PIXMA Wireless Connection Setup

Langattoman PIXMA-tulostimen ja sovellusten yhteensopivuus

Tarkista, mitä sovelluksia ja langattomia tulostusvaihtoehtoja PIXMA-tulostimesi tukee.

Tällä sivulla on esitelty PIXMA-tulostimen kanssa yhteensopivat langattomat tulostusvaihtoehdot ja sovellukset. Kussakin kohdassa on kuvaus langattomista tulostustoiminnoista ja luettelo yhteensopivista PIXMA-tulostimista.

Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei ole yhteensopiva kyseisen sovelluksen tai tulostusvaihtoehdon kanssa.

Seuraavilla välilehdillä on esitelty saatavilla olevat langattomat tulostusvaihtoehdot.

Langaton yhteys

Yhteensopivan langattoman PIXMA-tulostimen avulla voit tulostaa tietokoneesta, taulutietokoneesta tai mobiililaitteesta ilman kaapelia.

Alla on lueteltu PIXMA-tulostimet, jotka voit liittää verkkoosi langattomasti.

Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei tue langatonta yhteyttä.

Lisäohjeita PIXMA-tulostimen liittämiseen langattomaan verkkoon on PIXMA-tulostimien langattoman yhteyden määritysoppaissa. Voit myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin valitsemalla tuotteesi yllä olevasta luettelosta. Jos tuotettasi ei ole luettelossa, katso PIXMA-tulostinvalikoima PIXMA-malliston sivulta.

AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovellus

Canon PRINT Inkjet/SELPHY on ilmainen sovellus iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteille sekä Android-pohjaisille älypuhelimille ja taulutietokoneille. Sen avulla voi käyttää useita PIXMA-tulostimien toimintoja, kuten langatonta tulostusta ja skannausta.

Tällä sovelluksella voit myös etäkäyttää pilvitulostusta tukevia tulostimia internetin kautta ja tulostaa suoraan pilvipalveluista.

Alla on lueteltu PIXMA-tulostimet, jotka tukevat Canon PRINT Inkjet/SELPHY -mobiilisovellusta.

* PIXMA PRO-1 on yhteensopivia vain, jos se on liitetty reitittimeen Ethernet-kaapelilla.

Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei tue PIXMA Printing Solutions -sovellusta.

Painikkeiden avulla voit ladata sovelluksen, etsiä uusimman version ja tarkastella yhteensopivuustietoja.

[LOCAL]IOS app store image-tab3[LOCAL]Android image app-tab3

Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovellus ei ole saatavana Windows RT -järjestelmään. Easy-PhotoPrint-sovellus on yhteensopiva Windows RT -laitteiden kanssa.
    Voit katsoa lisätietoja usein kysytyistä kysymyksistä valitsemalla tuotteesi yllä olevasta luettelosta. Jos tuotettasi ei ole luettelossa, katso PIXMA-tulostinvalikoima PIXMA-malliston sivulta.

iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Android™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Apple AirPrint

AirPrintin avulla voi tulostaa valokuvia, sähköpostiviestejä, verkkosivuja ja asiakirjoja iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteista ilman erikseen ladattavia ohjaimia tai ohjelmia. Laite tunnistaa automaattisesti AirPrint-yhteensopivan tulostimen Wi-Fi-verkossasi. Valitse vain AirPrint-tulostin ja tulosta.

Tulostuksessa käytettävän Applen laitteen ja PIXMA-tulostimen on oltava liitettynä samaan langattomaan verkkoon (WLAN). Lisätietoja PIXMA-tulostimien liittämisestä verkkoon on PIXMA-tulostimien langattoman yhteyden määritysoppaissa.

Alla on lueteltu PIXMA-tulostimet, jotka ovat yhteensopivia Apple AirPrintin kanssa.

Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei ole yhteensopiva Apple AirPrintin kanssa.

Lisätietoja Apple AirPrint -sovelluksesta on Apple AirPrintin käyttöoppaassa. Voit myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin valitsemalla tuotteesi yllä olevasta luettelosta. Jos tuotettasi ei ole luettelossa, katso PIXMA-tulostinvalikoima PIXMA-malliston sivulta.

iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Google Cloud Print

Google Cloud Print -yhteensopivien PIXMA-tulostimien avulla voit tulostaa Google-dokumentteja, sähköpostiviestejä, valokuvia ja PDF-liitteitä älypuhelimesta, taulutietokoneesta ja tietokoneesta lähes missä vain. Tiedostot lähetetään turvallisesti Internetin kautta tulostettavaksi mistä tahansa – samasta huoneesta tai vaikka maailman toiselta puolelta.

Alla on lueteltu PIXMA-tulostimet, jotka tukevat Google Cloud Print -tulostusta.

Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei tue Google Cloud Print -tulostusta.

Voit myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin valitsemalla tuotteesi yllä olevasta luettelosta. Jos tuotettasi ei ole luettelossa, katso PIXMA-tulostinvalikoima PIXMA-malliston sivulta.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

PIXMA Cloud Link

Tulosta suoraan internetistä pilvitulostusta tukevilla tulostimilla. Parannetun PIXMA Cloud Link -toiminnon ansiosta voit tarkastella ja tulostaa verkkomateriaalia suoraan tulostimen näytöltä.

PIXMA Cloud Linkin avulla voi käyttää seuraavia toimintoja:

• Tulosta asiakirjoja verkkotallennuspalveluista, kuten Dropboxista ja Evernotesta.
    • Hae ja tulosta laadukkaita kuvia suoraan CANON iMAGE GATEWAYn, Flickrin ja Photobucketin verkkoalbumeista.
    • Tulosta suosikkikuvasi Facebookista tai Twitteristä suoraan PIXMA-tulostimen näytön tai mobiilisovelluksen kautta.
    • Luo ammattilaistasoisia kortteja, kalentereita ja kolmiulotteisia paperitöitä Canonin Creative Park -ohjelmistolla tai monipuolisella CREATIVE PARK PREMIUM -ohjelmistolla.

Alla on lueteltu PIXMA-tulostimet, jotka tukevat PIXMA Cloud Link -toimintoa.

*Vain älypuhelimesta tai tabletista (ei tulostimesta)

Muut pilvipalveluja tukevat tulostimet

Seuraavissa pilvipalveluja tukevissa tulostimissa on vanhempi PIXMA Cloud Link -versio, joka tukee vain seuraavia toimintoja:

• Selaa ja tulosta suosikkikuviasi CANON iMAGE GATEWAYn verkkoalbumeista suoraan tulostimen näytön kautta.
    • Tulosta kalentereita, paperipohjia ja muita valmiita malleja suoraan PIXMA Cloud -palvelusta.

Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei tue PIXMA Cloud Link -toimintoa.

Voit myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin valitsemalla tuotteesi yllä olevista luetteloista. Jos tuotettasi ei ole luettelossa, katso PIXMA-tulostinvalikoima PIXMA-malliston sivulta.

*Vain PIXMA MX725, MX924 ja MX925

AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.