TULOSTUSVINKKEJÄ

MegaTank-tulostin tarjoaa monia etuja

Canonin MegaTank-tulostimilla voit tulostaa nopeammin, helpommin ja edullisemmin. Tulostuslaatu on silti huippuluokkaa, ja laite vie vain vähän tilaa. Valitse valikoimastamme itsellesi tai yrityksellesi parhaiten sopiva tulostin.
A small office with a Canon MAXIFY GX5040 printer positioned in the middle compartment of a grey wall unit.

Canonin MegaTank-tulostimien edullisuus ja helppokäyttöisyys tekevät niistä erinomaisen valinnan kotikäyttöön, toimistoon ja opiskelijoille. Laitteissa ei käytetä mustekasetteja, vaan niiden kiinteät mustesäiliöt voi täyttää riittoisista mustepulloista. Samoilla mustepulloilla voi tulostaa tuhansia sivuja, joten ne riittävät kuukausiksi tai jopa vuosiksi. Muovijätettä syntyy vähemmän, eikä muste- ja väriainetäydennyksiä tarvitse tilata niin usein.

Saatavilla on erilaisia MegaTank-tulostinmalleja, joista voit valita tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan. Huipputehokkaat PIXMA G -sarjan laitteet sopivat kotikäyttöön, opiskelijoille ja pienyrityksille. Jos etsit huippuluokan tulostusnopeutta, erinomaisia vaihtoehtoja ovat MegaTank-sarjan nopeimmat mallit PIXMA G3560 ja PIXMA G2560. PIXMA G3560 -tulostimessa on sisäinen Wi-Fi, samoin kuin pilvitoiminnoilla varustetussa PIXMA G3520 -tulostimessa, jotta voit etätulostaa älylaitteilla.

PIXMA G2520, PIXMA G2560, PIXMA G3520, PIXMA G3560 ja MAXIFY GX6050 ovat monitoimilaitteita, joilla voi tulostaa, kopioida ja skannata – MAXIFY GX7050 -laitteessa on myös faksitoiminto. Jos haluat vain hyödyntää MegaTank-tulostimella saatavia pitkän aikavälin kustannussäästöjä, valitse PIXMA G1520 tai MAXIFY GX5050, joissa ei ole skannaus- ja kopiointitoimintoa.

Etsitpä helppokäyttöistä perustulostinta perheelle, luotettavaa laitetta opiskelijalle tai edullista vaihtoehtoa paljon tulostavalle yritykselle, tässä on kuusi syytä sille, miksi MegaTank-tulostin on toimiva valinta.

1. Korkea laatu, edulliset tulosteet

Ylhäältä kuvattu Canon PIXMA G3520 -tulostin, jonka ympärillä pöydällä on askartelupapereita.

Canon MegaTank -sarjassa on täyteläiset värit ja se tuottaa poikkeuksellisen teräviä tulosteita, joissa pienimmätkin yksityiskohdat näkyvät.

PIXMA G650 -tulostin ylhäältä katsottuna. Sen vieressä on valokuvapaperia, tulostettuja valokuvia ja Canon-kamera.

Kuuden dye-pohjaisen musteen ansiosta PIXMA G550 ja PIXMA G650 -tulostimet tuottavat huippuluokan valokuvatulosteita, erityisesti kiiltävälle valokuvapaperille. MegaTank-mustesäiliöiden ansiosta laitteiden kapasiteetti on jopa 3 700 valokuvaa (6x4 tuumaa), 3 700 mustavalkosivua ja 8 0001 sivua koko väriainesarjasta.

MegaTank-tulostinten perusmalleilla (PIXMA G3560, G2560, G3520, G2520, G1520) voi tulostaa jopa 7 6001,2 sivua yhdellä mustalla mustepullolla säästötilassa tai jopa 7 7001 sivua mustepullosarjalla. Näissä MegaTank-tulostimissa on myös 100 arkin takakasetti, jotta voit käyttää enemmän aikaa töihin ja vähemmän tulostimen täyttämiseen.

Valitsemalla kotitoimistoon tarkoitetun Canon PIXMA G5050-, G6050- tai G7050-tulostimen saat jopa 8 3003 sivua mustalla musteella säästötilassa, sekä automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ja suuren kapasiteetin etu- ja takakasetin yhteensä 350 arkille tavallista paperia erittäin tuottavia ympäristöjä varten. G7050-laitteessa on 35 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite ja erilliset faksitoiminnot.

Canon MAXIFY GX -sarjan MegaTank-mustesäiliöillä varustetut tulostimet sopivat täydellisesti kiireiseen toimistoon. MAXIFY-sarjan GX6050- ja GX7050-laitteet tuottavat huippulaadukkaita mustavalko- ja väriasiakirjoja keskimäärin jopa 85 % edullisemmin markkinoiden suosituimpiin laser- ja mustesuihkutulostimiin verrattuna4.

Jos haluat parantaa tuottavuutta ja vähentää kuluja, valintasi on GM2050- tai GM4050-mustavalkomonitoimilaite. Ne tuottavat jopa 18 000 sivua kolmesta mustasta mustepullosta5.

Canonin MegaTank-tulostinten huomattavat kustannussäästöt ja tuottavuuden parannukset saadaan tulostuslaadusta tinkimättä. PIXMA-sarjan MegaTank-tulostimissa on dye-pohjaisten värillisten musteiden täyteläiset värit, ja pigmenttimustalla musteella tulostat poikkeuksellisen terävät asiakirjat. Myös erittäin pieni teksti ja värillisillä taustoilla olevat valkoiset kirjaimet pysyvät hyvin selkeinä. MAXIFY GX6050- ja MAXIFY GX7050 -laitteissa puolestaan käytetään pigmenttimusteita kaikissa kolmessa värissä ja mustassa. Ne tuottavat korkealaatuisia asiakirjoja, jotka kestävät kosteutta, hankausta ja korostuskynän merkintöjä.

Kuuden dye-pohjaisen musteen ansiosta PIXMA G550 ja PIXMA G650 tuottavat huippulaadukkaita valokuvatulosteita. Laaja sävyalue ja väriasteikko takaavat optimaalisen tulostusjäljen.

2. Helposti täytettävät mustesäiliöt

Nainen kiinnittämässä valokuvatulosteita ilmoitustaululle. Canon PIXMA G3520 -tulostin on alla olevalla työpöydällä.

Canon MegaTank -tulostimissa on täytettävät mustesäiliöt, joilla voi tulostaa tuhansia sivuja, jotta voit keskittyä muihin asioihin.

Canon MegaTank -tulostinten täytettävät mustepullot.

Ei huolta musteen läikkymisestä – pullojen täyttö päättyy automaattisesti, kun säiliö on täysi.

MegaTank-tulostinten mustesäiliöiden täyttö on helppoa ja sen voi tehdä kuka tahansa kotona tai toimistossa. Integroidut mustesäiliöt näkyvät tulostimen etupuolella, joten mustetasoja on helppo seurata. Kun säiliöt on täytettävä, avaat vain värikoodatut korkit ja asetat mustepullot paikoilleen, jotta muste ruiskutetaan säiliöihin.

Canonin kätevien mustepullojen avulla täyttö sujuu siististi ja nopeasti. MegaTank-tulostimissa kunkin mustesäiliön suuaukko on erilainen. Suuaukot vastaavat uusien mustepullojen suuttimia, joten mustetta ei voi lisätä vahingossa väärään säiliöön. Pullojen tyhjeneminen myös pysähtyy automaattisesti, kun säiliöt ovat täynnä.

3. Nopea tulostus

MAXIFY GX5050 -tulostin työpöydällä. Sen vieressä on kirjoitustarvikkeita, näyttö, näppäimistö ja puhelin.

Kun tarvitset nopeutta, mutta työskentelet pienessä toimistossa, jossa ei ole paljon tilaa, MAXIFY GX5050 tarjoaa samat yritystason edut ja huippuluokan tulostusnopeudet kuin MAXIFY GX6050 ja MAXIFY GX7050, mutta ilman skanneria ja automaattista asiakirjansyöttölaitetta, joten laite on tyylikkään kompakti.

Canon PIXMA G3520 -tulostimeen lisätään mustetta.

Canonin MegaTank-tulostimissa musteen määrää on helppo seurata tulostimen etupaneelissa.

Canon PIXMA G3560- ja PIXMA G2560 -tulostimen mustavalkoisten asiakirjojen tulostusnopeus on 10,86 kuvaa/min ja väritulosteiden 6,06 kuvaa/min. Ne ovat hyviä vaihtoehtoja tiukkoihin aikatauluihin. Kun työt ovat vieläkin kiireellisempiä, PIXMA G7050 -monitoimilaitteen nopeus on 136 sivua/min mustavalkotulosteille ja 6,86 sivua/min väritulosteille. Siinä on myös 35 arkin automaattinen syöttölaite niitä käyttäjiä varten, jotka haluavat kopioida ja skannata monisivuisia asiakirjoja helposti.

Huippunopeat MAXIFY GX6050- ja MAXIFY GX7050 -laitteet tuottavat 246 mustavalkosivua minuutissa ja 15,56 värisivua minuutissa. MAXIFY GX7050 -laite tarjoaa käyttöösi yhden pyyhkäisyn kaksipuolisen skannauksen ja faksitoiminnon, joten sillä voi skannata, kopioida ja faksata kaksipuolisia asiakirjoja. Kun tarvitset nopeutta, mutta työskentelet pienessä toimistossa, MAXIFY GX5050 tarjoaa saman tulostusnopeuden ja huippulaadun kuin kaksi muuta GX-mallia, mutta ilman skanneria ja automaattista asiakirjansyöttölaitetta, joten kompakti laite mahtuu pieneenkin tilaan.

Päivittäiseen tulostukseen sopivat PIXMA G3520, PIXMA G2520 ja PIXMA G1520 tuottavat mustavalkotulosteita 9,16 kuvan minuuttinopeudella ja väritulosteita 56 kuvan minuuttinopeudella, jotta käsittely on nopeaa.

Kaikki MegaTank-tulostimet on suunniteltu pitämään käyttökatkot mahdollisimman lyhyinä. Niissä on helposti vaihdettava hukkavärisäiliö, joka vähentää tarvetta lähettää tulostin huoltoon. Voit seurata hukkavärisäiliön käyttöä tietokoneen tai kannettavan tietokoneen tulostinajurin kautta, Canon PRINT -sovelluksella (PIXMA G3520 ja PIXMA G3560) tai tulostimen näytöltä (kaikki paitsi PIXMA G1520). Tulostin ilmoittaa huollon tarpeesta, jotta ongelmat on helppo ratkaista.

4. Helppo langaton tulostus

Canon PIXMA G3520 -tulostin työpöydällä älypuhelimen vieressä.

Canon PIXMA G3520- ja PIXMA G3560 -tulostimilla ja muilla MegaTank-sarjan tulostimilla voit tulostaa langattomasti älypuhelimesta tai tabletista, mikä helpottaa ja nopeuttaa käyttöä, kun aikataulu on tiukka.

Canon PIXMA G3520- ja PIXMA G3560 -tulostimissa sekä monissa muissa MegaTank-sarjan malleissa on sisäinen Wi-Fi. Tulostin on helppo yhdistää verkkoon, ja tulostuksen voi aloittaa tietokoneelta tai mobiililaitteesta yhdellä napin painalluksella. PIXMA-sarjan G5050-, G6050-, G7050-, GM4050- ja GM2050-laitteet sekä MAXIFY-sarjan GX6050-, GX7050- ja GX5050-laitteet on myös Ethernet-yhteys verkkoympäristöihin, joissa tarvitaan nopea, vakaa ja turvallinen yhteys.

Jos olet etätöissä ja sinun on jaettava asiakirjoja toimistolla olevien työtovereidesi kanssa, tai jos tarvitset paperikopion verkkokurssin opiskelumateriaaleista, voit käyttää Wi-Fi-yhteydellä varustettua MegaTank-tulostinta internetin kautta tietokoneella tai älylaitteella, ja tulostaa suoraan tutuista pilvipalveluista, kuten Google Drivesta, Google Classroomista, Dropboxista ja Evernotesta.

Kaikkia tulostus- ja huoltotarpeita voi hallita helposti älypuhelimella ja Canon PRINT -sovelluksella, ja saatavilla on monia muita Canon-sovelluksia, joilla voit käyttää luovuuttasi kotona. Creative Park -sovelluksessa7 on kaikkea paperitaiteesta ja räätälöitävistä onnittelukorteista juhlakoristeisiin ja 3D-malleihin, ja Easy-PhotoPrint Editor -sovelluksella voit tehdä suosikkikuvistasi upeita tulosteita tai ainutlaatuisia lahjoja käyttämällä kalenteri-, kortti- ja julistemalleja.

Etkö halua ladata sovellusta? GM2050- ja GM4050-laitteita lukuun ottamatta MegaTank-tulostimet ovat yhteensopivia Apple AirPrint- ja Mopria for Android -sovellusten kanssa, jotta tulostimensa kanssa samassa verkossa olevat käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ja tulostaa älypuhelimensa sisäisellä tulostusprotokollalla.

5. Monipuoliset materiaalivaihtoehdot

Nainen käyttämässä tablettia langattomaan tulostukseen MegaTank-tulostimella.

Canon MegaTank -tulostimet toimivat erilaisten papereiden kanssa, muun muassa irrotettavan tarravalokuvapaperin ja silitettävien siirtokuvien kanssa, ja monilla voi tulostaa jopa yli metrin pituisia bannereita.

MegaTank-tulostimilla voi tulostaa laadukkaita asiakirjoja ja kauniita reunuksettomia valokuvatulosteita8 A4-kokoon asti joka päivä – mutta tulostimet ovat vieläkin monipuolisempia. Sarjassa on monien materiaalikokojen ja -tyyppien tuki, joten se sopii yrityskäyttöön ja moniin muihin tarkoituksiin, kuten käyntikorttien tulostamiseen mattapaperille tai kaksipuoliselle mattapaperille. PIXMA-sarjan G3560-, G2560-, G3520-, G2520-, G1520-, G550 ja G650-laitteilla sekä MAXIFY-sarjanGX6050-, GX7050- ja GX5050-laitteilla voi tuottaa jopa 1,2 metrin pituisia bannereita tavalliselle paperille. Kotikäytössä MegaTank-tulostimet tekevät kotitehtävistä entistä hauskempia ja tarjoavat uusia mahdollisuuksia askarteluun.

6. Helppokäyttöisyys

MAXIFY GX7050 ja MAXIFY GX6050 työpöydällä. Niiden vieressä on suuri paperipino ja mustekasetti.

Kompaktit MegaTank-tulostimet, kuten MAXIFY GX6050 ja MAXIFY GX7050, vievät vain vähän tilaa. Ne on myös suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi.

Useimmissa Canonin MegaTank-tulostimissa9 on kaksirivinen LCD-näyttö, jossa näkyy enemmän tietoja tulostimen asetuksesta. Näytöltä on helppo tarkistaa tulostimen ja langattoman yhteyden asetukset, säätää tulostusvalintoja suoraan tulostimessa sekä tarkistaa huoltotarpeet, kuten tulostuspään puhdistukset. Näyttö myös helpottaa virheiden ratkaisemista antamalla vianmäärityksen helpottamiseksi selvät ohjeet tai koodit, jotka viittaavat käyttöoppaaseen. MAXIFY GX6050- ja MAXIFY GX7050 -laitteiden suuret kosketusnäytöt parantavat käytettävyyttä ja ominaisuuksien hallintaa.

MegaTank-tulostimissa on automaattinen virrankatkaisu energian säästämiseksi, kun niitä ei käytetä, ja automaattinen käynnistys, jonka avulla voit aloittaa tulostuksen joutumatta painamaan ensin virtapainiketta. Tämä helpottaa käyttöä erityisesti silloin, kun on etätulostettava asiakirjoja Wi-Fi-yhteydellä ja pilvitoiminnoilla varustettuihin laitteisiin.


Teksti: Marcus Hawkins ja Matthew Richards

 1. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 24712-standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa mustepullot vaihdetaan käyttöönoton jälkeen.
 2. Säästötila vähentää mustan musteen kulutusta laskemalla tummuusastetta. Säästötilassa voi tulostaa 26 % enemmän mustavalkosivuja kuin vakiotilassa.
 3. Säästötila vähentää mustan musteen kulutusta laskemalla tummuusastetta. Säästötilassa voi tulostaa 38% enemmän mustavalkosivuja kuin vakiotilassa.
 4. Säästö laitteen hankintakuluista ja väriainekuluista laskettuna viiden vuoden ajalta, kun laitteella tulostetaan keskimäärin 1 000 sivua kuukaudessa. Käyttökuluvertailuun on otettu 10 myydyintä värilasertulostinta ja 10 myydyintä mustesuihkutulostinta. Lähde: IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020). Lisätietoja on Canonin verkkosivuilla
 5. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 19752 -standardin mukaista mustavalkokaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään vaihto. Riittoisuus riippuu merkittävästi tulostettavasta sisällöstä ja muista tekijöistä.
 6. A4-asiakirjan tulostusnopeus tavalliselle paperille perustuu ISO/IEC 24734 -toimistoluokan ESAT-testin mukaan mitattuihin keskiarvoihin.
 7. Katso tuetut mallit osoitteesta https://ugp01.c-ij.com/ij/webmanual/WebPortal/PTA/pta_app_models.html?lng=en&type=non&app=cp. Jos tulostintasi ei tueta, käy Creative Park -sivustossa.
 8. Ei koske Canon PIXMA GM2050- ja GM4050-tulostimia.
 9. Canon PIXMA G1520- ja GM2050-tulostimissa ei ole LCD-näyttöä.

Vastaavat tuotteet

 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX6050

  Korkealaatuisia asiakirjoja edullisesti joka päivä. Suuren kapasiteetin MegaTank-tulostimien käyttökulut ovat keskimäärin 90 % pienemmät kuin muissa markkinoiden suosituimmissa laser- ja mustesuihkutulostimissa.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX7050

  Korkealaatuisia asiakirjoja edullisesti joka päivä. Suuren kapasiteetin MegaTank-tulostimien käyttökulut ovat keskimäärin 90 % pienemmät kuin muissa markkinoiden suosituimmissa laser- ja mustesuihkutulostimissa.
 • MAXIFY GX

  MegaTank-tulostimet

  MAXIFY GX5050

  Korkealaatuisia tulosteita joka päivä kompaktilla suuren kapasiteetin MegaTank-tulostimella.
 • PIXMA G3560 FRT -kuva

  MegaTank-tulostimet

  PIXMA G3560

  Käytä yhteyksiä ja säästä – tehokasta, edullista ja aina luotettavaa tulostusta
 • Canon PIXMA G2560 FRT -kuva

  MegaTank-tulostimet

  PIXMA G2560

  Tämä erittäin nopea ja kätevä, riittoisia musteita käyttävä monitoimilaite tuottaa aina terävät asiakirjat ja eloisat valokuvat.
 • MegaTank-tulostimet

  PIXMA G7050

  Tulosta jopa 18 000 sivua huippunopeasti 35 arkin automaattisen syöttölaitteen avulla – edullisella sivuhinnalla, laadusta tinkimättä.
 • MegaTank-tulostimet

  PIXMA G6050

  Uudelleentäytettävä mustesäiliö takaa riittoisuuden, korkealaatuisen tulostusjäljen ja huippuluokan suorituskyvyn edulliseen sivuhintaan.
 • MegaTank-tulostimet

  PIXMA G5050

  Pidennä käyttöaikaa ja pienennä kuluja uudelleentäytettävällä mustesäiliöllä
 • Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUS

  Canon PosterArtist

  Luo ammattitasoisia julisteita nopeasti, helposti ja maksutta.

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Usein kysytyt kysymykset tulostimista, musteista ja papereista

  Canonin asiantuntija Suhaib Hussain vastaa yleisimpiin kysymyksiin tulostintekniikoista, musteista ja papereista.

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Mikä on juuri sinulle sopiva tulostin?

  Löydä tarpeisiin parhaiten sopiva Canon-tulostin perheelle, opiskelijalle tai vaikkapa kotitoimistoon.

 • TULOSTUS

  Mustesuihku vai laser: kumpi sopii sinulle paremmin?

  Tutustu Canonin mustesuihku- ja lasertulostimien eroihin ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva tulostin.