LUOVAA TULOSTUSTA

Kuvaa, stailaa, tulosta – vapauta luovuutesi Canon Zoemini -sarjan tuotteilla.

Kuvaa pikakameralla ja tulosta taskukokoisella tulostimella – missä tahansa.
Canon Zoemini 2 ja tulostustarra-arkkien paketti ovat pöydällä, jossa on erilaisia päivyrimateriaaleja.

Jakamisen arvoiset kuvat, jotka keräävät tykkäyksiä. Canon Zoemini S2 -pikakameralla ja -tulostimella voit ottaa täydellisiä kuvia tai helppoja selfieitä kiinteän peilin ja rengasvalon avulla. Canon Mini Print -sovelluksen1avulla voit stailata ja tulostaa missä tahansa. Vaihda, jaa ja esittele luovuuttasi.

Canon Zoemini 2 -minivalokuvatulostimella voit muokata älypuhelimella ottamiasi valokuvia Bluetooth-yhteydellä ja Canon Mini Print -sovelluksella. Tulosta ne sitten langattomasti ja jaa ne ystäviesi kanssa.

Molemmissa pikatulostimissa käytetään Canon ZINK musteetonta paperia, joten tulostus on vaivatonta ja tulosteet kestäviä ja tahrattomia.

Ruusukullan, helmenvalkoisen ja tummansinisen väriset Canon Zoemini 2 -tulostimet on asetettu värikkäiden, rypistyneiden papereiden päälle, tulostaen jokainen erilaisen kuvan.

Canon Zoemini 2 --tulostin on saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä. Siinä on USB-C-liitin nopeaa latausta varten. Tulostus on mahdollista myös latauksen aikana, joten et menetä yhtään mahdollisuutta tallentaa muistoja matkojesi varrelta.

Uusi paras ystäväsi

Valitse haluamasi tulostin ja pidä taskukokoinen matkakumppanisi lähellä. Ohuen muotoilun ansiosta voit sujauttaa molemmat laitteet laukkuusi tai taskuusi, joten olet aina valmis kaikkiin koitoksiin.

Valitse omasi kolmesta värivaihtoehdosta ja sovita taskutulostimesi omaan tyyliisi sopivaksi. Valitse tyylikäs ruusukulta tai helmenvalkoinen tai trendikäs tummansininen.

Kun olet hankkinut täydelliset lisävarusteet, on aika ottaa kaikki irti uudesta Canon Zoemini 2- tai Canon Zoemini S2 -laitteestasi. Tutustu kuvausvinkkeihin ja inspiroidu.

Kaksi ystävää takaapäin pitelemässä Canon Zoemini S2 -kameratulostinta ja ottamassa selfietä peilin avulla.

Canon Zoemini S2-kameratulostimen rengasvalo tuo selfiet täydellisesti esille ja heijastaa silmiäsi ympyränmuotoisella heijastuksella.

1. Ota kuva

Jokainen kuva onnistuu Canon Zoemini S2 -kameran selfiepeilin ansiosta. Ota paras ilmeesi ja nappaa upea selfie. Tai pyydä ystävääsi poseeraamaan ja ikuista hänet upeasti rajattuun kuvaan. Haluatko lisää valoa? Canon Zoemini S2 -kameran sisäänrakennetun rengasvalon ansiosta voit influensserimaisesti ottaa jakamisen arvoisia kuvia.

Jos haluat ryhmäkuvan koko jengistä, tutustu Canon Mini Print -sovelluksen etälaukaisintoimintoon ja itselaukaisimeen Canon Zoemini S2 -laitteen avulla. Siirry asemiin Kuvaus näytöllä -tilan avulla, vangitse tunnelma ja tulosta lopputulos ystäviesi nähtäväksi.

Loppuiko paperi? Ei hätää. Voit tallentaa kaikki kuvasi Canon Zoemini S2 -kameran Micro SD -kortille ja katsella, tulostaa ja jakaa niitä myöhemmin.

Kädet pitelemässä puhelinta, jossa näkyy Canon Mini Print -sovellus, jossa lisätään selfiekuviin tehosteita.

Canon Mini Print -sovelluksen monipuolisilla luovilla työkaluilla, kuten kuvakehykset ja säätöominaisuudet, voit muokata kuvia ja tulostaa ne nopeasti älypuhelimellasi.

2. Stailaa

Canon Mini Print -sovelluksella** voit stailata ottamiasi valokuvia Canon Zoemini 2- ja Canon Zoemini S2 -laitteissa. Oli kyse sitten Canon Zoemini S2 -kameralla ottamistasi kuvista, someselfieistä tai älypuhelimesi kamerarullan koiran kuvista, voit tuoda kuviisi uutta elämää sovelluksessa säätämällä kirkkautta, kontrastia ja värikylläisyyttä.

Kokeile erilaisia kehyksiä ja filttereitä tai lisää hauskoja AR-, teksti- tai kuvatehosteita, joilla kuvistasi tulee yksilöllisiä. Kokoa itsellesi ja kavereillesi kollaasi tai luo upea kuvanäyttely ripustamalla suosikkikuvasi valosarjaan.

Kuvassa näkyy käsipari, jossa on pyöreä valokuvatarra päivyrin yläpuolella, joka on täynnä muistilappuja ja valokuvia.

2 x 3 tuuman pyöreät ZINK-tarrat ovat ihanteellisia leikekirjoihin.

3. Säilytä

Elä elämäsi parhaat hetket uudelleen ja tulosta ne 2 x 3 tuuman ja ympyrän muotoisille ZINK-tarratulostuspapereille. Veden- ja repeytymisenkestävät, tahraamattomat ja laadukkaat tarrat sopivat täydellisesti älypuhelimen ja sosiaalisen median kuvien langattomaan tulostamiseen Canon Mini Print -sovelluksella ja Canon Zoemini 2 -tulostimella. Niille voi myös pikatulostaa kuvia mainiostiCanon Zoemini S2 -tulostimella.

Koristele puhelimen kuori, toimistotarvikkeet ja muut tavarat käden käänteessä, jotta muistosi eivät jää ikinä unholaan. Ota hassuja eläinkuvia ja liimaa ne parhaan kaverisi kissan tai koiran kuljetuslaatikkoon. Tulosta älypuhelimella otettuja selfieitä ja ryhmäkuvia, ja ripusta ne makuuhuoneen seinille tai lisää glamouria peiliisi ja persoonaa muihin tavaroihisi.

Tee Canon Zoemini 2 -pikatulostimesta suosikkimatkakumppanisi. Ota kuvia suosikkipaikoistasi ja kiinnitä ne muiden muistojen viereen värikkääseen matkapäiväkirjaan. Kirjoita muutama lause kuviin tai niiden viereen, jotta voit muistella upeaa matkaasi vuosienkin kuluttua.

Synttärijuhlat tulossa? Pyydä kaikkia tulostamaan juhlissasi ottamiaan kuvia ja kiinnittämään ne muistitaululle. Perusta valokuva-osasto ja tulostusasema joko älypuhelimella ja Canon Zoemini 2 -laitteella tai Canon Zoemini S2 -monitoimilaitteella. Syntymäpäiväsankari saa näin mukaansa hienon muistotaulun ikimuistoisista juhlistaan.

4. Jaa

Onko sinulla jotain tärkeää sanottavaa? Ota kuva ja tulosta se persoonalliseksi viestiksi ystävällesi tai läheisellesi. Ota muotokuva Canon Zoemini S2 -kameratulostimella tai puhelimellasi ja avaa kuva Canon Mini Print -sovelluksessa. Kirjoita viestisi tarkasti mietityllä lausahduksella, piirtele tai raapustele pohjaan, tulosta kuvasi ja jaa se henkilön kanssa, jonka päivää haluat ilahduttaa.

Myös muut voivat osallistua. Pyydä ystäviäsi lähettämään sinulle kuvia puhelimiensa arkistoista, avaa Canon Mini Print -sovellus ja tulosta yksilöllisiä tarroja Canon Zoemini 2 -kameratulostimesta

Vaatteita, asusteita, Canon-pikakameroita ja -tulostimia sekä valikoima pieniä valokuvia levitettynä sängylle.

Tee Canon Zoemini S2 -kameratulostimella hauskoja nimitarroja laatikoihin, joihin pakkaat eri vuodenajan vaatteet.

5. Merkitse

Canon Zoemini 2- ja Canon Zoemini S2 -malleissa käytetyt veden- ja tahrankestävät ZINK-tulostuspaperit ovat mainio vaihtoehto, kun tarvitset kodinjärjestelyssä nimitarroja. Järjestä kirjahyllyt ja vinyylikokoelmat aakkoselliseen järjestykseen tai siivoa keittiökaapit laittamalla kaikki merkittyihin purkkeihin. Voit myös lajitella kengät ja korut tai toisen vuodenajan vaatteet. Kun taas tarvitset niitä, tunnistat oikean laatikon helposti. Homma hallussa!

Tee tavallisista etikettitarroista yksilöllisiä ja käytä niitä syntymäpäivä- ja joululahjoissa. Kokoa parhaat kuvasi kavereistasi ja kiinnitä lahjoihin tyylikkäitä ja ikimuistoisia nimitarroja. Käytä omaleimaisia kuvia ja parhaita selfieitä koristeluun. Tai tee niistä persoonallisia synttäri-, joulu- tai kutsukortteja.

Canon Zoemini 2 nostaa opiskelutarvikkeidesi järjestyksen uudelle tasolle. Tarrojen avulla voit merkitä oppikirjoja koulua tai yliopistoa varten tai järjestää muistiinpanosi, jotta opiskelu ennen koetta on vaivattomampaa.

Canon Zoemini 2 on pienten valokuvaleikekirjan päällä ja tulostaa kaksi pyöreää selfie-tarraa.

Tallenna suosikkiasusi ja -tyylisi selfiellä, jotta muistat aina, miten hyvin kampauksesi sopi asuvalintaasi.

6. Ulkonäkö kuosiin

Kokeile erilaisia tyylejä ja luo niistä oma kuvakirjasi. Pue päällesi juhlavaatteet ja ota selfie. Kiinnitä se vaatehuoneen seinään, jotta näet myöhemmin miltä asu näytti päälläsi. Voit myös suunnitella loma- ja festariasuja tätä apuna käyttäen, jotta tiedät hyvissä ajoin, mitä pitää pakata.

Kokeile erilaisia kampauksia ja nappaa niistä kuvia. Saat hyviä tyylivinkkejä itsellesi tulevaa tarvetta varten. Voit myös jakaa kuvasi ystävillesi ja kysyä heidän mielipidettään.

Löysitkö hyvän lahjaidean? Nappaa kuva unelmiesi kengistä ja lisää ne toivelistaasi, josta perheesi ja ystäväsi näkevät kätevästi mitä haluaisit syntymäpäivälahjaksi.

Teksti: Claire Price ja Peter Wolinski

  1. Vastuuvapauslauseke: Canon Zoemini 2- tai Canon Zoemini S2 -laitteen Bluetooth®-yhteyden muodostamiseen tarvitaan mobiililaite ja Canon Mini Print -sovellus, jonka voi ladata maksutta App Storesta ja Google Play Kaupasta. Yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 9.0 tai uudempi, ja Android-laitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.4 tai uudempi.

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit