LUOVAA TULOSTUSTA

Tuo esiin oma tyyli: oman tilan kuratointi tavalla, joka ilmentää omaa persoonallisuutta

Tekijä Susannah Arul herätti persoonallisen tyylinsä eloon sisustamalla näyttävän kotinsa apunaan Canon SELPHY Square QX10 -tulostin. Tässä hän jakaa vinkkejään mukaan lukien kuinka sisustus voidaan päivittää maun muuttuessa.
Kuva Canon SELPHY Square QX10 -tulostimesta ylhäältä alaspäin pöydällä, jota ympäröivät minitulosteet, paperitarvikkeet, pieni lamppu, kukkamaljakko ja kasvi.

Kiireisen elämän ja yhä tiukentuvien budjettien vuoksi ympäröivän tilan merkitys voi olla helppo unohtaa. Olipa kyseessä olohuone, jossa henkilö viettää suurimman osan illoistaan, makuuhuone, joka toimii viihtyisänä pakopaikkana, tai huone yliopistolla, joka edustaa sitä yhtä paikkaa, joka on todella oma, ympäristöillä voi olla suuri vaikutus siihen, miten koemme olomme turvalliseksi ja kotoisaksi – sanalla sanoen omaksi.

Designer ja sisällöntuottaja Susannah Arul tietää omakohtaisesti, kuinka tärkeää on pystyä antamaan tilalle henkilökohtainen leima nopeasti ja kustannustehokkaasti tyylistä tinkimättä. ”Olen juuri valmistunut yliopistosta, jossa siirryin jatkuvasti paikasta toiseen. Ensin muutin takaisin kotiin ja sitten taas muualle, joten olin koko ajan sisustamassa ja sisustamassa uudelleen”, hän selittää.

Susannahilla on tekstiilisuunnittelun tutkinto Nottingham Trentin yliopistosta, ja hän työskentelee tällä hetkellä graafisena painosuunnittelijana. Hän luo sisustus- ja elämäntapasisältöä sosiaalisen median alustoille, joilla hänen TikTok-videonsa ovat saaneet yli 1,3 miljoonaa tykkäystä. Susannahin viimeisin sisustusprojekti luotiin Canon SELPHY Square QX10 -tulostimella. ”Kyseessä on kannettava tulostin, joka tarjoaa hienon mahdollisuuden tehdä tilasta yksilöllinen”, hän sanoo. ”Toivon, että minulla olisi se yliopistolla niin, että voisin saada sinne hieman kodin ja tuttuuden tunnetta.”

SELPHY Square QX10 -tulostimella Susannah pystyi tulostamaan suoraan älypuhelimestaan Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksen kautta kuvia, jotka kiinnittivät hänen huomionsa. Entäpä lopputulos? Taiteellinen visiotaulu tulevalle vuodelle, joka heijastaa hänen elämäänsä ja tyyliään sekä toimii innoituksen lähteenä. Tässä hän paljastaa, kuinka sinä voit tehdä saman.

Oman tyylin ilmaiseminen

Vihreä Canon SELPHY Square QX10 tulostaa värikkään kuvan. Työpöydällä tulostimen ympärillä on paljon muita printtejä sekä kynäruukku, kukkia, kolme värikästä laatikkoa ja ruukkukasvi.

Canon SELPHY Square QX10 on kooltaan kompakti – vain 14,3 cm x 10,2 cm x 3,1 cm – ja sitä on saatavilla neljää väriä: musta, valkoinen, pinkki ja vihreä. Joten laite ei pelkästään auta luomaan jännittävää kodin sisustusta, vaan tulostin itse on riittävän pieni mahtumaan mihin tahansa tilaan ja tarpeeksi tyylikäs jokaiseen värimaailmaan.

Nykyistä sisustustyyliään Susannah kuvailee eklektiseksi, värikkääksi ja maksimalistiseksi. ”Siihen kuuluu runsaasti huonekasveja, ornamentiikkaa ja taidekuvia, kimaltelevia diskopalloja ja paljon itse tekemiäni tai maalaamiani esineitä”, hän sanoo. ”Sisustamisen suhteen minulla on aina ollut tunne, että asioita ei voi jättää puolitiehen, jos haluan, että huoneet tuntuvat todella omilta. Mutta jos oma tyyli on minimalistinen, on toimittava sen mukaan.

”Tulostin kuvia viime vuoden onnellisimmista ja parhaista hetkistäni ja kokosin ne galleriaseinäksi, joka saa minut positiiviseen mielentilaan”, hän jatkaa. "Tulostin myös ’esteettisiä’ kuvia Pinterestistä ja omasta kamerasta. Näissä oli kauniita väripaletteja ja kuvioita, joiden avulla pysyn hyvässä luomisvireessä designerin työtäni ajatellen. Tämä auttoi luomaan kuvagallerian, joka ei ainoastaan inspiroi minua, vaan myös täydentää huoneen estetiikkaa.

”Kun inspiraatio iskee, toimi sen mukaan mahdollisimman pian ja kerää vain kaikkea, mikä tuo sinulle iloa”, Susannah neuvoo aloittelevia tekijöitä ja designereita. ”Ja kun kokoat kaiken yhteen, tulos on täynnä elämää.”

”Väripaletteja ja tyylejä alkaa syntyä”, Susannah lisää. ”Tämän jälkeen ne voidaan sitten muuttaa tosielämäksi Canon SELPHY Square QX10 -tulostimella.”

Asioiden muuttaminen

Lähikuva henkilöstä, joka muokkaa valokuvaa Canon SELPHY Photo Layout -sovelluksessa.

Lataamisen jälkeen Canon SELPHY Photo Layout -sovellusta on helppo käyttää. Ennen tulostuskomennon antamista asetteluja voi muokata ja valita kuudesta päällyskerroksesta. Lisäksi sovellus muodostaa Wi-Fi-yhteyden suoraan Canon SELPHY Square QX10 -tulostimeen, mikä tarkoittaa, ettei johtoja ei risteile siellä täällä sotkemassa paikkoja.

Henkilö kiinnittämässä miniprinttiä kermanväriselle seinälle värikkään julisteen viereen. Seinän edessä olevalla työpöydällä on Canon SELPHY Square QX10, paperitarvikkeita ja ruukkukasvi.

Canon SELPHY Square QX10 tarjoaa erinomaisen tavan kokeilla ja löytää oma tyyli, jota voi muokata sitä mukaa, kun maku ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat. ”En todellakaan pidä kiinni mistään tietystä sisustustyylistä, säännöistä tai feng shuista”, Susannah sanoo. ”Ympäröin itseni asioilla, joita rakastan ja jotka tuottavat minulle iloa.”

Sitä mukaa kun uusia muistoja syntyy ja uudet ideat valtaavat alaa, Canon SELPHY Square QX10 helpottaa käytettyjen kuvien vaihtamista mielialan tai vuodenajan mukaan. Voit aloittaa vaikka positiivisuudesta ja inspiraatiosta, kuten Susannah, ja siirtyä sitten ehkä energiseen kesätunnelmaan, jota seuraa lämmin, nostalginen pohdiskelu talvikuukausien lähestyessä. Yhdellä latauksella Canon SELPHY Square QX10:n sisäinen akku riittää enintään 20 tulosteeseen, joten oman sisustuksen luominen Canon SELPHY Square QX10:llä on nopea ja kustannustehokas tapa vaikuttaa tilaan ilman pitkiä shoppailumatkoja ja liian suuria taloudellisia investointeja.

"Rakastan sitä, että tulostin on niin helppokäyttöinen, ja heti kun saat inspiraation, voit toimia sen mukaan saman tien ja luoda mitä haluat”, Susannah sanoo.

Canon SELPHY Photo Layout -sovellus tarjoaa myös lukuisia tapoja muokata omia luomuksia, kuten leimoja, reunuksia, tekstiä, peittokuvia ja asetteluja. Ja SELPHY Square QX10:n ansiosta voit tulostaa valokuvia tekstitetyillä reunuksilla ja saada niille näin aivan erityisen ihastuttavan ulkoasun. ”Lisäsin onnellisten muistojen kuvien päälle tekstiä ja muiden kuvien päälle pieniä leimoja, joihin voi piirrellä kaikenlaista. Kirjoitin muutamiin myös päivämäärän”, Susannah sanoo.

Matkan jakaminen

Seinä, joka on taiteellisten julisteiden, hauskaa pitävistä ihmisistä tehtyjen minitulosteiden ja inspiroivien postikorttien peitossa.

Inspiraatio voi iskeä milloin tahansa, joten pysy avoimena uusille luoville vaikutteille, Susannah neuvoo. ”Kyseessä voi olla sosiaalisessa mediassa nähtyjen kuvien tallentaminen, satunnainen postikortti, jossa on kaunis kuva, tai inspiroiva väripaletti”, hän sanoo.

Yhdessä Canon SELPHY Square QX10 -tulostin ja Canon SELPHY Photo Layout -sovellus tarjoavat paljon potentiaalia sosiaalisen median sisällölle, mikä sopi loistavasti Susannan projektiin. ”Mielestäni tulostin on täydellinen työkalu sosiaalisen median herättämiseen henkiin”, hän sanoo. ”Inspiroivien kuvien virtuaaliselle taululle keräämisen sijaan voit luoda todellisen taulun. Tämän jälkeen voin jakaa inspiraation seuraajieni kanssa, ja huoneeseen luomieni kauniiden kollaasien ansiosta se on aina täydellinen.”

Jokaisen SELPHY Square QX10 -tulostimen mukana tulee pakkaus tarrataustaista Canon XS-20L Square Photo Paper -paperia, jonka avulla voit helposti kiinnittää kuvia seiniin, kannettaviin tietokoneisiin tai muistilehtiöihin ja poistaa niitä yhtä yksinkertaisesti, kun siltä tuntuu tai kaipaat muutosta tai uusi inspiraatio iskee ja haluat jakaa töitä seuraajille, kuten Susannah teki TikTok-videossaan. ”Tarrojen olemassaolo tekee asiasta entistäkin helpomman ja mahdollistaa kuvien näyttämisen heti”, hän innostuu.

Lopputulos

Miniprinttien peitossa oleva vaaleanpunainen peili nojaa vasten kermanväristä seinää, joka on myös tulosteiden ja lukuisten kirkkaanväristen julisteiden peitossa.

”Designerina kerään koko ajan pieniä asioita, joista saan inspiraatiota, ja tämä projekti oli minulle täydellinen tilaisuus kerätä, tulostaa ja näyttää ne kaikki yhdessä paikassa”, Susannah sanoo.

Vihreä Canon SELPHY Square QX10 -tulostin pöydällä lampun ja peilin edessä. Yllä oleva seinä on värikkäiden julisteiden ja printtien peitossa.

Canon SELPHY Square QX10 tulostaa eloisia 68 x 68 mm:n kuvia korkealaatuiselle valokuvapaperille, jossa on vettä hylkivä suojakalvo ja tekstitysreunukset.

”Lopputulos näyttää jo kalustuksen osalta – värit ja printit sekä ’maksimalistinen’ design täydentävät huonetta täydellisesti. Rakastan tapaa, jolla se toimii visiotauluna ja koristeena”, Susannah sanoo. ”Valitsin tilan, jota tiesin käyttäväni joka päivä. Galleriaseinä leviää eri suuntiin työpöydän ympärillä – tämä on siis paikka, jossa työskentelen designerina ja sosiaalisen median sisällöntuottajana sekä myös paikka, jossa valmistaudun aamuisin. Kuvat virtaavat seinältä ja pukeutumispöytäni peilin ympäriltä – joten siltä varalta, etten koe oloani itsevarmaksi tai motivoituneeksi, näen edelliseltä vuodelta kuvia parhaista hetkistäni. Saan kuvista inspiraatiota joka päivä, kun istun pöytäni ääressä, riippumatta siitä, mitä teen.”

Susannan hauska, tyylikäs visiotaulu sopii kauniisti hänen nykyiseen sisustukseensa eikä se tuo inspiraatiota vain hänelle, vaan myös hänen seuraajilleen. Ja olitpa ammattidesigner tai vasta aloitteleva henkilö, joka etsii helppoa tapaa tutkia taiteellista puoltaan, ja mahdollisuutta tehdä muutoksia sitä mukaa kun uusia ideoita tulee, Canon SELPHY Square QX10 tarjoaa loistavan tavan ottaa vastaan ja tuoda välittömästi esiin oma luovuus.

Kat Halstead

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit