuvatulosteet sopivat mainiosti pituusmittaan. Hauska tapa saada perheen pienimmät seuraamaan omaa kasvuaan.

Kaksi pientä lasta istuu sängyllä Canon SELPHY Square QX10 -tulostimen vieressä, ja heidän äidillään on SELPHY Photo Layout -sovellus auki puhelimessa.

On helppoa muistella menneitä, valita aiempien vuosien kuvia ja lähettää tulosteet suoraan SELPHY Square QX10 -tulostimesta SELPHY Photo Layout -sovellukseen.

Letin lasten mielestä on hauskaa seurata omaa pituuskasvuaan, ja he ovat aina halunneet, että pituus merkitään seinään. Leti on uudistanut tämän valokuvauksen avulla. "Ostin pituusmitan ja laitoin sen seinälle. Lapset voivat ottaa kuvia toisistaan koska vain ja tulostaa SELPHY Square QX10 -tulostimella. Voimme myös muistella menneitä käyttämällä puhelimeni Muistot-toimintoa jaSELPHY Photo Layout -sovellus tekee kuvien valitsemisesta ja tulostamisesta helppoa lapsille.

Voit tulostaa ja tehdä oman kasvukaaviosi useilla eri malleilla Canonin Creative Park -sovelluksessa.

"Heidän mielestään QX10-tulostin on mahtava, sillä se on todella helppokäyttöinen. Se on tarpeeksi pieni, jotta he pystyvät kannattamaan sitä ja sen voi yhdistää saumattomasti Wi-Fiin puhelimen tai muun laitteen kautta. On myös hienoa, että se toimii omalla ladattavalla akulla, joten lapset voivat käyttää sitä missä vain ilman virtajohtoa."

Tulostin tuottaa neliönmuotoisia valokuvia, joiden reunaan jää tarpeeksi tilaa kuvatekstille. Tämä on erityisen kätevää, jotta voi kirjoittaa kuvauspäivämäärän ja pituuden. Voit myös irrottaa taustan, jolloin saat itseliimautuvan pinnan, joka on täydellinen kuvien liimaamiseen pituusmittaan.

3. Käytä tulostettuja kuvia kodin sisustamiseen

Kaksi kehystettyä muotokuvaa alhaalla olevalla hyllyllä mansikkaa esittävän kuvan, sateenkaaren värisen lelun ja Canon SELPHY CP1300 -tulostimen vieressä.

SELPHY CP1300 -tulostimella tulostat korkealaatuisia 6x4-tuuman kokoisia valokuvatulosteita. Sillä voi myös tulostaa kuvakollaaseja useilla asetuksilla ja jopa erilaisia tarroja. 6x4-tuuman kokoisia valokuvakehyksiä on helppo löytää, joten voit luoda kätevästi viimeisteltyjä taideteoksia kotiin tai antaa lahjaksi sukulaisille ja ystäville.

Valkoisella puupinnalla oleva hennon vaaleanpunainen Canon SELPHY CP1300 -tulostin tulostamassa kuvaa. Ympärillä on kehyksissä ja ilman kehyksiä olevia perhekuvia, Canon EOS 250D -kamera ja vaaleanpunaisia kukkia.

Leti kertoo, että lapset olivat innostuneita tulostimesta sekä siitä, että he pääsevät puuhastelemaan yhdessä perheen kanssa. "Lapsille oli iso juttu päästä tulostamaan omia kuviaan."

Leti uskoo, että kuvien tulee nähdä päivänvaloa sen sijaan, että ne haudataan elektroniikkalaitteiden uumeniin. SELPHY CP1300 -tulostimella voit tulostaa 6x4-tuuman vakiokokoisia valokuvatulosteita vain 47 sekunnissa. Lisäksi sillä voi tulostaa eri kokoisia pienoistarra-arkkeja, joihin voi lisätä omia luovia vaihtoehtoja. SELPHY Square QX10 -tulostimella voit tulostaa suoraan älylaitteista Wi-Fi-yhteydellä, mutta CP1300-tulostimessa on myös muistikorttipaikka ja PictBridge-portti, joka sopii loistavasti esimerkiksi Canon EOS 250D -kameralla otettujen kuvien tulostamiseen.

Kääntyvän värinäytön ansiosta SELPHY CP1300 -tulostinta on helppo käyttää ja lisävarusteena akku mahdollistaa tulostamisen ilman verkkovirtaa.

"Koska tulostin tuottaa 6x4-tuumaisia vakiokokoisia kuvia, oikeankokoiset kehykset on helppo löytää ja niissä riittää valinnanvaraa", Leti mainitsee. "Valokuvatulosteiden kehystämisessä ja sijoittelussa ympäri kotia pidän siitä, että kuvat ovat esillä. Kuvia ei tarvitse hake laitteelta, joka pitää ensin käynnistää, sillä lasten kärsivällisyys ei välttämättä riitä siihen.

"Isommat lapset haluavat pitää esillä valokuvatulosteita itsestään vauvoina ja taaperoina. Erityisistä hetkistä luodut kehystetyt kuvat ovat upeita lahjoja sukulaisille ja ystäville. Loppujen lopuksi minusta tuntuu, että kehystetty kuva on fyysinen esine, joka erottuu joukosta, kun taas digitaalinen kuva hukkuu pilveen."

Voit käyttää SELPHY CP1300- ja SELPHY Square QX10 -tulostinten valokuvatulosteita lastenhuoneen koristeluun pienokaisen syntymän kunniaksi. Koristeluun voi käyttää perhekuvia ja ultraäänikuvaa ennen kuin vauvasta on otettu ensimmäiset valokuvat.

4. Kerro tarina kuvien avulla

Nainen irrottaa tulostetun kuvan taustapaperia, jotta sen voi liimata leikekirjan kanteen.

Itseliimautuvien SELPHY Square QX10 -tulostimen tulosteiden taustan ansiosta ne on helppo liimata leikekirjaan, joten ne saa kiinnitettyä ilman sotkua.

Vanhempi ja lapsi koristelevat leikekirjan kantta perhekuvilla.

Lapset ihastuvat nopeasti tulostamiseen. Lisää hauskoja ideoita, joita voi lisätä tulosteisiin, kuten kuvatekstejä, kuvia ja tarroja: SELPHY Photo Layout -sovelluksessa.

Letin lapset ovat todella innostuneita leikekirjan parissa puuhastelusta. Perhe on suunnitellut lukuisia telttaretkiä ja he nappaavat mielellään kuvia seikkailuistaan. "Kamerasta, jota käytimme kuvien pikatulostukseen, oli jatkuvasti paperi lopussa. Puhelimella tai esimerkiksi Canon EOS 250D -kameralla voimme ottaa kuvia niin kauan kuin haluamme ja ottaa kuvia nopeasti hetkessä. Myöhemmin voimme vain valita, mitkä kuvat haluamme tulostaa.

"SELPHY Square QX10 -tulostin on ihanteellinen leikekirjan parissa puuhasteluun," Leti lisää. "Se tulostaa 68 x 68 mm:n neliönmuotoisia kuvia suuremmille, 72 x 85 mm:n arkeille. Näin tulostettuihin kuviin jää tilaa kuvateksteille. Lapset pitävät pienten suloisten kuvien lisäämisestä valokuviin tulosteiden luomisvaiheessa. Paperin kääntöpuolen irrotettavan suojapaperin alta tulee esiin itseliimautuva tarrapinta. Tämä on kätevää, koska he voivat luoda leikekirjoja helposti asettelemalla kuvat haluamiinsa kohtiin ilman teippiä tai liimaa."

5. Ole mukana hetkessä.

Lasten parvisängyllä otetut iloiset kuvat.

Lapset haluavat huoneeseensa kuvia äidistään ja isästään. Canon EOS 250D on täydellinen perhekuvien ikuistamiseen, sillä se on erittäin pienikokoinen ja helppokäyttöinen ja samalla sen kuvanlaatu on erinomainen.

Mies auttaa tytärtään ottamaan kuvan muista perheenjäsenistä Canon EOS 250D -kameralla.

EOS 250D -kameran kääntyvän näytön ansiosta kuvien yhdistelystä tulee todella intuitiivista jopa pienille lapsille. Täysin ympäri kääntyvän näytön avulla on kätevää ottaa selfieitä.

Letin mielestäCanon EOS 250D sopii täydellisesti lapsiperheeseen. Se on helppokäyttöinen sekä aikuisille että lapsille. Mikä parasta, sisäisen Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta se tallentaa saumattomasti koko luomisprosessin kuvien ottamisesta tulostamiseen. "Lapset todella nauttivat ottaa toisistaan valokuvia, selfieitä ja kuvata puuhastelujaan. Täysin ympäri kääntyvä näyttö on erinomainen tähän, sillä voit sommitella kuvaa samalla kun olet kameran edessä."

Omia kuvia luodessaan Leti nautti kameroiden ja tulostinten monipuolisista toiminnoista. "Ne ovat erinomaisia tuotteita – erittäin käyttäjäystävällisiä, kompakteja ja yksinkertaisia ja samalla laatu on uskomatonta. Tulosteet ovat todella eloisia ja kestävät ikuisesti. Lisäksi lapset voivat tutustua moniin luoviin ideoihin. Se todellakin toimii hyvin Zacilla ja minulla. Suunnittelen erityistä projektia, jonka annan hänelle hääpäivämme kunniaksi. Aion koota aikajärjestykseen yhteisen tarinamme ensitapaamisestamme lähtien. Canon-tuotteet sopivat erinomaisesti luoviin kokeiluihin. Ne ovat mahtavia."

Teksti: Matthew Richards

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit