Mini Print app
alt text goes here

Canon

Mini Print -sovellus

Anna valokuvillesi persoonallinen ilme ja tulosta ne Canon Zoemini- ja Canon Zoemini S2 -kameratulostimilla

Lataa iOS:lle

Lataa Androidille

Herätä kuvasi eloon

Mini Print -sovellus tarjoaa hienoja luovia mahdollisuuksia ja suoria linkkejä yhteisöpalveluiden kuviin. Se on täydellinen työkalu yksilöllisten jaettavien tulosteiden luomiseen Canon Zoemini- ja Canon Zoemini S2 -kameratulostimille.

Ota luovia kuvia

Hymyile, kuvaa ja ikuista parhaat hetket Mini Print -sovelluksella tai käytä kuvatiedostojasi Facebook-, Instagram-, Google Photo-, Dropbox- tai iCloud-tilillä. ZINK™-tekniikan ansiosta 2x3 tuuman tarrakuvat eivät tahriinnu tai repeydy ja ne kestävät hyvin myös kosteutta.

Capture and create

Laadukkaita kuvia

Anna valokuvillesi persoonallinen ilme Mini Print -sovelluksen monipuolisilla muotoiluvaihtoehdoilla. Voit luoda kuvaan haluamasi tyylin esimerkiksi kehyksillä ja suotimilla tai lisäämällä niihin piirroksia ja tekstiä. Live- ja AR-tehosteilla voit lisätä jaettavaan selfiehen mukavia yllätyksiä.

Picture-perfect

Luovat kokoelmat

Vapauta luovuutesi ja yhdistä suosikkikuvasi sovelluksen älykkäällä kollaasityökalulla. Voit esimerkiksi laatia neljästä tai yhdeksästä pienistä kuvasta näyttävän julisteen.

Creative collections

Alkuvalmistelut

Mini Print -sovelluksella voit käyttää Canon Zoemini S2 -kameratulostintasi entistäkin luovemmin. Voit ottaa täydellisen selfien tai hauskan ryhmäkuvan sovelluksen ajastimella ja etälaukaisimella. Anna itsellesi ja ystävillesi aikaa ottaa oikea ilme ja asento asettamalla jopa 3 sekunnin viive ajastimella ja käyttämällä etälaukaisinta.

Tailor-made

Canon Mini Print -yhteensopivuus

Tämä sovellus on täysin yhteensopiva Canon Zoemini- ja Canon Zoemini S2 -kameratulostimien kanssa. Se on saatavilla maksutta iOS- ja Android-laitteisiin.

Canon Zoemini- tai Canon Zoemini S2 -laitteen Bluetooth®-yhteyden muodostamiseen tarvitaan mobiililaite ja Canon Mini Print -sovellus, jonka voi ladata maksutta App Storesta ja Google Play Kaupasta. Yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 9.0 tai uudempi, ja Android-laitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.4 tai uudempi.

Ota kuvia ja tulosta missä tahansa

Voit kuvata ja tulostaa taskukokoisella tulostimella missä tahansa – täydellinen matkakumppanisi on aina valmiina