TULOSTUSVINKKEJÄ

Tulostetut kuvat piristävät

Valokuvat ikuistavat pienet hetket – katso vinkit, miten tulostat suosikkikuvasi ja sisustat kotiasi hienoilla muistoilla.
Canon SELPHY SQUARE QX10 -tulostin pienillä tulostetuilla kuvilla täytetyn leikekirjan vieressä.

Aina ei ole mahdollista viettää aikaa läheisten kanssa, ja vaikka sähköposti, sosiaalinen media ja videopuhelut ovat mullistaneet yhteydenpidon pitkienkin välimatkojen ylitse, ne eivät sovi kaikille. Teknologia saattaa olla hankalaa isovanhemmille, pienillä lapsilla ei ehkä ole riittävää kärsivällisyyttä, ja muita voi kyllästyttää, jos vapaa-aikaansakin joutuu käyttämään näytön tuijottamiseen.

Valokuvat ikuistavat pienet hetket, ja kuvien tulostaminen vielä lisää näiden muistojen merkitystä. Kun sisustat kotiasi ystävien ja läheisten valokuvilla, tunnet vielä enemmän yhteyttä heihin. Tulostettujen kuvien kokoaminen leikekirjaan tai albumiin tuo onnelliset muistot vielä lähemmäksi, ja niistä voi luoda myös upean lahjan.

Tulostetut kuvat piristävät monella tapaa, ja kokosimme niistä tähän muutamia vinkkejä.

Poika auttaa isovanhempiensa valokuvan ripustamisessa seinälle.

Käsin kosketeltava esine tuottaa enemmän mielihyvää kuin kameraan tallennettujen kuvien selaaminen. Iloitse perheestäsi ja ystävistäsi ja ripusta kotisi seinille tärkeitä kuvia yhteisistä hetkistä.

Ripusta kuvat siten, että ne ovat helposti nähtävillä

Lapsi vanhempansa kanssa asettamassa pitkään naruun kiinnitettyjä tulostettuja kuvia ikkunalaudalle.

Kun koristelet kotiasi kuvamuistoilla, saat takuuvarmaa piristystä ja tunnet olevasi lähempänä rakkaitasi.

Nainen irrottaa kuvakehyksen taustan. Canon PIXMA TS5350a -sarjan tulostin, valokuva ja pinkka kiiltävää valokuvapaperia ovat pöydällä hänen edessään.

Canon PIXMA TS5350a -tulostin on ihanteellinen työkalu askarteluun ja luovaan tulostukseen, ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit ohjata tulostamista älypuhelimen avulla.

Kun näet rakkaiden ihmisten kasvot kuvissa, voit tuntea olosi onnellisemmaksi. Aiemmin oli tavallista, että ihmiset kuljettivat rakkaidensa kuvia käsilaukuissa tai lompakoissa, joista kuva oli helppo ottaa katseltavaksi aina haikeina tai vaikeina hetkinä. Älypuhelimiin tallennetut digitaaliset valokuvat ovat niille moderni vastine, mutta edelleen paperille tulostettu kuva tuntuu läheisemmältä. Ripusta kuvia paikkoihin, joissa vietät paljon aikaa, kuten keittiöön tai työpisteeseen. Näin saat itsellesi pientä piristystä pitkin päivää.

Canon PIXMA TS5350a -tulostin on erinomainen valinta jokapäiväiseen käyttöön. Voit yhdistää sen suoraan älypuhelimeen ja tulostaa reunuksettomia 10 x 15 cm:n (4 x 6 tuuman) kuvia vain 36 sekunnissa.

Luo tulostetuista kuvistasi oma askarteluprojekti

Poika kiinnittää tulostettuja tarravalokuvia leikekirjaan, joka on valmistettu ruskeasta paperista.

SELPHY Square QX10 on ihanteellinen tulostin leikekirjan tekemiseen, sillä kuvat ovat tarroja, eikä liimaa tai teippiä tarvita.

Canon SELPHY Square QX10 -tulostin leikekirjan päällä.

SELPHY Photo Layout -sovelluksella on helppo muokata kuvista yksilöllisiä käyttämällä suotimia, reunuksia ja lisätekstejä.

Leikekirjan kokoaminen on hauskaa puuhaa, jonka parissa lapset viihtyvät tuntikausia. Samalla he voivat nähdä läheisiään, joita he eivät ehkä ole tavanneet vähään aikaan.

SELPHY Square QX10 on täydellinen tulostin leikekirjan tekemiseen. Yhdistä tulostin suoraan älypuhelimeen Wi-Fi-yhteydellä ja SELPHY Photo Layout -sovelluksella. Lapset voivat sitten lisätä kuviin suotimia, reunuksia ja tekstejä ennen tulostamista. Tulostamisen jälkeen voit irrottaa kuvista taustan ja kiinnittää otokset suoraan leikekirjaan. Et tarvitse teippiä tai liimaa. Kuvan valkoiseen reunukseen on kätevä kynäillä omia huomioita tai hauskoja otsikkoja.

Jos leikekirjat sopivat mielestäsi paremmin lapsille, kokeile niiden sijaan oman valokuva-albumin kokoamista tai päiväkirjan täydentämistä päivittäin otetuilla ja tulostetuilla valokuvilla. Langaton ja kannettava SELPHY Square QX10 tulostaa missä vain, ja pidät sen helposti mukanasi niin yöpöydällä kuin viikonloppuretkelle pakatussa laukussa.

Muista tärkeät hetket

Kaksi naista ottaa selfietä Canon Zoemini S2:llä.

Jokapäiväiset tapahtumat, kuten ystävien tapaamiset, ovat edelleen ikuistamisen ja juhlistamisen arvoisia. Voit viedä taskukokoisen Canon Zoemini S2 -tulostimen minne tahansa.

Hetkeen tarttuminen tarkoittaa muutakin kuin ilonpitoa hyvinä aikoina. Se on myös läsnä olemista ja jokaisen päivän arvostamista sellaisena kuin se kohdalle tulee. Valokuvat auttavat näkemään hetket kohokohtina ja tärkeinä, olet sitten juhlimassa syntymäpäivää läheisimpien ystäviesi kanssa tai arkiseen tapaan lenkillä koiran kanssa. Digitaalinen valokuva koirastasi saattaa hukkua älypuhelimesi tai kamerasi digitallenteiden joukkoon, mutta heti liikkeellä ollessa tulostettu kuva nostaa hetken arvoonsa.

Pienikokoinen Canon Zoemini S2 on 8 megapikselin kamera ja kompakti tulostin. Sen selfie-peili ja kiinteä rengasvalo takaavat onnistuneet selfiet henkilökohtaisia hetkiä ikuistaessasi. Voit yhdistää Canon Zoemini S2:n älypuhelimeesi Bluetoothilla ja Canon Mini Print -sovelluksella, jolloin voit vaikka unohtaa ottaa sen mukaan ja tulostaa kuvan hienosta hetkestä sitten, kun olet taas kotona.

Lähetä valokuvia postissa

Lapsi vilkuttaa isovanhemmilleen tablet-laitteessa näkyvän videopuhelun aikana.

Kuvien lähettäminen postissa on yksi tapa pitää yhteyttä kaukana asuviin läheisiin.

Canon SELPHY Square QX10 älypuhelimen vieressä.

Voit tulostaa useita kuvia Canon SELPHY Square QX10 -tulostimella ja lähettää ne postitse ystäville ja sukulaisille.

Valokuvia voi jakaa nopeasti internetin kautta, mutta tulostetun valokuvan lähettäminen postitse on edelleen yhtä merkityksellistä kuin ennenkin. Isovanhemmat eivät välttämättä ole aktiivisia sosiaalisen median tai videopuhelujen käyttäjiä, vaan he iloitsevat enemmän saadessaan kirjelähetyksenä lastenlastensa valokuvia tai itse kootun leikekirjan. Myös muut kuin isovanhemmat arvostavat tällaista huomioimista. Kukapa ei haluaisi saada kuvia hienoista muistoista postilaatikkoonsa? Se taatusti voittaa ainaisten laskujen avaamisen!

Voit lähettää kuvia heti, kun olet ottanut ja tulostanut ne Canon Zoemini S2 -laitteella, tai voit tulostaa useita kappaleita samasta valokuvasta itsellesi ja läheisillesi SELPHY Square QX10 -tulostimella. Jos haluat lähettää hieman isompia kuvia, lataa PIXMA-tulostimeen vakiokuvakoko (4 x 6) tai A4-kokoinen Glossy Photo Paper.

Tulostettujen kuvien avulla pidät muistot elävinä mielessäsi, huomaat meneillään olevan hetken hienouden ja vaalit yhteyttä ystäviisi ja läheisiisi, joita et ehkä pääse tapaamaan niin usein kuin haluaisit. Tulostaminen voi tuoda elämääsi myönteisiä asioita niin monella eri tavalla.


Teksti: Matthew Bowen

Vastaavat tuotteet

 • Tulostimet kotikäyttöön

  SELPHY SQUARE QX10

  Ikuista tärkeät muistot upeiksi tulosteiksi langattomasti missä ja milloin tahansa.
 • Kompaktit tulostinkamerat

  Canon Zoemini S2

  Vie selfiet uudelle tasolle taskukokoisella kameratulostimella, jossa on peili, rengasvalo, etälaukaisin ja Live View.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS5350a -sarja

  Vapauta luovuutesi PIXMA TS5350a -sarjan monipuolisen materiaalinkäsittelyn, hienojen luovien sovellusten ja saumattoman älypuhelinyhteyden ansiosta.
 • Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Luovuutta vuoden ympäri

  Tutustu Jesus Sauvagen ideoihin SELPHY Square QX10 -tulostinta varten.

 • ASKARTELE JA TULOSTA

  Yllätyslaatikon tekeminen

  Lini Trinh kertoo, miten yllätyslaatikko tehdään käyttämällä Canon SELPHY CP1500 -tulostinta.

 • ASKARTELE JA TULOSTA

  Valokuvakoristeet virittävät juhlatunnelmaan

  SELPHY-askartelukerhon toisessa projektissa Duygu Turgut Gokpinar jakaa kokemuksiaan Canon SELPHY Square QX10 -tulostimesta.

 • TULOSTUSVINKKEJÄ

  Henkilökohtainen lahja

  Canon Photo Cubesta voi askarrella lahjan, joka on täynnä iloisia muistoja.