LUOVAA TULOSTUSTA

Muistojen tulostaminen niiden syntyessä: valitse paras kannettava valokuvatulostin

Canonilla on valikoima pienikokoisia valokuvatulostimia, joita voi helposti käyttää kotona tai liikkeellä oltaessa. Selvitä, mikä niistä sopii parhaiten omiin tarpeisiin.
Musta Canon SELPHY CP1500, vihreä Canon SELPHY Square QX10, sinivihreä Canon Zoemini S2 ja ruusukullanvärinen Canon Zoemini 2 harmaalla taustalla ympärillään printtejä, tarroja ja varusteita.

Kannettavat tulostimet ovat hauska tapa säilyttää ja jakaa muistoja sekä paljon muuta. Canonin kannettavia valokuvatulostimia voidaan käyttää kaikenlaisiin luoviin tehtäviin tarrojen tulostamisesta vekottimien merkitsemiseen, leikekirjan pitämiseen, oman elämän tallentamiseen tai postikorttien tekemiseen lähetettäväksi kaikkialle maailmaan.

Tarjolla on eri laite- ja paperikokoja, ominaisuuksia ja tekniikoita omien tulostustarpeiden ja sen mukaan, mitä halutaan tulostaa ja mitä lopputuloksella halutaan tehdä.

Seuraavassa vertaillaan malleja ja tutustutaan siihen, mitä kullakin on tarjottavanaan siirrettävyyden, paperityypin, tulostuskoon ja muiden suhteen niin, että omaan käyttöön osuva tulostin on helppo löytää.

Canon Zoemini -valikoima

Ruusukultainen Canon Zoemini 2 kirkkaan sinisellä taustalla valkoisen ja sinivihreän Canon Zoemini S2:n vieressä.

Canon Zoemini -kamerat ja -tulostimet ovat täysin kannettavia ja lyömättömiä, kun muistoja halutaan luoda jakamalla tulosteita paikan päällä.

Toisen sukupolven Canon Zoemini -mallit sopivat erinomaisesti tulostamiseen tien päällä, ne ovat riittävän pieniä mahtuakseen taskuun ja painavat vähemmän kuin monet älypuhelimet. Ystäviä tavatessa digitaaliset valokuvat voidaan muuttaa fyysisiksi tulosteiksi muutamassa sekunnissa ja antaa muistoksi erityisestä tilaisuudesta. Ne istuvat hyvin myös festivaaleille, illanviettoihin ja muihin – mihin tahansa, minkä haluat tallentaa ja saada siitä tulosteen saman tien.

Missä tahansa oletkin, voit hyödyntää tarrapohjaisia paperiarkkeja, jotka sopivat loistavasti suosikkikuvien sijoitteluun mihin vain jääkaapista juomapulloon. Canonin ZINK™ (Zero Ink) -tulostustekniikan ansiosta sotku tai sähläys ovat muisto vain, pakkauksen osuus on minimoitu, kun taas Canon Mini Print -sovelluksella saadaan täysi luova hallinta ja mahdollisuus tavoittaa juuri haluttu ulkoasu.

Canon Zoemini S2

Käsi pitää valkoista Canon Zoemini S2:ta ja toinen käsi ottaa siitä tulosteen. Taustalla on erilaisia tulostinpaperipakkauksia ja muistivihko, jonka päällä on kaksi tulostettua tarraa.

Canon Mini Print -sovelluksella kuviin voidaan lisätä kehyksiä, suotimia ja piirroksia ennen niiden tulostamista. Tarjolla on myös keinoja Canon Zoemini S2:n kameran ohjaamiseen puhelimella, ja kun kuvaaja haluaa itse päästä kuvaan, käyttöön saadaan myös live-näkymä ja itselaukaisin.

Tilaa säästävästä rakenteestaan huolimatta Canon Zoemini S2 sisältää kaiken tarvittavan. Laite saa virran omasta sisäisestä ladattavasta akusta, jonka teho kertalatauksella riittää enintään 25 valokuvatulosteeseen, eikä siinä ole mustekasetteja tai värinauhapakkausta. Laite hyödyntää ZINK-tekniikkaa, jossa kaikki valokuvatulosteiden kehittämiseen tarvittava kemia on rakennettu sisään paperiin, joka on kooltaan 50 x 76 mm ja joita tulostimeen mahtuu 10 kappaleen pussi.

Canon Zoemini S2:ssa on kaksi laitetta yhdessä, sillä siinä on myös sisäänrakennettu 8 megapikselin digitaalikamera ja peili selfieiden ottamista varten sekä rengasvalo, jolla valaistusta voidaan lisätä. Sisäänrakennetun muistin lisäksi laitteessa on myös microSD-korttipaikka, jonka avulla valokuvia voidaan tallentaa ja tulostaa.

Bluetooth-yhteyden avulla tulostin voidaan yhdistää älypuhelimeen, ja Canon Mini Print -sovelluksen live-näkymää hyödyntäen kuvat voidaan rajata tarkemmin ja niitä voidaan mukauttaa luovilla suotimilla ja loppusilauksilla.

Canon Zoemini 2

Käsi, jossa on ruusukultainen Canon Zoemini 2, toinen käsi ottaa siitä tarrapaperiarkin, jossa on kaksi pyöreää tarraa, joihin on tulostettu valokuvia.

Sekä Canon Zoemini 2- että Canon Zoemini S2 -malleilla voidaan tulostaa pyöreitä tarroja käyttämällä Canon ZINK™ ZP-Circle Photo -paperia.

Canon Zoemini S2:ta kevyemmän Canon Zoemini 2:n paino on pudotettu aivan minimiin jättämällä pois sisäänrakennettu kamera. Myös lataaminen vie vähemmän aikaa, ja Canon Mini Print -sovelluksella päästään täysillä hyödyntämään älypuhelimella tai tabletilla otettuja valokuvia samoin kuin Facebookin, Instagramin, Google Kuvien, Dropboxin tai iCloud-tilien kuvatiedostoja.

Canon Mini Print -sovellus on tehty hauskanpitoon, ja siinä on valinnat piirrosten ja kuvatekstien lisäämistä samoin kuin monesta tulosteesta koostuvien kollaasien luomista varten. Kuten mainittu, ZINK-teknologilla saadaan laadukkaita valokuvatulosteita 50 x 76 mm:n paperille, jossa on irrotettava, kierrätettävä tausta. Tulosteet eivät tahraa tai repeydy ja kestävät kastumista.

Toinen siisti juttu, jota molemmilla Canon Zoemini -tulostimilla voidaan tehdä, on se, että niillä voidaan luoda pyöreitä tarroja sekä tavanomaisia ​​suorakaiteen muotoisia tulosteita, jotka ovat aivan ehdottomia kodin esineiden merkitsemiseen ja vaikka lasten koulutehtäviin.

Canon Zoemini – Tekniset tiedot

Tulostimen koko

121 x 80,3 x 22,4 mm
120 x 84 x 21,5 mm

Paino

188 g
177 g

Värivaihtoehdot

Teal, White, Rose Gold
Laivastonsininen, helmenvalkoinen, ruusukulta

Tulostusaika

noin 50 sekuntia
noin 50 sekuntia

Tulostustapa

ZINK
ZINK

Tarkkuus

314 x 600 dpi
313 x 500 dpi

kamera

8MP
-

Latausaika

Enintään 120 min
Enintään 50 min

Latauskohtainen kuvien määrä

25 tulostetta
20 tulostetta

Sisäinen tallennustila

512 Mt
-

Lisätallennustila

microSD, enintään 256 Gt
-

Sovellus

Canon Mini Print
Canon Mini Print

Materiaalikoko

50 x 76 mm
33 mm:n esileikatut ympyrätarrat
50 x 76 mm
33 mm:n esileikatut ympyrätarrat

Canon SELPHY -valikoima

Kaksi Canon SELPHY CP1500 -tulostinta kahden Canon SELPHY Square QX10 -tulostimen vieressä kirkkaan vaaleanpunaisella taustalla.

Pienikokoiset Canon SELPHY -sarjan tulostimet toimivat saumattomasti yhteen älylaitteiden kanssa ja avaavat luovien mahdollisuuksien maailman.

Canon SELPHY -tulostimissa käytetään ZINK-tulostuksen sijaan värisublimaatiotekniikkaa, jolla valokuvien tulostuslaatu on erinomainen ja arkistoinninkestävyys yli 100 vuotta. Sellaisenaan niissä käytetään toisenlaista erikoisvalokuvapaperia, nestemäisestä musteesta ei tarvitse huolehtia, sillä ne toimivat kasettipohjaisella nauhalla. Canon SELPHY -tulostimet tarjoavat valokuville myös Auto Image Optimize -vaihtoehdon, joka tunnistaa ja korjaa kuvien epätäydellisyydet, säätää kasvojen kirkkautta ja väriä sekä vähentää ei-toivottua kohinaa.

Kukin tuloste tehdään kuljettamalla paperi neljä kertaa tulostimen läpi ja lisäämällä siihen vuoron perään kerrokset syaania, magentaa ja keltaista väriainetta, minkä jälkeen kuvaan lisätään kiiltävä suojapinnoite. Mustesuihkutulostimista poiketen eri väriaineita voidaan levittää päällekkäin sen sijaan, että mustepisarat olisi asetettava vierekkäin, mikä saa myös erittäin hienot yksityiskohdat toistumaan.

Canon SELPHY Square QX10

Canon SELPHY Square QX10 -tulostin vaaleanpunaisella taustalla ympärillään tulosteita, leikekirja ja varusteita. Käsi ottamassa tulostetta tulostimesta.

Täysin kannettava Canon SELPHY Square QX10 on ehdoton valinta mobiilitulostukseen häissä, juhlissa ja muissa tapahtumissa.

Kaksi kättä työntämässä värikasetteja Canon SELPHY Square QX10 -tulostimen kylkeen.

Canon SELPHY Square QX10 -tulostimessa käytetään värisublimaatiomuste- ja paperikasetteja, joten siinä ei ole ulkonevia osia. Täyteen ladattu akku riittää jopa 20 tulosteeseen.

Täysin kannettavassa Canon SELPHY Square QX10:ssä on sisäinen ladattava akku sekä sisäiset kasetit paperia ja värisublimaationauhaa varten. Kyseessä onkin ehdoton laite ottaa mukaan minne vain: korkealaatuisia 68 mm:n neliömäisiä valokuvatulosteita juuri siellä missä haluat. Ja vaikka itse kuvat ovat neliömäisiä, valokuvapaperi on mitoiltaan hieman suurempi 72 x 85 mm, joten kuvan alle jää tilaa kirjoittaa kuvateksti.

Canonin ZINK-valokuvapapereiden tapaan SELPHY QX10 -arkeissa on irrotettava tausta, jonka alla on itseliimautuva pinta. Näin tulosteita voi kiinnittää lähes mille tahansa pinnalle, minkä ansiosta ne ovat lyömättömiä esim. leikekirjan pitämisessä. Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden ansiosta tulostaminen älylaitteesta onnistuu langattomasti nopeasti ja helposti missä tahansa ilman, että on oltava yhteydessä Wi-Fi-yhteyspisteeseen. Canon SELPHY Photo Layout -sovellus tuo saman nopeuden helpottaen luovuutta, jolloin käyttöön saadaan laaja valikoima asetteluvaihtoehtoja, leimoja ja reunuksia.

Canon SELPHY CP1500

Canon SELPHY CP1500 -tulostin, jonka tulostusalustalla on perhevalokuva. Laitteen vieressä on joukko valokuvatulosteita, pakkaus tulostinpaperia ja kädessä oleva älypuhelin, jossa näkyy SELPHY Photo Layout -sovellus.

Canon SELPHY CP1500 tekee älylaitteiden ja yhteensopivien kameroiden yhdistämisestä Wi-Fi Directin kautta äärimmäisen helppoa. Yhteys muodostetaan nopeasti skannaamalla tulostimen sisäänrakennetulla LCD-värinäytöllä näkyvä QR-koodi älylaitteella.

Canon SELPHY CP1500 on lisäksi pienikokoinen ja helposti siirreltävä, ja sen tulostuskoot ovat jopa 100 x 148 mm. Tulostin on nopea ja vaivaton postikorttikokoisten tulosteiden luomiseen, kuvien kääntöpuolelle voidaan kirjoittaa – osoitekentät ovat valmiina – ja luottokorttikokoisten tulosteiden tekemisessä se on kaksi kertaa nopeampi.

SELPHY Square QX10 -tulostimen tapaan siinä on älylaitteista langattomaan tulostamiseen tarkoitettu Wi-Fi Direct, minkä lisäksi USB-C-portti löytyy tietokoneiden, kameroiden ja USB-muistitikkujen helppoa liittämistä sekä SD/SDHC/SDXC-paikka suoraan muistikorteilta tulostamista varten. Siinä on myös käyttöä helpottava 8,9 cm:n LCD-värinäyttö. Tässäkin tapauksessa värisublimaatiotulostus varmistaa, että laboratoriolaatuiset tulosteet kestävät jopa 100 vuotta1.

SELPHY Square QX10 -tulostimesta poiketen SELPHY CP1500 pystyy tulostamaan useita eri kokoja, mukaan lukien postikortti- ja luottokorttikokoiset sekä minitarra-arkit, joita saadaan aikaan käyttämällä eri paperikasetteja. Esimerkiksi luottokortin kokoisten (54 x 86 mm) valokuvien ja tarrojen tulostamiseen tarvittava paperikasetti on PCC-CP400.

SELPHY CP1500 -tulostimen laajan paperi- ja värisublimaatiokasettien valikoiman ansiosta SELPHY Photo Layout -sovellus mahdollistaa omaleimaisten valokuvien, postikorttien, minitarrojen sekä kirjanmerkkien luomisen suoraan matkapuhelimella tai tabletilla. Tällä mallilla tulosteisiin voidaan lisätä myös QR-koodi, jonka vastaanottajat voivat skannata älylaitteellaan ja siirtyä välittömästi verkkoalbumiin, videoon tai verkkosivulle.

Canon SELPHY – Tekniset tiedot

Tulostimen koko

102 x 143 x 31 mm
182 x 58 x 133 mm

Paino

445 g
850 g

Värivaihtoehdot

Musta, valkoinen, vaaleanpunainen, vihreä
Musta, valkoinen, vaaleanpunainen

Tulostusaika

43 sekuntia
23 s (54 x 85 mm)
41 s (100 x 148 mm)

Tulostustapa

Värisublimaatio
Värisublimaatio

Tarkkuus

287 x 287 dpi
300 x 300 dpi

Akku

Sisäinen ladattava
Valinnainen lisävaruste

Liitettävyys

Wi-Fi
Wi-Fi, USB, SD/SDHC-kortti

nestekidenäyttö

-
8,9 cm

Sovellus

SELPHY Photo Layout
SELPHY Photo Layout

Materiaalikoko

72 x 85 mm, tulostusalue 68 x 68 mm
100 x 148 mm
54 x 86 mm
54 x 54 mm
22 x 17,3 mm

Canon SELPHY CP1500-, SELPHY Square QX10- ja Canon Zoemini 2 -tulostimet harmaalla tasolla. Jokaisen tulostimen alla on kunkin niistä tuloste.

Miten vain haluatkin esitellä valokuviasi, Canonin pienikokoinen tulostin löytyy joka lähtöön.

Joukko Canon SELPHY- ja Canon Zoemini -tulostimille tarkoitettuja tulostinpapereita, kunkin paperin alla on vastaava tulostettu versio.

Canon SELPHY CP1500 tukee neljää paperikokoa, postikortti- ja luottokorttikokoiset tulosteet, luottokorttikokoiset tarrat, neliömäiset tarrat ja minitarrat, kun taas SELPHY Square QX10 käyttää paperikokoa 72 x 85 mm, jossa tulostusalue on 68 x 68 mm. Canon Zoemini S2 ja Canon Zoemini 2 tulostavat molemmat sekä 50 x 76 mm:n tarroja että 33 mm:n muotoon leikattuja ympyrätarroja.

Suosikkikuvat voivat helposti hukkua puhelimien ja muiden älylaitteiden valtavaan digitaalisten kuvien runsauteen niin, ettei niitä koskaan enää näe. Canonin kannettavien tulostimien avulla niistä saa fyysisiä valokuvatulosteita, tarroja, postikortteja ja paljon muuta nopeasti, helposti, tehokkaasti ja hauskasti. Näin voit varmistaa, että ne saavat ansaitsemansa huomion.

Matthew Richards
 1. Albumissa säilytettyinä. Perustuu nopeutettuun testausmenetelmään, kun oletuslämpötila on 23 °C ja ilmankosteus on 50 %.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Lapsen ensimmäinen vuosi tulosteina

  Muotokuvaaja Jemella Ukaegbu antaa vinkkejä lapsen ensimmäisen vuoden ikuistamiseen.

 • ASKARTELE JA TULOSTA

  Yllätyslaatikon tekeminen

  Lini Trinh kertoo, miten yllätyslaatikko tehdään käyttämällä Canon SELPHY CP1500 -tulostinta.

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Rakenna itse Canon Zoemini -valokuvauskoppi

  Luo hauska lisä seuraaviin juhliin Canon Zoemini S2 -kameralla ja Mini Print -sovelluksella ja ikuista muistot valokuvauskopissa.

 • LUOVAA TULOSTUSTA

  Toteuta luovat ideasi Canon Zoemini -sarjan tuotteilla

  Kuvaa pikakameralla ja tulosta taskukokoisella tulostimella – missä tahansa.