TULOSTUSVINKKEJÄ

Aseta esille, anna lahjaksi, pidä hauskaa: Canon Photo Cuben avulla voit heittäytyä luovaksi

Tämä on Photo Cube – ehdoton tapa asettaa esille, säilyttää ja lahjoittaa haluamiaan kuvia persoonallisesti.
Canon Photo Cube senkin päällä valokuvakehysten, maljakon ja muiden valokuvatulosteiden vieressä.

Kyseessä voi olla lasten virstanpylväiden dokumentointi, onnistuneen loman auringonlaskun tallentaminen tai tärkeän ystävyyden ikuistaminen – monet meistä ottavat jatkuvasti valokuvia ja luovat näin muistoja. Mutta usein ihmisten suosikkikuvat joko jäävät kameraan, muistikortille, pilveen tai tulostetaan, minkä jälkeen ne häipyvät kodin kaaokseen.

Fyysisten kopioiden tekeminen valokuvista tekee niistä osan omaa ympäristöä, antaa niille niiden ansaitseman huomion ja luo mahdollisuuden selata erityisiä muistoja ystävien kanssa. Tulosteina niitä voi asettaa näkyville paikkoihin, joissa ne saavat hymyn kasvoille aina kun niiden ohi kulkee. Canon Photo Cube on suunniteltu pitämään kuvat turvassa ja helposti saatavilla. Se tarjoaa paitsi toimivan tallennusratkaisun myös monia mahdollisia tapoja olla luova ja tuoda esiin omia arvokkaita hetkiä.

Mikä on Canon Photo Cube?

Canon Photo Cube on hauska tapa tallentaa neliön muotoisia valokuvia, jotka vetoavat kaikenikäisiin – ne voivat olla nuoruusvuosien retrokuvia tai nykyaikaisempia sosiaalisen median kuvia – ja sen avulla voidaan tehdä kannettava valokuva-albumi, josta pitää koko perhe.

Valokuvakuution voi asettaa esille mihin tahansa paikkaan kotona, jolloin siitä tulee osa sisustusta, tai se voi olla harkittu henkilökohtainen valokuvalahja jollekulle erityiselle. Eri pakkauksia ja vaihtoehtoja on useita, joten jokainen löytää niistä omansa.

Säästöpakkaus

Canon Photo Cube -kuvakuution tarvikepakkaus paperi- ja mustekasettien vieressä.

Canon Photo Cube on kooltaan 14 x 13,9 x 13,5 cm, ja se on suunniteltu neliönmuotoisten kooltaan 12,7 x 12,7 cm:n valokuvien säilyttämiseen. Kyseessä on aivan lyömätön tapa asettaa valokuvia esille tuoreella tavalla. Kuution voi laittaa yöpöydälle, kirjahyllyyn tai vaikkapa ikkunalaudalle, ja se on riittävän kevyt niin, että sen voi helposti ottaa tutkittavaksi.

Niille, jotka etsivät uusia ideoita onnistuneiden valokuviensa tulostamiseen ja tallentamiseen hauskalla tavalla, Canon Photo Cube -kuvakuution tarvikepakkauksen mukana tulee houkutteleva punainen muistorasia, joka tekee kuvien järjestämisestä ja käyttämisestä helppoa ja toimii myös loistavana lahjapakkauksena rakkaiden muistojen jakamiseksi perheen ja ystävien kanssa.

Photo Cube -kuvakuution tarvikepakkauksen voi ostaa mustilla ja värillisillä Canon-mustepatruunoilla PIXMA TS -tulostimen mallin mukaan (PG-560/CL-561 PIXMA FINE- tai PG-540/CL-541 PIXMA FINE -kasetit). Pakkauksessa on myös 40 arkkia neliönmuotoista kiiltävää valokuvapaperia, joten kuvien tulostamisen ja tallentamisen voi aloittaa heti, kun on saanut laatikon auki.

Creative Pack ja Frame

Canon Photo Cube -kuvakuution Creative Pack, jonka sivut on koristeltu perhevalokuvilla, neliönmuotoisten valokuvatulosteiden vieressä.

Henkilökohtaisen lahjan tekeminen on mainio tapa osoittaa välittämistä, ja Canon Photo Cube tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia saada läheiset hymyilemään. Kyseessä voi olla täydellinen vuosipäivälahja, joka on koristeltu perheen yhteisistä hetkistä otetuilla kuvilla ja täynnä muita yhdessä vietettyjen merkittävien hetkien muistoja.

Jos haluat lisätä persoonallista otetta entisestään, Canon Photo Cube -kuvakuution tarvikepakkaus tarjoaa lisää mahdollisuuksia itse laatikon koristeluun niin, että kullekin sen kuudesta sivusta saa kiinnitettyä itse valitun neliönmuotoisen kuvan. Näin avautuu useita mahdollisuuksia näyttää kuvia kotona, tai siitä voi tehdä myös lahjarasian, mikä on vieläkin ainutkertaisempaa.

Tarvikepakkauksen tapaan mukaan voi halutessaan laittaa mustan ja värillisen mustekasetin sekä 40 arkkia kiiltävää valokuvapaperia. Lisäksi mukaan voi laittaa myös Photo Cube Frame -kehyksen eli akryylimagneettinen valokuvapalikan, joka päivittää perinteisen valokuvakehyksen tähän päivään. Palikka pysyy pystyssä sinällään, joten sen voi sijoittaa minne tahansa, ja kullekin sivulle voi laittaa eri kuvan. Uuden valokuvan sujauttaminen sisään on helppoa aina kun asioihin haluaa muutosta – valitset vain Photo Cubesta toisen kuvan ja laitat vanhan takaisin laatikkoon, jossa se säilyy turvassa.

Canon Photo Cuben käyttö

Pöydällä on auki kannettava tietokone, jonka näytöllä on Canon Easy-PhotoPrint -ohjelmisto, vasemmalla on Canon-paperia ja oikealla Canon-tulostin.

Ennen kuvien tulostamista voit ryhtyä niin luovaksi kuin haluat. Canonin sovelluksilla kuviin voi lisätä tekstiä, kehyksiä, kuvioita tai muun haluamansa loppusilauksen. Hyvä tapa lähteä liikkeelle on PIXMA- ja MAXIFY-tulostimien kanssa yhteensopiva Canon Easy-PhotoPrint Editor.

Tulostettuja valokuvia Canonin tulostimen vieressä. Käsi, joka pitää puhelinta, jonka näytöllä on valokuva.

Yksi tapa hyödyntää Canon Photo Cube -kuutiota on käyttää sitä hauskana perinteisen loma-albumin vaihtoehtona. Ulkopuolelta kuution voi koristella haluamillaan kuvilla, jolloin kaikki muut muistot voi laittaa kuution sisään selailua varten tai jaettavaksi perheen ja ystävien kanssa.

1. Valitse tulostettavat kuvat kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Canon Photo Cubea voidaan käyttää lomakuvien tallentamiseen ja näyttämiseen, jatkuvasti kehittyvänä perhealbumina tai vaikkapa syntymäpäivälahjaksi. Mieti, mitkä kuvat sopivat tarkoitukseen parhaiten.

2. Jos haluat enemmän luovuutta tai persoonallista otetta, lisää haluamasi loppusilaus käyttämällä jotakin Canonin tulostussovelluksista, kuten Canon Easy-PhotoPrint Editoria, jolla voi lisätä tekstiä, kehyksiä tai merkkejä.

3. Photo Cube -pakkauksen mukana tulee nelikulmaista kiiltävää valokuvapaperia, eli lisäät sitä yhteensopivaan Canon-tulostimeen, kuten Canon PIXMA TS5150 -sarjan laitteeseen, ja tulostat lopulliset kuvat.

4. Jos saatavilla on Creative Pack -paketti, valitse kuusi kuvaa, joko omia onnistuneita tai sellaisia, joiden uskot tekevän suurimman vaikutuksen, ja kiinnitä ne Photo Cube -kuution sivuille.

5. Laita loput valokuvat varmaan säilöön Photo Cube -kuution sisään.

6. Jos käsillä on Creative Pack ja Photo Cube Frame, valitse kuva ja laita se kehykseen. Muista, että valokuvia voi asettaa kaksi seläkkäin niin, että molemmille puolille tulee eri kuva.

7. Tämän jälkeen Photo Cube -kuutio ja Frame-kehys voidaan laittaa esille tai antaa jollekulle erityiselle lahjaksi.

Heittäydy luovaksi keksimällä persoonallisia esillepanoideoita

Canon Photo Cube, jonka sivuilla on kuvia lasten juhlista, pöydällä muiden valokuvien ja pikkuesineiden joukossa.

Sen päättäminen, mitkä lapsen varhaisvuosien arvokkaat hetket laitetaan kehyksiin, voi olla vaikeaa, mutta Canon Photo Cuben ansiosta esille voidaan asettaa useita kuvia kerrallaan ja tarjota samalla paikka lisäkuvien säilytykseen. Lapsista on hauskaa, että on oma laatikko täynnä muistoja, joita he voivat ottaa esiin ja asettaa näytteille milloin tahansa.

Canon Photo Cube, jonka yläosassa ja sivuilla on loma- ja matkakuvia, pöydällä muiden valokuvien vieressä.

Lomakuvilla koristeltu ja niitä täynnä oleva Photo Cube on hieno tapa muistaa erityinen matka, ja siitä saa kumppanille upean lahjan.

Luovia tapoja, joilla Canon Photo Cubea voi käyttää jännittävänä askartelutyöprojektina joko yksin tai perheen kanssa, on loputtomasti. Lapset voivat käyttää sitä osana koulutehtäviään ja esitellä sen avulla luovia taitojaan. Kuutiosta voi tehdä osan tietoista harjoitusta, jolloin valokuviin lisätään Canonin sovelluksilla mantroja, jotka otetaan ulos laatikosta päivittäistä inspiraatiota varten.

Käyttämällä sitä ikimuistoisista hetkistä – juhlista, häistä, matkaseikkailuista ja vaikka mistä – otettujen kuvien näyttämiseen ja tallentamiseen voit kokea kyseiset hetket uudelleen ja jakaa ne ympärillä olevien ihmisten kanssa. Photo Cuben voi laittaa hyllyn tai ikkunalaudan kunniapaikalle, tai sen voi sijoittaa sohvapöydälle vieraiden ja perheenjäsenten tutkittavaksi. Se on mainio tapa käynnistää keskusteluja ja päästä muistelemaan.

Anna henkilökohtainen lahja

Kaksi Canonin valokuvakuutiota punaisella pinnalla ympärillään muita valokuvatulosteita.

Canon Photo Cube -kehys on käyttökelpoinen valinnainen Creative Packin lisä, joka tarjoaa entistäkin enemmän mahdollisuuksia asettaa esille itse otettuja onnistuneita kuvia. Aikakautena, jolloin suurin osa valokuvista on olemassa vain tallennettuina tiedostoina tai sosiaalisen median sivuilla, kuvakuutio tuo muistot kotiin, ja Photo Cube itsessään mahdollistaa uusien kuvien tallentamisen ja vaihtamisen aina kun on muutoksen aika.

Canon Photo Cube on loistava lahjaidea erityistilaisuuteen, ja se kertoo läheisille, kuinka paljon lahjan antaja välittää, ja antaa heille jotain henkilökohtaista, jota he voivat arvostaa.

Canon Creative Parkissa on useita innostavia mallipohjia, mukaan lukien eri vaihtoehtoja häiden tai uuden vauvan muistolahjoiksi. Kun läheinen muuttaa kauas, voit jakaa hänen kanssaan jonkin tärkeän yhteisen muiston, tai kun perheen teini lähtee opiskelemaan, kotoa otettuja kuvia sisältävä Photo Cube voi tukea yhteyden säilymistä.

Kyseessä voi olla myös harkittu valinta erityistä vuosipäivää varten tai osuva lahja, joka on täynnä suloisia lemmikin muotokuvia, kissoja rakastavalle ystävälle. Lisäksi lahjana Photo Cube on lahjapaperiin käärimisen kannalta jo valmiiksi muodoltaan täydellinen, joten lahjan antajan ei tarvitse taistella hankalien kulmien ja teippien sijoittelun kanssa!

Valitse tavoitetta tukeva vaihtoehto ja varmista yhteensopivuus tulostimen kanssa

Työpöydällä oleva Canon Photo Cube vieressään Canonin tulostin, kasveja, valokuvakehyksiä ja muita pikkuesineitä.

Saatavilla on useita eri pakkauksia, joissa on sekä paperia että musteita, joten valokuvien tulostamisen voi aloittaa heti kun saa laatikon auki. Valitset vain haluamasi kuvan älypuhelimella ja tulostat sen Canon PRINT -sovelluksen kautta. Lähettäminen Canonin tulostimeen onnistuu myös tietokoneelta.

Canon Photo Cube on suunniteltu neliönmuotoisten kuvien esillepanoon, ja se toimii minkä tahansa sellaisen Canonin tulostimen kanssa, joka tukee Canonin neliönmuotoisen valokuvapaperin käyttöä. Jos ostat pakkauksen – joko Value- tai Creative-pakkauksen – joka sisältää mustekasetteja, muista varmistaa, että kasetit sopivat omaan tulostimeen.

Canonin Photo Cube -kuvakuution Value- ja Creative-pakkaukset, joissa on PG-560/CL-561 PIXMA FINE -mustepatruunat ja neliömäistä PP-201 Glossy II Photo Paper Plus -paperia, sopivat yhteen useiden Canonin tulostimien kanssa, mukaan lukien Canon PIXMA TS7450a -sarjan ja PIXMA TS5350a -sarjan tulostimet.

Canonin Photo Cube -kuvakuution Value- ja Creative-pakkaukset, joissa on PG-540/CL-541 PIXMA FINE -mustepatruunat ja neliömäistä PP-201 Glossy II Photo Paper Plus -paperia, sopivat yhteen Canon PIXMA TS5150 -sarjan tulostimien kanssa.

Jos valitset Canonin Photo Cube -kuvakuution Creative Packin, jonka mukana tulee neliömäistä PP-201 Glossy II Photo Paper Plus -paperia ja Photo Cube Frame -kehys ilman mustekasetteja, se sopii yhteen kaikkien edellä mainittujen mallien sekä mallien PIXMA G550, PIXMA G650, PIXMA G7050, PIXMA TS705a, PIXMA TS3150 -sarja, Canon PIXMA TS3350 -sarja, PIXMA TS3450 -sarja, PIXMA TS5350 -sarja, PIXMA TS6350 -sarja, PIXMA TS6350a -sarja, PIXMA TS8350 -sarja, PIXMA TS8350a -sarja ja PIXMA TS9550 -sarja, samoin kuin tulostimien MAXIFY GX3050, GX4050, GX5050, GX6050 ja GX7050 kanssa.

Canonin valokuvakuutiosta on tarjolla eri pakkauksia, jotka eroavat toisistaan luovien pyrkimysten tason ja hintaluokan suhteen. Kuutio tarjoaa loputtomasti vaihtoehtoja suosikkivalokuvien tallentamiseen ja näyttämiseen sekä useita tapoja pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviin, lisätä kodin sisustukseen hauskaa ilottelua tai piristää sydänystävän päivää.Teksti: Kat Halstead

Vastaavia tuotteita

 • Mustesuihkutulostimet

  Plus Glossy II PP-201

  Canonin Photo Paper Plus Glossy II -valokuvapaperin ansiosta saat aina laadukkaita ja kiiltäväpintaisia tulosteita. Se on omiaan kaikkiin valokuvatulostustarpeisiin.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS5150 -sarja

  Pienikokoinen, edullinen ja monipuolisilla liitännöillä varustettu monitoimilaite helppoihin kodin tulostus- ja skannaustöihin.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS5350a -sarja

  Vapauta luovuutesi PIXMA TS5350a -sarjan monipuolisen materiaalinkäsittelyn, hienojen luovien sovellusten ja saumattoman älypuhelinyhteyden ansiosta.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS7450a Series

  Teknisesti taitaville käyttäjille tarkoitettu tyylikäs all-in-one-laite, jossa on mukana luovia tulostuskäsittelyjä sekä useiden eri arkkien kopiointia ja skannausta helpottava ADF-tekniikka.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS3350 -sarja

  Erinomaiset liitännät, reunaton tulostus ja lisävarusteena saatavat XL-värikasetit takaavat edullisen ja monipuolisen tulostuksen.
 • PIXMA 650

  Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA G650

  Ensimmäinen PIXMA G -sarjan monitoimilaite, jossa on kuusi dye-pohjaista mustetta ja täytettävät mustesäiliöt. PIXMA G650 -monitoimilaite tuottaa suuria määriä laadukkaita tulosteita erittäin edullisesti.
 • Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • TULOSTUS

  Parhaat Canon-tulostimet valokuvia varten

  Halusitpa esitellä valokuvia kehyksessä, leikekirjassa tai tarrassa, etsi paras tulostin käyttötarpeisiisi.

 • VARUSTEET

  Esittelyssä Canon Light & Speaker ML-A -kaiutinvalaisin

  Tämä monitoimivalaisin ja Bluetooth-kaiutin yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden tuottavuutta ja rentoutumista edistävällä tavalla.

 • TULOSTUS JA ASKARTELU

  Parhaat vinkit mietittyihin paperilahjoihin

  Tutustu tapoihin, joilla Canonin Creative Parkin ja PIXMA-tulostimen avulla voidaan tehdä merkityksellisiä lahjoja.

 • PERHEVALOKUVAUS

  11 vinkkiä perhekuvaukseen

  Tutustu Canon-lähettiläs Helen Bartlettin vinkkeihin, joiden avulla otat upeita perhekuvia.