Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Kuvaa, stailaa, tulosta – vapauta luovuutesi Canon Zoemini -sarjan tuotteilla.

Kuvaa pikakameralla ja tulosta taskukokoisella tulostimella – missä tahansa

Jakamisen arvoiset kuvat, mitkä keräävät tykkäyksiä. Canon Zoemini-, Canon Zoemini S- ja Canon Zoemini C -laitteilla voit ottaa kuvia* sekä muokata ja viimeistellä niitä ennen tulostamista tai julkaisua.

Uusi paras ystäväsi

Pienikokoinen ja ohut kamera kulkee kätevästi mukana laukussa tai taskussa – ja on heti käyttövalmis.

Valitse omaan tyyliisi sopiva trendikäs väri: Ruusun kulta, valkoinen tai Musta (Canon Zoemini ja Canon Zoemini S). Tai valitse jokin rohkeammista väreistä: Kimalaisen keltainen, Mintun vihreä, Meren sininen tai Purkan pinkki (Canon Zoemini C).

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Kun olet hankkinut täydelliset lisävarusteet, on aika ottaa kaikki irti uudesta Canon Zoemini -laitteestasi. Tutustu kuvausvinkkeihin ja inspiroidu.

1. Ota kuva

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Jokainen kuva onnistuu Canon Zoemini S- ja Canon Zoemini C -selfiepeilin ansiosta. Ota paras ilmeesi ja nappaa upea selfie. Tai pyydä ystävääsi poseeraamaan ja ikuista hänet upeasti rajattuun kuvaan. Haluatko lisää valoa? Canon Zoemini S -laitteen rengasvalon ansiosta voit ottaa täydellisen selfien.

Canon Mini Print -sovelluksen etälaukaisimen avulla voit ottaa upeita ryhmäkuvia Canon Zoemini S -laitteella. Nappaa kuva ja tulosta se saman tie näytille

2. Stailaa

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Canon Mini Print -sovelluksella** voit stailata ottamiasi valokuvia Canon Zoemini- ja Canon Zoemini S -laitteissa. Kokeile erilaisia kehyksiä ja filttereitä tai lisää hauskoja AR-, teksti- tai kuvatehosteita.

3. Säilytä

2 girls sticking printed pictures on a board.

Taskukokoinen Canon Zoemini S tai Canon Zoemini C kulkee kätevästi mukana, joten voit ottaa upeita kuvia missä tahansa. Elä tärkeät hetket uudelleen 2 x 3 tuuman tarratulosteiden ansiosta. Voit kiinnittää niitä laukkuusi tai lompakkoosi tai vaikkapa päiväkirjaasi.

Tee pikakamerasta paras matkakumppanisi. Ota kuvia suosikkipaikoistasi ja kiinnitä ne muiden muistojen viereen värikkääseen leikekirjaan. Kirjoita muutama lause kuviin tai niiden viereen, jotta voit muistella upeaa matkaasi vuosienkin kuluttua.

Synttärijuhlat tulossa? Pyydä kaikkia tulostamaan juhlissasi ottamiaan kuvia ja kiinnittämään ne muistitaululle. Syntymäpäiväsankari saa näin mukaansa hienon muistotaulun ikimuistoisista juhlistaan.

4. Stailaa ja viimeistele

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Koristele tavarasi omilla tarrakuvillasi. Liimaa parhaat selfiet ja ryhmäkuvat makuuhuoneesi seinään, eteisen peiliin, kannettavaan tietokoneeseesi, olkalaukkuusi tai vaikka matkapuhelimesi kanteen.

Kokoa itsellesi ja kavereillesi kollaasi tai luo upea kuvanäyttely ripustamalla suosikkikuvasi valosarjaan.

5. Lisää tunniste

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Tee tavallisista etikettitarroista yksilöllisiä ja käytä niitä syntymäpäivä- ja joululahjoissa. Kokoa parhaat kuvasi kavereistasi ja kiinnitä lahjoihin tyylikkäitä ja ikimuistoisia nimitarroja. Käytä omaleimaisia kuvia ja parhaita selfieitä koristeluun. Tai tee niistä persoonallisia synttäri-, joulu- tai kutsukortteja.

Pikakameralla otetut kuvat auttavat myös pitämään tavarasi järjestyksessä. Järjestä talvikengät ja -vaatteet pikkukuvilla varustettuihin laatikoihin. Kun taas tarvitset niitä, tunnistat oikean laatikon helposti. Homma hallussa!

6. Kerro tarinasi valokuvalla

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Onko sinulla jotain tärkeää sanottavaa? Ota kuva ja tulosta se persoonalliseksi viestiksi ystävällesi tai läheisellesi. Valitse tulostekooksi 2 x 2 tuumaa ja ota muotokuvia Canon Zoemini S- tai Canon Zoemini C -laitteella. Voit jättää viestin piirtämällä tai kirjoittamalla kuvaan.

7. Luo oma tyylisi

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Kokeile erilaisia tyylejä ja luo niistä oma kuvakirjasi. Pue päällesi juhlavaatteet ja ota selfie. Kiinnitä se vaatehuoneen seinään, jotta näet myöhemmin miltä asu näytti päälläsi. Kokeile erilaisia kampauksia ja nappaa niistä kuvia. Saat hyviä tyylivinkkejä itsellesi tulevaa tarvetta varten. Voit myös jakaa kuvasi ystävillesi ja kysyä heidän mielipidettään.

8. Tee lahjalista

Löysitkö hyvän lahjaidean? Nappaa kuva unelmiesi kengistä ja lisää ne toivelistaasi, josta perheesi ja ystäväsi näkevät kätevästi mitä haluaisit syntymäpäivälahjaksi.

*Canon Zoemini S- ja Canon Zoemini C -tuotteissa on sisäinen kamera

**Vastuuvapauslauseke: Canon Zoemini- tai Canon Zoemini S -laitteen Bluetooth®-yhteyden muodostamiseen tarvitaan mobiililaite ja Canon Mini Print -sovellus, jonka voi ladata maksutta App Storesta ja Google Play Kaupasta. Yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 9.0 tai uudempi, ja Android-laitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.4 tai uudempi.

Teksti: Claire Price

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Zoemini S2 print story

PIKAKAMERAT

Ikuista rytmi Canon Zoemini S2 -kameratulostimella

Tallenna muistot Canonin kannettavalla minivalokuvatulostimella

Express your style with print

PIKATULOSTIMET

Ilmaise tyyliäsi tulosteilla

Lue miten muotibloggaaja Izzy Manuel herättää kuvansa eloon Canon Zoemini S2:lla.

A person writing in a scrapbook, the pages filled with photos and stickers.

LUOVAA TULOSTUSTA

Ilmaise itseäsi luovalla päiväkirjalla

Päiväkirjan pitäminen voi antaa luovuudelle siivet ja edistää mielenterveyttä.

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin