ASKARTELE JA TULOSTA

Tulosta elämän tärkeimmät hetket Canon Zoemini S2 -tulostimella

Yksin tehdyistä matkoista ensimmäisiin näyttelyihin puhutamme ryhmän nuoria tapahtumista, jotka ovat merkinneet heille eniten ja kuinka he jakoivat muistonsa Canon Zoemini S2 -pikakameratulostimen kanssa.
Ojennetuissa käsissä on useita Canon Zoemini S2 -kameroita, joista yksi tulostaa kuvaa, ja toisella henkilöllä on mustavalkoinen kuva.

Jokaisella on elämässään erityinen hetki, josta he ovat ylpeitä, tai kokemus, joka on tehnyt heistä sen, mitä he ovat tänään. Olipa kyseessä valmistuminen, ensimmäinen loma ystävien kanssa tai kokeesta saatu hyvä arvosana, nämä saavutukset olisi hyvä saada talteen ja jakaa.

”Elämän ison hetken” merkitys ei välttämättä käy heti ilmi, joten on hyvä tallentaa niin paljon muistoja kuin voi – isoja kuin pieniäkin – jaettavaksi hetkessä ystävien tai perheen kanssa, huoneen sisustamiseksi tai tavaroiden koristelemiseksi iloisiksi muistoiksi hyvistä hetkistä.

Canon haastoi joukon opiskelijoita esittelemään elämänsä tärkeitä hetkiä tulosteina. Tutustu näihin käänteen tehneisiin tapahtumiin ja katso, miten he juhlistivat niitä Canon Zoemini S2 -pikakameratulostimella.

Tutustu ryhmään

Neljä nuorta poseeraa ryhmäselfiessä, jota otetaan puistossa Canonin tulostinkameralla.

Ryhmä ikuisti ensitapaamisensa saman tien kuvaksi. Canon Zoemini S2 -kameratulostimessa on rengasvalo ja peili, joten se sopii kuin nakutettu ryhmäselfieihin. Kuvat voi tulostaa heti ja jakaa kaikille. Pienen kokonsa ansiosta kamera on helppo ottaa mukaan myös silloin, kun ollaan viihteellä.

Puupinnalla näkyy Canon Zoemini S2, älypuhelin ja joukko tulosteita. Lisäksi näkyy käsi, joka käyttää älypuhelimen kosketusnäyttöä.

Canon Zoemini S2 -laite toimii pikakamerana ja -tulostimena, joten sillä voi tulostaa kamerassa olevia kuvia käyttämällä Canon Mini Print -sovellusta.

Canonin ryhmä koostuu neljästä Walesin Cardiffin yliopiston opiskelijasta – perustutkintoaan suorittavat Ashvin Tiwana, Megan Gaen ja Shubhangi Dua sekä ensimmäisen vuoden musiikin opiskelija Evie Ingles. Yhdessä he jakoivat ja tulostivat tähänastisen elämänsä tärkeimmät hetket.

Ryhmä käytti arvokkaiden muistojen tallentamiseen näppärää kaksitoimista Canon Zoemini S2 -minikuvatulostinkameraa. Noin 50 sekunnin tulostusaika herättää valokuvat eloon lähes välittömästi, ja Canon Mini Print -sovelluksen avulla kuvista saa enemmän irti ja niistä voi tehdä pieniä taideteoksia.

Ashvin Tiwana

Henkilö käyttää älypuhelimessaan Canon Mini Print -sovellusta, jolla hän tekee valokuvistaan pyöreitä tarratulosteita. Takana oleva pöytä on Canon Zoemini S2 -tulosteiden peitossa.

”Kuvien tulostaminen Canon Zoemini S2 -tulostimella oli tosi kivaa”, sanoo maisterin tutkintoaan tekevä Ashvin Tiwana. ”Myös mahdollisuus lisätä tekstiä Canon Mini Print -sovelluksessa on kätevä, koska sen avulla muistaa, missä päin on tullut liikuttua. Tieto näkyy kuvassa aina viitteenä.”

Mies hymyilee kameralle ja pitää kädessään pientä lomakuvan tulostetta kasvonsa edessä.

Canon Zoemini S2 -laitteen päällä olevan liukukytkimen avulla käyttäjä voi vaihtaa tilasta toiseen, esimerkiksi vaakatilasta ilman salamaa pystykuvaan automaattisalamalla ja rengasvalolla otettavaan selfieen.

Ashvin valitsi omaksi merkkihetkekseen matkan ympäri Vietnamia. Hän matkustaa mielellään yksin ja on matkaillut laajasti eri puolilla maailmaa tutustumassa erilaisiin kulttuureihin. Ensimmäisen yksinmatkansa hän teki Ranskaan ja on sen jälkeen reissannut Kambodžassa, Vietnamissa ja Irlannissa.

”Olen 19-vuotiaasta ollut onnekas päästyäni matkustamaan ympäri maailmaa”, hän sanoo. ”Parasta yksin matkustamisessa on se, ettei tarvitse noudattaa kenenkään muun aikataulua, vaan voi tutustua uusiin asioihin sen mukaan, mikä itseä kiinnostaa.”

Kuva, jonka hän halusi tulostaa, otettiin Vietnamin matkalla vuonna 2020, kun hän oli Halonginlahden ympäri suuntautuvalla venekierroksella.

”Koko Vietnam oli hieno kokemus, sillä sain tuolla venematkalla todella hyvän ystävän, ja olemme edelleen läheisiä”, hän sanoo. ”Tämä kiteytti, miksi nautin matkustamisesta yksin, koska näin voi tavata ihania ihmisiä ja luoda erityisiä siteitä ei vain ensimmäistä kertaa näkemiinsä paikkoihin, vaan myös ihmisiin, joihin tässä yhteydessä tutustuu.”

Kädet asettelevat pyöreitä tarroja älypuhelimen selkäpuolelle.

Canon Mini Print -sovelluksessa hienoa on se, että voi lisätä kehyksiä, suotimia ja tarroja”, sanoo Ashvin.

Ashvin halusi esitellä ylpeänä yhden suosikkimuistoistaan, joten hän päätti tulostaa valokuvansa ympyrän muotoon leikatulle 1,3 tuuman Canon ZINK -tarrapaperille. Kuvan hän kiinnitti muilla seikkailuilla otettujen kuvien yhteyteen puhelimen selkäpuolelle niin, että näkee ne joka päivä muistoina matkoistaan. Canon Zoemini S2 -kameratulostin ja tarrapaperi ovat niin pieniä kuin kevyitäkin, että ne voi ottaa mukaan seikkailuihin. Näin muistot voi tulostaa saman tien.

Evie Ingles

Musta banjokotelo nojaa vasten valkoista laattaseinää, ja henkilö kiinnittää koteloon Canonin pyöreitä tarroja.

”Minusta Canon Zoemini S2 on tosi hauska”, sanoo musiikkia opiskeleva Evie Ingles. ”Pieni ja kompakti laite, joka kulkee helposti mukana. Sillä voi ottaa kuvia tai tulostaa älypuhelimella otettuja kuvia – sitä on todella helppo käyttää.”

Nainen katsoo suoraan kameraan ja pitää kasvojensa edessä pientä kuvaa itsestään esiintymislavalla.

Evielle hänen suuri hetkensä esiintymisestä lavalla ei ollut vain hieno konsertti, vaan myös merkityksellinen kokemus. ”Se oli hauskimpia juttuja, joita minun kohdalleni on tullut, ja samalla se oli merkittävä virstanpylväs esiintymisissäni ja itsevarmuuden saavuttamisessa”, hän sanoo.

Evie valitsi elämänsä suurtapahtumaksi kaikkien aikojen ensimmäisen pop-esiintymisensä ja halusi helliä tätä muistoa kiinnittämällä Canon Zoemini S2 -tulosteen banjokoteloonsa ja kuljettaa sitä mukanaan tuleville keikoille.

”Se oli todennäköisesti toistaiseksi merkittävin esiintymiseni", hän selittää. ”Kyseessä oli Cardiffin yliopiston popryhmä, ja minulle asia oli merkityksellinen sen takia, että lauloin isolla lavalla suuren yleisön edessä.”

Laulamisen lisäksi Evie soittaa saksofonia, klarinettia, huilua, banjoja ja pianoa. Tarrapintainen Canon Zoemini S2 -paperi tuli tarpeeseen, kun Evie oli tekemässä tulostetta banjokoteloon. Joitakin kuvia, jotka hän halusi lisätä soittimen kotelon koristeiksi, hän tulosti myös ympyrän muotoon leikatulle Canon ZINK 1.3” -tarrapaperille.

”Tykkään muutenkin laittaa bändin tarroja banjokoteloon, joten myös Canon Zoemini S2 -tuloste löytyy nyt siitä”, hän sanoo. ”Näin minulla on keikoilla kiva muisto tästä virstanpylväästä.”

Evie piti myös Canon Mini Print -sovelluksen käyttämisestä ja lisäsi kuvaan kehyksen. ”Se oli tosi helppokäyttöinen”, hän sanoo. ”Canon Zoemini S2 -kameran yhdistäminen Bluetooth-yhteydellä oli helppoa, ja lisäsin kuvaan kehyksen, joka oli samansävyisenä yhtä upea kuin kuvakin, ja paransi sitä selvästi.”

Megan Gaen

Kaksi kättä, jotka pitelevät Canon Zoemini S2 -laitetta ja älypuhelinta, jossa näkyy Canon Mini Print -sovellus ja sen näytössä valmistujaiskuva.

Maisteritutkintoaan suorittavalla Megan Gaenilla oli hauskaa hänen päästyään kokeilemaan Canon Mini Print -sovelluksen ominaisuuksia. Sovelluksella voi käyttää itselaukaisuasetusta ja kaukolaukaisinta, tarkistaa reaaliaikaisen näkymän, lisätä hauskasti omia juttuja ja tehdä kollaaseja.

Nainen kiinnittää pienen mustavalkoisen valokuvan valosarjaan, johon on jo kiinnitetty muita valokuvia.

Meganin mielestä Canon Zoemini S2 on todella helppokäyttöinen. Hän esitteli printtiään asuntolan huoneessaan, jossa kuva oli kiinnitetty koristevaloihin.

Megan valitsi suureksi hetkekseen perustutkinnon valmistumisen ”kotona”. Monien muiden niiden opiskelijoiden tapaan, joiden yliopisto-opintoihin Covid-19-pandemia vaikutti, Meganin valmistuminen Southamptonin yliopistosta peruuntui.

”Oma suuri hetkeni oli vuonna 2021, kun valmistuin pääaineinani saksa ja espanja”, hän sanoo. ”Kaavut saimme kuitenkin vuokrattua, joten pidimme vanhempien kotona pikkuvalmistujaiset. Saimme hienoja kuvia, jotka olivat todella tärkeitä, koska olin tehnyt neljä vuotta kovasti töitä, ja tuntui siltä, että nyt oli hetki juhlia.”

Yliopiston asuntolan makuuhuoneen seinälle ripustamisen lisäksi Megan aikoo lisätä kuvan kopion galleriaseinälleen kotonaan. ”Siinä on mustavalkoteema, joten lisäsin mustavalkosuotimen Canon Mini Print -sovelluksella. Se oli todella kätevää, koska sitä ei tarvinnut muokata tietokoneella”, hän selittää.

Megan tulosti käyttäen älypuhelimen kameran kuvaa, mutta Canon Zoemini S2-sovelluksen takana on suodinpainike, jolla voi vaihtaa eloisista väreistä mustavalkokuvien ottamiseen. Sovelluksella voi muodostaa yhteyden myös Facebookiin, Instagramiin ja Googlen Kuvat-sovellukseen ja tulostaa kuvat sieltä.

”Minusta pienten tarrojen, suotimien ja kehysten lisääminen oli tosi hienoa, minkä jälkeen kuvia voi muokata mielensä mukaan”, hän sanoo. ”Se oli helppoa ja nopeaa – eikä tarvinnut huolehtia musteen kuivumisesta.”

Shubhangi Dua

Nuori nainen istuu korituolissa pitäen ylpeänä käsissään maalausta. Sylissään ja vieressään hänellä on kaksi muuta värikästä taideteosta.

Maisteriopintojaan suorittava Shubhangi Dua tulosti kuvasarjan debyyttitaidenäyttelystään käyttämällä Canon Zoemini S2 -tulostinta. ”En ole koskaan aiemmin pitänyt taidetta ammattina, mutta näyttelyn ansiosta tunnen nyt voivani kutsua itseäni taiteilijaksi”, hän sanoo.

Shubhangi pyrkii taiteilijana eteenpäin, ja hänen luovan intohimonsa piti tietenkin sopia tähän elämän suureen hetkeen. Äskettäin hän sai toteutettua lapsuutensa unelman saatuaan pidettyä ensimmäisen taidenäyttelynsä Englannin Bathissa.

”Suureksi hetkekseni valitsin tämän maalauksen (katso yllä), koska tämä työ on ensimmäisestä näyttelystäni”, hän sanoo. ”Pelkkä oman työn näkeminen seinällä monien muiden lahjakkaiden taiteilijoiden töiden kanssa antoi tunteen saavutuksesta ja tehtyyn kovaan työhön liittyvästä tunnustuksesta. Kyseessä on suuri hetki myös, koska vuosia ajattelin, että en ollut riittävän hyvä taiteilijaksi, ja olen iloinen voituani osoittaa olleeni väärässä.”

Canon Zoemini S2 -laite on selkäpuoli ylöspäin värikkään kuvamateriaalin seassa, ja sen vieressä on pieni tarra, jota ollaan lisäämässä päiväkirjaan.

Shubhangi tulostaa elämänsä suuren hetken päiväkirjaan. Canon Zoemini S2 -laitteen latausaika on noin 120 minuuttia, ja tulostaa voi myös lataamisen aikana.

Harmaassa päällystakissa oleva nainen hymyilee kameralle, ja hänen edessään on käsi, joka pitelee pientä kuvaa, jossa on taidevalokuvia.

Reunuspainike lisää kuvan tulosteeseen valkoisen tai mukautetun reunuksen.

Shubhangi tulosti näyttelystä myös kaksi itselleen hyvin henkilökohtaista maalausta. ”Näiden kahden maalauksen on tarkoitus katsoa toisiaan”, hän selittää. ”Suuressa on äitini ja pienessä olen minä nuorempana.”

Canon Mini Print -sovelluksen mukana tulee laaja valikoima tarroja kukista eläimiin. Shubhangi käytti sovellusta lisätessään maalaustensa tulosteisiin kukkatarroja, jotka tuovat mukaan ajatuksen luonnosta. ”Olen laittanut tulosteet kansiooni, ja aion tehdä niistä kopioita ja laittaa ne huoneeni saavutustaululle, jolloin muistan, että ne ovat minun tekemiäni”, hän sanoo.


Voit siis julistaa ”suurta hetkeäsi” ja näyttää sen maailmalle tai pitää muistot elossa omassa päiväkirjassa, Canon Zoemini S2 ja muut Canon Zoemini -sarjan tuotteet sopivat loistavasti tulosteiden luomiseen kotona näytettäväksi, omien vempainten koristelemiseen ja jakamiseen niin ystävien kuin perheenkin kanssa. Mitä vielä odotat? Muista jakaa tuloksesi tunnisteella #FreeYourStory ja merkitsemällä tilimme @canonemea.Teksti: Tamzin Wilks

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit