OHJELMISTO

Professional Print & Layout -ohjelmisto

Yhdistä Canon imagePROGRAF PRO -sarjan tulostin Professional Print & Layout -ohjelmiston kanssa ja nauti upeasta suorituskyvystä, väreistä, yksityiskohdista ja sävyistä. Voit kehittyneiden tulostusasetusten ansiosta tulostaa työsi nopeasti tarkkojen vaatimusten mukaisesti ja esitellä niitä ylpeänä.

Lataa uusin versio

Image

Kiinteästi asennettava

Professional Print & Layout on saatavilla sekä Windows- että Mac (iOS) -käyttöjärjestelmään, ja se lisätään yhteensopiviin valokuvasovelluksiin automaattisesti ohjelmiston asennuksen aikana. Print Studio Pro voidaan asentaa samaan aikaan, joten voit valita ohjelman tarpeidesi mukaan.

LATAA

Yhteensopivat tulostimet

Ota kaikki hyöty irti Professional Print & Layoutista seuraavissa Pro-tulostimissa.

Professional Print & Layoutin käynnistys

Aloita avaamalla kuvasi Adobe Photoshop-, Photoshop Elements- tai Lightroom Classic -ohjelmassa. Canonin Digital Photo Professional -ohjelmassa kuvat voi valita suoraan kansiosta. Tämä voidaan avata myös erillisenä ohjelmana.

Päänäytön asettelu

Tulosta nopeasti ja laadukkaasti Professional Print & Layoutin sujuvan ja tarkan työnkulun ansiosta. Käyttöliittymä tarjoaa kehittyneitä ja suoraviivaisia tulostusasetuksia, ja voit keskittyä työhön yksinkertaisen vaiheittain etenevän tulostuksen varmistaessa helppokäyttöisyyden.

Image

1. Yksi tulostusasetusten ikkuna

Käytä perusasetuksia, kuten tulostimen, tulostusmateriaalin, usean kuvan asettelun sekä paperikoon ja -laadun valinta, ja tarkastele tietoja laajentamalla välilehtiä.

Image

2. Hienosäädetty asettelu

Valitse reunukseton tulostus tai rajaa reunuksia numeroarvoilla tai liukusäätimillä.

Image

3. Värienhallinta

Valitse ICC-profiilit ja renderöintitapa ja tuota kuvia, jotka siirtyvät optimaalisesti näytöstä paperille.

Image

4. Tulosta

Lähetä kuvat tulostukseen valitsemalla kopioiden määrä.

Image

5. Pikavalinta

Tallenna usein käytetyt asetukset nopeaa tulostusta varten tai anna omat valintasi.

Vie valokuvatulostus uudelle tasolle

Säilytä sävyt, terävyys ja tarkka värientoisto tällä luotettavalla ja dynaamisella ohjelmistolla. Sisäinen DPRAW aitoa teräväpiirtotulostusta varten ja HDR-tulostustoiminto korostusten* toistoon muodostavat työkalun, joka antaa valokuvillesi uuden ulottuvuuden.

*Vain Canon EOS -kamerat.

Image

HDR-tulostus

Näytä RAW-kuvilla, miltä maailma näyttää silmiesi läpi. Professional Print & Layoutin HDR Print hyödyntää RAW-kuvien laajaa ja dynaamista aluetta ja tuottaa todenmukaisempia kuvia. Ohjelmiston kattava kuvankäsittely toimii hyvin yhdessä Adobe RGB:n kanssa ja tuottaa kuvia, jotka ylittävät muiden kuvankäsittelyohjelmien kyvyt.

Image

DPRAW

Lisää kuviin syvyyttä ja tekstuuria DPRAW Print toimintoa käyttämällä. Professional Print & Layout voi käyttää DPRAW-muodossa* tallennettujen RAW-kuvien tarkennustietoja ja palauttaa kuviin elävöittävää terävyyttä. Pikseleitä, joilla on oikea tarkennus, korostetaan enemmän, kun taas pikselit, joilla ei ole oikeaa tarkennusta, pysyvät ennallaan. Tämä varmistaa sulavat sävyt ilman terävyyssuodattimille tyypillistä kohinaa.

*Canon EOS 5DMKIV ja Canon EOS R

Image

ICC Profile

Ota kaikki hyöty irti imagePROGRAF PRO -sarjan ominaisuuksista ICC-profiilia käyttämällä. Kehittynyt tulostinprofiili ja helppokäyttöinen mustan pisteen kompensointi parantavat värientoistoa. Valitse mustan pisteen kompensointi ja säädä kuvan sävyä, jotta kuvan ICC-profiilin tummin piste vastaa tulostimen ICC-profiilin tumminta pistettä.

Print Studio Pro

Canonin Print Studio Pro -laajennus mahdollistaa sujuvan työnkulun aina valmiiseen tulostettuun tuotteeseen saakka. Tämä ohjelmisto on suunniteltu erityisesti Canonin ammattitasoisille tulostimille ja tekee tulosteiden ammattimaisesta viimeistelystä yksinkertaista.

Lue lisää

Image

Muuta kiinnostavaa