TULOSTUSVINKKEJÄ

6 syytä sille, miksi tarvitset MegaTank-tulostimen

Onko aika vaihtaa MegaTank-tulostimeen? Tutustu Canon-malliston etuihin.
Canon Camera
Canonin PIXMA G -sarjan MegaTank-tulostimissa on kiinteät täytettävät mustesäiliöt, joissa käytetään poikkeuksellisen riittoisia pulloja tavallisten kasettien sijaan. Samoilla mustepulloilla voi tulostaa tuhansia sivuja, joten ne riittävät kuukausiksi tai jopa vuosiksi. Tulostimet ovat tavallisia tulostimia edullisempia ja helppoja käyttää, ja ne sopivat hyvin koti-, toimisto- ja opiskelijakäyttöön.

Saatavilla on erilaisia MegaTank-tulostinmalleja, joista voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan. Kaikki tulostimet ovat tehokkaita, mutta jos tulostusnopeus on tärkeä, nopeimmat MegaTank-mallit PIXMA G3560 ja PIXMA G2560 voivat säästää aikaasi. PIXMA G3560 -tulostimessa on sisäinen Wi-Fi, samoin kuin pilvitoiminnoilla varustetussa PIXMA G3520 -tulostimessa, jotta voit etätulostaa älylaitteilla.

PIXMA G2520, PIXMA G2560, PIXMA G3520 ja PIXMA G3560 ovat monitoimitulostimia, joilla voit tulostaa, kopioida ja skannata. Jos haluat vain MegaTank-tulostimella saatavia pitkän aikavälin kustannussäästöjä, PIXMA G1520 on erillinen tulostin ilman skannaus- ja kopiointitoimintoa.

Etsitpä helppokäyttöistä perustulostinta perheelle, luotettavaa laitetta opiskelijalle tai edullista vaihtoehtoa paljon tulostavalle yritykselle, tässä on kuusi syytä sille, miksi MegaTank-tulostin on toimiva valinta.
Ylhäältä kuvattu Canon PIXMA G3520 -tulostin, jonka ympärillä pöydällä on askartelupapereita.

Canon MegaTank -sarjassa on täyteläiset värit ja se tuottaa poikkeuksellisen teräviä tulosteita, joissa pienimmätkin yksityiskohdat näkyvät.

1. Korkea laatu, edulliset tulosteet

MegaTank-tulostinten perusmalleilla (PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520, G1520) voi tulostaa jopa 7 6001,2 sivua yhdellä mustalla mustepullolla säästötilassa tai jopa 7 7001 sivua väriainesarjalla. Näissä MegaTank-tulostimissa on myös 100 arkin takakasetti, jotta voit käyttää enemmän aikaa töihin ja vähemmän tulostimen täyttämiseen.

Jos tulostat säännöllisesti suuria määriä, valitsemalla Canon PIXMA G5050-, G6050- tai G7050-tulostimen saat jopa 8 3003 sivua mustalla musteella säästötilassa, sekä automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ja suuren kapasiteetin etu- ja takakasetin yhteensä 350 arkille tavallista paperia erittäin tuottavia ympäristöjä varten.

Canonin MegaTank-tulostinten huomattavat kustannussäästöt ja tuottavuuden parannukset saadaan tulostuslaadusta tinkimättä. MegaTank-tulostimissa on dye-pohjaisten värillisten musteiden täyteläiset värit, ja pigmenttimustalla musteella tulostat poikkeuksellisen terävät asiakirjat. Myös erittäin pieni teksti ja värillisillä taustoilla olevat valkoiset kirjaimet pysyvät hyvin selkeinä.
Nainen kiinnittämässä valokuvatulosteita ilmoitustaululle. Canon PIXMA G3520 -tulostin on alla olevalla työpöydällä.

Canon MegaTank -tulostimissa on täytettävät mustesäiliöt, joilla voi tulostaa tuhansia sivuja, jotta voit keskittyä muihin asioihin.

2. Helposti täytettävät mustesäiliöt

MegaTank-tulostinten mustesäiliöiden täyttö on helppoa ja sen voi tehdä kuka tahansa kotona tai toimistossa. Integroidut mustesäiliöt näkyvät tulostimen etupuolella, joten mustetasoja on helppo seurata. Kun säiliöt on täytettävä, avaat vain värikoodatut korkit ja asetat mustepullot paikoilleen, jotta muste ruiskutetaan säiliöihin.

Canonin kätevien mustepullojen avulla täyttö sujuu siististi ja nopeasti. MegaTank-tulostimissa kunkin mustesäiliön suuaukko on erilainen. Suuaukot vastaavat uusien mustepullojen suuttimia, joten mustetta ei voi lisätä vahingossa väärään säiliöön. Pullojen tyhjeneminen myös pysähtyy automaattisesti, kun säiliöt ovat täynnä.
Canon MegaTank -tulostinten täytettävät mustepullot.

Ei huolta musteen läikkymisestä – pullojen täyttö päättyy automaattisesti, kun säiliö on täysi.

Canon PIXMA G3520 -tulostimeen lisätään mustetta.

Mustetasoja on helppo seurata, koska mustesäiliöt ovat näkyvissä tulostimen etupuolella.

3. Nopea tulostus

Canon PIXMA G3560- ja PIXMA G2560 -tulostimen mustavalkoisten asiakirjojen tulostusnopeus on 10,84 kuvaa/min ja väritulosteiden 6,04 kuvaa/min. Ne ovat hyviä vaihtoehtoja tiukkoihin aikatauluihin.

Kun työt ovat vieläkin kiireellisempiä, PIXMA G7050 -monitoimilaitteen nopeus on 134 kuvaa/min mustavalkotulosteille ja 6,84 kuvaa/min väritulosteille. Siinä on myös 35 arkin automaattinen syöttölaite niitä käyttäjiä varten, jotka haluavat kopioida ja skannata monisivuisia asiakirjoja helposti.

Päivittäiseen tulostukseen sopivat PIXMA G3520, PIXMA G2520 ja PIXMA G1520 tuottavat mustavalkotulosteita 9,14 kuvan minuuttinopeudella ja väritulosteita 54 kuvan minuuttinopeudella, jotta käsittely on nopeaa.

Perustason MegaTank-tulostimet on suunniteltu myös vähentämään käyttökatkoksia. Niissä on helposti vaihdettava hukkavärisäiliö, joka vähentää tarvetta lähettää tulostin huoltoon. Voit seurata hukkavärisäiliön käyttöä tietokoneen tai kannettavan tietokoneen tulostinajurin kautta, Canon PRINT -sovelluksella (PIXMA G3520 ja PIXMA G3560) tai tulostimen näytöltä (kaikki paitsi PIXMA G1520). Tulostin ilmoittaa huollon tarpeesta, jotta ongelmat on helppo ratkaista.
Canon PIXMA G3520 -tulostin työpöydällä älypuhelimen vieressä.

Canon PIXMA G3520- ja PIXMA G3560 -tulostimilla ja muilla MegaTank-sarjan tulostimilla voit tulostaa langattomasti älypuhelimesta tai tabletista, mikä helpottaa ja nopeuttaa käyttöä, kun aikataulu on tiukka.

4. Helppo langaton tulostus

Canon PIXMA G3520- ja PIXMA G3560 -tulostimissa sekä monissa muissa MegaTank-sarjan malleissa on sisäinen Wi-Fi. Langattomalla suoratulostuksella on helppo luoda yhteys ja alkaa tulostaa tietokoneelta tai mobiililaitteesta pelkällä napin painalluksella. PIXMA G5050-, G6050-, G7050-, GM4050- ja GM2050-malleissa-malleissa on myös Ethernet-yhteys verkkoympäristöihin, joissa tarvitaan nopea, vakaa ja turvallinen yhteys.

Jos olet etätöissä ja sinun on jaettava asiakirjoja toimistolla olevien työtovereidesi kanssa, tai jos tarvitset paperikopion verkkokurssin opiskelumateriaaleista, voit käyttää Wi-Fi-yhteydellä varustettua PIXMA-tulostinta internetin kautta tietokoneella tai älylaitteella, ja tulostaa suoraan tutuista pilvipalveluista, kuten Google Drivesta, Google Classroomista, Dropboxista ja Evernotesta.

Kaikkia tulostus- ja huoltotarpeita voi hallita helposti älypuhelimella ja Canon PRINT -sovelluksella, ja saatavilla on monia muita Canon-sovelluksia, joilla voit käyttää luovuuttasi kotona. Creative Park -sovelluksessa5 on kaikkea paperitaiteesta ja räätälöitävistä onnittelukorteista juhlakoristeisiin ja 3D-malleihin, ja Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella voit tehdä suosikkikuvistasi upeita tulosteita tai ainutlaatuisia lahjoja käyttämällä kalenteri-, kortti- ja julistemalleja.

Etkö halua ladata sovellusta? MegaTank-tulostimet ovat yhteensopivia Apple AirPrint- ja Mopria for Android -sovellusten kanssa, jotta tulostimensa kanssa samassa verkossa olevat käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ja tulostaa älypuhelimensa sisäisellä tulostusprotokollalla.
Nainen käyttämässä tablettia langattomaan tulostukseen MegaTank-tulostimella.

Canon MegaTank -tulostimet toimivat erilaisten papereiden kanssa, muun muassa irrotettavan tarravalokuvapaperin ja silitettävien siirtokuvien kanssa, ja monilla voi tulostaa jopa yli metrin pituisia bannereita.

5. Monipuoliset materiaalivaihtoehdot

MegaTank-tulostimilla voi tulostaa laadukkaita asiakirjoja ja kauniita reunuksettomia valokuvatulosteita6 A4-kokoon asti joka päivä – mutta tulostimet ovat vieläkin monipuolisempia. Sarjassa on monien materiaalikokojen ja -tyyppien tuki, joten se sopii yrityskäyttöön ja moniin muihin tarkoituksiin: voit tulostaa tarroja arkistointia varten tai käyntikortteja mattapaperille tai kaksipuoliselle mattapaperille. PIXMA G3560-, G2560-, G3520-, G2520- ja G1520-tulostimilla voi tulostaa myös 1,2 metrin pituisia bannereita. Kotona käytettävät MegaTank-tulostimet tekevät läksyjen teosta hauskaa ja tarjoavat perheelle tunneiksi viihdykettä irrotettavan tarravalokuvapaperin ja magneettisen valokuvapaperin parissa. Voit tulostaa valokuvia kiiltäville ja puolikiiltäville valokuvapapereille ja tehdä jopa siirtokuvia.

6. Helppokäyttöisyys

Useimmissa Canonin MegaTank-tulostimissa7 on kaksirivinen LCD-näyttö, jossa näkyy enemmän tietoja tulostimen asetuksesta. Näytöltä on helppo tarkistaa tulostimen ja langattoman yhteyden asetukset, säätää tulostusvalintoja suoraan tulostimessa sekä tarkistaa huoltotarpeet, kuten tulostuspään puhdistukset. Näyttö myös helpottaa virheiden ratkaisemista antamalla vianmäärityksen helpottamiseksi selvät ohjeet tai koodit, jotka viittaavat käyttöoppaaseen.

MegaTank-tulostimissa on automaattinen virrankatkaisu energian säästämiseksi, kun niitä ei käytetä, ja automaattinen käynnistys, jonka avulla voit aloittaa tulostuksen joutumatta painamaan ensin virtapainiketta. Tämä helpottaa käyttöä erityisesti silloin, kun on etätulostettava asiakirjoja Wi-Fi-yhteydellä ja pilvitoiminnoilla varustettuihin laitteisiin.

Teksti: Marcus Hawkins
 1. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 24712-standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa mustepullot vaihdetaan käyttöönoton jälkeen.
 2. Säästötila vähentää mustan musteen kulutusta laskemalla tummuusastetta. Säästötilassa voi tulostaa 26 % enemmän mustavalkosivuja kuin vakiotilassa.
 3. Säästötila vähentää mustan musteen kulutusta laskemalla tummuusastetta. Säästötilassa voi tulostaa 38% enemmän mustavalkosivuja kuin vakiotilassa.
 4. A4-asiakirjan tulostusnopeus tavalliselle paperille perustuu ISO/IEC 24734 -toimistoluokan ESAT-testin mukaan mitattuihin keskiarvoihin.
 5. Katso tuetut mallit osoitteesta https://ugp01.c-ij.com/ij/webmanual/WebPortal/PTA/pta_app_models.html?lng=en&type=non&app=cp. Jos tulostintasi ei tueta, käy Creative Park -sivustossa.
 6. Ei koske Canon PIXMA GM2050- ja GM4050-tulostimia.
 7. Canon PIXMA G1520- ja GM2050-tulostimissa ei ole LCD-näyttöä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • PRINTING

  Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

  Discover the new features of the next generation of Canon MegaTank printers.

 • Mustetasot näkyvät Canon-tulostimen asetuspalkissa.

  TULOSTUSVINKKEJÄ

  Usein kysytyt kysymykset tulostimista, musteista ja papereista

  Canonin asiantuntija Suhaib Hussain vastaa yleisimpiin kysymyksiin tulostintekniikoista, musteista ja papereista.

 • Get-Inspired-PIXMA-TR8550

  TULOSTUS

  Langaton tulostus

  Tulosta langattomasti kotona – ja missä tahansa

 • Paranna yrityksesi tuottavuutta MAXIFY GX7050 -laitteella

  TULOSTUS

  Paranna yrityksesi tuottavuutta MAXIFY GX7050 -laitteella

  Yrityskäyttöön tarkoitettu Canon MAXIFY GX7050 on nopea ja monipuolinen laite, joka tuottaa huippulaadukkaita tulosteita erittäin edullisesti.