PIXMA Wireless Printing and App Compatibility

Langattoman PIXMA-tulostimen ja sovellusten yhteensopivuus

Tarkista, mitä sovelluksia ja langattomia tulostusvaihtoehtoja PIXMA-tulostimesi tukee.

Tällä sivulla on esitelty PIXMA-tulostimen kanssa yhteensopivat langattomat tulostusvaihtoehdot ja sovellukset. Kussakin kohdassa on kuvaus langattomista tulostustoiminnoista ja luettelo yhteensopivista PIXMA-tulostimista.

Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei ole yhteensopiva kyseisen sovelluksen tai tulostusvaihtoehdon kanssa.

Seuraavilla välilehdillä on esitelty saatavilla olevat langattomat tulostusvaihtoehdot.

Langaton yhteys

Yhteensopivan langattoman PIXMA-tulostimen avulla voit tulostaa tietokoneesta, taulutietokoneesta tai mobiililaitteesta ilman kaapelia. Alla on lueteltu PIXMA-tulostimet, jotka voit liittää verkkoosi langattomasti.Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei tue langatonta yhteyttä.

Lisäohjeita PIXMA-tulostimen liittämiseen langattomaan verkkoon on PIXMA-tulostimien langattoman yhteyden määritysoppaissa. Voit myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin valitsemalla tuotteesi yllä olevasta luettelosta. Jos tuotettasi ei ole luettelossa, katso PIXMA-tulostinvalikoima PIXMA-malliston sivulta.


AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Takaisin alkuun

Canon PRINT Inkjet/SELPHY -sovellus

Canon PRINT Inkjet/SELPHY on ilmainen sovellus iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteille sekä Android-pohjaisille älypuhelimille ja taulutietokoneille. Sen avulla voi käyttää useita PIXMA-tulostimien toimintoja, kuten langatonta tulostusta ja skannausta.

Tällä sovelluksella voit myös etäkäyttää pilvitulostusta tukevia tulostimia internetin kautta ja tulostaa suoraan pilvipalveluista.

Alla on lueteltu PIXMA-tulostimet, jotka tukevat Canon PRINT Inkjet/SELPHY -mobiilisovellusta.* PIXMA PRO-1 on yhteensopivia vain, jos se on liitetty reitittimeen Ethernet-kaapelilla.

Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei tue PIXMA Printing Solutions -sovellusta.

Painikkeiden avulla voit ladata sovelluksen, etsiä uusimman version ja tarkastella yhteensopivuustietoja.


iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Android™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Takaisin alkuun

Apple AirPrint

AirPrintin avulla voi tulostaa valokuvia, sähköpostiviestejä, verkkosivuja ja asiakirjoja iPad-, iPhone- ja iPod touch -laitteista ilman erikseen ladattavia ohjaimia tai ohjelmia. Laite tunnistaa automaattisesti AirPrint-yhteensopivan tulostimen Wi-Fi-verkossasi. Valitse vain AirPrint-tulostin ja tulosta.

Tulostuksessa käytettävän Applen laitteen ja PIXMA-tulostimen on oltava liitettynä samaan langattomaan verkkoon (WLAN). Lisätietoja PIXMA-tulostimien liittämisestä verkkoon on PIXMA-tulostimien langattoman yhteyden määritysoppaissa.

Alla on lueteltu PIXMA-tulostimet, jotka ovat yhteensopivia Apple AirPrintin kanssa.Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei ole yhteensopiva Apple AirPrintin kanssa.

Lisätietoja Apple AirPrint -sovelluksesta on Apple AirPrintin käyttöoppaassa. Voit myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin valitsemalla tuotteesi yllä olevasta luettelosta. Jos tuotettasi ei ole luettelossa, katso PIXMA-tulostinvalikoima PIXMA-malliston sivulta.


iPad, iPhone, iPod ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, ja ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Takaisin alkuun

Cloud Link

Tulosta suoraan internetistä pilvitulostusta tukevilla tulostimilla. Parannetun Cloud Link -toiminnon ansiosta voit tarkastella ja tulostaa verkkomateriaalia suoraan tulostimen näytöltä.

Cloud Linkin avulla voi käyttää seuraavia toimintoja:

  • Tulosta asiakirjoja verkkotallennuspalveluista, kuten Dropboxista ja Evernotesta.
  • Hae ja tulosta laadukkaita kuvia suoraan image.canon-palvelun, Flickrin ja Photobucketin verkkoalbumeista.
  • Tulosta suosikkikuvasi Facebookista tai Twitteristä suoraan tulostimen näytön tai mobiilisovelluksen kautta.
  • Luo ammattilaistasoisia kortteja, kalentereita ja kolmiulotteisia paperitöitä Canonin Creative Park -ohjelmistolla tai monipuolisella CREATIVE PARK PREMIUM -ohjelmistolla.
Alla on lueteltu tulostimet, jotka tukevat Cloud Link -toimintoa.*Vain älypuhelimesta tai tabletista (ei tulostimesta)

Takaisin alkuun

Muut pilvipalveluja tukevat tulostimet

Seuraavissa pilvipalveluja tukevissa tulostimissa on vanhempi PIXMA Cloud Link -versio, joka tukee vain seuraavia toimintoja: 

  • Selaa ja tulosta suosikkikuviasi image.canonn verkkoalbumeista suoraan tulostimen näytön kautta.
  • Tulosta kalentereita, paperipohjia ja muita valmiita malleja suoraan PIXMA Cloud -palvelusta.Jos PIXMA-tulostimesi ei ole luettelossa, se ei tue PIXMA Cloud Link -toimintoa.

Voit myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin valitsemalla tuotteesi yllä olevista luetteloista. Jos tuotettasi ei ole luettelossa, katso PIXMA-tulostinvalikoima PIXMA-malliston sivulta.


*Vain PIXMA MX725, MX924 ja MX925

AirPrint™ ja AirPrint-logo ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä.

Google Cloud Print™ on Google Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Takaisin alkuun

Tarvitset ehkä myös

Feedback