Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Laajakulmasta teleasentoon vain yhdellä objektiivilla. 11-kertaisen zoomausalueen joustavuus ja korkealaatuinen Canonin L-sarjan lasilinssi tekevät tästä objektiivista parhaan työvälineen paljon liikkuville kuvaajille.

Edut

  • 11-kertainen zoom
  • L-sarjan laatua
  • Kuvanvakain
  • Vähimmäistarkennusetäisyys 0,7 m
  • Käsitarkennus koko ajan käytettävissä
  • Pölyn- ja roiskeenkestävä rakenne
  • Pyöreä himmenninaukko
  • E-TTL II -etäisyysmittaus
  • Objektiivin pinnoitteet optimoitu digitaalisia kameroita varten

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Todellinen monitaituri


Canonin uusimman ammattitasoisen objektiivin zoomausalue kattaa suuren kuva-alueen laajakulmasta superteleasentoon. Se on suunniteltu erityisesti sellaisten ammattivalokuvaajien käyttöön, jotka haluavat vähentää objektiivien vaihtoja ja keventää kuvausvarustustaan. Täydellinen valinta kuvajournalisteille ja paljon liikkuville kuvaajille.

Kolmen askeleen kuvanvakain


EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM -objektiivin kuvanvakautustekniikan ansiosta voit hyödyntää kolmen askeleen kuvanvakainta heikossa valaistuksessa. Voit käyttää pidempiä valotusaikoja ilman, että kameran liike tekee kuvista epäteräviä – kätevää kuvaustilanteissa, joissa ei voi käyttää salamaa tai jalustaa. Objektiivi tunnistaa liikkuvan kohteen panoroinnin automaattisesti ja kytkee vakautuksen pois panorointisuunnassa.

Ultraäänitarkennus


Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman edestakaisin hakua. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Täydellinen vaihtoehto digitaalikameraan


EF 28-300mm -objektiivin muoto ja pinnoitteet vähentävät haamukuvia ja heijastuksia, joten se on erinomainen valinta digitaaliseen kameraan. APS-C-kokoisella kennolla varustetun järjestelmäkameran kanssa käytettäessä objektiivin polttovälialue vastaa 45–480 mm:n objektiivia.

Tasokas optiikka takaa hyvän kuvanlaadun


Kontrasti on hyvä, ja resoluutio reunasta reunaan on korkea koko zoomausalueella. Sähkömagneettisen himmentimen (EMD) ansiosta aukon voi säätää oikean kokoiseksi nopeasti, äänettömästi ja erittäin tarkasti. Pyöreä himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM ominaisuuksista ja toiminnoista.

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM Arvostelut

Esimerkkigalleria

Tutustu galleriaan

Related Products

Autamme sinua objektiivin valinnassa

Objektiivivalitsimemme avulla voit tutustua koko valikoimaamme ja löytää juuri oikean objektiivin EOS-kameraasi.

kampanja