Objektiivit järjestelmäkameroihin

Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu ammattitason L-sarjan zoom-objektiivi – laadukkaita kuvia muuttumattomalla f/2,8-valovoimalla.

Vakiozoom-objektiivi ammattikäyttöön

Ammattitason vakiozoom-objektiivi, joka tuottaa erinomaisen kuvanlaadun ja valovoiman f/2.8 koko zoomausalueella. Tässä L-sarjan objektiivissa on terävä optiikka ja se soveltuu lähes kaikkiin kuvausympäristöihin, joten se onkin vakiinnuttanut asemansa ammattikuvaajien hyväksi havaitsemana zoom-objektiivina. Täydellinen lisävaruste kaikkiin täyden kennokoon EOS-kameroihin.


EF 24-70mm f/2.8L II USM objektiivi sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

 • Matka

 • Kuvajournalismi

 • Maisema

 • Muotokuviin

Kuvaaminen käsivaralta heikossa valaistuksessa

EF 24-70mm f/2.8L II USM -objektiivin valovoima on f/2,8 koko zoomausalueella, joten se kykenee hyödyntämään kaiken ympäröivän valon ja sopii näin hyvin kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Kiinteä valovoima mahdollistaa myös terävyysalueen monipuolisen säädön. Uusi 9-lamellinen himmenninaukko on entistä pyöreämpi, joten saat kuviisi kauniisti sumennetun taustan. Näin kohteesi erottuu selvästi taustasta eikä kuvaan tule häiritseviä elementtejä.

Canon Camera

Uuden sukupolven optinen rakenne

EF 24-70mm f/2.8L II USM -objektiivissa on käytetty uusinta optiikkaa, ja sen kolme asfääristä elementtiä takaavat parhaimman kuvanlaadun, joka tämän polttovälin objektiivilla on saavutettavissa. Väriaberraatiota on huomattavasti entistä vähemmän, ja värit ovat entistä selkeämpiä. Näin jälkikäsittelyyn kuluu vähemmän aikaa, ja koko kuva-alasta tulee yhtä terävä kuin kiinteäpolttovälistä objektiivia käytettäessä.

Mikä on asfäärinen elementti?

Asfäärinen elementti on objektiivissa oleva kaareva osa, joka korjaa pyöreiden elementtien kaarevuuden aiheuttamaa vääristymää.

Niitä on vain ammattitasoisissa objektiiveissa.

Tavallisen objektiivin aiheuttaman asfäärisen poikkeaman voi välttää käyttämällä laadukasta objektiivia, josssa on asfäärisiä elementtejä.

EF 24-70 f/2.8L II USM -objektiivissa on kolme asfääristä elementtiä, joista jokainen korjaa eri poikkeamaa, joten kuvistasi tulee erittäin teräviä.

Canon Camera

Tarkka automaattitarkennus, oma säätömahdollisuus

Rengasmallinen ultraäänimoottori tarkentaa objektiivin nopeasti, tarkasti ja lähes äänettömästi. Tarkennusta voi myös hienosäätää käsin. Tällä tavalla saat tarkennuksen juuri haluamaasi pisteeseen ja kuvasta tulee täysin sinun näkemyksesi mukainen.

L-sarjan laatua

L-sarjan objektiiveissa käytetään vain parasta tekniikkaa ja parhaita tuotantomenetelmiä. Nämä objektiivit ovat osa arvostettua Luxury-mallistoa ja edustavat Canonin laatua parhaimmillaan.

EF 24-70mm f/2.8L II USM -objektiivissa on käytetty laadukkaimpia mahdollisia materiaaleja, joten se kestää päivittäisen ammattikäytön. Sääsuojaus estää pölyn ja kosteuden pääsyn objektiiviin, ja fluoripinnoite helpottaa etu- ja takaelementtien puhdistusta.

Canon Camera

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Pitäisikö minun vaihtaa EF 24-70mm f/2.8L USM -objektiivi uuteen malliin?

EF 24-70mm f/2.8L II USM -objektiivi korvaa EF 24-70mm f/2.8L USM -mallin, ja siinä on täysin uusi optiikka.

Terävät kuvat reunasta reunaan
Väriaberraatiota on vähennetty koko polttovälialueella. Tele-etäisyyksien yleistä vääristymää on korjattu ja lähikuvauksen neulatyynyvääristymää on vähennetty huomattavasti.

Entistä vankempi ja kestävämpi rakenne ja parempi käytettävyys
EF 24-70mm f/2.8L II USM -objektiivin vahva rakenne ja entistä parempi tärinän- ja iskunkestävyys tekee siitä huomattavasti entistä kestävämmän. Uusi zoomauksen lukitusvipu pitää zoomin asennon paikallaan laajakulmapäässä, jolloin objektiivi ei vaurioidu kuljetuksen aikana.

Tehostettu sääsuojaus
Objektiivi on suunniteltu kestämään vaikeita olosuhteita ja pitämään pölyn ja kosteuden ulkopuolella.

Erittäin helppokäyttöinen
Objektiivin pyörimättömän etuelementin ansiosta suodinta ei tarvitse säätää uudelleen tarkennuksen tai zoomauksen säädön jälkeen, jos käytössä on polarisaatiosuodin tai suodinpidike.

Parempi sumennustehoste
9-lamellinen himmenninaukko on entistä pyöreämpi ja luo tasaisen sumennuksen.

Vastaavat lisävarusteet

 • Objektiivien lisävarusteet

  Loittorengas EF 12 II

  Tiettyjen objektiivien kanssa tämä 12 mm:n loittorengas mahdollistaa tarkennuksen huomattavasti lähemmäs.
 • Objektiivien lisävarusteet

  Loittorengas EF 25 II

  Tämä 25 mm:n loittorengas kiinnitetään kameran rungon ja objektiivin väliin, jolloin objektiivilla voidaan makrokuvauksessa tarkentaa lyhemmälle etäisyydelle. Loittorenkaassa on myös sähköliitännät, joten sen kanssa objektiivia voidaan käyttää sähköisesti.
 • Objektiivien lisävarusteet

  Vastavalosuoja EW-88C

  Vastavalosuoja estää hajavaloa pääsemästä objektiiviin ja ehkäisee siten epätoivottujen heijastumien esiintymistä kuvissa.
 • Objektiivien lisävarusteet

  Lens Cap E-82II

  Suojaa Canon-objektiivia, kun se ei ole käytössä.
 • Objektiivien lisävarusteet

  Objektiivin pölysuojus E

  Suojaa Canon-objektiivia, kun se ei ole käytössä.
 • Objektiivien lisävarusteet

  PL-C B 82mm Circular Polarising Filter

  Suojaa objektiivin etuelementtiä lialta ja naarmuuntumiselta. Sopii objektiiveihin, joissa on 82 mm:n suodinkierre.
 • Objektiivien lisävarusteet

  Objektiivipussi LP1219

  Pehmeä suojapussi tietyille EF-objektiiveille.
 • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  Arvostelut

  Saatat pitää myös seuraavista...

  Neljä asiantuntijoidemme valitsemaa vaihtoehtoista objektiivia EF 24-70mm f/2.8L II USM -objektiiville.

  Laajakulmaobjektiivit

  Laajakulmaobjektiivien avulla saat aikaan laajemman kuva-alan.
  Lue lisää