A close-up of a Canon EOS 7D body showing the sensor inside

Canon Professional Service Center

Miksi Canon Professional Service Center -palveluita kannattaa käyttää?

Canon Professional Service Center (PSC) -huoltokeskukset ovat Canonin omistamia. Uskomme vakaasti, että asiakkaamme ansaitsevat parasta mahdollista asiakaspalvelua ja tukea käyttäessään Canon-tuotteitaan.

Jokaisessa Canonin PSC-huoltokeskuksessa työskentelee huippukoulutettuja teknikoita, jotka käyttävät uusimpia työkaluja ja laitteita tehokkaassa ympäristössä. PSC-huoltokeskukset on suunniteltu tarjoamaan laaja valikoima palveluita, jotka tukevat Canonin tuotteiden huoltoa ja korjausta.

Huolto ja korjaus

Voit tilata tuotteellesi korjauksen Canonin huoltoportaalissa, jossa on vaiheittaiset ohjeet pyynnön tekemiseen.

Jos Canonin kaupallinen takuu on päättynyt tai jos vika ei kuulu takuun piiriin, Canonin huoltokeskukset tarjoavat tuotemallista riippuen erilaisia maksullisia korjausvaihtoehtoja, kuten kiinteähintainen korjaus, korjausrajoitus tai aika- ja kustannustarjous.

 • Kiinteähintainen korjaus: Sinulle kerrotaan kiinteä hinta ennen kuin lähetät tuotteen Canonin huoltokeskukseen. Tämä kiinteä hinta sisältää kaikkien tarvittavien varaosien kustannukset, työn osuuden ja palautuskulut.
 • Korjausrajoitus: Voit määrittää korjausrajoituksen (eli korjauksen enimmäishinnan) ennen kuin lähetät tuotteen Canonin huoltokeskukseen, mutta tähän sovelletaan vähimmäisarvoa. Tämä toimii valtuutuksena, jonka perusteella voimme jatkaa korjausta, eikä tarjousta tehdä. Jos korjaus voidaan suorittaa määritettyä korjausrajoitusta alhaisemmalla hinnalla, sinulta veloitetaan vain pienempi summa. Korjausrajoituksen määrittäminen voi lyhentää korjausaikaa, eikä korjauksesta peritä hylkäysmaksua (sovelletaan, jos pyydät aika- ja kustannustarjouksen).
 • Aika- ja kustannustarjous: Voit pyytää aika- ja kustannustarjouksen, jossa tuotteen saavuttua Canonin huoltokeskukseen sille tehdään tekninen vianmääritys. Teemme sinulle tarjouksen, jossa kerrotaan tuotteen korjauksen arvioidut kustannukset. Voit joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen ennen korjaustyön aloittamista. Jos hylkäät tarjouksen, tarkastuksen kustannusten kattamiseksi voidaan periä hylkäysmaksu.

Kaikkiin maksullisiin korjausvaihtoehtoihin sovelletaan huollon ja korjauksen käyttöehtoja.

Palveluvalikoima

Korjattavat ja huollettavat tuotteet

Canon Professional Service Center -huoltokeskukset korjaavat ja huoltavat monenlaisia Canon-tuotteita, kuten:

 • Kamerat ja objektiivit (EOS, IXUS, PowerShot)
 • Videokamerat ja objektiivit (Cinema EOS, LEGRIA, XA-/XF-/ME-sarja)
 • Objektiivit TV-lähetyksiin
 • Näytöt ammattilaisille
 • Etäohjattava PTZ
 • Kiikarit
 • Projektorit
 • Muut tuotteet (Zoemini, laskimet, projektorit jne.)

Huomaa, että emme ehkä voi tarjota tiettyjä palveluita joillekin tuotteille, esimerkiksi jos niiden varaosia ei enää ole saatavilla.

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Krokslätts Fabriker 16, 431 37 Mölndal - Ohjeet

Tel: +46 31 720 34 80 

Mail: rcc.service@canon.se

Canon Professional Services
Canon Professional Services

Aukioloajat

maanantaista torstaihin: 09.00 - 16.00
perjantai: 09.00 - 15.00

Huolto- ja korjausehdot

Ennen kuin lähetät tuotteesi Canon Professional Service Center -huoltokeskukseen, lue käyttöehdot.

Tarvitset ehkä myös