Hero image

Tuotehuolto

Saat kaikki tarvittavat tiedot tuotteen lähettämisestä huoltoon. Saat esimerkiksi lisätietoja lähimmän valtuutetun huoltopisteen sijainnista ja tuotteen toimittamisesta huoltoon. Jos sinulla on kysyttävää, Usein kysytyt kysymykset -osion vastaukset voivat auttaa.

Koronavirus

Näinä erityisen poikkeuksellisina aikoina asiakkaidemme ja työtekijöidemme hyvinvoinnista huolehtiminen on kaikista tärkeintä ja se tarkoittaa myös työtapojemme sovittamista tilanteen vaatimaksi. Teemme kaiken mahdollisen valmistautumisen häiriöiden minimoimiseksi.
 
Canonin tuki- ja huoltotoiminnat toimivat pienemmällä miehityksellä ja osa työntekijöistä työskentelee etänä infektioriskin rajoittamiseksi. Suosittelemme että toimitatte tuotteenne meille kuljetusyhtiön kautta, mutta että voimme vastata asiakkaidemme, tarpeisiin on Canonin huolto- ja korjauskeskuksen asiakaspalvelu avoinna henkilökohtaisiin toimituksiin. (paikallishallinnon sosiaalisen eristäytymisen ohjeiden mukaan). Huoltoajat saattavat olla normaalia pidemmät.
 
Valtuutetuilla sopimushuolloillamme on samanlaiset haasteet ja mahdollisia poikkeusjärjestelyjä joten otattehan heihin yhteyttä ennakkoon.
 
Huomioittehan laitteidenne korjauksen kiireellisyyden koska myös logistiikkayrityksillä saattaa olla toimituksiin liittyviä haasteita. Pahoittelemme poikkeusjärjestelyistä johtuvia järjestelyjä ja kiitämme ymmärryksestänne ja tuestanne. Jos Teillä on mitään kysyttävää niin puhelin- ja sähköpostipalvelumme toimii normaalisti joten otattehan yhteyttä, kiitos! Päivitämme käytäntöjämme tarpeen vaatiessa ja viestitämme mahdollisista muutoksista.
 

COVID-19-tiedote – Canon-laitteiden puhdistusohjeet

 
Osana jatkuvaa tukipalveluamme henkilöstömme on puhdistettava asiakkaan laite perusteellisesti huoltotoimien jälkeen. 
Laitteet on puhdistettava niiden käyttöoppaissa annettujen puhdistusohjeiden mukaisesti. (Oppaat ovat ladattavissa Canonin tukisivustosta

Vallitsevan COVID-19-tilanteen aikana monet asiakkaat ovat pyytäneet neuvoja turvallisimpaan tapaan puhdistaa laitteiden useimmin kosketetut alueet. Canon suosittelee seuraavia puhdistustapoja. 

Huomautus: Nämä puhdistusohjeet eivät takaa, että laitteiltasi poistetaan koronavirus. Alkoholipohjaisten puhdistusaineiden teho on varmistettava niiden valmistajalta. 

  • Noudata laitteen virrankatkaisuohjetta ja irrota laite verkkovirrasta ennen puhdistusta.
  • Käytä pehmeää liinaa, joka on kostutettu alkoholipohjaiseen puhdistusaineeseen. Pyyhi ne laitteen osat, joihin käyttäjät voivat koskea, kuten käyttöpaneelien numeronäppäimet, kosketusnäytöt, kannet ja kahvat.
  • Älä suihkuta alkoholia tai muita desinfiointiaineita suoraan alueille, joista laitteeseen voi päästä nesteitä, kuten kosketusnäytön reunoihin tai numeronäppäimiin. Varmista, ettei puhdistusnestettä pääse tippumaan näille alueille.
  • Jotkin alkoholipitoiset puhdistusaineet tai tietyt puhdistustavat voivat aiheuttaa värimuutoksia laitteen ulkopinnassa. Värimuutokset eivät vaikuta laitteen toimintaan.
  • Huomaa, että jotkin kaupalliset tuotteet, kuten kosteat pyyhintäliinat, saattavat sisältää alkoholittomia puhdistusaineita, eikä niitä siksi suositella käytettäväksi.
  • Canon ei suosittele erikseen mitään alkoholipohjaisten puhdistusaineiden tuotemerkkiä tai valmistajaa. Suosittelemme kuitenkin käyttämään puhdistusainetta, jossa on vähintään 60 % alkoholia. Huomaa, että alkoholi on tulenarkaa nestettä, joten sitä ei saa käyttää avotulen lähellä.
  • Älä käytä kameran tai objektiivin kuvakennojen puhdistamiseen alkoholipohjaisia puhdistusaineita, sillä ne voivat vahingoittaa kameran ja objektiivin pinnoitetta.

Huoltopisteet

Valitse tuotteesi hakusuodatinten avulla. Siten löydät Canon-tuotteellesi oikean valtuutetun huoltopisteen.

Voit tämän jälkeen viedä tuotteen suoraan valtuutettuun huoltopisteeseen tai järjestää sen toimituksen valtuutettuun huoltopisteeseen. Katso lisätietoja huoltokäytännöistämme.Huomautus – Maasta riippuen tulostin voi kuulua On-Site-takuupalvelun piiriin, jos tulostin on imageRUNNER C1225iF-, PIXMA PRO-1- tai imagePROGRAF PRO-1000 tai tietty MAXIFY- tai i-SENSYS-tulostin. Jos tulostin kuuluu Canon European Warranty System (EWS) -takuujärjestelmän piiriin, tarkista palvelun saatavuus. Jos tuote kuuluu takuupalvelun piiriin, ota meihin yhteyttä, niin järjestämme palvelun. Jos tuote ei kuulu On-Site-palvelun piiriin, voit etsiä valtuutetun huoltopisteen alla olevalla hakutoiminnolla.Huoltokäytäntö

Canon-tuotteeni ei toimi – Mitä minun pitää tehdä?

Tutustu ensin kuluttajatuotteidemme tukiosioon, jossa olevat tiedot voivat olla avuksi ongelmasi ratkaisemisessa. Kun olet valinnut tuotteesi, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin, käyttöoppaisiin ja ohjaimiin sekä ladata ohjelmistoja ja laiteohjelmistoja. Käytettävissäsi on myös muita hyödyllisiä tietoja esimerkiksi siitä, miten voit ottaa meihin yhteyden puhelin- ja sähköpostitukea varten.

Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa näiden tietojen avulla ja tuote vaatii huoltoa, noudata seuraavassa kuvattua menettelyä. Koska menettelyssä voi olla joitakin maakohtaisia eroja, valitse asuinmaasi maavalitsimen avulla ja lue asuinmaasi tukisivuilla olevat ohjeet.


Canon-tuotteeni on huollettava. Miten minun tulee toimia?

1 – Tulosta ja täytä tuotteen mukana palautettava Canon-huoltolomake

Lomakkeesta saamme kaikki tiedot, jotka tarvitsemme tuotteesi ongelman tutkimisessa, tuotteen huoltamisessa tarvittaessa ja tuotteen huollon tilanteesta tiedottamisessa. Jos et voi tulostaa lomaketta, kirjoita samat tiedot kirjeeseen ja lähetä se meille tuotteen mukana.

2 – Etsi lähin valtuutettu Canon-huolto

Löydät lähimmän valtuutetun huoltopisteen tiedot huoltohakupalvelumme avulla.

3 – Varmista, että sisällytät kaikki tarvittavat tiedot palautettavan tuotteen mukaan

Jos vaadit takuuhuoltoa, sisällytä mukaan tuotteen ostotodistus, jossa näkyy ostopäivämäärä. Canon ei voi tarjota takuuhuoltoa, jos Canonille ei toimiteta soveltuvaa takuuhuoltoa tukevaa asiakirjaa.

4 – Varmista, että tuote on pakattu turvallisesti kuljetusta varten

Koska Canon ei ole vastuussa tuotteen katoamisesta tai vahingoittumisesta kuljetuksen aikana, suosittelemme, että tuote pakataan turvallisesti ja varmasti. Tuotteen arvon mukaan lähetyksen vakuuttamista saattaa myös kannattaa harkita.

Huomaa, että voit aina itse viedä tuotteen valtuutettuun huoltopisteeseen. Aukioloajat, osoitteen ja muut tarvittavat tiedot saat yllä olevan Huoltojen yhteystiedot linkin kautta.


Kun olen lähettänyt tuotteen huollettavaksi, mitä tapahtuu seuraavaksi?

Kun valtuutettu huoltopiste on vastaanottanut tuotteen, se rekisteröidään huoltojärjestelmäämme ja vastaanoton vahvistukseksi sinulle lähetetään vastaanoton kuittausviesti.

Jos vaadit tuotteelle takuuhuoltoa, tuotteen alkutarkastus ja tukidokumentointi suoritetaan takuun soveltuvuuden varmistamista varten. Jos takuuhuolto on sovellettavissa, tuotetta käsitellään vakiohuoltokäytäntömme mukaisesti, ja huollon valmistuttua tuote lähetetään sinulle tai toimitetaan noudettavaksesi.

Jos takuuhuoltoa ei jostain syystä voida soveltaa, sinulle ilmoitetaan siitä ja maksullisen tuotehuollon hinnasta voidaan esittää arvio. Tästä arviosta saatetaan veloittaa nimellinen maksu, mutta sinulta pyydetään kuitenkin etukäteen hyväksyntä sille. Mahdollisen arvion yhteydessä ilmoitetaan, kuuluuko huolto kiinteähintaisen huoltomme piiriin. Muutoin arvio perustuu arvioituun tarvittavien varaosien ja työn hintaan.

Asiakas voi aina hyväksyä tai hylätä Canonin antaman kustannusarvion ilmoittamalla asianmukaiselle valtuutetulle huoltopisteelle, haluaako asiakas jatkaa. Jos hylkäät kustannusarvion, Canon palauttaa tuotteen. Jos hyväksyt kustannusarvion, tuotetta käsitellään huoltokäytäntömme mukaisesti, ja kun tuote on huollettu, se lähetetään sinulle tai toimitetaan noudettavaksesi.

Canon on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi, ja antamiasi henkilökohtaisia tietoja käytetään vain huoltokäytäntöön liittyvissä asioissa. Canon käsittelee henkilökohtaisia tietojasi turvallisesti, eikä niitä käytetä mihinkään muihin tarkoituksiin. Jotkin tiedot tässä kategoriassa eivät ole henkilökohtaisia tietoja (esim. Asetukset), joten käytämme niitä nykyisten tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamiseksi, ylläpitämiseksi, suojaamiseksi ja parantamiseksi sekä uusien kehittämiseksi. Lisätietoja Canonin tietosuojakäytännöstä on Canonin käyttöehdoissa.

Näistä usein kysyttyjen kysymysten vastauksista on hyötyä, jos olet lähettämässä tuotettasi huoltoon.

Takaisin ylösUsein kysytyt kysymykset

Näistä usein kysyttyjen kysymysten vastauksista on hyötyä, jos olet lähettämässä tuotettasi huoltoon.

Huomaa, että tämä koskee Canonin kuluttajatuotteita.


K: Mitä maksaa hinta-arvio?

V: Tämä vaihtelee huolloittain ja on lisäksi riippuvainen tuotteesta.K: Minne toimitan virheellisen ja takuunalaisen tuotteeni?

V: Ota yhteys lähimpään Canonin valtuutettuun huoltopisteeseen tuotteen sinne toimittamisesta. Voit kääntyä myös tuotteen huoltoon toimittamisessa jälleenmyyjäsi puoleen.K: Mitä lähetän tuotteen mukana huoltoon? Tarvikkeet, laturi, johto jne.

V: Lähetä kaikki tuotteeseen kuuluvat tarvikkeet, mikäli ongelma ei kohdistu vain yksittäiseen tarvikkeeseen. HUOM! Lähettäessäsi tulostimen huoltoon jätä mustekasetit paikoilleen.K: Kuinka saan tietää tuotteeni korjauksen tilan?

V: Kysy korjauksen tilaa huollosta tai jälleenmyyjältäsi riippuen minne sen alun perin olet jättänyt.K: Haluan uuden tuotteen sen sijaan, että Canon korjaa vanhan.

V: Canon normaalisti korjaa tuotteensa - huolto päättää mahdollisesta vaihdosta. Mikäli kyse on uudesta tuotteesta, ota yhteys jälleenmyyjääsi.K: Haluan valittaa korjauksesta, kun sain sen takaisin, siitä puuttui tarvikkeita jne.

V: Ota yhteys korjauksen tehneeseen valtuutettuun huoltopisteeseen.K: Sama ongelma ilmeni uudestaan korjauksen jälkeen, mitä teen?

V: Mikäli valtuutettu huoltopiste ei ole onnistunut korjauksessaan, ota yhteys samaiseen valtuutettuun huoltopisteeseen tehdäksesi valituksen tehdystä korjauksesta.K: Mitä takuun ulkopuolella olevan tuotteeni korjaus maksaa?

V: Ota yhteys lähimpään valtuutettuun huoltopisteeseen saadaksesi hinta-arvion.K: Maksaako tuotteen huolto, vaikka siitä ei löydy vikaa?

V: Takuun aikana tästä ei laskuteta, jos kyseessä ilmenee olleen käyttöön liittyvä ongelma.K: Miten voin hankkia ohjekirjan, ajurit tai ohjelmiston?

V: Mikäli olet hävittänyt ohjekirjasi, ajuri- tai ohjelmisto CD:si, ota yhteys lähimpään jälleenmyyjääsi tilataksesi uuden. Voit myös ladata jotkut käyttöohjeet, ajurit ja ohjelmat lataussivultamme.K: Mistä voin tilata tuotteeseeni lisä- tai kulutustarvikkeita?

V: Ota yhteys lähimpään jälleenmyyjääsi.K: Mistä voin ostaa varaosia tuotteelleni?

V: Voit tilata varaosia JAS Tekniikka, tai EET Nordic Sweden AB:n kautta. Huomioi, että takuu ei ole voimassa, mikäli vaihdat varaosan purkamalla tuotteen osiin. Tällaisessa tapauksessa suosittelemme, että otat yhteyttä Canonin valtuutettuun huoltopisteeseen.

Takaisin ylösHuoltolomake

Täytä tämä lomake ennen laitteen lähettämistä valtuutettuun huoltopisteeseen, ja lähetä se laitteesi mukana. Tietojen avulla valitsemasi valtuutettuun huoltopisteeseenvoi käsitellä huoltosi mahdollisimman nopeasti. valtuutettuun huoltopisteeseenkäytännöt ja hinnat vaihtelevat. Täydelliset tiedot tietyn valtuutettuun huoltopisteeseen vaatimuksista ja lisäehdoista saat suoraan kyseisestä valtuutettuun huoltopisteeseen ennen laitteen lähettämistä.

Tarvitset ehkä myös

Feedback