LUOVAA TULOSTUSTA

Valmista oma valokuvauskoppi Canon Zoemini S2 -kameran avulla

Ikuista muistot valokuvauskopissa edullisesti: katso, miten voit tulostaa valokuvat heti.
Kaksi naista poseeraa karnevaaliaiheisen rekvisiitan kanssa pöydällä olevan ruusukullan värisen Canon Zoemini S2 -kameran edessä. Canon Zoemini S2 -kamerasta tulee tuloste, jossa kyseiset naiset ovat eri asennossa.

Juhlapäivinä luodaan muistoja, ja iloisten hetkien kuvaaminen voi olla sekä hauskaa että hyvä tapa dokumentoida päivä. Olipa kyseessä hääjuhla, syntymäpäivä tai tietyllä teemalla järjestetty juhla ystävien kanssa, valokuvauskopeista on tullut suosittu keino saada kaikki osallistumaan. Voit kannustaa vieraita leikkimään rekvisiitalla ja muokkaamaan kuvia ja antaa heille kotiin vietäväksi pysyvän muiston, josta on iloa vuosiksi eteenpäin.

Valokuvauskopin vuokraaminen voi olla kallista ja koppi voi viedä paljon tilaa, mutta Canon Zoemini S2 -kameran avulla voit luoda oman valokuvauskopin ja pitää hauskaa muokatessasi valokuvia ja tulostaessasi niitä saman tien ihailtaviksi ja jaettaviksi. Kerromme tässä, miten voit luoda oman valokuvauskopin Canon Zoemini S2 -kameran ja Canon Mini Print -sovelluksen avulla.

Paikan valitseminen Canon Zoemini -valokuvauskopille

Kaksi naista hymyilee ja poseeraa puupöydällä olevan ruusukullan värisen Canon Zoemini S2 -kameran edessä.

Voit tehdä Canon Zoemini -valokuvauskopistasi niin yksinkertaisen tai koristeellisen kuin haluat valmistamalla taustoja ja lisäämällä rekvisiittaa tai ottaa osan kuvista eri puolilla tapahtumatilaa.

Käsi lepää puisella pöydällä olevan ruusukullan värisen Canon Zoemini S2 -kameran päällä.

Canon Zoemini S2 -kamerasta on saatavilla kolme värivaihtoehtoa: sinivihreä, valkoinen ja ruusukulta.

Olet ehkä käyttänyt valokuvauskoppia häissä, työpaikan tapahtumassa tai syntymäpäivillä, mutta vuorovaikutteinen tila valokuvaamista varten voi olla hyvä lisä mihin tahansa tapahtumaan. Entäpä jos teet oman Canon Zoemini -valokuvauskopin polttareihin, joulua tai halloweenia varten, syntymäpäiväjuhliin, luokkakokoukseen tai karnevaaliaiheisiin juhliin ystävien kanssa? Vaikka perinteisiä valokuvauskoppeja käytetään yleensä suurissa sisätiloissa, Canon Zoemini S2 -kameralla mahdollisuudet ovat rajattomat. Koska tässä tapauksessa ei ole tarvetta liittää isoa konetta verkkovirtaan, valokuvauskoppisi voi olla kotoisassa nurkkauksessa tai piha- tai grillijuhlissa jopa ulkona.

Voit valita tietyn paikan vieraiden kuvaamiseen tapahtuman aikana, esimerkiksi sijoittaa valokuvauskopin sisään- tai uloskäynnin luo, jotta voit ottaa kuvia vieraiden saapuessa tai poistuessa, tai kuvata eri paikoissa. Canon Zoemini S2 tulostaa tarrapaperille, joten voit koota valokuvaseinän saman tien. Saatavilla on myös sovellus, jolla voit muokata valokuvia, ja lisäksi voit tulostaa samasta kuvasta versioita jaettaviksi ystävien kanssa.

Varmista, että asetat Canon Zoemini S2 -kameran hyllylle tai pöydälle, joka on sopivalla korkeudella haluamiasi otoksia varten. Jos tilassa ei ole sopivaa paikkaa, käytä luovuuttasi ottamalla vaikkapa valokuvauskopin tyylisiä kuvia matalalta itsestäsi ja ystävistäsi oudoissa tai hassuissa asennoissa.

Canon Zoemini -valokuvauskopin rakentaminen

Kaksi naista hymyilee ja poseeraa puupöydällä olevan ruusukullan värisen Canon Zoemini S2 -kameran edessä, ja heidän kuvansa heijastuvat Canon Zoemini S2 -kameran selfie-peilistä.

Voit tarkistaa hiuksesi ja tyylisi Canon Zoemini S2 -kameran selfie-peilistä ennen kuin ikuistat poseerauksen.

Käsi pitelee älypuhelinta, jonka Canon Mini Print -sovelluksessa näkyy Live View -tila.

Canon Mini Print -sovelluksen Live View -tilan avulla voit varmistaa, että olet parhaimmillasi valokuvauskoppia varten.

Perinteisissä valokuvauskopeissa kuvattava istuu yleensä jakkaralla ahtaassa tilassa, mutta Canon Zoemini S2 -valokuvauskopissa voit olla luovempi. Kokeile erilaisia taustoja esimerkiksi järjestelemällä koristeita, suunnittelemalla tausta kokonaan itse tai käyttämällä taustana yksinkertaisesti yksiväristä seinää. Mieti myös, haluatko käyttää rekvisiittaa, jonka kanssa vieraat voivat poseerata. Taustoilla ja Creative Parkin rekvisiitalla saatiin eloa ja väriä näihin kuviin karnevaaliaiheisista juhlista. Seuraavassa vaiheessa voi myös lisätä koristeita ja räätälöidä kuvia lisää.

Kun tila on valmisteltu, kokeile, kuinka kaukaa haluat kuvata Canon Zoemini S2 -kameralla. Joissakin kuvissa haluat ehkä olla aivan taustan edessä ja joissakin lähempänä kameraa sen mukaan, haluatko kuvata ihmisiä kokonaan vai vain heidän kasvojaan. 8 megapikselin kameralla saa erittäin yksityiskohtaisia kuvia monilta etäisyyksiltä.

Maksuttomalla Canon Mini Print -sovelluksella voi etäkuvata ja -tulostaa, joten kenenkään ei tarvitse toimia valokuvaajana ja jäädä itse pois kuvasta. Kun olet yhdistänyt älypuhelimen Canon Zoemini S2 -kameraan Bluetoothilla, voit varmistaa täydelliset kuvat käyttämällä sovelluksen itselaukaisinta ja etäsuljinta. Tarkista kameran selfie-peilistä, että olet valmis lähikuvaa varten, ja määritä sitten sovelluksessa kolmen, viiden tai kymmenen sekunnin viive, jotta ehditte asettua sopivasti. Aseta kamera seinää tai muuta tukea vasten ja anna mennä! Koska akunkesto riittää jopa 25 valokuva-arkkiin, ehdit kuvata ja tallentaa paljon muistoja ennen seuraavaa lataamista.

Canon Zoemini -tulosteiden muokkaaminen

Henkilön sormi muokkaa kuvakollaasia älypuhelimen Canon Mini Print -sovelluksella, ja vieressä on ruusukullan värinen Canon Zoemini S2 puisella pöydällä.

Canon Mini Print -sovelluksella voit tehdä kollaaseja ja lisätä tekstiä, kuvia, kehyksiä ja suodattimia tulosteisiin japanilaisen purikura-valokuvauskopin tapaan. Lähde mukaan, jaa kuviasi sosiaalisessa mediassa ja merkitse kavereitasi niihin.

Kaksi naista istuu yhdessä, toinen pitelee kädessään ruusukullan väristä Canon Zoemini S2 -kameraa, josta tulee tuloste, ja toinen pitelee älypuhelinta, jossa näkyy Canon Mini Print -sovellus.

Kaikki eivät nauti kuvattavana olemisesta, mutta kuvaamalla Canon Zoemini S2 -kameralla valokuvauskopissa voit lisätä tilanteeseen vuorovaikutteisuutta, leikkisyyttä ja hauskuutta. Lisäksi voit lisätä kuviin suodattimia ja muokata kuvia Canon Mini Print -sovelluksella.

Canon Mini Print -sovelluksella voi sekä etäkuvata ja -tulostaa että lisätä monenlaisia hauskoja valokuvauskoppitehosteita. Sillä voit luoda kuvia, jotka jäljittelevät japanilaista purikura-tyyliä eli valokuvauskoppeja, joita nuoret ovat suosineet jo 90-luvulta lähtien ja joissa nykyvaikuttajat haluavat ottaa kuvia ystäviensä kanssa. Huikean suosittu purikura on perinteisen valokuvauskopin paranneltu versio, jonka kuvissa voi käyttää monenlaisia sosiaaliseen mediaan sopivia tehosteita, kuten tarroja, suodattimia ja kuvia.

Mini Print -sovellus tarjoaa samat toiminnot Canon Zoemini S2 -kameralle: sillä voi lisätä jaettavaan tulosteeseen ilmettä muuttamalla asettelua, lisäämällä tekstiä, kehyksiä, piirroksia ja suodattimia tai kokeilemalla kameran live-tehosteita ja lisättyä todellisuutta.

Tulosteiden käyttäminen

Henkilön käsi kiinnittää kahden naisen kuvia vihreälle laattaseinälle. Valokuvat tulostettiin Canon Zoemini S2 -kameran ja Canon Mini Print -sovelluksen avulla.

Käyttämällä tarrapohjaista ZINK TM-valokuvapaperia saat tahrautumattomia, repeytymättömiä ja vedenkestäviä tulosteita, joita voit kiinnittää albumeihin ja vaikkapa puhelimiin, kannettaviin tai muille pinnoille, kun haluat pitää suosikkikuvasi näkyvillä tai käyttää samoja kuvia ystäviesi kanssa.

Kaksi naista poseeraa karnevaaliaiheisen rekvisiitan kanssa puupöydällä olevan ruusukullan värisen Canon Zoemini S2 -kameran edessä. Puupöydällä on muuta karnevaaliaiheista rekvisiittaa.

Valokuvauskopin otokset ovat hyvä keino ikuistaa tapahtuman tunnelma ja energia. Nämä karnevaaliaiheiset kuvat pursuavat värejä ja ilmettä ja voivat muistuttaa vieraille illan hauskuudesta.

Canon Zoemini -valokuvauskopin tulosteita voi käyttää monipuolisesti. Mitä jos tulostaisit tarrapaperille räätälöityjä tarroja leikkejä varten? Canon Zoemini S2 -kameraan voi lisätä kerralla enintään 10 arkkia ZINK-valokuvapaperia, jonka koko on 5 x 7,6 cm tai jolla on 3,3 cm:n ympyrätarroja, ja arkki tulostuu alle minuutissa. Voit myös antaa tulosteita vieraiden mukaan muistoksi.

Voit ladata kuvia suoraan sosiaaliseen mediaan tai luoda julkaisun, jossa ystäväsi pitelevät kuvia. Voit myös kerätä kuvia leikekirjaa varten tai luoda tapahtumaan valokuvaseinän, jolle ystäväsi voivat lisätä omia kuviaan suureksi kollaasiksi, ja voit kehystää sen myöhemmin muistoksi päivästä.

Canon Zoemini S2 -kameralla voi tulostaa paikan päällä, ja siinä on lisäksi microSD-korttipaikka, joten voit myös tallentaa kuvia myöhempää muokkausta ja tulostusta varten. Voit myös lähettää valokuvia vieraille kiitokseksi osallistumisesta juhliin tai luoda sovelluksella kollaaseja tai pienemmistä kuvista julisteen, jonka voit ripustaa seinälle kauniiksi muistoksi taianomaisesta päivästä.

Ylhäältäpäin otettu kuva, jossa on kaksi Canon Zoemini S2 -kameraa, toinen ruusukullan värinen ja toinen sinivihreä, ja niiden ympärillä on useita valokuvauskopin tyylisiä tulosteita.

Canon Mini Print -sovellus tukee kaikkia Canon Zoemini -malleja, ja sillä voit lisätä tulosteisiin reunukset, jotta saat niihin vanhahtavan ja perinteisen ilmeen, joka muistuttaa ammattimaisen valokuvauskopin tyyliä.

Canon Zoemini S2 ­kameralla ja Mini Print -sovelluksella voit luoda oman hauskan valokuvauskopin ja tarjota luovaa ajanvietettä edullisesti. Se jää vieraiden mieleen, ja tulosteita voi käyttää monipuolisesti iloisten hetkien jakamiseen myöhemminkin. Mitä jos kokeilisit nostaa tunnelmaa itse tehdyllä Canon Zoemini -valokuvauskopilla vaikkapa tupaantuliaisissa, valmistujaisissa tai teemaillassa perjantaina ystävien kanssa?

Teksti: Kat Halstead

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit