LUOVAA TULOSTUSTA

Canon Zoemini -sarja: uudet festareiden suosikkitarvikkeet

Lue parhaat vinkkimme, joiden avulla voit nauttia festareiden taiasta Canon Zoemini S2- ja Canon Zoemini 2 -laitteilla.
Kaksi näyttävästi pukeutunutta naista ottaa selfien pikakameralla istuessaan värikkäällä viirinauhalla koristellun teltan sisäänkäynnissä.

Päälavan yhteislaulut, metsäiset seikkailut, telttakatastrofit ja koko tanssilattian kanssa bailaaminen sinun biisisi soidessa – festarit ovat mahdollisuus saada hengähdystauko arjesta, koostui se sitten yliopiston aikatauluista tai virastotyöajan toimistotyöstä.

Kun on niin paljon nähtävää ja koettavaa, hyvien hetkien muistaminen jälkikäteen ja jopa festareiden aikana voi olla hankalaa – etenkin, jos yöunet jäävät vähäisiksi. Siinä auttavat Canon Zoemini -sarjan tuotteet. Nämä pikakameratulostimet ja taskukokoiset tulostimet ovat helppo, yksinkertainen ja nopea tapa festariseikkailujen ikuistamiseen. Voit tulostaa niin vesipullojen etikettejä kuin paikan päällä otettuja selfieitä – festarikokemuksesta tulee entistä hauskempi.

Tässä parhaat vinkkimme Canon Zoemini -sarjan tuotteiden käyttöön festarikokemuksen parantamiseksi.

1. Taskukokoinen festaritarvike

70-luvun tyyliin pukeutunut henkilö laittaa Canon-pikakameratulostimen oranssien housujensa taskuun.

Pienikokoiset ja kannettavat Canon Zoemini -pikakamerat ja -tulostimet ovat täydellisiä festaritarvikkeita. Mustetta ei tarvita, joten tarvitset vain ZINK TM-paperipakkauksen ja olet valmis tulostamaan.

Käytitpä 8 megapikselin kameran Canon Zoemini S2 -laitetta tai Bluetooth-yhteydellä älypuhelimeesi pariliitettyä Canon Zoemini 2 -laitetta, Canon Zoemini -tuotteiden kevyen ja pienen koon ansiosta kuvien ottaminen, tulostaminen ja jakaminen on helppoa.

Canon Zoemini S2 painaa vain 188 grammaa. Se mahtuu helposti taskuun tai pieneen reppuun, jotta voit tallentaa hetkiä myös ollessasi liikkeellä. Tulostimeen voi asettaa kerralla jopa 10 tulostettavaa arkkia, akun virta riittää noin 25 kuvaan ja microSD-korttipaikka on hyödyksi paperin loppuessa.

Pienikokoisessa Canon Zoemini 2 -laitteessa on akku, jonka voi ladata täyteen varavirtalähteellä vain 50 minuutissa USB-C-liitännän kautta Se voi tulostaa kuvia myös latauksen aikana.

2. Tee tilasta persoonallinen

Kaksi naista seisoo teltassa. Yksi kiinnittää valokuvia värikkääseen viirinauhaan ja toinen pitelee käsissään pikakameratulostinta.

Koristele viirinauha tarrataustaisilla Canon Zoemini 2- tai Canon Zoemini S2 -laitteilla tulostetuilla kuvilla, jotta voit tehdä tilasta itsesi näköisen. Myös teltan löytyminen voi siten olla helpompaa koko päivän juhlimisen jälkeen.

Kädet kiinnittämässä pyöreitä valokuvatarroja vaaleansiniseen vesipulloon.

Pyöreillä tarroilla voi merkitä festaritarvikkeita, kuten vesipulloja, kumppareita ja kokoontaitettavia tuoleja. Tarrojen taustat ovat kierrätettäviä, joten muista ottaa roskat mukaan ja hävittää ne oikein.

Festivaalien kohokohdat eivät aina tapahdu päälavan kupeessa – parhaat hetket koetaan usein lähimpien kavereiden kanssa leirintäalueella. Voit vaikkapa kuvata ystäviesi yritystä pystyttää vanha perheteltta. Voit käyttää luovuuttasi ja ripustaa valokuvia telttojen väliin merkitäksesi alueen tai kiinnittää 2x3 tuuman kuvat viirinauhaan sisäänkäynnin kohtaan.

Voit lisätä kehyksiä ja suotimia Canon Mini Print -sovelluksella tai koristella suosikkikuvasi piirroksilla ja kirjoituksilla. Tarrataustan ansiosta kiinnittäminen on helppoa.

Canon Zoemini S2- ja Canon Zoemini 2 -laitteilla voi tulostaa ympyrän muotoon leikatulle Canon ZINK 1,3 tuuman tarrapaperille, joten voit koristella uudelleenkäytettävät vesipullot ja muut tarvikkeet kätevästi pyöreillä selfiekuvilla. Siten on helppo muistaa, mikä tavara kuuluu kenellekin.

3. Juhlista festarimuotia

Viltillä on kaksi Canonin pikakameratulostinta, minitulosteita, aurinkolasit, hiuslenkkejä ja paljettinen takki.

Mitä villimpi asu, sitä paremmin se sopii festareille. Haasta ystäväsi ikuistamaan parhaiten pukeutuneet juhlijat. Ota ja muokkaa kuvia mobiililaitteella ja tulosta ne Canon Zoemini 2 -laitteella, kun olette palanneet telttaan päättämään voittaja-asun.

Juhlatyyli vaatii paljon panostusta – värikkäät hatut, tyylikkäät lasit ja erikoiset asut ovat kaikki osa hauskuutta. Sopivan asun valitseminen ennen leirintäalueelta lähtemistä voi osoittautua melkoiseksi pulmaksi. Voit pyytää ystävääsi ottamaan muutaman kuvan erilaisista asukokonaisuuksia, jotta voit tulostaa ne Canon Zoemini 2 -laitteella nähdäksesi, mikä toimii parhaiten.

Voit myös aloittaa projektin ja ottaa kuvia päivän aikana näkemistäsi parhaista asukokonaisuuksista. Lopuksi voit esitellä kuviasi luovilla tavoilla.

4. Ikuista tunnelma

Kädessä oleva älypuhelin, jossa näkyy Canon Mini Print -sovellus. Sivussa olevalla pöydällä on Canon-pikatulostin ja useita minitulosteita.

Pidä hauskaa tutkimalla festarialuetta, jotta löydät parhaat mahdolliset taustat valokuvillesi. Huonon sään sattuessa voit koristella kuviasi esimerkiksi tarroilla, suotimilla ja kehyksillä Canon Mini Print -sovelluksessa.

Auringonlaskua ja -nousua edeltävää tuntia kutsutaan valokuvauksessa kultaiseksi hetkeksi, koska valo on silloin pehmeää ja lämmintä – se on erinomainen tilaisuus ottaa tunnelmallisia kuvia. Kun kävelet telttojen ja lavojen välillä, tarkkaile erityisesti valon vähentyessä paikkoja, joissa voisi ottaa kiinnostavia kuvia.

Voit myös kokeilla Canon Zoemini S2 -kameran erilaisia kuvaustiloja, kuten maisemakuvausta ilman salamaa, muotokuvausta automaattisalamalla ja selfie-kuvausta rengasvalon avulla.

Canon Zoemini S2 tulostaa 314 x 600 dpi:n ja Canon Zoemini 2 314 x 500 dpi:n tarkkuudella. Nämä tarkkuudet tekevät kuvillesi oikeutta varmistaen, että värit erottuvat upeasti.

Jos sää on tasainen ja harmaa, kokeile vaihtaa Canon Zoemini S2 -kameran väritilasta mustavalkotilaan helppokäyttöisen suodinpainikkeen avulla.

5. Vapauta luovuutesi selfieiden avulla

Kaksi naista makaa viltillä ottamassa selfietä Canon-pikakameratulostimella.

Ota selfie peilin ja rengasvalon avulla, ja tarkista poseerauksesi Canon Mini Print -sovelluksen Live View -näkymästä.

Kaksi nauravaa naista pitelevät käsissään pieniä valokuvatarroja. Yhdellä on käsissään myös Canon-pikakamera, ja toinen kiinnittää tulosteita viirinauhoihin.

Se selfie sinusta ja kaveristasi, kun yritätte kasata telttaa siinä epäonnistuen? Siinä hetkessä ei ehkä naurattanut, mutta sitä on hauska muistella myöhemmin.

Canon Zoemini S2 on tarkoitettu selfieiden ottamiseen, ja festareilla on lukuisia hauskoja taustoja. Houkuttele ystäväsi mukaan huvipuistolaitteeseen tai etsi korkeampi paikka, jotta voit ottaa kuvan sinusta ja kavereistasi telttojen ja lavojen ollessa taustalla. Rannehihnan ansiosta laite ei tipu ollessasi liikkeellä.

6. Jaa valokuvia uusille kavereillesi

Kädet pitelevät älypuhelinta, jossa näkyy Canon Mini Print -sovellus. Minitulosteita on levitetty ympäriinsä.

Tee kuvistasi eloisia Canon Mini Print -sovelluksen upeilla muotoiluvaihtoehdoilla.

Olet todennäköisesti ystävystynyt joidenkin muiden festarikävijöiden kanssa, kun olette telttailleet lähekkäin monta päivää. Miksi et jakaisi festarikokemustasi – anna uusille kavereillesi kuvia muistoksi yhteisistä seikkailuistanne.

Canon Zoemini S2 tulostaa kuvan alle minuutissa. Siinä on monivärinen LED-merkkivalo, joten tiedät tarkasti, milloin kuvat tulostuvat.

Kun avaat Canon Mini Print -sovelluksen, voit valita kameran rullan kuvien lisäksi kuvia myös Facebookista, Instagramista ja Google Kuvista. Lisäksi sovelluksen kameratoiminnolla voit muuttaa kontrastia, väritasapainoa ja värikylläisyyttä reaaliaikaisesti.

7. Älä unohda hetkeäkään

Kollaasi, jossa on kuvia Canon-pikakameratulostimella tulostuvista festarikuvista, erilaisista tulosteista ja pienestä taitettavasta leikekirjasta.

Miksi et tekisi festarimuistoista leikekirjaa, jotta voit jakaa muistot ystäviesi kanssa?

Biletysmuistosi saattavat haalistua nopeasti, mutta voit pitää festarihenkeä yllä askartelemalla leikekirjan, jota voit katsella vielä vuosikausien päästä – tai anna se jollekin festariystävistäsi.

Canon Mini Print -sovelluksessa on fiksu kollaasityökalu, jolla voit yhdistellä suosikkikuviasi. Voit valita 2–8 kuvaa ja muuttaa asettelua sovelluksessa. Järjestelyominaisuudella voit myös tehdä julisteen neljästä tai yhdeksästä pienemmästä kuvasta.

Kun seuraavan kerran pakkaat viikonloppureissua varten, muista sujauttaa Canon Zoemini S2 tai Canon Zoemini 2 reppuusi. Teltan ja aurinkovoiteen lisäksi ne ovat uudet festareiden suosikkitarvikkeet.Teksti: Jack Fittes

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit