Professional controlling a video camera in a studio environment

Tuotepäivityspalvelut

Kameran suorituskyvyn parantaminen

Valokuvaajat, videokuvaajat ja elokuvantekijät voivat kertoa entistä kiehtovampia tarinoita, kun he päivittävät tai muuttavat valikoitujen EOS-, Cinema EOS- ja XA/XF-kameroiden ominaisuuksia Canonin kiinteähintaisilla tuotepäivityksillä. CPS-jäsenet voivat hyödyntää tasonsa mukaisia nopeita toimitusaikoja.

EOS 5D Mark IV -kameran Canon Log -päivitys

Koe parannettu dynaaminen alue ja entistä helpompi värinmäärittely, kun kuvaat elokuvia EOS 5D Mark IV -kameralla, jossa on Canonin Cinema EOS -sarjan perusominaisuuksiin kuuluva Canon Log -päivitys.

Yksityiskohtaisia otoksia, kun valaistus on hankala

Canon Log parantaa dynaamista aluetta jopa 800 % ja minimoi yksityiskohtien menettämistä kuvan tummimmissa ja kirkkaimmissa kohdissa. ISO 400 antaa suurimmillaan 12 aukon dynaamisen alueen, joka sopii täydellisesti kuvaamiseen vaikeissa valaistusolosuhteissa.

A party of walkers enjoying the warmth of a fire during the night

Vapautta jälkikäsittelyyn

Canon Log muuttaa kuvankäsittelytietoja kuvaamisen jälkeen, jolloin videokuvaajat ja elokuvantekijät voivat helposti muokata värejä ja yhdistellä saumattomasti eri kameroilla kuvattua materiaalia yhdellä värinmäärittelyprosessilla. Ominaisuudella voidaan myös vähentää kohinaa erityisesti väriä muokatessa syntyvillä varjoalueilla.

An editor viewing a film cut during post production

Hinnoittelu

Palvelua tarjoavat Canonin huoltokeskukset ja paikalliset CPS:n valtuutetut huoltokumppanit.

Canonin huoltokeskusten hinnat ovat seuraavat:
800 SEK

CPS:n valtuutettujen huoltokumppaneiden hinnat voivat vaihdella.
*Hinnat eivät sisällä ALV:tä tai saapuvaa kuljetusta, mutta hinnat sisältävät soveltuvin osin huollosta palautuksen ja varaosat.

Palvelua tarjoavat Canonin huoltokeskukset ja paikalliset CPS:n valtuutetut huoltokumppanit. Lähimmän huoltopaikan löydät napsauttamalla tästä.

Tutustu muihin palveluihimme

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS Priority Support -tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun Fast Track -korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – varalaitteita lainaan ja palautuksen huollosta maksutta. Lisäksi tarjolla on säännöllisesti vain jäsenille tarkoitettuja tarjouksia.

Lue lisää ja hae jäseneksi

A CPS member looking pleased with his Canon photography equipment