TULOSTUS

Huippulaatu, edullinen hinta ja suuret tulostusmäärät: tutustu MegaTank-sarjan PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimiin

Tutustu lähemmin uusiin PIXMA MegaTank -tulostimiin ja katso miksi ne ovat täydellinen valinta pienyrityksille ja kotitoimistoihin.
Canon PIXMA G550 -tulostin, jonka ympärillä on 10x15-kokoisia värivalokuvia.

Huippuluokan tulostuslaatu ja edullinen tulostus ovat valokuvausalan tai graafisen suunnittelun yritykselle tärkeitä tulostimen valintaperusteita. Canonin uusimmat PIXMA MegaTank -tulostimet PIXMA G650 ja PIXMA G550 tuottavat tarkkoja ja eloisia väritulosteita, jotka säilyvät pitkään huippulaatuisina. Tulostusjäljen lisäksi ihastut varmasti riittoisiin mustesäiliöihin, jotka säästävät yritykseltäsi selvää rahaa. Tämän laskurin avulla näet kuinka paljon käytät rahaa tulostamiseen.

Tulostimien kuusi innovatiivista dye-pohjaista ChromaLife 100 -mustetta tuottavat pitkään kestäviä tulosteita: Canon Plus Glossy II PP-201 -paperille tulostettu valokuva-albumi säilyttää erinomaisen kuvanlaatunsa jopa 100 vuotta. Voit luottaa asiakkaillesi ja omaan käyttöösi tulostamiesi valokuvien huippuluokan pitkäkestoiseen kuvanlaatuun.

PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimien väriainesarjan punainen ja harmaa muste parantavat merkittävästi valokuvatulosteiden värien eloisuutta. Punainen muste laajentaa värintoistoaluetta ja takaa täyteläisemmät värisävyt. Harmaan musteen ansiosta tummien alueiden kontrasti on vahvempi ja realistisempi. Harmaan mustesäiliön ansiosta värien tulostuslaatu on tasaisempi eikä valokuvapaperin tyyppi vaikuta kuvanlaatuun – voit siis tarjota asiakkaillesi joka kerta huippulaatuisia valokuvatulosteita.

Voit tulostaa jopa 3 800 valokuvaa (4x6 tuumaa, 10x15 cm) yhdellä mustesäiliöllä

Canon PIXMA G650 -tulostimen päällä on kamera, ja sen ympärillä on valokuvatulosteita.

Punainen ja harmaa muste laajentavat värintoistoaluetta, joten voit tuottaa eloisampia värejä ja dynaamisempia valokuvatulosteita kuin tavallisella väriainesarjalla.

PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimissa on riittoisat ja täytettävät mustesäiliöt, joten musteentäyttöön kuluu vähemmän aikaa etkä enää tarvitse kertakäyttöisiä väriainekasetteja. Huipputehokkaiden PIXMA G650- ja PIXMA G550 -valokuvatulostimien musteiden suuren riittoisuuden ansiosta voit tulostaa jopa 3 8001 kappaletta 10x15 cm:n valokuvia yhdellä väriainesarjalla.

Mustesäiliöiden täyttäminen on nyt todella helppoa. Mustepullojen ja mustesäiliöiden korkit on värikoodattu ja mustepullon suuaukko sopii vain oikeaan mustesäiliöön, joten musteentäyttö onnistuu helposti ilman virheitä. Mustepulloista saa tukevan otteen eikä niitä tarvitse puristaa. Musteentäyttö keskeytyy automaattisesti, kun mustesäiliö on täynnä. Musteentäyttö ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, nopeaa ja siistiä.

PIXMA G -sarjan laitteella tulostettu kuva vastapoimituista tomaateista.

PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimien kuuden ChromaLife 100 -musteen järjestelmä tuottaa ammattitasoisia tulosteita, jotka säilyvät huippulaatuisina pitkään.

Punaisesta mustepullosta kaadetaan mustetta PIXMA G -sarjan tulostimen mustesäiliöön.

PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimia on helppo huoltaa ja ylläpitää kätevän musteentäytön ja vaivattoman hukkavärisäiliön vaihdon ansiosta.

PIXMA G650- ja PIXMA G550 -valokuvatulostimien paperisyötön tarkkuuden ja jopa 100 arkin (A4) paperikapasiteetin ansiosta aikaa kuluu vähemmän paperin lisäämiseen. Tulostimien tulostuspäiden 2 ja hukkavärisäiliön vaihto onnistuu ilman huoltoteknikon apua. LCD-täyspistenäytössä on helppo seurata hukkavärisäiliön tilaa, säätää tulostusasetuksia ja lukea virheilmoituksia.

Helppokäyttöiset ja helposti huollettavat PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimet tukevat langatonta tulostusta eri laitteista, Canon PRINT -sovelluksesta sekä Mopria Print Service®- ja Apple AirPrint® -palveluista. Tulostimia voi ääniohjata myös yhteensopivilla Amazon Alexa -laitteilla.

Monitoimilaite

PIXMA G650 -laitteella kopioidaan valokuvaa.

PIXMA G650 -laitteen kopiointi- ja skannaustoiminnot täyttävät kaikki kotitoimiston tarpeet.

PIXMA G -sarjan laitteella tulostetaan valokuvaa älypuhelimesta.

PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimiin voidaan lähettää langattomalla yhteydellä tulostustyö, joka aktivoi laitteen – virta katkeaa automaattisesti, kun tulostus on valmis.

Molemmat laitteet tarjoavat korkealaatuiset ominaisuudet suurien tulostusmäärien tuottamiseen. PIXMA G650 -laitteessa on lisäksi kopiointitoiminto ja 600x1200 dpi:n skanneri, joten se on täydellinen monitoimilaite pienyrityksille ja kotitoimistoihin. PIXMA G650- ja PIXMA G550 -laitteiden ominaisuuksiin kuuluu myös automaattinen käynnistys ja virrankatkaisu. Energiaa säästävän ominaisuuden avulla voit lähettää laitteisiin tulostustöitä kannettavasta tietokoneesta, älypuhelimesta ja Wi-Fi-yhteensopivasta kamerasta. Tulosteet odottavat sinua, kun palaat toimistolle tai kotiisi. PIXMA Cloud Link -yhteensopivuuden ansiosta voit tulostaa valokuvia ja asiakirjoja yhteisöpalveluista ja valokuvien jakosivustoista.

PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimilla voidaan tulostaa jopa 8 000 kappaletta korkealaatuisia 6x4-tuuman kokoisia valokuvia (A4-arkeille) yhdellä väriainesarjalla. Asentamalla maksuttoman Canon PosterArtist Lite -ohjelmiston Windows-tietokoneeseen voit tulostaa jopa 1 200 mm:n levyisiä esitteitä ja julisteita A4-koossa.

Monipuolisten PIXMA G650- ja PIXMA G550 -tulostimien avulla pienyritykset voivat tarjota asiakkailleen erilaisia tulostuspalveluja edulliseen hintaan. Ne sopivat erinomaisesti erilaisten valokuvauspalveluiden tarjoajille ja markkinoinnin ammattilaisille, joiden on tuotettava suuria määriä julisteita, lehtisiä ja muita mainosmateriaaleja. Jos etsit tulostinta, joka tarjoaa suuren kapasiteetin, erinomaisen käyttömukavuuden ja korkealaatuisen tulostuksen kustannustehokkaasti, tutustu tarkemmin Canonin MegaTank-sarjan uusiin laitteisiin.

Teksti: Marcus Hawkins

 1. Riittoarvo perustuu Canonin testimenetelmään, jossa käytetään ISO/IEC 29103 -standardin mukaista kaaviota ja jatkuvaa tulostussimulaatiota, jossa käyttöönoton jälkeen tehdään vaihto.
 2. Saatavuus voi vaihdella alueittain.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  MegaTank-tulostimet tarjoavat monia etuja

  Kuusi hyvää syytä valita MegaTank-tulostin.

 • TULOSTUS

  Parhaat tulostimet graafisille suunnittelijoille

  Tulostin on tärkeä työkalu graafiselle suunnittelijalle – autamme sinua valitsemaan oikean mallin omiin tarpeisiisi.

 • TULOSTUS

  Mustesuihku vai laser: kumpi sopii sinulle paremmin?

  Tutustu Canonin mustesuihku- ja lasertulostimien eroihin ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva tulostin.

 • TULOSTUS

  Langattoman tulostimen käyttäminen

  Ota kaikki älykkäästi irti tulostimestasi.